Aplaz_ Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Λοιπόν είδα το πρώτο επεισόδιο από το σταρ και ομόλογο είχε κάποιες σοκαριστικες Σκηνές για κάποιους που δεν έχουν ξαναδεί τέτοιου είδους σειρές. φαίνεται καλό με ιδιαίτερο κυνικό χιούμορ και ωραία σκηνοθεσία Ο πρωταγωνιστής έχει ύφος μπλαζέ και μου αρέσει ;) και εγω ειδα εχτες το 1ο επεισοδιο.. ενδιαφερον ηταν αν και ειχε "πολλα".. αν θελουμε απο π κατεβαζουμε τα αλλα επεισοδια? (ή απλα βλεπουμε) Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Είδατε τι παθαίνεις με μια λιποαναρρόφηση ε? :ninja: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Παρόμοια σκηνή με αυτή της λιποαναρρόφησης δεν είχα ξαναδεί! Απίστευτο! (Ελπίζω να το μάζεψαν το λίπος διότι φτιάχνεις ωραιότατα σαπουνακια!) χα χα χα Πάντως και αυτό με τον αλιγάτορα ήταν φοβερό……δίνει ιδέες βρε παιδί μου χιχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Δεν είχα την ευκαιρία να δω ένα ολοκληρωμένο επεισόδιο της σειράς, ελπίζω να το κάνω απόψε. Είδα κάτι σκόρπιες ερωτικές σκηνές του χθεσινού επεισοδίου και ήταν αρκετά τραβηγμένες. Πάντως, τα νούμερα τηλεθέασης του πρώτου επεισοδίου ήταν υψηλότατα, ενώ του χθεσινού ήταν πολύ χαμήλα(φυσικό γιατί είχε απέναντι τα βραβεία). Τώρα, θα μου πείτε:"ποιόν ενδιαφέρουν τα νούμερα; Κανέναν!" Πρέπει να ξέρετε, όμως, ότι μόνο τα νούμερα καθορίζουν τη διάρκεια ενός προγράμματος, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν είναι ικανοποιητικά, το πρόγραμμα κόβεται ανεπιστρεπτεί! Και φυσικά το Star το έχει κάνει πολλές φορές αυτό. Ας ελπίσουμε, η συνέχεια να κάνει καλά νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_5 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Γεία σας παίδια!! Καλά μιλάμε είδα δύο επεισόδια στο STAR και τα έπαιξα. Τρομερή σειρά!!!! Πολύ καλο στύλακι ο ένας χειρούργος!:cool: 'Εχω μία ερώτηση. Μήπως γνωρίζει κάποιος/α το τραγουδάκι που παίζει όταν ξεκινάει η σειρά; Δέν έχω απο που να πιαστώ για να το βρω. Σας ευχαριστώ. Παράθεση the more i study the more i learn the more i learn the more i forget the more i forget the less i know so why study???????? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Φοβερό το χθεσινό με την περιτομή Του στυλ ‘μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!’ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 θελω να δω τι εγινε μετα τη λιποθυμια του μικρου!!! Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostemotion Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Φοβερό το χθεσινό με την περιτομή Του στυλ ‘μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!’ Αφού είχε βρει τις πηγές του από το internet το παιδί :lol: Ασχετο, αλλά η Kimber δεν ειναι κουκλάρα? Πόλυ την πάω. Θα δειξει και την δευτερη season? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 ρε παιδια, κοιμηθηκα και εχασα το χτεσινο.. απο π μπορω να το δω? :confused: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 το είδα χθές για πρώτη φορά και ομολογώ ότι και η παραμικρή ιδέα για λιποαναρρόφηση που είχα... εξανεμίστηκε. Μου αρέσει σαν σειρά αλλά την βάζει αργά Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Το ειδα χτες και μ'αρεσε πολυ!:happy: Θα την βλεπω, αν και πεφτει την ιδια ωρα με τον Ερρικο που επισης ηθελα να βλεπω αλλα τι να κανουμε.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 ναι ρε παιδια, ωραια ειναι αλλα θα μ πει κανεις απο π μπορω να το κατεβασω? :confused: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 έχεις pm Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Το ειδα χτες και μ'αρεσε πολυ!:happy: Θα την βλεπω, αν και πεφτει την ιδια ωρα με τον Ερρικο που επισης ηθελα να βλεπω αλλα τι να κανουμε.:p Ελπιζω σοφακι οσο θα το βλεπεις να καταλαβεις γιατι σκιζω τα μαγουλα μου για τον τζουλιαν!!!! :wacko: :wacko: :wacko: αχ τι τον θυμηθηκα παλι!!!! :love: :love: :love: :love: εγω τη σειρα την εχω δει σε ντι βι ντι και ειναι σουπερ, αλλα σου αφηνει, εμενα τουλαχιστον, ενα βαρος... μολις εβγαζα το σιντι ειχα ενα πλακωμα... παπα... τι να πω... ειναι για γερα νευρα!!! δεν αντεχω να το ξαναδω να φανταστειτε, αντε αν πεσω σε καμια σκηνη με τζουλιαν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Έχασα και εγώ τα τελευταία λεπτά αν και μου είπαν τι συνέβη με την χοντρούλα και στεναχωρήθηκα… Έχει και αρκετό φικι φικι η σειρά ε;; Σπάει πολλά στάνταρ αυτού το είδους τις σειρές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Ελπιζω σοφακι οσο θα το βλεπεις να καταλαβεις γιατι σκιζω τα μαγουλα μου για τον τζουλιαν!!!! :wacko: :wacko: :wacko: αχ τι τον θυμηθηκα παλι!!!! :love: :love: :love: :love: εγω τη σειρα την εχω δει σε ντι βι ντι και ειναι σουπερ, αλλα σου αφηνει, εμενα τουλαχιστον, ενα βαρος... μολις εβγαζα το σιντι ειχα ενα πλακωμα... παπα... τι να πω... ειναι για γερα νευρα!!! δεν αντεχω να το ξαναδω να φανταστειτε, αντε αν πεσω σε καμια σκηνη με τζουλιαν... Κατσε γιατι 1 επεισοδιο ειδα μεχρι στιγμης...:p :p Ο Τζουλιαν ειναι ο γιατρος ο ψηλος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Κατσε γιατι 1 επεισοδιο ειδα μεχρι στιγμης...:p :p Ο Τζουλιαν ειναι ο γιατρος ο ψηλος; καλε τι ερωτησεις ειναι αυτες;;; βλεπεις τους δυο γιατρους... ποιος σου φαινεται κουκλος... ο σον;;;; θα με τρελανεις... αλλα μια που εδωσες αφορμη, αυτος ειναι ο τζουλιαν... κουκλος!!!! http://media.justjared.com/headlines/2006/09/julian-mcmahon-advocate-magazine.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 αχ κορίτσια, το βλέπω κάθε βραδάκι. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Τρελα σορρυ, ειναι οντως θεος...:happy: Εγω το χανω πολλες φορες γιατι ειμαι εξω...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 επιτελους αναγνωριστηκε η αξια του τζουλιαν! ηρθε το πληρωμα του χρονου λοιπον... :lol: :lol: :lol: :D :D :D αν και κανονικα επρεπε να ειναι αντιληπτο απο ολους με τη μια, γιατι μπορει μεν η ομορφια να ειναι υποκειμενικη, αλλα το τελειο κανει μπαμ, πως να το κανουμε!!!! :D :D το εργο μπορεις να το κατεβασεις κιολας αν σε νοιαζει να το δεις ή να το παρεις απο βιντεο κλαμπ, οι δυο πρωτες σεζον υπαρχουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 πραγματικά θα συμφωνήσω για το πλήρωμα του χρόνου σε ό,τι αφορά τον Τζούλιαν..οι φανατικοί των Charmed όντως σκίζουν μάγουλα για Τζούλιαν...ο άνθρωπος εκτός από κούκλος και απίστευτος άντρας είναι και ηθοποιάρα...αχ...τι να πεις...αν και trela7 να με συγχωρείς νομίζω πως η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν αποδίδει όλο το μεγαλείο αυτής της ομορφιάς...δε φαίνεται το μοναδικό του βλέμμα με την πόζα - σουξέ που έχει...δε ξεχνιέται όμως...αν το έχεις δει μια φορά δε το ξεχνάς... πιστεύω θα με καταλαβαίνεις...πάντως το Ν/Τ είναι όντως γροθιά στο στομάχι κι εγώ όταν το ξαναβλέπω ευτυχώς είμαι πια προετοιμασμένη και σκέφτομαι μόνο τις σκηνές που θα απολαμβάνω το κουκλάκι το ζωγραφιστό!!! Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Η σειρα ειναι πολυ καλη! Εχει καλο σεναριο και πολυ καλες παρουσιες(εε..ηθοποιους θελω να πω!)! Αλλα τι ωρα ειναι αυτη που το βαζει το STAR? Ας το εβαζε πιο αργα!Εκεινη την ωρα σπανια βρισκομαι σπιτι και αναγκαζομαι να τα κατεβαζω για να τα δω!Και δεν ειναι οτι το κατεβαζω, ειναι οτι χρησιμοποιουνται καποιοι ιατρικοι οροι τους οποιους δεν καταλαβαινω και συνεπως σε μερικες σκηνες δεν βγαζω νοημα.. Τωρα για τον Ιουλιανο τι να πω!Το παλικαρι ειναι ειδωλο!Ανταλλαξε την ξανθια η οποια ειναι θεα, με μια λαμπο!:p Απιστευτος..:lol: Μπορει καποιος να μου πει γιατι η σεζον εχει μονο 13 επισοδια?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Μπορει καποιος να μου πει γιατι η σεζον εχει μονο 13 επισοδια?;) Παίζεται σε καλωδιακό δίκτυο στην Αμερική, όπου συνήθως οι σεζόν έχουν 13 και όχι 24 επεισόδια. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Παίζεται σε καλωδιακό δίκτυο στην Αμερική, όπου συνήθως οι σεζόν έχουν 13 και όχι 24 επεισόδια. ;) Αα οκ!Να υποθεσω δηλαδη οτι παιζεται ανα 2 εβδομαδες και οχι ανα 1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Αα οκ!Να υποθεσω δηλαδη οτι παιζεται ανα 2 εβδομαδες και οχι ανα 1? Κανονικά παίζεται, απλά τελειώνει νωρίτερα. Γενικά, τα καλωδιακά δίκτυα ακολουθούν άλλη τακτική, δηλαδή μια σειρά μπορεί να κρατήσει από Σεπτέμβρη μέχρι Δεκέμβρη, ή πχ από Ιούνιο ως Αύγουστο κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts