PCMan Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Η mmc είναι σαν την sd σε μέγεθος. Η RS-MMC(reduced size) είναι η μισή ακριβώς και μπαίνει στο 6600 με αντάπτορα. Του έχω βάλει 2GB rs-mmc και απλή mmc παίρνει μέχρι 4GB με λίγα λόγια μέχρι όσο υπάρχει. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Να προσθέσω σε αυτά που είπε ο @PCman ότι η καλύτερη κάρτα MMMC & RS-MMC που θεωρητικά υπάρχει (δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και άλλοι οι οποίοι την χρησιμοποίσησαν) είναι η Kingston και η ATP. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7710nmvx Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 sosta ke go sto 6600 exo mia 512 kingston edo ke 2 xronia ke den exi pathi tpt!!!! :) Και μενα! Ακριβως το ιδιο προβλημα! Παντως καλο κινητακι ειναι, την δουλεια του την κανει... oxi file omos opos to nokia N-GAGE!!xoris parexigisi eine to kati allo to mono mion eine oti eine v1(s60)!!alla apo efarmoges allo tpt!!ase pou exis pliri simvatotita sta games!! 1 Παράθεση http://www.mobileburn.com/media/logos/thumbs/symbian.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 γεια σας παιδια λοιπον εχω το σ ε κ800 και δεν το δδινω εχω και το νοκια 5200 και θελω να δωσω το νοκια για να παρω το νοκια 6600 τι λετε αξιζει; ευχαριστω :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 φιλε μου εγω ειχα παρει απο τα πρωτα 6600 οταν ειχε κυκλοφορησει 2004 αν θυμαμαι καλα! και ηταν το μονο κινητο που κρατησα 2χρονια!!αργοτερα το ξαναπηρα σαν δευτερο,τωρα το εδωσα γιατι με κουρασε.αν θελεις την γνωμη μου το κινητο εχει πλεον γερασει (λογικο)και για μενα δεν αξιζει να το παρεις,καλυτερα ενα 6630/6680 αν δεν θελεις να ξεφυγεις σε κοστος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 φιλε μου εγω ειχα παρει απο τα πρωτα 6600 οταν ειχε κυκλοφορησει 2004 αν θυμαμαι καλα! και ηταν το μονο κινητο που κρατησα 2χρονια!!αργοτερα το ξαναπηρα σαν δευτερο,τωρα το εδωσα γιατι με κουρασε.αν θελεις την γνωμη μου το κινητο εχει πλεον γερασει (λογικο)και για μενα δεν αξιζει να το παρεις,καλυτερα ενα 6630/6680 αν δεν θελεις να ξεφυγεις σε κοστος ευχαριστω βρηκα ενα6600 απο μαγαζι που πουλαν μεταχειρησμενα το ειχε 100 ευρο σε καλη κατασταση αλλα μου φανηκαν πολλα υπαρχει κανενας εδω; :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Eιναι πολλα τα 100 ευρο για το 6600, καλα εκανες :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 παιδια μπορειται να μου πειται αν αλλαζει η προσοψη απο πισω γυρω απο την καμερα; ευχαριστω... :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 nai allazei. to eixa kai egw ayto to 6600. h mayrh prosopsi einai noymero 1! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 παιδια το πηρα σημερα το προι ξερετε που θα βρω προσοψη; επισης θεματα και προγραματα που θα βρω υπαρχει προγραμμα τηλεκοντρολ; thanks:) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 παιδια το πηρα σημερα το προι ξερετε που θα βρω προσοψη; επισης θεματα και προγραματα που θα βρω υπαρχει προγραμμα τηλεκοντρολ; thanks:) http://www.myphone.gr/software/file-48.html;);) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Eχουμε πει απειρες φορες οτι προγραμματα και θεματα μπορουμε να κατεβασουμε απο: xxxxxxxxxxxxxxx To προγραμμα που ζητας λεγετε Total irRemote. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 παιδια καλημερα θελω να κανω ενα format και να του βαλω το τελευταιο λογισμικο θα μου λυθουν τα προβληματα τα κολληματα και ολα αυτα τι αλλα θα λυθουν ποσο κανει σε νοκια αυτο; thanks... :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 παιδια καλημερα θελω να κανω ενα format και να του βαλω το τελευταιο λογισμικο θα μου λυθουν τα προβληματα τα κολληματα και ολα αυτα τι αλλα θα λυθουν ποσο κανει σε νοκια αυτο; thanks... :) Το format μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Με κλειστό το κινητό, πάτα «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα άνοιξε το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σου ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει. Για την αναβάθμιση θα σου πάρουν 14 με 15€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το format μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Με κλειστό το κινητό, πάτα «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα άνοιξε το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σου ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει. Για την αναβάθμιση θα σου πάρουν 14 με 15€. ευχαριτω πολυ φιλε μου εγινε με την πρωτη...:) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 καλο μηνα να εχουμε παιδες... λοιπον μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να συνδεσω το 6600 μου με τον υπολογιστη;με τη καλωδιο; thank 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 καλο μηνα να εχουμε παιδες... λοιπον μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να συνδεσω το 6600 μου με τον υπολογιστη;με τη καλωδιο; thank Μόνο μέσω Bluetooth ή με υπέρυθρες! Δεν υπάρχει καλώδιο για το 6600. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 καλησπερα, θελω βοηθεια. κολλησε το κουμπι του μενου εδω και δυο μερες. με τη βοηθεια αυτου:http://www.youtube.com/watch?v=GfFjpIr6Z_k καταφερα να το ανοιξω αλλα το προβλημα ειναι κατω απο την ασπρη επιφανεια που καλυπτει το μερος κατω απο την οθονη, και αυτο το @#$@ ειναι κολλημενο, δεν σηκωνεται για να πεις το καθαριζω απο σκονη ή κατι αλλο που το ενοχλει. τι να κανω τωρα? η νοκια θα με γδυσει λιγο αν της το παω ε? ωχ... μαλλον πρεπει να αλλαξω και υπογραφη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Καλύτερα να πας σε nokia club, μην επιχειρήσεις να τη βγάλεις μόνος σου τη μεμβράνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 pedia xexasa ton kodiko kleidomatos.oxi to pin to kleidoma to automato.ti mporo na kanw xerei kaneis? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 pedia xexasa ton kodiko kleidomatos.oxi to pin to kleidoma to automato.ti mporo na kanw xerei kaneis? Βάλε το ΙΜΕΙ σου εδώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oranje Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 παιδια επιδη γινεται χαμος μπορει να μ πει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη π να βαζει Mp3ως ηχους κλησης?ευχαριστω εκ των προτερων επισης αυτο το site για ξεκλειδωμα δ παιζει για συμβιαν.mono palia series 40.δουλευω στη νοκια κ το ξερω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 παιδια επιδη γινεται χαμος μπορει να μ πει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη π να βαζει Mp3ως ηχους κλησης?ευχαριστω εκ των προτερων επισης αυτο το site για ξεκλειδωμα δ παιζει για συμβιαν.mono palia series 40.δουλευω στη νοκια κ το ξερω. Και εγώ μπορεί να δουλεύω σε τράπεζα αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι τραπεζίτης. Μπορεί να καθαρίζω τουαλέτες..... Αν δούλευες στην νόκια έπρεπε να ξέρεις ότι αυτή η σελίδα όπως και το mcode και όλα τα συναφή δουλεύουν σε DCT-3 και DCT-4 κινητά. Το 6600 είναι DCT-4 άρα ξεκλειδώνει. Με άλλο τρόπο ξεκλειδώνουν τα ΒΒ5 όπως 6680, ν70 κτλ. Όσο για το mp3 δοκίμασε αυτό http://rapidshare.com/files/56993651/Mp3WmaOgg.Codec_6600.sis.html Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 παιδια επιδη γινεται χαμος μπορει να μ πει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη π να βαζει Mp3ως ηχους κλησης?ευχαριστω εκ των προτερων επισης αυτο το site για ξεκλειδωμα δ παιζει για συμβιαν.mono palia series 40.δουλευω στη νοκια κ το ξερω. Ψάξε για το πρόγραμμα Mp3WmaOgg_1_66000.sis Όσο για το ξεκλείδωμα του κωδικού κλειδώματος-ασφαλείας ορίστε, edit: με πρόλαβε άλλος @PCMan :p :D Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oranje Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 σ παει να εισαι καθαριστρια.θα μπορουσες να ησουν λιγοτερο επιθετικος κ προσβλητικος καμμενε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts