stella711 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 edit: Ρε κοριτσια εμενα πειραζει που μου αρεσει ο Σων απο τους 2? Και εγώ μαζί σου! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Στο εχω πει εσενα οτι σε παω, ε? ;) edit: Ρε κοριτσια εμενα πειραζει που μου αρεσει ο Σων απο τους 2? ευχαριστω... :O:O και εγω σας παω... (που ελεγε και ο χριστουδουλακος οταν ηταν στα καλα του);) κοιτα... αν βλεπεις τον τζουλιαν και τον σον, και απο τους δυο διαλεγεις τον σον, με δημοκρατικες διαδικασιες που με χαρακτηριζουν αλλωστε, θα ελεγα οτι δεν βλεπεις και πολυ καλα!! :lol::lol: πλακα κανω εννοειται... το γουστο του καθενος ειναι προσωπικο, απλως εγω βλεπω τζουλιαν και χανομαι...:love::love::love: δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη, τι να κανω... :O οσο για τις πλαστικες... το καταλαβαινω οτι ειναι εντελως το στυλ της σειρας... αλλα τουλαχιστον ας μην υπηρχε ηχος... εκει με τη μυτη μου ερχεται να κλαψω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 κι ο Σων είναι γλυκούλης αλλά άμα έχεις δει charmed πώς να μη λιώνεις για Τζούλιαν-Κόουλ-Κρίστιαν ό,τι και να κάνει...ειδικά όταν του βγαίνει το ευαίσθητο και δε το παίζει γαιδούρι...είναι...:love::love::love::love::love::heat::love::love::love:...αχ τι να πεις... συμφωώ για το πόστερ...έχει απίστευτη σημειολογία...είναι σούπερ:respect: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 κι ο Σων είναι γλυκούλης αλλά άμα έχεις δει charmed πώς να μη λιώνεις για Τζούλιαν-Κόουλ-Κρίστιαν ό,τι και να κάνει...ειδικά όταν του βγαίνει το ευαίσθητο και δε το παίζει γαιδούρι...είναι...:love::love::love:...αχ τι να πεις... συμφωώ για το πόστερ...έχει απίστευτη σημειολογία...είναι σούπερ:respect: μηπως τελικα να δημιουργησουμε ενα δικο μας θεμα οι τζουλιανικες;;;; να εχουμε χωρο να ονειροπολουμε ελευθερα βρε αδελφε... :love::love::love::love::whistle::whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 το star τελικά πότε θα βάλει καινούργια επεισόδια???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 ειδικά όταν του βγαίνει το ευαίσθητο και δε το παίζει γαιδούρι...είναι...:love::love::love::love::love::heat::love::love::love:...αχ τι να πεις... άσε άσε μια από τα ίδια!!!! ιδίως στα επεισόδια που βρήκε την Kimber μετά την απαγωγή της από τον Carver.... είχα γίνει ΛΙΩΜΑ!!! :p Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Οι 11 στις 10 γυναίκες πάντως δεν χάνουν επεισόδιο! Και μην με φάτε καλοπροαίρετα το λέω. Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Exω αρχισει και βλεπω τον τεταρτο κυκλο,εχω φτασει στο 5ο επεισοδιο.Οσο παει γινεται ολο και πιο τρελο!!!!:blink::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Exω αρχισει και βλεπω τον τεταρτο κυκλο,εχω φτασει στο 5ο επεισοδιο.Οσο παει γινεται ολο και πιο τρελο!!!!:blink::X Πράγματι !!! Πιο κάτω να δεις !!!! Είμαι αυτή τη στιγμή στο προτελευταίο της 4ης και ομολογώ ότι έχει πάρα πολλή φάση !!!! Είναι όντως από τις πιο ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ σειρές της TV :up: :up: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 άσε άσε μια από τα ίδια!!!! ιδίως στα επεισόδια που βρήκε την Kimber μετά την απαγωγή της από τον Carver.... είχα γίνει ΛΙΩΜΑ!!! :p Η Κιμπερ ειναι το τσουλακι της 1ης σεζον που το κανει πασα στον ανταγωνιστη με το αθλιο μαλλι (την αθλια φατσα και το αθλιο σωμα)??:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Η Κιμπερ ειναι το τσουλακι της 1ης σεζον που το κανει πασα στον ανταγωνιστη με το αθλιο μαλλι (την αθλια φατσα και το αθλιο σωμα)??:blink: εεε οχι και τσουλακι η κιμπερ καλε!!!! η κιμπερ σταθηκε τελικα πολυ πιο κυρια απο μερικες άλλες εκει μεσα... ονόματα να μη λεμε, οικογενειες να μη θιγουμε... για την τζουλια λεω!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 εντάξει, να λέμε τις αλήθεις δεν είναι και του κατηχητικού, έχει κι ένα ...........κάπως επάγγελμα....αλλά στην τελική υπήρξε πάντα δίπλα του και υπέφερε πολύ...αν μη τι άλλο έχει καρδιά Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 εεε οχι και τσουλακι η κιμπερ καλε!!!! η κιμπερ σταθηκε τελικα πολυ πιο κυρια απο μερικες άλλες εκει μεσα... ονόματα να μη λεμε, οικογενειες να μη θιγουμε... για την τζουλια λεω!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: εντάξει, να λέμε τις αλήθεις δεν είναι και του κατηχητικού, έχει κι ένα ...........κάπως επάγγελμα....αλλά στην τελική υπήρξε πάντα δίπλα του και υπέφερε πολύ...αν μη τι άλλο έχει καρδιά Δε μου απαντατε ομως... (Επισης τη λεω τσουλακι γιατι ειμαι ακομα στην 1η σεζον...φανταζομαι στη συνεχεια θα τη συμπαθησω, αν μιλαμε για την ιδια) :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostemotion Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Ναι αυτή είναι η Κίμπερ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Παιδιά sorry για το offtopic, αλλά είναι εύκολο να μου πείτε σε ποιό season και σε ποιό επεισόδιο βρίσκεται το Star? Thanks! :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου προβλήθηκε στο STAR στις 28 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε έχουν ξεκινήσει επαναλήψεις. Απόψε θα προβληθεί το 8ο επεισόδιο του 1ου κύκλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου προβλήθηκε στο STAR στις 28 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε έχουν ξεκινήσει επαναλήψεις. Απόψε θα προβληθεί το 8ο επεισόδιο του 1ου κύκλου. Σ'ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Για πόσο καιρό θα μας έχουν στις επαναλήψεις???? Έχετε ακούσει πότε θα δούμε τον καινούργιο κύκλο επεισοδίων? Τέλη Οκτώβριου ή αργότερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Τουλάχιστον μέχρι την τελευταία μέρα του Οκτώβρη, θα συνεχίζονται ομαλά οι επαναλήψεις των επεισοδίων της σειράς. Εκτιμώ πως το ίδιο θα γίνεται και τον Νοέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Τελειωσα και τον τεταρτο κυκλο!Καλος ηταν και αρκετα τρελουτσικος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Εγω παλι τελειωσα την 1η σεζον. Τα παλικαρια ΕΓΡΑΨΑΝ με τον Escobar! Πολυ το χαρηκα!!! :D edit: Ο Κριστιαν εχει αφησει τιποτα απηδηχτο? Μου θυμιζει τη Σαμανθα απο το σεξ εν δε σιτυ, στο πιο προστυχο και κακο ομως...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Για αυτούς που παρακολουθούν Nip/Tuck απο το Αμέρικα... Χθες είχε πρεμιέρα η σειρά... και το επεισοδιο θα το βρείτε στους γνωστούς θείους σας... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 NIP/TUCK SEASON 5 !!!!!!!!!! Ξεκίνησε GUYS N' DOLLS !!!!!!! Mόλις το είδα (δεν κρατήθηκα να περιμένω τους subs...) Kαλά, μιλάμε... τί δυναμίτης πρεμιέρα είναι αυτή !!!!!!! :w00t::w00t::w00t::w00t: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 εδώ θα δούμε τπτ???? όλο επαναλήψεις τρώμε από το καλοκαίρι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Καλή αρχή και φέτος :p Ωραίο επ. Βλέπω τομ Μακ να τρώει πολύ ξύλο στα επόμενα :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts