lulukos Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 δν το είδα δυστιχώς........μπορείς να βάλεις σε σπόιλερ τι έγινε?? Μπα γιατί μερικοί δεν μπορούν να συγκρατηθούν:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Μπα γιατί μερικοί δεν μπορούν να συγκρατηθούν:lol: είναι πειρασμός τα άτιμα χχαχαχαχα :lol::lol::p Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 κι απ ό,τι φαίνεται κάποιος είναι επιρρεπής στους πειρασμούς....:p:lol: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί,αλλά το ΣΤΑΡ διαφημίζει ότι από 27 αυγούστου θα δείχνει καινούρια επεισόδια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Ξέρει κανείς πόσα επεισόδια παίχτηκαν πριν τις επαναλήψεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Προβλήθηκαν τα 13 επεισόδια του 1ου κύκλου και τουλάχιστον 6 επεισόδια του 2ου κύκλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 όσοι είδατε το σημερινό επεισόδιο δν έίχε πλάκα η φάτσα του ενός χειρούργου ότανε είδε το μάυρο παιδί?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Ρε παιδιά, η Julia δεν είναι ώρες-ώρες φτυστή η Uma Thurman? Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Ρε παιδιά, η Julia δεν είναι ώρες-ώρες φτυστή η Uma Thurman?...:confused:Ναι...στο πιο αλεπουδίστικο όμως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Α γειά σου. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, συντονιστείτε όλοι στο Star. Έχει νέο επεισόδιο Nip/Tuck και η διαφήμιση λέει τρελά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, συντονιστείτε όλοι στο Star. Έχει νέο επεισόδιο Nip/Tuck και η διαφήμιση λέει τρελά!!!..Και το επεισόδιο καλό ήταν..Πολύ ίντριγκα!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 σήμερα πρέπει να είναι πολύ καλό απο ότι είδα λίγο στο trailer. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ρε παιδια ειδα το πρωτο επεισοδιο (το μισο δηλαδη) και σκιαχτηκα. Μου γυρισε το στομαχι αναποδα. Καλα καλα δεν εχει αρχισει και δειχνει τον κωλο που τον κοβουνε στη χωριστρα πανω και ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ δειχνει 2 φορες που σηκωνει ο αλλος το κωλομερι για να βαλει το "εμφυτευμα" :blink: Ελεος δηλαδη, πραγματικα μου ηρθε να ξερασω :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ρε παιδια ειδα το πρωτο επεισοδιο (το μισο δηλαδη) και σκιαχτηκα. Μου γυρισε το στομαχι αναποδα. Καλα καλα δεν εχει αρχισει και δειχνει τον κωλο που τον κοβουνε στη χωριστρα πανω και ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ δειχνει 2 φορες που σηκωνει ο αλλος το κωλομερι για να βαλει το "εμφυτευμα" :blink: Ελεος δηλαδη, πραγματικα μου ηρθε να ξερασω :X Και που' σαι ακομα!!Για συνεχισε να βλεπεις..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ρε η σειρά τα σπάει λέμε! Έχω καεί άσχημα όμως και αύριο γράφω!!!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Kολλησα και εγωωωωωω..... Θα μου πειτε τωρα το ανακαλυψες? Ε τον τελευταιο χρονο αρχισα να ασχολουμαι με σειρες. Που θα μου παει θα τις μαθω ολες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Εγω παντως το εχω αφησει στα 45 λεπτα του 1ου επεισοδιου και δεν τολμαω να δω παρακατω... Μου εχει κολλησει το σκηνικο με τον κωλο, για να μην αναφερω και το οτι μετα απο αυτο νιωθω οτι οταν καθομαι θα μου ανοιξει η κ...χωριστρα :X :blink: (Γελαστε οσο θελετε!!! Εχω φρικαρει λεμε!!!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Ελα θα το ξεπερασεις που θα παει. Ενα ρημαδι play ειναι. Πατα το να ξεμπερδευεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismd Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 O δεύτερος κύκλος τελείωσε και εκεί που περίμενα πως αυτό ήταν, πίστευα πως δεν θα δείχναν τον τρίτο κύκλο, το star με εξέπληξε ευχάριστα. Έτσι από αύριο στην γνωστή ώρα (23.30-00.15) το star θα προβάλει τον τρίτο κύκλο. Μπράβο Star. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Μα καλά κιόλας ο τρίτος κύκλος???? Πόσα επεισόδια είναι ο κάθε κύκλος βρε παιδία???? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 1η - 13 2η - 16 3η - 15 4η - 15 Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Στον πρώτο κυκλο αποδόθηκε δικαιοσύνη κι «έκλεισε» το κύριο ζήτημα της υπόθεσης. Στη δεύτερη σεζόν όμως,το ένα εκ των δύο βασικών σημείων της πλοκής μετατέθηκε στην τρίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 1η - 13 2η - 16 3η - 15 4η - 15 Είναι η ιδέα μου ή έχει λίγα επεισόδια ο κάθε κύκλος?:worry: Τελιώνει στον τέταρτο κύκλο φαντάζομαι... γιατί πόσο να το τραβήξουν ! Θα αρχίσει να ξηλώνεται από εκεί και πέρα, λέω εγώ τώρα .... Πάντως μου αρέσει πολύ...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 μπα δε νομίζω... μετά τον 4ο κύκλο αρχίζει σα μια νέα σελίδα στη ζωή των γιατρών μας οπότε είναι σα να ξεκινάνε από την αρχή....εγώ εξακολουθώ να το παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον πάντως.... άλλωστε τον Τζούλιαν δεν τον βαριέσαι... ποτέ... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts