GreekCharmed Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Xourxou και εσύ διαβάζεις Perez? :p Όσον αφορά το ΠΙΘΑΝΟ αυτό playlist, αν αλλάξει το Borderline με το Express Yourself (αν διαβάζω καλά το έχει στην παρένθεση?), αν βγάλει το Miles Away και βάλει το Nothing Really Matters :respect:, αν βγάλει το Spanish Lesson και βάλει το Secret και δεν πει το 4 Minutes 2 φορές αλλά βάλει το Like A Prayer θα είναι όχι μόνο τέλεια αλλά τελειότατα! ΡΕ! Θέλω το Frozen!! Για να δούμε... ΕDIT: Διάβασα κάπου οτι η λίστα ακόμα δουλεύεται (εννοείται) και πως τα τραγούδια που είναι σε italics είναι interludes. Kαι επιβεβαιώνεται η Robyn ως opening act (blah) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Που ειναι το LIVE TO TELL???? Ε???? Ε???? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tace Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Η θεα παλι θα μας καταπληξει και σε αυτη τη σειρα live.Δε με αγχωνει καθολου το playlist. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Που ειναι το LIVE TO TELL???? Ε???? Ε???? To είπε στο Confessions Tour δεν νομίζω να το πει πάλι. επίσης το "4 Μinutes" δεν θα το πει 2 φορες, η μια μάλλον θα είναι interlude όπως το Sorry στο Confessions. αλλά και πάλι επιμένω στο ότι η λίστα είναι εντελώς fake. Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Xourxou και εσύ διαβάζεις Perez? :p I will let this golden opportunity for a comment pass me right by...:lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 I will let this golden opportunity for a comment pass me right by...:lol: Εντάξει, το παραδέχομαι... O Demis το ψάρεψε, που το έχει στα RSS Feeds του :) Συγγνώμη που παρέβλεψα να σου δώσω credits Demis Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Αυτη η SetList δε με χαλάει καθόλου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Show Date Show Time City Country Venue 2008-09-27 23:59pm Athens, GR O.A.K.A. With special guest Robyn. Αυτο ειναι απο την ιστοσελιδα της Madonna (Εφυγε το Olympic Stadium και μπηκε το ΟΑΚΑ). Αλλα αυτο με την ωρα τωρα ειναι σωστο??? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Show Date Show Time City Country Venue 2008-09-27 23:59pm Athens, GR O.A.K.A. With special guest Robyn. Αυτο ειναι απο την ιστοσελιδα της Madonna (Εφυγε το Olympic Stadium και μπηκε το ΟΑΚΑ). Αλλα αυτο με την ωρα τωρα ειναι σωστο??? Τελικά μήπως όντως μας βγάλει για εκείνα τα after που λέγαμε?:p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Τελικά μήπως όντως μας βγάλει για εκείνα τα after που λέγαμε?:pΜην το συζητας.Εγω ηδη κανω σχεδια και για βρωμικο μετα στην Πλατεια Μαβιλη:lol::lol::lol: Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 όχι βρε, λογικά θα διορθώσουν και την ώρα. Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι !!!!!!!!!!! Η μεγαλύτερη η δημοφιλέστερη τραγουδίστρια ολων των εποχων το απολυτο νο1 στην χωρα μας!!!!!!!!!!!! :up::up::up::up: γιουχουυυυυυυυ:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 θεικο......:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 θεικο......:lol::lol::lol::lol: Εμετικό θα έλεγα :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 θεικο......:lol::lol::lol::lol: lol E, μην ξεχάσετε την Παρασκευή να τρέξετε για tickets!:) Apisteuto! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 παρακαλώ την επόμενη φορά, βάλτε και ένα τίτλο για το βίντεο... να ξέρουμε αν κινδυνεύουμε ή όχι όταν κάνουμε κλικ! ευτυχώς πρόλαβα και είδα τον τίτλο και δεν είχε φορτώσει το βίντεο και έκλεισα το παράθυρο. δεν τα μπορώ αυτά.... και θα προσπαθήσω να μην ακούσω τίποτα σχετικά με την άφηξη της στην Αθήνα..,.. ούτε τι ζήτησε στο ξενοδοχείο, ούτε αν αντί για 2 ποτήρια είπε 1,5, ούτε τίποτα! απλά περιμένω τη στιγμή που θα είμαι στο ΟΑΚΑ και θα τσιρίζω!!! όλα τα άλλα είναι περιττά... επίσης, σε αυτούς που παίρνει συνέντευξη το STAR κολλάει το "αυτά που δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια..." ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Βγηκε το area map του Ολυμπιακου Σταδιου και πως θα ειναι οι θεσεις.http://www.ticketpro.gr/popup.php?upload Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Με βλέπω για PL4 εκεί κατά 8,10,26,28 μεριά. Μακριά απο τις θέσεις μου ε? :P :P Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 εγώ λέω να πάω για PITCH A τελικά!!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 εγώ λέω να πάω για PITCH A τελικά!!! see you there! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Εγω παλι λεω να παω στη Ρωμη οπως το ειχα αποφασισει απο την αρχη.Με 275 euro για εκει που θελω να παω(ειμαι ψωνιο)βαζω αλλα 100 και παιρνω και την ευλογια του Πάπα αστεια-αστεια :lol::lol::lol: Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Readiness Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Μάγκες ξέρετε αν 1) υπάρχει δυνατότητα επιλογής θύρας; 2) στις θύρες (PLx) θέσεις 8α είναι αριθμημένες; 3) ισχύει το μέγιστο όριο στο κλείσμο θέσεων (6 όπως έλεγε η ανακοίνωση) και μέσω πιστωτικής; φχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 1. Νομίζω ναι. 2. Δε ξέρω καθόλου. 3. Ναι Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Παιδιά για να κλείσουμε μέσω ticketpro πρέπει να γραφτούμε εκεί? Δεν μου βγαίνει τπτ απο το site της εταιρείας. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 ναι πρέπει να κάνεις λογαριασμό. προς το παρόν το site πάντως παραλυρεί! αγόρασα εισιτήρια, αλλά σε κάποια φάση αφού έβαλα τον αριθμό της πιστωτικής μου και έγινε η χρέωση, έβγαλε ένα general error και τώρα τα έχω τελικά ή όχι????? Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts