Jump to content

Nip/Tuck (FX Networks)

mplip
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 534
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο εχω πει εσενα οτι σε παω, ε? ;)

edit: Ρε κοριτσια εμενα πειραζει που μου αρεσει ο Σων απο τους 2?

ευχαριστω... :O:O και εγω σας παω... (που ελεγε και ο χριστουδουλακος οταν ηταν στα καλα του);)

κοιτα... αν βλεπεις τον τζουλιαν και τον σον, και απο τους δυο διαλεγεις τον σον, με δημοκρατικες διαδικασιες που με χαρακτηριζουν αλλωστε, θα ελεγα οτι δεν βλεπεις και πολυ καλα!! :lol::lol:

πλακα κανω εννοειται... το γουστο του καθενος ειναι προσωπικο, απλως εγω βλεπω τζουλιαν και χανομαι...:love::love::love: δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη, τι να κανω... :O

οσο για τις πλαστικες... το καταλαβαινω οτι ειναι εντελως το στυλ της σειρας... αλλα τουλαχιστον ας μην υπηρχε ηχος... εκει με τη μυτη μου ερχεται να κλαψω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

κι ο Σων είναι γλυκούλης αλλά άμα έχεις δει charmed πώς να μη λιώνεις για Τζούλιαν-Κόουλ-Κρίστιαν ό,τι και να κάνει...ειδικά όταν του βγαίνει το ευαίσθητο και δε το παίζει γαιδούρι...είναι...:love::love::love::love::love::heat::love::love::love:...αχ τι να πεις...

συμφωώ για το πόστερ...έχει απίστευτη σημειολογία...είναι σούπερ:respect:

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

κι ο Σων είναι γλυκούλης αλλά άμα έχεις δει charmed πώς να μη λιώνεις για Τζούλιαν-Κόουλ-Κρίστιαν ό,τι και να κάνει...ειδικά όταν του βγαίνει το ευαίσθητο και δε το παίζει γαιδούρι...είναι...:love::love::love:...αχ τι να πεις...

συμφωώ για το πόστερ...έχει απίστευτη σημειολογία...είναι σούπερ:respect:

μηπως τελικα να δημιουργησουμε ενα δικο μας θεμα οι τζουλιανικες;;;; να εχουμε χωρο να ονειροπολουμε ελευθερα βρε αδελφε... :love::love::love::love::whistle::whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

το star τελικά πότε θα βάλει καινούργια επεισόδια????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

ειδικά όταν του βγαίνει το ευαίσθητο και δε το παίζει γαιδούρι...είναι...:love::love::love::love::love::heat::love::love::love:...αχ τι να πεις...

άσε άσε μια από τα ίδια!!!! ιδίως στα επεισόδια που βρήκε την Kimber μετά την απαγωγή της από τον Carver.... είχα γίνει ΛΙΩΜΑ!!! :p

Maybe I'll hold my breath and jump right in

Οι 11 στις 10 γυναίκες πάντως δεν χάνουν επεισόδιο!

Και μην με φάτε καλοπροαίρετα το λέω.

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

Exω αρχισει και βλεπω τον τεταρτο κυκλο,εχω φτασει στο 5ο επεισοδιο.Οσο παει γινεται ολο και πιο τρελο!!!!:blink::X

Πράγματι !!! Πιο κάτω να δεις !!!! Είμαι αυτή τη στιγμή στο προτελευταίο της 4ης και ομολογώ ότι έχει πάρα πολλή φάση !!!! Είναι όντως από τις πιο ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ σειρές της TV :up: :up:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

άσε άσε μια από τα ίδια!!!! ιδίως στα επεισόδια που βρήκε την Kimber μετά την απαγωγή της από τον Carver.... είχα γίνει ΛΙΩΜΑ!!! :p

Η Κιμπερ ειναι το τσουλακι της 1ης σεζον που το κανει πασα στον ανταγωνιστη με το αθλιο μαλλι (την αθλια φατσα και το αθλιο σωμα)??:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Κιμπερ ειναι το τσουλακι της 1ης σεζον που το κανει πασα στον ανταγωνιστη με το αθλιο μαλλι (την αθλια φατσα και το αθλιο σωμα)??:blink:

εεε οχι και τσουλακι η κιμπερ καλε!!!! η κιμπερ σταθηκε τελικα πολυ πιο κυρια απο μερικες άλλες εκει μεσα... ονόματα να μη λεμε, οικογενειες να μη θιγουμε... για την τζουλια λεω!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εντάξει, να λέμε τις αλήθεις δεν είναι και του κατηχητικού, έχει κι ένα ...........κάπως επάγγελμα....αλλά στην τελική υπήρξε πάντα δίπλα του και υπέφερε πολύ...αν μη τι άλλο έχει καρδιά
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

εεε οχι και τσουλακι η κιμπερ καλε!!!! η κιμπερ σταθηκε τελικα πολυ πιο κυρια απο μερικες άλλες εκει μεσα... ονόματα να μη λεμε, οικογενειες να μη θιγουμε... για την τζουλια λεω!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εντάξει, να λέμε τις αλήθεις δεν είναι και του κατηχητικού, έχει κι ένα ...........κάπως επάγγελμα....αλλά στην τελική υπήρξε πάντα δίπλα του και υπέφερε πολύ...αν μη τι άλλο έχει καρδιά

Δε μου απαντατε ομως... (Επισης τη λεω τσουλακι γιατι ειμαι ακομα στην 1η σεζον...φανταζομαι στη συνεχεια θα τη συμπαθησω, αν μιλαμε για την ιδια) :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά sorry για το offtopic, αλλά είναι εύκολο να μου πείτε σε ποιό season και σε ποιό επεισόδιο βρίσκεται το Star? Thanks! :)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου προβλήθηκε στο STAR στις 28 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε έχουν ξεκινήσει επαναλήψεις. Απόψε θα προβληθεί το 8ο επεισόδιο του 1ου κύκλου.

Το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου προβλήθηκε στο STAR στις 28 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε έχουν ξεκινήσει επαναλήψεις. Απόψε θα προβληθεί το 8ο επεισόδιο του 1ου κύκλου.

Σ'ευχαριστώ πολύ! :)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Για πόσο καιρό θα μας έχουν στις επαναλήψεις???? Έχετε ακούσει πότε θα δούμε τον καινούργιο κύκλο επεισοδίων? Τέλη Οκτώβριου ή αργότερα?
[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Τουλάχιστον μέχρι την τελευταία μέρα του Οκτώβρη, θα συνεχίζονται ομαλά οι επαναλήψεις των επεισοδίων της σειράς. Εκτιμώ πως το ίδιο θα γίνεται και τον Νοέμβριο.

Εγω παλι τελειωσα την 1η σεζον. Τα παλικαρια ΕΓΡΑΨΑΝ με τον Escobar! Πολυ το χαρηκα!!! :D

edit:

Ο Κριστιαν εχει αφησει τιποτα απηδηχτο? Μου θυμιζει τη Σαμανθα απο το σεξ εν δε σιτυ, στο πιο προστυχο και κακο ομως...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Για αυτούς που παρακολουθούν Nip/Tuck απο το Αμέρικα...

Χθες είχε πρεμιέρα η σειρά... και το επεισοδιο θα το βρείτε στους γνωστούς θείους σας...

NIP/TUCK SEASON 5 !!!!!!!!!! Ξεκίνησε GUYS N' DOLLS !!!!!!!

Mόλις το είδα (δεν κρατήθηκα να περιμένω τους subs...)

Kαλά, μιλάμε... τί δυναμίτης πρεμιέρα είναι αυτή !!!!!!! :w00t::w00t::w00t::w00t:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

εδώ θα δούμε τπτ???? όλο επαναλήψεις τρώμε από το καλοκαίρι

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

Καλή αρχή και φέτος :p Ωραίο επ. Βλέπω τομ Μακ να τρώει πολύ ξύλο στα επόμενα :lol:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490