Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η mmc είναι σαν την sd σε μέγεθος. Η RS-MMC(reduced size) είναι η μισή ακριβώς και μπαίνει στο 6600 με αντάπτορα.

Του έχω βάλει 2GB rs-mmc και απλή mmc παίρνει μέχρι 4GB με λίγα λόγια μέχρι όσο υπάρχει.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Να προσθέσω σε αυτά που είπε ο @PCman ότι η καλύτερη κάρτα MMMC & RS-MMC που θεωρητικά υπάρχει (δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και άλλοι οι οποίοι την χρησιμοποίσησαν) είναι η Kingston και η ATP.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

sosta ke go sto 6600 exo mia 512 kingston edo ke 2 xronia ke den exi pathi tpt!!!! :)

Και μενα! Ακριβως το ιδιο προβλημα! Παντως καλο κινητακι ειναι, την δουλεια του την κανει...

oxi file omos opos to nokia N-GAGE!!xoris parexigisi eine to kati allo to mono mion eine oti eine v1(s60)!!alla apo efarmoges allo tpt!!ase pou exis pliri simvatotita sta games!!

http://www.mobileburn.com/media/logos/thumbs/symbian.jpg

• 2 weeks later...

γεια σας παιδια

λοιπον εχω το σ ε κ800 και δεν το δδινω εχω και το νοκια 5200 και θελω να δωσω το νοκια για να παρω το νοκια 6600 τι λετε αξιζει;

ευχαριστω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε μου εγω ειχα παρει απο τα πρωτα 6600 οταν ειχε κυκλοφορησει 2004 αν θυμαμαι καλα! και ηταν το μονο κινητο που κρατησα 2χρονια!!αργοτερα το ξαναπηρα σαν δευτερο,τωρα το εδωσα γιατι με κουρασε.αν θελεις την γνωμη μου το κινητο εχει πλεον γερασει (λογικο)και για μενα δεν αξιζει να το παρεις,καλυτερα ενα 6630/6680 αν δεν θελεις να ξεφυγεις σε κοστος

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

φιλε μου εγω ειχα παρει απο τα πρωτα 6600 οταν ειχε κυκλοφορησει 2004 αν θυμαμαι καλα! και ηταν το μονο κινητο που κρατησα 2χρονια!!αργοτερα το ξαναπηρα σαν δευτερο,τωρα το εδωσα γιατι με κουρασε.αν θελεις την γνωμη μου το κινητο εχει πλεον γερασει (λογικο)και για μενα δεν αξιζει να το παρεις,καλυτερα ενα 6630/6680 αν δεν θελεις να ξεφυγεις σε κοστος

ευχαριστω

βρηκα ενα6600 απο μαγαζι που πουλαν μεταχειρησμενα το ειχε 100 ευρο σε καλη κατασταση αλλα μου φανηκαν πολλα υπαρχει κανενας εδω;

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eιναι πολλα τα 100 ευρο για το 6600, καλα εκανες :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

παιδια μπορειται να μου πειται αν αλλαζει η προσοψη απο πισω γυρω απο την καμερα;

ευχαριστω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το πηρα σημερα το προι ξερετε που θα βρω προσοψη;

επισης θεματα και προγραματα που θα βρω υπαρχει προγραμμα τηλεκοντρολ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το πηρα σημερα το προι ξερετε που θα βρω προσοψη;

επισης θεματα και προγραματα που θα βρω υπαρχει προγραμμα τηλεκοντρολ;

http://www.myphone.gr/software/file-48.html;);)

Eχουμε πει απειρες φορες οτι προγραμματα και θεματα μπορουμε να κατεβασουμε απο:

xxxxxxxxxxxxxxx

To προγραμμα που ζητας λεγετε Total irRemote.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

παιδια καλημερα

θελω να κανω ενα format και να του βαλω το τελευταιο λογισμικο θα μου λυθουν τα προβληματα τα κολληματα και ολα αυτα τι αλλα θα λυθουν ποσο κανει σε νοκια αυτο;

thanks...

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλημερα

θελω να κανω ενα format και να του βαλω το τελευταιο λογισμικο θα μου λυθουν τα προβληματα τα κολληματα και ολα αυτα τι αλλα θα λυθουν ποσο κανει σε νοκια αυτο;

thanks...

Το format μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Με κλειστό το κινητό, πάτα «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα άνοιξε το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σου ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει.

Για την αναβάθμιση θα σου πάρουν 14 με 15€.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το format μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Με κλειστό το κινητό, πάτα «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα άνοιξε το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σου ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει.

Για την αναβάθμιση θα σου πάρουν 14 με 15€.

ευχαριτω πολυ φιλε μου εγινε με την πρωτη...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλο μηνα να εχουμε παιδες...

λοιπον μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να συνδεσω το 6600 μου με τον υπολογιστη;με τη καλωδιο;

thank

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλο μηνα να εχουμε παιδες...

λοιπον μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να συνδεσω το 6600 μου με τον υπολογιστη;με τη καλωδιο;

thank

Μόνο μέσω Bluetooth ή με υπέρυθρες! Δεν υπάρχει καλώδιο για το 6600.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

καλησπερα, θελω βοηθεια. κολλησε το κουμπι του μενου εδω και δυο μερες. με τη βοηθεια αυτου:http://www.youtube.com/watch?v=GfFjpIr6Z_k καταφερα να το ανοιξω αλλα το προβλημα ειναι κατω απο την ασπρη επιφανεια που καλυπτει το μερος κατω απο την οθονη, και αυτο το @#$@ ειναι κολλημενο, δεν σηκωνεται για να πεις το καθαριζω απο σκονη ή κατι αλλο που το ενοχλει. τι να κανω τωρα? η νοκια θα με γδυσει λιγο αν της το παω ε?

ωχ... μαλλον πρεπει να αλλαξω και υπογραφη....

Καλύτερα να πας σε nokia club, μην επιχειρήσεις να τη βγάλεις μόνος σου τη μεμβράνη.

pedia xexasa ton kodiko kleidomatos.oxi to pin to kleidoma to automato.ti mporo na kanw xerei kaneis?

Βάλε το ΙΜΕΙ σου εδώ...

• 3 weeks later...

παιδια επιδη γινεται χαμος μπορει να μ πει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη π να βαζει Mp3ως ηχους κλησης?ευχαριστω εκ των προτερων

επισης αυτο το site για ξεκλειδωμα δ παιζει για συμβιαν.mono palia series 40.δουλευω στη νοκια κ το ξερω.

παιδια επιδη γινεται χαμος μπορει να μ πει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη π να βαζει Mp3ως ηχους κλησης?ευχαριστω εκ των προτερων

επισης αυτο το site για ξεκλειδωμα δ παιζει για συμβιαν.mono palia series 40.δουλευω στη νοκια κ το ξερω.

Και εγώ μπορεί να δουλεύω σε τράπεζα αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι τραπεζίτης. Μπορεί να καθαρίζω τουαλέτες.....

Αν δούλευες στην νόκια έπρεπε να ξέρεις ότι αυτή η σελίδα όπως και το mcode και όλα τα συναφή δουλεύουν σε DCT-3 και DCT-4 κινητά. Το 6600 είναι DCT-4 άρα ξεκλειδώνει.

Με άλλο τρόπο ξεκλειδώνουν τα ΒΒ5 όπως 6680, ν70 κτλ.

Όσο για το mp3 δοκίμασε αυτό http://rapidshare.com/files/56993651/Mp3WmaOgg.Codec_6600.sis.html

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Ψάξε για το πρόγραμμα Mp3WmaOgg_1_66000.sis

Όσο για το ξεκλείδωμα του κωδικού κλειδώματος-ασφαλείας ορίστε,

edit: με πρόλαβε άλλος @PCMan :p :D

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue