Jump to content

Madonna

freddaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.Είπα πολλά!!!Και θετικά και αρνητικά!Με επιχειρήματα μίλησα!!!Αν σε κάποιον δεν άρεσαν αυτά που είπα τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό!

2.Για τα σχόλια ότι η Μαντόννα έχει αλλάξει την ζωή κάποιων και ότι μπορεί να βάζει όσο θέλει τις τιμές κ.α. τέτοια.......δεν τα θεωρώ φυσιολογικά!Όπως είπα.....στο στοιχείο της είναι ΤΟΠ ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε πώς κατάφερνε συνεχώς και όταν είχε φθίνουσα πορεία η καριέρα της την ξανανέβαζε με διάφορα τρικ που αφορούσαν το σεξ (φιλιά με άλλες γυναίκες,έβγαζε διάφορα σημεία του σώματός της γυμνά,διάφορα για τους γκόμενους,και καλά φωτογραφίες παπαράτσι κ.α.).

3.Δεν μου πίνουν εμένα το αίμα!Σιγά μην δώσω λεφτά για τις χειρότερες θέσεις (θα την βλέπω με τα κυάλια) και επίσης δεν έδινα τόσα λεφτά για ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!Κανένας του δεν τα αξίζει!Απλώς μου την δίνει όταν κάποιοι γκρινιάζουν συνεχώς για ακριβά κινητά,τρόφιμα κ.α. αλλά όταν κάτι κάνει μπαμ ότι είναι ληστεία έχουμε έτοιμη την δικαιολογία:είναι η Μαντόνα,Καϊλι κ.α.!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1.Είπα πολλά!!!Και θετικά και αρνητικά!Με επιχειρήματα μίλησα!!!Αν σε κάποιον δεν άρεσαν αυτά που είπα τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό!

2.Για τα σχόλια ότι η Μαντόννα έχει αλλάξει την ζωή κάποιων και ότι μπορεί να βάζει όσο θέλει τις τιμές κ.α. τέτοια.......δεν τα θεωρώ φυσιολογικά!Όπως είπα.....στο στοιχείο της είναι ΤΟΠ ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε πώς κατάφερνε συνεχώς και όταν είχε φθίνουσα πορεία η καριέρα της την ξανανέβαζε με διάφορα τρικ που αφορούσαν το σεξ (φιλιά με άλλες γυναίκες,έβγαζε διάφορα σημεία του σώματός της γυμνά,διάφορα για τους γκόμενους,και καλά φωτογραφίες παπαράτσι κ.α.).

3.Δεν μου πίνουν εμένα το αίμα!Σιγά μην δώσω λεφτά για τις χειρότερες θέσεις (θα την βλέπω με τα κυάλια) και επίσης δεν έδινα τόσα λεφτά για ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!Κανένας του δεν τα αξίζει!Απλώς μου την δίνει όταν κάποιοι γκρινιάζουν συνεχώς για ακριβά κινητά,τρόφιμα κ.α. αλλά όταν κάτι κάνει μπαμ ότι είναι ληστεία έχουμε έτοιμη την δικαιολογία:είναι η Μαντόνα,Καϊλι κ.α.!

Kαι εγω με επιχειρήματα σου απανταω....

δεν θες δεν πας....και τελειωνει το θεμα.....

αυτο που γινεται στην χωρα μας γινεται σε καθε χωρα που παζει η μαντονα...δεν ειμαστε εξαίρεση......

η μαντονα ειναι ενας μυθος πλεον και ολοι θελουν να την δουν live.....25 χρονια καριερας ειναι αυτα.....

οσο για το σεξ ιματζ κτλ...ισα ισα εγω θεωρω το αντιθετο...

οταν η μαντονα ειχε αυτο το ιματζ(το 92) τοτε ηταν που η καριερα της πηρε την κατηφορα....μολις απομακρύνθηκε απο ολα αυτα...εγινε και παλι τοπ......αρα δεν της εκανε καλο ολο αυτο....απο κει και περα αλμπουμς σαν το ray of light το like a prayer η το confessions σπανια συναντας σε ποπ καλλιτέχνη.......διαμαντακια κανονικα...

anyway παιδια εβγαλε κανενας ακρη με το site τους....??

ΤΕΣΠΑ!Ο καθένας με τις απόψεις του!

Απλώς εμένα δεν μου φαίνεται φυσιολογική αυτή η μαζική υστερία για πολλούς καλλιτέχνες (και όχι μόνο) λες και είναι κάτι το εξωπραγματικό!

Συνεχίστε............!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όταν -επί χρόνια- έρχονταν τριτοκλασάτα ονόματα που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους, γκρινιάζαμε που οι μεγάλοι παρακάμπτουν την Ελλάδα. Εδώ και κάποια χρόνια που άρχισαν να έρχονται και κάποιοι μεγάλοι, γκρινιάζουμε ότι ζητάνε παραπάνω χρήματα ή τους βγάζουμε και αυτούς στη δύση της καριέρας τους - μια που, γιατί αλλιώς να περάσουν και από δω. Ωραίοι είμαστε.

Προσωπικά ξέρεις πόσο με ενδιαφέρουν οι......καλλιτέχνες!!!!!Αν είναι να πληρώνω τα κέρατά μου για να είμαι όρθιος και στην άλλη άκρη του γηπέδου χωρίς να βλέπω τον καλλιτέχνη που πλήρωσα και μου "έκανε την τιμή" να έρθει στην χώρα μου,και να περιμένω ώωωωωρες για να πάρω ένα εισιτήριο.......να μου λείπει το βύσσινο!!!!

Έτσι το βλέπω!Αυτή είναι η άποψή μου!Δεν θέλω να πείσω κανέναν για αυτό!Καλά κάνετε και πληρώνετε!Αλλά μην μου θεοποιείτε τους κυρίους και τις κυρίες!!!!ΕΛΕΟΣ!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Καλά τώρα και εσύ ρε runner, τι ακριβώς περίμενες να γίνει;

Παγκοσμίως έτσι γίνονται οι συναυλιες: στα γήπεδα κάποιοι είναι κοντα (και το πληρώνουν ακριβά) κάποιοι είναι μαζί με τη μάζα (και πληρώνουν λιγότερα).

Τι να κάνανε οι διοργανωτές; Να την βάζανε να τραγουδήσει στο Ρεξ για να νιώθει κοντά ο θεατής;; Μη λέμε ότι θέλουμε!!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Καλά οριακά τα πήρα τα εισητήρια για PITCH B..

Αφού όλη την Παρασκευή είχα απογοητευθεί αφού δεν έμπαινε με τίποτα στο παλιοsite τους, απόφάσισα μετά τη δουλειά να περάσω από ΟΑΚΑ να δω τι γίνεται στο ταμείο.

Παιδιά σας πληροφορώ ότι στις 19:30 είχε 5 άτομα από έξω και δούλευε κανονικά!:)

Ε, λέω ευκαιρία.Πάω να βγάλω χρήματα σε κάποια τράπεζα.Δεν έκανα πάνω από 15 λεπτά.Μέχρι να γυρίσω, είχε κλείσει!!:p:p

Χτυπούσα το κεφάλι μου!!

Γυρνάω σπίτι και λέω να κάνω 1 τελευταία προσπάθεια για Online.Μπήκε κατευθείαν, εγγραφή στο καπάκι και παραγγελία αμέσως μετά για PITCH B.

Το ξέρω ότι είναι αρκετά πίσω, αλλά τελικά όπως εξελίχθηκε το θέμα,η φάση ήταν ή πίσω ή τίποτα.

Για κάτι περίεργα που άκουσα, ότι να πάμε να δούμε τη Madonna είναι όνειρο ζωής και κάτι τέτοια, μπορεί για κάποιους να ισχύει, αλλά εγώ θεωρώ ότι τα 90€ πολλά της είναι και τα δίνω μόνο και μόνο επειδή μπορεί (99% σίγουρο) να μην ξαναρθει στην Ελλάδα ποτέ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παγκοσμίως έτσι γίνονται οι συναυλιες: στα γήπεδα κάποιοι είναι κοντα (και το πληρώνουν ακριβά) κάποιοι είναι μαζί με τη μάζα (και πληρώνουν λιγότερα).

Τι να κάνανε οι διοργανωτές; Να την βάζανε να τραγουδήσει στο Ρεξ για να νιώθει κοντά ο θεατής;; Μη λέμε ότι θέλουμε!!

:lol::lol::lol:

Έκλεισα εισητήρια μέσω ticketpro. Μια διορία 48 ωρών που λεέι, αναφέρεται στο ότι θα είναι διαθέσιμα σε 48 ώρες ή ότι θα πρέπει να τα πάρω σε 48ωρες αλλιώς ακυρώνονται?

Έκλεισα εισητήρια μέσω ticketpro. Μια διορία 48 ωρών που λεέι, αναφέρεται στο ότι θα είναι διαθέσιμα σε 48 ώρες ή ότι θα πρέπει να τα πάρω σε 48ωρες αλλιώς ακυρώνονται?

Τα πλήρωσες έτσι?

Δε νομίζω να υπάρχει άλλωστε επιλογή για απλή κράτηση.

Πάντως πήρα σήμερα και μου είπαν ότι ακόμα δεν είναι διαθέσιμα.Κατά τις 15/7 θα έρθει email και μετά θα μπορούμε να τα πάρουμε στα χέρια μας.

Amazon Fire stick 4k max

Τα πλήρωσες έτσι?

Δε νομίζω να υπάρχει άλλωστε επιλογή για απλή κράτηση.

Πάντως πήρα σήμερα και μου είπαν ότι ακόμα δεν είναι διαθέσιμα.Κατά τις 15/7 θα έρθει email και μετά θα μπορούμε να τα πάρουμε στα χέρια μας.

Ναι και ήρθε το εξης μαιλ

Dear customer,

>

> This note serves as acknowledgment of the fact that χχχ EURO for your order transaction number χχχχ has been fully paid from your credit card. You can pick up your tickets at TICKET HOUSE, 42 Panepistimiou avenue, Athens, GR 10679, T +30 210 3608366 in two days from now. Working hours: Monday to Friday 10:30-21:00 & Saturday 10:30-16:00.

> The tickets will be given to you after presentation of your ID and transaction number.

> It is not possible for third party to pick up your tickets. If you are unable to pickup the tickets yourself, please contact our sales department in order to make arrangements.

>

> No money back guarantee. There is no changing or cancellation policy. Your tickets will expire in case you do not pick them up on time (event day).

Θα μου έρθει και άλλο μαιλ για το πότε θα τα παραλάβω?

Άκυρο πηρα τηλεφωνο και μου είπαν ότι είναι θεωρητικό το 48ωρες γιατί γίνεται χαμός. Από βδομάδα και αν...Φυσικά δεν ακυρώνοται τα εισητήρια.

thanks για την ενημέρωση!

επίσης να πω, πως ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει. Μπορεί για κάποια μέλη εδώ, το ποσό των 100€ για μια συναυλία, ακόμα και της Madonna, να είναι υπερβολικό. Δεν υπάρχουν όμως άλλοι άνθρωποι που μπορεί να ξοδέψουν 100€ για ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου πχ? ή για μια τσάντα? ή για κάτι άλλο τελος πάντων, που θα φανεί γελοίο σε κάποιους άλλους?

από τη στιγμή που δεν χαλάμε ξένα λεφτά, τότε ο καθένας έχει το δικαίωμα να τα ξοδέψει όπως και όπου αυτός θέλει. Γιατί κατακρίνουμε αμέσως τις επιλογές των άλλων, όταν και εμείς οι ίδιοι κάνουμε τα ίδια??

τεσπα, αρκετά με την γκρίνια!!

περιμένω να πάρω στα χέρια μου τα εισιτήρια με το καλό!!

Maybe I'll hold my breath and jump right in

Εαν έγινε αυτο με τα εισιτήρια..Πόσες ώρες/μέρες πρέπει να περιμένουμε έξω απο το στάδιο όσοι έχουμε Pitch A?:)

Σκηνές, παγούρια, νερό, τάπερ με λίγο φαγητό και μας βλέπω εκεί απο το προηγούμενο απόγευμα!

επίσης να πω, πως ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει. Μπορεί για κάποια μέλη εδώ, το ποσό των 100€ για μια συναυλία, ακόμα και της Madonna, να είναι υπερβολικό. Δεν υπάρχουν όμως άλλοι άνθρωποι που μπορεί να ξοδέψουν 100€ για ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου πχ? ή για μια τσάντα? ή για κάτι άλλο τελος πάντων, που θα φανεί γελοίο σε κάποιους άλλους?

από τη στιγμή που δεν χαλάμε ξένα λεφτά, τότε ο καθένας έχει το δικαίωμα να τα ξοδέψει όπως και όπου αυτός θέλει. Γιατί κατακρίνουμε αμέσως τις επιλογές των άλλων, όταν και εμείς οι ίδιοι κάνουμε τα ίδια??

:clap::clap::clap::clap:

Πες τα βρε crazy heart γιατι θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα....

σε μενα ηρθε μαιλ οτι θα μου στειλουν τα τικετς απο 15 ιουλίου και μετα επειδη εγινε χαμος κτλ κτλ κτλ.....

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ.....

πηρα 150 τηλ για να το ξεκαθαρίσω το θεμα...

οσοι κλεισατε online την παρασκευη παρτε ενα τηλ την τραπεζα σας και ενημερωθείτε....

η σελιδα μπορει να "επεφτε" αλλα η αγορα γινοταν κανονικοτατα........

Εγώ αυτό είπα;Είπα ότι είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά και υπερβολικά για αυτό που προσφέρουν!Άλλο το ένα άλλο το άλλο!

επίσης να πω, πως ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει. Μπορεί για κάποια μέλη εδώ, το ποσό των 100 για μια συναυλία, ακόμα και της Madonna, να είναι υπερβολικό. Δεν υπάρχουν όμως άλλοι άνθρωποι που μπορεί να ξοδέψουν 100 για ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου πχ? ή για μια τσάντα? ή για κάτι άλλο τελος πάντων, που θα φανεί γελοίο σε κάποιους άλλους?

Εγώ δεν κατηγόρησα για το ποιος δίνει τα λεφτά αυτά ή όχι!!!Απλώς δεν μου άρεσε αυτός ο τραγικός πανικός από τον κόσμο,την τηλεόραση,τις ουρές κ.α. και επίσης τόνισα ότι είναι υπερβολικά αυτά τα χρήματα για αυτό που θα προσφέρουν!ΔΕΝ κατέκρινα κανενός σας την επιλογή αυτή!Μίλησα γενικά για τον ΠΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

Α και παρεπιπτόντως....σε όλα τα θέματα ποτέ μου δεν έκανα υπερβολές!Πάντα είχα μέτρο!(αυτό επειδή αναφέρθηκες σε μένα!)

Άντε...τέλος με αυτό το θέμα! :)

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

runner, αυτό προσπαθούσα να σου πω, ότι πολλά πράγματα μπορεί να μην αξίζουν για τα λεφτά τους! όπως πχ μια τσάντα Louis Vuitton αξίας 1500€! Μπορεί όμως να έχει κάποιος (ή μάλλον κάποια :P) το κόλλημα (και τα λεφτά) και να την αγοράσει!

Επειδή έχω δει τα show της Madonna, καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ακριβά... μόνο τα σκηνικά και το προσωπικό που χρειάζεται για να στηθεί, πέρα από τους χορευτές, μουσικούς κτλ κτλ, η τιμή λίγο-πολυ δικαιολογείται.

Ας μη ξεχνάμε ότι η εμβέλεια της φήμης της Madonna, είναι τεράστια.

τέλος από αυτό λοιπόν~

σε μενα ηρθε μαιλ οτι θα μου στειλουν τα τικετς απο 15 ιουλίου και μετα επειδη εγινε χαμος κτλ κτλ κτλ.....

ναι και εγώ το έλαβα πριν λίγο!

άντε υπομονή! :)

Εγώ αυτό είπα;Είπα ότι είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά και υπερβολικά για αυτό που προσφέρουν!Άλλο το ένα άλλο το άλλο!

Εγώ δεν κατηγόρησα για το ποιος δίνει τα λεφτά αυτά ή όχι!!!Απλώς δεν μου άρεσε αυτός ο τραγικός πανικός από τον κόσμο,την τηλεόραση,τις ουρές κ.α. και επίσης τόνισα ότι είναι υπερβολικά αυτά τα χρήματα για αυτό που θα προσφέρουν!ΔΕΝ κατέκρινα κανενός σας την επιλογή αυτή!Μίλησα γενικά για τον ΠΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

Α και παρεπιπτόντως....σε όλα τα θέματα ποτέ μου δεν έκανα υπερβολές!Πάντα είχα μέτρο!(αυτό επειδή αναφέρθηκες σε μένα!)

Άντε...τέλος με αυτό το θέμα! :)

για μενα υπαρχει λογος......:)

ειναι η μεγαλύτερη σταρ στον πλανητη...και η δημοφιλέστερη τραγουδιστρια ολων των εποχων....

με άπειρα χιτς.......25 χρονια τωρα....

που μεγαλωσαν γενιες και γενιες και εξακολουθουν να μεγαλωνουν.........

και αυτο που γινεται στην χωρα μας γινεται σε καθε χωρα που εμφανιζεται....

πχ στην γαλλια τα τικετς ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ μεσα σε μια ωρα.....ολα.......

και παλι ΕΣΥ εχεις την επιλογη....

δεν θες δεν πας.....

ολα τα αλλα ειναι για να λεμε.....

τελος για μενα δεν ειναι μεγαλο το ποσο.......

μια φορα την βλεπεις την μαντονα...

2 χρονια πριν ειχα παει μαργαριτη(τον οποιο τον παω με 100 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) εδω στην πολη μου και ειχε 170 εβρο το μπουκαλι....ελεος δηλαδη.....

2 χρονια πριν ειχα παει μαργαριτη(τον οποιο τον παω με 100 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) εδω στην πολη μου και ειχε 170 εβρο το μπουκαλι....ελεος δηλαδη.....

χαχαα πεστα!! και τη Μπεζεντάκου να πας να δεις, περισσότερα θα πληρώσεις! (άντε μπορεί να σου κάτσει κιόλας:lol::p) -sorry το ξέσκισα το θέμα!!

52 και σήμερα!!!!!!

Το τι βλακείες έχουν ακουστεί στα διάφορα forums για αυτό το θέμα όλες αυτές τις μέρες δε λέγεται!

Κατά την ταπεινή μου γνώμη (runner & υπόλοιποι μη με φάτε! :p):

1) Το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο να είσαι διατεθειμμένος να δώσεις 180 & 200 Ευρώ (και όχι μία φορά σ' ένα χρόνο, αλλά για πολλούς 3 και 4 φορές) για να πας σε ένα καταγώγιο, με μηδέν εξαερισμό, να στριμωχτείς τόσο που να μυρίζεις την κολώνια, την αναπνοή & όλες τις σωματικές εκκρίσεις του διπλανού σου, να πιεις μπόμπες, και να καπνίσεις ότι καπνίζουν όλοι, για να δεις ποιον - το Μαρτάκη, τον Καραφώτη, ή ακόμα και τη Βανδή & τη Βίσση - και να σου φαίνονται πολλά τα ίδια χρήματα για να δεις τη Madonna που είναι 25 χρόνια στο κουρμπέτι και όσο και να 'ναι κάτι ξέρει παραπάνω από τους τοπικούς star - ο θεός να τους κάνει, τρομάρα τους!

2) Κανείς δεν σ' αναγκάζει να πας, παρ'το σε dvd και δες το να σου φύγει η καούρα (αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο) - αν έχεις μεγαλώσει μαζί της, όπως οι περισσότεροι της γενιάς μου, σίγουρα θέλεις να πας, γιατί είναι γλυκό απωθημένο :O (άσε που ποιος ξέρει αν θα ξαναέρθει!) - και στα 30 & τα 35 σου αν δεν έχεις να διαθέσεις 100 Ευρώ για μια συναυλία, κάτι δεν κάνεις καλά και σίγουρα έχεις άλλες προτεραιότητες π.χ. τα παπουτσάκια Harala ή τη τσάντα Longchamp...

3) Προσωπική άποψη: βρήκα τις τιμές των εισιτηρίων σχετικά καλές, αν εξαιρέσεις τα VIP, όπου εντάξει, εκεί θα πάει ο Sakis, κάτι μεγαλοστελέχη των ΜΜΕ & επιχειρηματίες. Από μία βόλτα που έκανα σε ξένα sites, οι τιμές στις υπόλοιπες συναυλίες είναι περίπου ίδιες, σχεδόν παντού) χωρίς να λαμβάνουμε υπ' όψη τη μαύρη αγορά που γίνεται και θα γίνεται). Π.χ.στη Βιέννη €99-€280, Φρανκφούρτη €109-€205 (όχι VIP) κτλ. Μόνο στο Παρίσι είναι σχετικά φτηνά, αλλά μάλλον γιατί θα γίνουν 2 συναυλίες. Πάντως, εκεί που έχουν γίνει sold out, η μαύρη αγορά έχει τρελές τιμές!

4) Στην ουρά πάντως & να αντιμετωπίσω όλο αυτό που έγινε στην Πανεπιστημίου, δεν θα το έκανα. Μπράβο σ' αυτούς που είχαν την επιμονή και τα κατάφεραν. Προσωπικά το έχω κάνει μόνο για τους U2 όταν είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη, κι έζησα τότε όλο το τριπάκι: τρελή αναμονή για τα εισιτήρια, τρένο για Θεσσαλονίκη, στήσιμο έξω από τις πόρτες από τις 12 το πρωί! Δεν το μετάνιωσα ποτέ! Αυτά είναι εμπειρίες once in a lifetime και δε συγκρίνονται με τίποτα. Έχω πάει σε πολλές συναυλίες από τότε, και σε πολύ αγαπημένα συγκροτήματα, αλλά έχω να θυμάμαι αυτή σαν BEST EVER! Το επίπεδο του show στα ονόματα αυτού του βεληνεκούς είναι απίστευτο! Εύχομαι και η Madonna να μη μας απογοητεύσει...

Σε όσους πάνε, καλή διασκέδαση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Childe Roland to the Dark Tower came...

ρε παιδιά, έχω μια απορία, αν πάμε πχ από τις 12μμ μέχρι τις 5.30μμ που θα ανοίξουν οι πύλες και μέχρι τις 11μμ περίπου που τελειώσει το show... που τρώτε και που πάτε προς.... νερού σας???

ρε παιδιά, έχω μια απορία, αν πάμε πχ από τις 12μμ μέχρι τις 5.30μμ που θα ανοίξουν οι πύλες και μέχρι τις 11μμ περίπου που τελειώσει το show... που τρώτε και που πάτε προς.... νερού σας???

Μακάρι να πηγαιναν 12 το μεσημέρι!!!!! Με σκηνές απο την προηγούμενη νύχτα θα είναι εκεί!!:(

Καλά όσοι μιλάνε για τιμές δεν έχουν δει ούτε 5 λεπτά απο οποιαδήποτε περιοδεία της! Εδω στην προηγούμενη περιοδεία της, μόνο η ντισκόμπαλα με την οποία κατέβαινε στην έναρξη έκανε 1.000.000$!

ε ήτανε και Swarovski!!!

Καλά το Confessions Tour ήταν απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Και ας το είδα μόνο από DVD! Αν μπορέσει και το ξεπεράσει θα με εκπλήξει πολύ! βασικά δεν το περιμένω όμως, γιατί για να σου αρέσει πολύ μια συναυλία πρέπει να σου αρέσουν και πολύ τα τραγούδια και το Hard Candy δεν μου αρέσει περισσότερο από το Confessions on a dancefloor.

όπως και να έχει όμως, ανυπομονώ για πολλούς λόγους!!

ε ήτανε και Swarovski!!!

Καλά το Confessions Tour ήταν απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Και ας το είδα μόνο από DVD! Αν μπορέσει και το ξεπεράσει θα με εκπλήξει πολύ! βασικά δεν το περιμένω όμως, γιατί για να σου αρέσει πολύ μια συναυλία πρέπει να σου αρέσουν και πολύ τα τραγούδια και το Hard Candy δεν μου αρέσει περισσότερο από το Confessions on a dancefloor.

όπως και να έχει όμως, ανυπομονώ για πολλούς λόγους!!

Αχ τι μου θυμισες.Ηταν απλα απιστευτη απο κοντα αν και καθομουν λιγο μακρια στο Αμστερνταμ ηταν απλα ΘΕΙΚΗ
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Εγώ πάλι ξέρω ότι οι περισσότεροι Performers, όταν έρχονται στην Ελλάδα φέρνουν τα λιγότερα από τα σκηνικά/gadget κλπ που χρησιμοποιούν σε αντίστοιχες συναυλίες σε χώρες του εξωτερικού.

Ελπίζω να μην ισχύει και τώρα κάτι τέτοιο.

Και κάτι άλλο.Email για το confirmation του κλεισίματος των εισητηρίων μου ήρθε.

Αυτό όμως που έλεγε για τις 15/7 δε μου ήρθε.

Να ανησυχήσω?

Amazon Fire stick 4k max