Candiaman Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου On 4/6/2024 at 10:54 ΜΜ, petrosz1 said: Καλησπέρα παιδιά, Μετά την αναβάθμιση σε UI 6.1 δεν λειτουργεί το intelligent wi-fi. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Τι ειναι το Intelligent Wi-Fi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου (edited) 10 ώρες πριν, Candiaman said: Τι ειναι το Intelligent Wi-Fi?? Αν ενεργοποιηθεί ψάχνει καλύτερα δίκτυα WiFi ή μπαίνει αυτόματα στα δεδομένα! Ότι βρει καλύτερο. Edited 16 Ιουνίου by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου παιδια εχω την εντυπωση οτι με το 6.1 η συσκευη ζεσταινεται πανω απο το κανονικα και σιγουρα πριν την αναβαθμιση. ειναι και σε εσας ετσι? και μπαταρια σιγουρα λιγο χειροτερη αν και οχι τα τραγικα που διαβαζω reddit απο μερικους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 46 minutes ago, GaleaNatur said: παιδια εχω την εντυπωση οτι με το 6.1 η συσκευη ζεσταινεται πανω απο το κανονικα και σιγουρα πριν την αναβαθμιση. ειναι και σε εσας ετσι? και μπαταρια σιγουρα λιγο χειροτερη αν και οχι τα τραγικα που διαβαζω reddit απο μερικους Αν το έχεις στο 5G και με τέτοιες θερμοκρασίες, σίγουρα ζεσταίνεται. Μπαταρία, εμένα το ίδιο μου φαίνεται με πριν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Η μπαταρία σε εμένα σίγουρα τελειώνει πιο γρήγορα. Για θερμοκρασίες όντως μπορεί να είναι λόγω περιβάλλοντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου Για μέσα στο σπίτι είναι αυτό που ανέφερα. Έξω οκ φυσιολογικό το θεωρώ και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 10 minutes ago, GaleaNatur said: Για μέσα στο σπίτι είναι αυτό που ανέφερα. Έξω οκ φυσιολογικό το θεωρώ και εγώ Και για μέσα στο σπίτι. Γιατί τώρα το καλοκαίρι δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία και μέσα στο σπίτι; Το 5G γενικά ανεβάζει την θερμοκρασία της συσκευής είτε μέσα είτε έξω από το σπίτι. Ακόμα και το χειμώνα. Ειδικά σε περιοχές όπου δεν υπάρχει καλή κάλυψη σήματος, ζορίζεται η συσκευή. Αντίστοιχα και με το τι χρήση κάνεις με τη συσκευή. Αν σερφαρεις, παίζεις παιχνίδια, βίντεο κτλ. Το έχω δοκιμάσει και με WiFi και με 4G, και δεν αναιβαίνει η θερμοκρασία όπως με το 5G όταν το έχω ανοιχτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου 1 ώρα πριν, katsiletra said: Και για μέσα στο σπίτι. Γιατί τώρα το καλοκαίρι δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία και μέσα στο σπίτι; Το 5G γενικά ανεβάζει την θερμοκρασία της συσκευής είτε μέσα είτε έξω από το σπίτι. Ακόμα και το χειμώνα. Ειδικά σε περιοχές όπου δεν υπάρχει καλή κάλυψη σήματος, ζορίζεται η συσκευή. Αντίστοιχα και με το τι χρήση κάνεις με τη συσκευή. Αν σερφαρεις, παίζεις παιχνίδια, βίντεο κτλ. Το έχω δοκιμάσει και με WiFi και με 4G, και δεν αναιβαίνει η θερμοκρασία όπως με το 5G όταν το έχω ανοιχτό. ..και η θήκη παίζει ρόλο σε αυτό. 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzanos13 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου Καλημέρα! νεος κατοχος του κινητου εδω και μια εβδομαδα. Μπορώ να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενος. Η οθόνη καλη αλλά οχι αυτο που λεμε ουαου.... Η μπαταρία απογοήτευση.... Και να μην μιλησω για μενου καθως προερχομενος απο OnePlus, Xiaomi και RealMe, βλέπω ένα μενου πολύ πειραγμενο και αυτο με μπερδευει..... Αλλά το μενου συνηθιζεται... Η μπαταρία γιατι τόσο χαλια; έχω ελπίδα να στρωσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 36 minutes ago, makisg4 said: Καλημέρα! νεος κατοχος του κινητου εδω και μια εβδομαδα. Μπορώ να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενος. Η οθόνη καλη αλλά οχι αυτο που λεμε ουαου.... Η μπαταρία απογοήτευση.... Και να μην μιλησω για μενου καθως προερχομενος απο OnePlus, Xiaomi και RealMe, βλέπω ένα μενου πολύ πειραγμενο και αυτο με μπερδευει..... Αλλά το μενου συνηθιζεται... Η μπαταρία γιατι τόσο χαλια; έχω ελπίδα να στρωσει; Με βαριά χρήση βγάζει άνετα μια μέρα, το δικό σου όχι; στο μενού δώσε χρόνο θα δεις ότι είναι πολύ πάνω από xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου Πήρα φορτιστή powertech 30w στα 7 ευρώ και κάνει μια χαρά γρήγορη φόρτιση. Για αντοχή στο χρόνο θα δείξει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 1 ώρα πριν, makisg4 said: Πήρα φορτιστή powertech 30w στα 7 ευρώ και κάνει μια χαρά γρήγορη φόρτιση. Για αντοχή στο χρόνο θα δείξει Στα 25w περιορίζεται. Η συσκευή για τόσα προορίζεται. Όσα Watt και να έχει ο φορτιστής. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου 9 ώρες πριν, evris2013 said: Στα 25w περιορίζεται. Η συσκευή για τόσα προορίζεται. Όσα Watt και να έχει ο φορτιστής. Το ξέρω. Απλά το αναφέρω για κάποιους που ψάχνουν φορτιστή που να δίνει γρήγορη φόρτιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzanos13 Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου (edited) Καλησπέρα και εγώ σαν κάτοχος της συσκευής βγάζω άνετα με βαριά χρήση μια μέρα. Φορτιστή έχω τον γνήσιο της Samsung 25w και φορτίζω όταν μπορώ και έχω χρόνο με αργή φόρτιση. Δώσε λίγο χρόνο στην συσκευή κάνε όλες τις ενημερώσεις και βάλε ότι δεν χρειάζεται σε αδράνεια. Edited 8 Αυγούστου by Tzanos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου Η μπαταρία για μένα είναι το μόνο μελανό σημείο. Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου Υπάρχει επιλογή ήχου για την λήψη φωτογραφιών; ή είναι μόνο αυτός που έχει προεπιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Παλληκάρια καλησπέρα. Μια ερώτηση Το α54 παίρνει δυο sim. Υπάρχει άραγε δυνατότητα να μπούν δυο sim και μια eSIM άρα τρείς συνδέσεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου On 13/8/2024 at 7:42 ΜΜ, makisg4 said: Υπάρχει επιλογή ήχου για την λήψη φωτογραφιών; ή είναι μόνο αυτός που έχει προεπιλογή; Δεν νομίζω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 18 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 18 Αυγούστου (edited) Ρε παιδιά! Χθες έβαλα maps για μια διαδρομή. Και δεν εντοπίζει σήμα gps. Δοκίμασα με άλλο κινητό όλα καλά. Μετά έκανα βαθμονόμηση και ξαναδοκίμασα. Εκεί που λειτουργεί ξαφνικά βγάζει μήνυμα ότι το σήμα είναι ασθενές. Κατέβασα εφαρμογή gps τεστ και συγκρίναμε με άλλο τηλέφωνο. Το άλλο έπιανε 40 ως 45 δορυφόρους με ενεργούς ως 30 ενώ το σαμσουνγκ έπιανε 30 ως 35 με ενεργούς σχεδόν όλους. Αλλά και πάλι στο google maps αλλά και στο χάρτες petal huawei μου βγάζει μήνυμα χαμηλού σήματος gps... Καμία ιδέα; Edited 18 Αυγούστου by makisg4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου On 18/8/2024 at 11:59 ΠΜ, makisg4 said: Ρε παιδιά! Χθες έβαλα maps για μια διαδρομή. Και δεν εντοπίζει σήμα gps. Δοκίμασα με άλλο κινητό όλα καλά. Μετά έκανα βαθμονόμηση και ξαναδοκίμασα. Εκεί που λειτουργεί ξαφνικά βγάζει μήνυμα ότι το σήμα είναι ασθενές. Κατέβασα εφαρμογή gps τεστ και συγκρίναμε με άλλο τηλέφωνο. Το άλλο έπιανε 40 ως 45 δορυφόρους με ενεργούς ως 30 ενώ το σαμσουνγκ έπιανε 30 ως 35 με ενεργούς σχεδόν όλους. Αλλά και πάλι στο google maps αλλά και στο χάρτες petal huawei μου βγάζει μήνυμα χαμηλού σήματος gps... Καμία ιδέα; Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα πως το όλο θέμα έχει να κάνει με την ρύθμιση μπαταρίας για εξοικονόμηση ενέργειας. Και μάλλον αφορά όλα τα samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Πώς ξέρουμε ότι η προστασία μπαταρίας λειτουργεί; Π.χ. το έχω στην προσαρμόσιμη, πώς θα το καταλάβω ότι ενεργοποιήθηκε, αφού δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση. Το έχω δοκιμάσει και μέρα και βράδυ και βρίσκω το τηλέφωνο στο 100%. Γίνεται έτσι να δουλεύει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου καλα αυτο το τηλεφωνο συνεχεια πεταει ενημερωσεις , μιλησα με την σαμσουνγ και μου ειπε οτι χειροκινητα μπορω να τις απενεργοποιησω. Εχω huawei p20 lite και δεν υπαρχει τετοιο χαλι. Τι γινεται; . Επισης ξεχωριστος ηχος για sms και ξεχωριστος ηχος για ειδοποιησεις δεν υπαρχει ειναι ενιαιος ο ηχος. Ο πατερας μου καθε φορα που ανοιγε τα δεδομενα συνεχεια ενημερωσεις και εχει και ηχο , πως βγαινει αυτος ο ηχος; και να εχει ηχο μονο στα sms και στο viber ; . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου παιδια τον τελευταιο καιρο εχω θεμα με το gps. ψανω προορισμο, βρισκει αμεσα την διαδρομη(και τη θεση μου), αλλα οταν ξεκιναει η πλοηγηση δεν ανανεωνεται η θεση μου οσο προχωραω συνεχομενα. μπορει να πιανει σημα και να λειτουργει κανονικα για 10 δευτερολεπτα και μετα ξαναχανεται το σημερα. Συνεχιζοντας την διαδρομη θα με "ξαναδιαβασει" για λιγο και θα χαθει παλι. εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα ή ιδεα αν εχει software ή hardware? η αληθεια ειναι οτι ειχα διαβασει κατι αντιστοιχο στο θεμα του a52 ή α55 (δεν θυμαμαι δυστυχως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 20 minutes ago, GaleaNatur said: παιδια τον τελευταιο καιρο εχω θεμα με το gps. ψανω προορισμο, βρισκει αμεσα την διαδρομη(και τη θεση μου), αλλα οταν ξεκιναει η πλοηγηση δεν ανανεωνεται η θεση μου οσο προχωραω συνεχομενα. μπορει να πιανει σημα και να λειτουργει κανονικα για 10 δευτερολεπτα και μετα ξαναχανεται το σημερα. Συνεχιζοντας την διαδρομη θα με "ξαναδιαβασει" για λιγο και θα χαθει παλι. εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα ή ιδεα αν εχει software ή hardware? η αληθεια ειναι οτι ειχα διαβασει κατι αντιστοιχο στο θεμα του a52 ή α55 (δεν θυμαμαι δυστυχως) Άμα βρεις τη λύση πες μας, γιατί όταν το έπαθα αυτό, ότι και να έκανα δεν έπιασε, μόνο με επαναφορά έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts