athanasios1112 Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου Δεν έχει ενημέρωση, δεν ξέρω για πιο λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου On 12/6/2024 at 6:15 ΜΜ, athanasios1112 said: Δεν έχει ενημέρωση, δεν ξέρω για πιο λόγο. Την αναζητάς στις: Ρυθμίσεις/Ενημέρωση Συστήματος/Ρυθμίσεις Αναβάθμισης/Δοκιμαστική έκδοση και την εμφανίζει. Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Όχι beta firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Όλες beta τις εμφανίζει αλλά είναι οι stable. Δεν νομίζω ότι θα λάβεις ποτέ αυτόματα ενημέρωση, χωρίς να την ψάξεις μόνος σου! Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Εμένα μου έρχονται αυτόματα όλες οι ενημερώσεις. Δεν κάνω τίποτα... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου Ενημέρωση λογισμικού σήμερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 1 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 1 Αυγούστου Καινούργιο ενημέρωση λογισμικού, 0,92 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Ενημέρωση λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. Πέμπτη στις 12:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:18 μμ Ενημέρωση λογισμικού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts