paokkerkir Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Yπότιτλους, έστω και αγγλικούς για την Version που είναι 120ΜΒ το επεισόδειο έχει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 olympiakos7_69 said: Μπορει καποιος να μου πει γιατι η σεζον εχει μονο 13 επισοδια?;) captum said: Παίζεται σε καλωδιακό δίκτυο στην Αμερική, όπου συνήθως οι σεζόν έχουν 13 και όχι 24 επεισόδια. ;) Το ιδιο ισχυει και για το "The L word", το οποιο εχει επισης 13 επεισοδια καθε σεζον :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Εχω χασει πανω απο τα 3/4 των επεισοδιων :lol: :p .Ωραια σειρα ομως .Ασχετο αλλα δεν θυμιζει μια παλια κωμωδια του Ρωμα?Λετε να τον κλεψανε?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 xristinoula said: Εχω χασει πανω απο τα 3/4 των επεισοδιων :lol: :p .Ωραια σειρα ομως .Ασχετο αλλα δεν θυμιζει μια παλια κωμωδια του Ρωμα?Λετε να τον κλεψανε?:p Δεν ξερω, αλλα οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου!:lol: :p Καλα την ωρα που το βαλαν λογικο ειναι να τα χανουμε.. Ευτυχως που εχουμε dsl! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 xristinoula said: Εχω χασει πανω απο τα 3/4 των επεισοδιων :lol: :p .Ωραια σειρα ομως .Ασχετο αλλα δεν θυμιζει μια παλια κωμωδια του Ρωμα?Λετε να τον κλεψανε?:p Ναι, το Λιφτινγκ του Ρωμα αντιγραφει....Χαχαχαχα:lol: Οντως εχει πολλα κοινα ομως...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Παρακολούθησα πρόσφατα ένα επεισόδιο της σειράς και συγκεκριμένα εκείνο στο οποίο αυτοκτονεί η ερωμένη του παντρεμένου πρωταγωνιστή της σειράς. Ούτε ενθουσιάστηκα ούτε απογοητεύτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 DENIOR said: Παρακολούθησα πρόσφατα ένα επεισόδιο της σειράς και συγκεκριμένα εκείνο στο οποίο αυτοκτονεί η ερωμένη του παντρεμένου πρωταγωνιστή της σειράς. Ούτε ενθουσιάστηκα ούτε απογοητεύτηκα. To συγκεκριμενο δεν ειναι απ' τα "καλα"..;) Καλυτερα κατεβασε το 1ο επισοδιο να το δεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Απο οσους ειδαν το σημερινο επεισοδιο.Ειναι αυτο που κανουν αλλαγη προσωπου στον τυπο που τους εκβιαζει.Καταλαβατε τι εγινε τελικα κι τον επιασε η αστυνομια?Του βαλαν προσωπο αλλου καταζητουμενου μηπως?Κι τον πιασαν ως αλλον?Με μπερδεψε ..Ωραιο επεισοδιο παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 xristinoula said: Απο οσους ειδαν το σημερινο επεισοδιο.Ειναι αυτο που κανουν αλλαγη προσωπου στον τυπο που τους εκβιαζει.Καταλαβατε τι εγινε τελικα κι τον επιασε η αστυνομια?Του βαλαν προσωπο αλλου καταζητουμενου μηπως?Κι τον πιασαν ως αλλον?Με μπερδεψε ..Ωραιο επεισοδιο παντως.. Ακριβως! Τον εκαναν σωσια ενος αλλου καταζητουμενου..:lol: Αυτος λογικα ομως θα εχει "δυναμη" και πισω απο τα καγκελα.. οποτε δεν νομιζω οτι γλιτωσαν! Ομολογω οτι οταν ο Μακναμαρα πηγε να τον σκοτωσει πιστεψα οτι τελικα θα εριχνε την μπαρα πανω του αντι να τον πυροβολησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Πολύ ωραία σειρά. Όποτε την πετύχω τη βλέπω. Αλλά το μόνο που δε μου αρέσει είναι οι σκηνές στο χειρουργείο. Έχουν δωθεί τόσο ωμά και λόγω της φοβίας μου και της αποστροφής μου σε τέτοια θεάματα, αναγκάζομαι να κάνω ζάπινγκ για να αποφύγω τέτοιες "εκπλήξεις". Κατά τα άλλα, είναι πολύ καλή σειρά. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 trela7 said: επιτελους αναγνωριστηκε η αξια του τζουλιαν! ηρθε το πληρωμα του χρονου λοιπον... :lol: :lol: :lol: :D :D :D αν και κανονικα επρεπε να ειναι αντιληπτο απο ολους με τη μια, γιατι μπορει μεν η ομορφια να ειναι υποκειμενικη, αλλα το τελειο κανει μπαμ, πως να το κανουμε!!!! :D :D Ο Τζούλιαν? Μπλιαχ!!! Δε μ' αρέσει καθόλου! Δεν έχει κάτι το αρρενωπό! :p Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 _Crazygirl_ said: Ο Τζούλιαν? Μπλιαχ!!! Δε μ' αρέσει καθόλου! Δεν έχει κάτι το αρρενωπό! :p πλακα κανεις ευχομαι... η δικαιολογια σου ηταν ολα τα λεφτα.... δεν ειχε ο τζουλιαν κατι αρρενωπο;;;;;;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: καλο!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Περι ορεξεως...Για μενα παλι παρα ειναι αρρενωπος:lol: .Οι αλλοι δυο αντρες της σειρας ο αλλος γιατρος κι ο ηθοποιος που παιζει το παιδι του ειναι πιο ωραιοι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 κοιταξτε παιδια, εμενα με ξερετε, παντα με δημοκρατικες διαδικασιες, θα πρεπει να πω οτι σε οποια δεν αρεσει ο τζουλιαν πρωτα θα εκτελειται και μετα θα ανακρινεται!!! :lol: :lol: εδω δε μιλαμε για υποκειμενικοτητα, μιλαμε για εναν κουκλο... παντα με δημοκρατικες διαδικασιες ειπαμε!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 trela7 said: κοιταξτε παιδια, εμενα με ξερετε, παντα με δημοκρατικες διαδικασιες, θα πρεπει να πω οτι σε οποια δεν αρεσει ο τζουλιαν πρωτα θα εκτελειται και μετα θα ανακρινεται!!! :lol: :lol: εδω δε μιλαμε για υποκειμενικοτητα, μιλαμε για εναν κουκλο... παντα με δημοκρατικες διαδικασιες ειπαμε!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Χμ, μπορω να μην συμφωνησω...;;) Ο γιος πολυ καλος ειναι...Βασικα εχει κατι το ομορφα ασχημο...:worry: (Βγαζει νοημα αυτο που ειπα;:worry: Whatever) Ο αλλος γιατρος παλι ειναι πολυ γουτσου...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 xristinoula said: Περι ορεξεως...Για μενα παλι παρα ειναι αρρενωπος:lol: .Οι αλλοι δυο αντρες της σειρας ο αλλος γιατρος κι ο ηθοποιος που παιζει το παιδι του ειναι πιο ωραιοι .. Tι λέτε ρε σεις!!! O Tζούλιαν έχει κάτι μαγουλάκια που μου 'ρχεται να του τα τσιμπήσω! Είναι πολύ γλυκούλης! :wacko: Όσο για το γιο του άλλου γιατρού (τον Ματ δε λέτε, που κινεζοφέρνει?) Εεεε τώρα τι να πω! Αν σας αρέσει αυτός που είναι καρμπόν με τον Φιλιππινέζο από τους 4-play, σηκώνω τα χέρια ψηλά!!! :lol: :lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Καλε δεν κινεζοφερνει το παιδι ,υπερβαλεις τα φρυδακια του με χαλαν λιγο ..Αν λαβεις υποψην σου οτι παιζει το ανηλικο ενω εχει γεννηθει το 77 μια χαρα καλος ειναι και δεν φαινεται η ηλικια πανω του..Αντιθετα με κατι αλλους...Ονοματα δεν λεμε..:p Ενταξει δεν ειναι κι ο πιο ωραιος αντρας σιγουρα αλλα η σειρα ειναι καλτ κι για αυτο επελεξαν μια τετοια φυσιογνωμια ..Δεν ειπα πως μου αρεσει ,ειπα κατι πολυ χειροτερο :p :p οτι απλως τον θεωρω πιο ομορφο απο τον julian στην πραγματικοτητα ο μονος που μου αρεσει ειναι ο αλλος γιατρος που παιζει τον πατερα του .Ειναι πολυ ομορφος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 xristinoula said: Καλε δεν κινεζοφερνει το παιδι ,υπερβαλεις τα φρυδακια του με χαλαν λιγο ..Αν λαβεις υποψην σου οτι παιζει το ανηλικο ενω εχει γεννηθει το 77 μια χαρα καλος ειναι και δεν φαινεται η ηλικια πανω του..Αντιθετα με κατι αλλους...Ονοματα δεν λεμε..:p Ενταξει δεν ειναι κι ο πιο ωραιος αντρας σιγουρα αλλα η σειρα ειναι καλτ κι για αυτο επελεξαν μια τετοια φυσιογνωμια ..Δεν ειπα πως μου αρεσει ,ειπα κατι πολυ χειροτερο :p :p οτι απλως τον θεωρω πιο ομορφο απο τον julian στην πραγματικοτητα ο μονος που μου αρεσει ειναι ο αλλος γιατρος που παιζει τον πατερα του .Ειναι πολυ ομορφος.. Καλα 30 χρονων ειναι το παλικαρι??:blink: Μιλαμε δεν του φαινεται καθολου! Οσο για τον Κριστιαν δεν παιρνω θεση.. Αλλα γουσταρω παρα πολυ οταν λεει "How are you sweetheart?"!:cool: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 καλα η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα να ειναι ο ματ τοσο χρονων, καθολου δεν του φαινεται!!! το σταρ δειχνει κανονικα τη δευτερη σεζον ε;; αντε να φτασουμε και στην τριτη, γιατι εχει πολυ αγωνια... :cry: :cry: :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 olympiakos7_69 said: Οσο για τον Κριστιαν δεν παιρνω θεση.. Αλλα γουσταρω παρα πολυ οταν λεει "How are you sweetheart?"!:cool: :lol: :lol::lol: Κατά το γνωστό σε όλους μας...How u doing?:p αχ μη μου πειράζεις το αγόρι μου...:love: :love: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 lisa said: :lol::lol: Κατά το γνωστό σε όλους μας...How u doing?:p αχ μη μου πειράζεις το αγόρι μου...:love: :love: Ακριβως!!:lol: Δεν στον πειραζω!Ισα ισα που λεω οτι το παλικαρι στο σειριαλ ειναι θεος, ειδικα στα πρωτα επισοδια!:cool:Μιλαμε για το απολυτο προτυπο..:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 ****το! έχω χάσει μερικά επισόδεια από την τηλεόραση. σκέφτομαι να τα κατεβάσω. με εξέπληξε ο χαρακτήρας των πρωταγωνιστών. και βρίσκω υπέροχα και τα μηνύματα που περνάνε. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 η kimper το ριξε στις τσοντες? nice :confused: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 _Crazygirl_ said: Όσο για το γιο του άλλου γιατρού (τον Ματ δε λέτε, που κινεζοφέρνει?) Εεεε τώρα τι να πω! Αν σας αρέσει αυτός που είναι καρμπόν με τον Φιλιππινέζο από τους 4-play, σηκώνω τα χέρια ψηλά!!! :lol: :lol: Καλε εγω οταν τον ειδα αυτον μια φυσιογνωμια μου ηρθε στο μυαλο. Μαικλ Τζακσον!! :lol: Παρατηρηστε τον, μιλαμε ειναι ιδιοι. :p Απο τους ανδρες της σειρας παντως εγω ψηφιζω Τζουλιαν και μονο Τζουλιαν. :love: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 H σειρά μου αρέσει και την βλέπω όποτε την πετύχω, αλλά οι τόσες ομοιότητες με το "Λιφτινγκ" (μια παλιά μπούρδα του Ρώμα, που τη βάζει ο Ant1 σε επανάληψη τα μεσημέρια) δεν μπορεί να είναι τυχαίες. Ακόμα και οι χαρακτήρες ταυτίζονται. Μάλλον θα το έχουν αντιγράψει και οι δύο από καμιά άλλη παλιότερη ξένη σειρά... Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts