Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

perasa sto pc ola ta sms pou eixa to kinito mesw tou handset manager gt ithela na kanw format sto kinito.twra omws pou ekana format thelw na ta ksanavalw sto kinito ekei pou itan.kserete an iparxeis kapoios tropos na to kanw?????
Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ

paidia tha sas kanw mia poli poli apli erotisoula.kai tin kanw edw giati i zigaria gernei ligo pros to 6600...loipon erotisi : K700 'i 6600 ...eimai se megalo megalo dilima...

Μια ερώτηση έκανε το παιδί και βρήκατε ευκαιρία να κατηγορήσετε το καημένο το Κ700. :p :D :rolleyes:

Ο φίλος triviz θα πρέπει να γνωρίζει πριν αποφασίσει πιο θα αγοράσει οτι με το 6600 δεν θα μπορεί να μεταφέρει αρχεία στον υπολογιστή του παρα μόνο μέσω της θύρας υπερύθρων και bluetooth καθώς δεν διαθέτει θύρα usb και να ακούσει στερεοφωνικά μουσική, είτε αυτά είναι mp3 είτε ράδιο. Κατα τ'άλλα το γεγονός και μόνο οτι το 6600 είναι symbian 8 series 60 θα του προσθέρει αναρίθμητες δυνατότητες σε πάρα πολλούς τομείς και το κυριότερο, δεν θα έχει κανέναν περιορισμό στην διαθέσιμη μνήμη καθώς δέχεται κάρτες εως 1GB. Αυτά. ;) :D

paidia sas eyxaristw poli.telika apofasisa 6600.tha thisiasw tin foritotita gia alla pio simantika opws to O.S. ...exei kai kali timi 369...opote ayrio paw na to tsimpisw kai ayto:))))))))) thanx

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος moderndrummer ( 6 Αύγ. 2004 , 14:09)

Μάγκες έχω σοβαρό πρόβλημα. Είναι η δευτερη φορά που το κάνει το 6600 μου, χωρίς κανένα λόγο κολλάει, χωρίς να κάνω τιποτα και όταν το κάνω επανεκκίνηση μου λέει αδυναμία εκκίνησης λογισμικού. επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο. Το έχει κάνει σε κανένα σας? το παω στη νόκια, κάνουν αναβάθμιση και φτιάχνει αλλα είναι δεύτερη φορά που συμβαίνει. ξέρετε τίποτα?

Καλημέρα,

Κάποιες παρτίδες που βγήκαν στα μαγαζιά το καλοκαίρι έχουν το εξής πρόβλημα: Αν επιλέξεις "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" και το πρόγραμμα κάνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου, μετά σου λέει το μήνυμα οτι "Το τηλέφωνο δεν μπορεί να εκκινηθεί. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο". Εχει να κάνει με το firmware που φοράνε. Καλό είναι να κάνετε ένα backup και να το δοκιμάσετε, αλλά μόνο εφόσον δεν χρειάζεστε το κινητό για 1-2 ημέρες καθώς μετά θα πρέπει να το πάτε στο Nokia club για αναβάθμιση. Εγώ το αγόρασα χθες, το δοκίμασα και μου το έκανε οπότε τη Δευτέρα το πάω για αναβάθμιση. Καλύτερα είναι να το δοκιμάσετε όταν έχετε χρόνο (και backup) παρά να σας τύχει στο μέλλον σε στιγμή που θα είναι η χειρότερη!

Σημείωση: Μόλις μου έβγαλε το παραπάνω μήνυμα του έκανα format και έπαιξε κανονικά, αλλά όταν επέλεξα ξανά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάλι το ίδιο...

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

Αυτό το έχω παρατηρήσει και στα symbian κινητά μου, πρώην και νύν, αλλά και σε πολλά φίλων. Σε καμία όμως περίπτωση δεν είχε γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Απλά, όταν πάει να ανοίξει η συσκευή, λόγω κάποιου σφάλματος, βγάζει την ειδοποίηση αυτή. Στις περισσότερες περιπτώσεις με επανηλλημένες προσπάθειες επανεκίννησης, ανοίγει κανονικά. Στις υπόλοιπες των περιπτώσεων ανακάλυψα οτι το πρόβλημα οφείλονταν σε κάποιο αρχείο της κάρτας, το οποίο, κατα την εκκίνηση, δημιουργούσε κάποιο κόλλημα. Έτσι, ανοίγοντας το κινητό ή χωρίς την κάρτα ή με αυτή αφού έχει προηγηθεί μορφοποίησή της, εξαφανιζόταν το πρόβλημα.

Καλησπέρα,

Το μήνυμα μου το βγάζει παρά το γεγονος οτι δεν υπάρχει κάρτα στο κινητό και δεν σταματάει παρά μόνο με firmware update ή format. Δοκιμάστε το, αν το κινητό είναι από τις συγκεκριμένες παρτίδες θα σας το κάνει. Καλύτερα να το δείτε προετοιμασμένοι (backup) παρά να σας έρθει ξαφνικά :)

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

perasa sto pc ola ta sms pou eixa to kinito mesw tou handset manager gt ithela na kanw format sto kinito.twra omws pou ekana format thelw na ta ksanavalw sto kinito ekei pou itan.kserete an iparxeis kapoios tropos na to kanw?????exei kaneis na mou steilei kana .app i otidipote allo oste na kanw to opera 6.2 full???
Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hurry-o (16 Αύγ. 2004 , 01:51)

paidia ginetai na baleis sto nokia 6600 windows?Mou to eipe shmera kapoios k den to pistepsa.Eixa dikio?

Τι Windows;Λειτουργικo; :confused:

Και βεβαια δεν γινεται!!Μηπως αυτος που στο ειπε ηθελε να πει για το Windows XP Theme? :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spirit_IN_Black (16 Αύγ. 2004 , 01:56)

perasa sto pc ola ta sms pou eixa to kinito mesw tou handset manager gt ithela na kanw format sto kinito.twra omws pou ekana format thelw na ta ksanavalw sto kinito ekei pou itan.kserete an iparxeis kapoios tropos na to kanw?????exei kaneis na mou steilei kana .app i otidipote allo oste na kanw to opera 6.2 full???

Εχω την εντυπωση οτι αν στειλεις ενα mail στην Opera και τους πεις οτι εκανες format και το ξαναπερασες θα σου στειλουν κωδικο.

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χμμμ ερωτηση τεχνικης φυσεως: Αν βαλω την MMC απο το 6600 ενος φιλου μου στο δικο μου 6600 και της εγκαταστησω προγραμματα, themes, και παιχνιδια, θα δουλεψουν στο δικο το μετα? Σκεφτομαι μηπως καποια απο τα αρχεια της εγκαταστασης, αποθηκευονται στο τηλεφωνο. :worry:

Ναι, ορισμένα όμως, όχι όλα. Το έχω κάνει και πολλά μου δούλεψαν μια χαρά. Όπως είπες και συ, πολλές εφαρμογές, εγκαθιστούν μερικά αρχειάκια στην μνήμη τηλεφώνου. Έτσι όταν τα καλείς να ανοίξουν, διαβάζουν αυτά τα αρχειάκια.

Το δοκιμασα, περασα μερικα Themes και καποια παιχνιδια και εφαρμογες! Δυστηχως μονο τα themes δουλευουν! Τα υπολοιπα δεν ανοιγουν, ενω φαινονται εγκατεστημενα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (16 Αύγ. 2004 , 01:57)

Τι Windows;Λειτουργικo; :confused:

Και βεβαια δεν γινεται!!Μηπως αυτος που στο ειπε ηθελε να πει για το Windows XP Theme? :rolleyes:

K egw ayto tou eipa k mallon exw dikio.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (17 Αύγ. 2004 , 11:24)

Το δοκιμασα, περασα μερικα Themes και καποια παιχνιδια και εφαρμογες! Δυστηχως μονο τα themes δουλευουν! Τα υπολοιπα δεν ανοιγουν, ενω φαινονται εγκατεστημενα!

Κρίμα. Εγώ το είχα κάνει με 2 3650 και έπαιζαν ορισμένες εφαρμογές.

Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο όμως. Να πάρεις την κάρτα του και να της βάλεις μέσα σε έναν φάκελο όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που θέλεις αλλά να μην τα εγκαταστήσεις. Μετά, όταν την βάλει στο 6600 του, θα ανοίξει ένα file manager ή την διαχείρηση αρχείων και θα τα εγκαταστήσει ένα ένα.

Καλησπέρα στην παρέα!

Είμαι νέος κάτοχος ενός Nokia 6600 και θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάποιες απορίες που έχω.

1.΄Έχω αγοράσει μια mmc 128mb και δεν μπορώ να μεταφέρω από την memory card που έχει το κινητό, τα προγράμματα που είναι αποθηκευμένα μέσα σε αυτήν.

Έχω εγκαταστήσει το PC SUITE που συνοδεύετε με το κινητό και όσο και να προσπάθησα δεν τα κατάφερα να περάσω τα προγράμματα στην καινούργια memory card. Της έχω κάνει format ,για να σας βοηθήσω, έχω το (MA-620 USB INFRARED ADAPTER)για μεταφορά δεδομένων. Ο τρόπος που προσπάθησα να κάνω την μεταφορά από την μια κάρτα στην άλλη είναι ο εξής: έκανα backup μαζί με την κάρτα του τηλεφώνου, και μετά την έβγαλα ,έβαλα την καινούργια και έκανα restore. Δεν γινόταν τίποτα όμως, μου ανέφερε ότι είναι άλλη κάρτα στο τηλέφωνο και αν θέλω να μεταφέρω τα αρχεία σε αυτήν. Του έδινα την εντολή να τα μεταφέρει αλλά δεν γινόταν τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο σωστός τρόπος και εάν όχι τότε ποιος είναι?

2. Είδα ότι τα προγράμματα που έχει αποθηκευμένα στην memory card δεν αναφέρονται πουθενά στο βιβλίο χρήσης του τηλεφώνου και δεν ξέρω αν είναι χρήσιμα ή όχι για να τα διαγράψω, διότι δεν γνωρίζω τι κάνουν κάποια από αυτά, όπως για παράδειγμα : FT INSTALL , CNN INSTALL , PICTURES , PRINT , OPERA WEB BROWSER .

Στο TRY AND BUY τα ( WAY FINDER, SLOVOED, QUICK WORLD, ZIP MAN , LEMONADE, )

Επίσης ωραία προγράμματα και games στο TRY AND BUY είναι τα : PHOTOGRAPHER, WORLD MATE , ROCKITPINBALL , TRIVIAL PURSUIT αλλά θέλουν κωδικό ξεκλειδώματος υπάρχει?

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά πρώτη φορά αγοράζω κάποιο τηλέφωνο με τόσες δυνατότητες!

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christos1 (17 Αύγ. 2004 , 16:25)

Καλησπέρα στην παρέα!

Είμαι νέος κάτοχος ενός Nokia 6600 και θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάποιες απορίες που έχω.

1.΄Έχω αγοράσει μια mmc 128mb και δεν μπορώ να μεταφέρω από την memory card που έχει το κινητό, τα προγράμματα που είναι αποθηκευμένα μέσα σε αυτήν.

Έχω εγκαταστήσει το PC SUITE που συνοδεύετε με το κινητό και όσο και να προσπάθησα δεν τα κατάφερα να περάσω τα προγράμματα στην καινούργια memory card. Της έχω κάνει format ,για να σας βοηθήσω, έχω το (MA-620 USB INFRARED ADAPTER)για μεταφορά δεδομένων. Ο τρόπος που προσπάθησα να κάνω την μεταφορά από την μια κάρτα στην άλλη είναι ο εξής: έκανα backup μαζί με την κάρτα του τηλεφώνου, και μετά την έβγαλα ,έβαλα την καινούργια και έκανα restore. Δεν γινόταν τίποτα όμως, μου ανέφερε ότι είναι άλλη κάρτα στο τηλέφωνο και αν θέλω να μεταφέρω τα αρχεία σε αυτήν. Του έδινα την εντολή να τα μεταφέρει αλλά δεν γινόταν τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο σωστός τρόπος και εάν όχι τότε ποιος είναι?

2. Είδα ότι τα προγράμματα που έχει αποθηκευμένα στην memory card δεν αναφέρονται πουθενά στο βιβλίο χρήσης του τηλεφώνου και δεν ξέρω αν είναι χρήσιμα ή όχι για να τα διαγράψω, διότι δεν γνωρίζω τι κάνουν κάποια από αυτά, όπως για παράδειγμα : FT INSTALL , CNN INSTALL , PICTURES , PRINT , OPERA WEB BROWSER .

Στο TRY AND BUY τα ( WAY FINDER, SLOVOED, QUICK WORLD, ZIP MAN , LEMONADE, )

Επίσης ωραία προγράμματα και games στο TRY AND BUY είναι τα : PHOTOGRAPHER, WORLD MATE , ROCKITPINBALL , TRIVIAL PURSUIT αλλά θέλουν κωδικό ξεκλειδώματος υπάρχει?

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά πρώτη φορά αγοράζω κάποιο τηλέφωνο με τόσες δυνατότητες!

Θα σου προτεινα οταν κανεις back up να κανεις μονο στα μηνυματα και στις επαφες.Τις εφαρμογες καλυτερα να τις ξαναπερασεις απο την αρχη.Το print ειναι μια εφαρμογη για να εκτυπωνεις τις φωτογραφιες σου αν εχεις καποιο printer με bluetooth.Το pictures ειναι η εφαρμογη που εχει σαν εικονιδιο το kodak.Γενικοτερα ολες τις εφαρμογες μπορεις να τις βρεις σπασμενες.Κοιτα σε yahoo groups και στο mIRC που εκει θα τις βρεις ολες.

Καλορίζικο το 6600. :)

1.Δεν γίνεται να μεταφέρεις τα εγκατεστημένα προγράμματα απο την μία κάρτα στην άλλη. Πρέπει να τα έχεις ως sis αρχεί ακαι να τα κάνεις εγκατάσταση απο την αρχή. Άλλος τρόπος πολύ χρονοβόρος είναι να αντιγράψεις ολόκληρους τους φακέλους των εφαρμογών πχ E:/system/app/opera απο την μία κάρτα στην άλλη. Πολύ ταλαιπωρία όμως.

2.Τα try & buy είναι μόνο για δοκιμή. Και καλά, αν σου αρέσουν απο την ελάχιστη χρήση τους, τα γοράζεις (ναι καλά). Άνοιξέ τα, και όποια δεις και δεν τα χρειάζεσαι, σβήστα. Τα ξαναβρίσκεις άνετα. Μην ανησυχείς. Στο mirc θα βρείς τα πάντα σπασμένα.

Ο τρόπος που έκανες back up δεννομίζω να γίνεται να μεταφέρεις τα αρχεία σου στην νέα κάρτα μνήμης. Δεν είμαι και σίγουρος γιατί δεν χρησιμοποιώ ποτέ υπέρυθρες. Για κάτι τέτοια, σωτήριο είναι το card reader.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsikis (17 Αύγ. 2004 , 16:56)

Τελικά σε ένα μήνυμα multimidia ποια είναι η υποστηριζόμενη μορφή αρχείων ήχου που μπορεί κάποιος να στείλει.Ενα midi που έχω οταν το κάνω προσθήκη στο μήνυμα μου βγάζει την ένδειξη "ΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ".

τελικά μπορώ να στείλω ήχο και σε ποιά μορφή;

Χωρις καποιο προγραμμα τριτου κατασκευαστη δεν μπορεις να στειλεις midi αρχεια με mms.Δοκιμασε το mms it το οποιο το εχει γραψει ενα μελος απο εδω το myPhone.Θα το βρεις στο section myFiles. :)

Να σου πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει ποτε να στειλω wav οποτε δεν μπορω να σου απαντησω.Αν δοκιμασεις θα δεις αν στελνει.Οχι δεν χρειαζεται καποιο cr@ck ειναι free η εφαρμογη.

Η μόνη 100% υποστηριζόμενη μορφή ήχου χωρίς την προσθήκη εφαρμογής τρίτου είναι η amr. Οι χαμηλότερης ποιότητας ήχοι δηλαδή.

Και όλα αυτά λόγω του περιορισμού μεγέθους στα 100Kb που υπάρουν απο τα δίκτυα.