GaleaNatur Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου σημερα εβαλα την ενημερωση σεπτεμβριου, θα δοκιμασω αργοτερα που θα ειμαι στο δρομο να δω αν εφτιαξε και θα ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 39 minutes ago, GaleaNatur said: σημερα εβαλα την ενημερωση σεπτεμβριου, θα δοκιμασω αργοτερα που θα ειμαι στο δρομο να δω αν εφτιαξε και θα ενημερωσω Δες μήπως έχεις ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Είχα θέματα και εγώ με το gps και κατάλαβα ότι το πρόβλημα ξεκίναγε μόνο όταν του έβαζα να με οδηγήσει κάπου την ώρα που ήμουν σε χώρο κλειστό. Δηλαδή πριν βγω από το σπίτι μου είχα πατήσει να ξεκινήσει η πλοήγηση. Όταν το ξεκίναγα ενώ ήμουν σε ανοικτό χώρο δεν μου ξανά έκανε ποτέ θέμα. Δείτε το μήπως είναι αυτό το θέμα και σε εσάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Το πρόβλημα διορθώνεται σε σημαντικό βαθμό με κατάργηση της εξοικονόμησης ενέργειας της εφαρμογής. Και μετά επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, makisg4 said: Το πρόβλημα διορθώνεται σε σημαντικό βαθμό με κατάργηση της εξοικονόμησης ενέργειας της εφαρμογής. Και μετά επανεκκίνηση Για ποια εφαρμογη μιλαμε?Εντοπισμος θεσης ή η εκαστοτε εφαρμογη πλοηγησης που χρησιμοποιει ο καθενας απο εμας? Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Nick_minos said: Για ποια εφαρμογη μιλαμε?Εντοπισμος θεσης ή η εκαστοτε εφαρμογη πλοηγησης που χρησιμοποιει ο καθενας απο εμας? Google maps 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου (edited) να ενημερωσω λοιπον οτι σημερα δουλεψε υποδειγματικα σε μια διαδρομη 20λεπτων, δεν εχασε ουτε δευτερολεπτο το σημα. Βεβαια δεν ξερω πως εφτιαξε, θα μπορουσε να ειναι ενα απο τα παρακατω ή συνδυασμος κάποιων: 1) update Σεπτεμβριου 2) επανεκκινιση κινητου λογω update 3) ειχα κανει clear cache την εφαρμογη πριν δω αν υπαρχει update 4) επελεξα στην ρυθμιση της μπαταριας για την εφαρμογη unrestricted απο optimized που ηταν Edited 24 Σεπτεμβρίου by GaleaNatur 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odys04 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Έχει παρατηρήσει κανείς με Samsung Galaxy Buds Live να γίνονται συχνές αποσυνδέσεις; Παράθεση https://arta-mou.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου έχει βάλει κανείς το τελευταίο update παιδιά? είμαι διστακτικός σε κάθε update της samsung να μην χαλάσει το κινητό μας που είναι εξαιρετικό, συνδυάζει άριστα πολύ καλή αυτονομία με σχετικά πολύ καλή ταχυτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, odys04 said: Έχει παρατηρήσει κανείς με Samsung Galaxy Buds Live να γίνονται συχνές αποσυνδέσεις; Όχι.. 2 ώρες πριν, fanis13 said: έχει βάλει κανείς το τελευταίο update παιδιά? είμαι διστακτικός σε κάθε update της samsung να μην χαλάσει το κινητό μας που είναι εξαιρετικό, συνδυάζει άριστα πολύ καλή αυτονομία με σχετικά πολύ καλή ταχυτητα Πιο update εννοείς;; Σήμερα έβγαλε του Οκτωβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου εμένα με ρωτάει ακόμα να βαλει το: ONE UI VERSION 6.1 ANDROID VERSION 14 SIZE 294.53 MB SECURITY PATCH SEPTEMBER 1,2024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου 1 minute ago, fanis13 said: εμένα με ρωτάει ακόμα να βαλει το: ONE UI VERSION 6.1 ANDROID VERSION 14 SIZE 294.53 MB SECURITY PATCH SEPTEMBER 1,2024 Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgiou Periklis Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το Viber τελευταία? Με δείχνει συνέχεια σε σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Δηλαδή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgiou Periklis Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Κάθε μία ώρα το πολύ με δείχνει σε σύνδεση για ένα τέταρτο, ίσως και παραπάνω και μετά πάλι σε αποσύνδεση.. Ενώ το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Αυτό σου το πάνε άλλοι χρήστες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgiou Periklis Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Ακριβώς....και χρήστης που υποψιάζεται 🥶 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Σβήσε τα δεδομένα της εφαρμογής και παρακολουθησε το. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts