Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (13 Ιαν. 2004 , 18:08)

Ε καλα τοσο πολυ ωστε να αδιασει μια γεματη μπαταρια???

Αν νομιζεις ότι λέω κάτι που δεν ισχύει,δεν υπάρχει πρόβλημα... ;)

Απλά το κάνεις με τον δικό σου τρόπο...

Όμως μερικές φορές ειναι άσχημο το να πάθεις για να μάθεις....

Ελπίζω να μη σου πάθει εσενα ποτε΄τπτ το κιν... :) :)

Φιλικά πάντα...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (13 Ιαν. 2004 , 14:17)

kai kapia kala nea.

molis milisa me ton 3aderfo mou sthn germania kai mou ipe oti kapia tsakalia kataferan na kanoun to 6600 na grafei aperioristo video mesa apo thn default efarmogh,xwris periorismo gia mms.

diladi an theleis na kaneis mms 8a prepei na diakopseis monos sou thn egrafh sta 10 secs.

den 3erw mporei na einai kai fhmes

kala re file afta einai kala nea..ala pos to kanoume afto?? mipos mporoume na ma8oume???? sas parakalo as to kitaksoume afto to 8ema ligo parapano, eimai sigouros pos oli mas 8eloume na ma8oume pos to kanoume afto to pragma! :!:

Γεια σας, θα ήθελα να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα ώστε να μπορώ να μεταφέρω τα sms από το κινητό στο pc και το αντίθετο για να μην τα χάνω κάθε φορά που κάνω format.

Noμιζω το PC Suite το κανει αυτο, αλλα και γενικο back up.....
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Μια ερωτηση: τα theme τυπου .sis μπορω να τα εγκαταστησω αλλα αυτα με καταληξη .mbm τι τα κανω?
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jvougiou (13 Ιαν. 2004 , 14:27)

gia sas paidia.8elw na sas kanw kapies erwtiseis.

1.kamia fora de mou bgazei anafora kai otan to kleisw kai to anoi3w mou leei efarmogi main lathos

1) pigaine rythmiseis, kai orise mnimi sms tin mnimi tilefonou.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DiM3NSiON (13 Ιαν. 2004 , 21:54)

Γεια σας, θα ήθελα να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα ώστε να μπορώ να μεταφέρω τα sms από το κινητό στο pc και το αντίθετο για να μην τα χάνω κάθε φορά που κάνω format.

Νομίζω αυτό γίνεται με το Oxygen Phone Manager, αν δουλέψει φυσικά! :whistle:

Εγω χρησιμοποιω το Pc Suite. Γενικα δεν κανει πολλα crashαρισματα και ειναι καλο...
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (13 Ιαν. 2004 , 22:47)

Μια ερωτηση: τα theme τυπου .sis μπορω να τα εγκαταστησω αλλα αυτα με καταληξη .mbm τι τα κανω?

ta mbm einai Multiople BitMap arxeia....diladi einai poles oikones apo8ikeymenes se ena arxio kai kamia fora an ani3eis mbm arxizei litourgei san animated gif.koita to mbm to xrisimopieis san eikona alla prosexe giati ama to mbm exei mesa 500 fotografies kai esy 8es mia gia backgrownd tote oi alles 499 8a sou pianoune tzaba xoro sto kinito.opote katebazeis mbm converter apo to diktio kai kaneis extract afdto pou 8es mesa apo to mbm kai to 3anapetas sto kinito.

Telika oi 60 xaraktires se unicode sto 6610 einai provlhma h oxi? Tha diorthothei me update sto software tou?

Isos na to exete apanthsh auto alla to thread einai terastio oi plhrofories polles kai xathika!

sas euxaristo. :)

1. Από ερώτηση που έκανα σε Club Nokia ευελπιστούν ότι μέχρι τέλος του μήνα το πρόβλημα με τα ελληνικά στα SMS μπορεί να έχει λυθεί με αναβάθμιση. Ήδη κυκλοφορεί η 3.48 (η οποία όμως μάλλον δεν υποστηρίζει ακόμα τα Ελληνικά) :blink: Να δούμε ....

2. Μια ερώτηση (αν και μάλλον έχει απαντηθεί :whistle: ):Λαμβάνει το κινητό αναφορά αποστολής μηνύματος και από που και από που ρυθμίζεται αυτό (κάτι θυμάμαι ότι σχετίζεται με το που σώζονται τα μηνύματα;)

3. Μια και το κινητό υποστηρίζει Java MIDP 2.0 παραθέτω ένα σύντομο σχετικό απόσμασμα για τις διαφορές της από την προηγούμενη έκδοση:

"The biggest difference for the game developer between MIDP 1.0 and MIDP 2.0 is enhanced graphics capabilities. With MIDP 1.0 you can certainly write some fun games--those of us who remember the Atari 2600 will remember that the games were fun even if they weren't always beautiful. The 2.0 version of the Mobile Information Device Profile doesn't bring us quite to the level of the latest game cube, but it brings your cell phone at least to the realm of Super Mario Brothers or thereabouts." (πηγή:http://www.microjava.com/articles/techtalk/midp2_games?content_id=6769).

paidia help :cry:

tha arxeiso na miso ayto to 6600 pou

exo.Paei na mou steilei enas summathitis mou

ena ringtone ego to lambano kai mou leei oti

einai xalasmeno arxeio kai kati tetoia koufa.

o idios pou mou to steile to esteile meta se ena summathiti

mou pou eixe 3650 kai to elabe kai epekse teleia.epishs

to ksanasteilane kai se ena gd87 kai to gd 87 to epekse

kanonika... :cry: Ti ginete re gamoto ti thelei to atimo?

500 euro kai na mou leei oti einai xalasmeno arxeio?(einai tipota bug?) :blink: :wacko: :alien:

eleossss

opois kserei as mou apanthsei

Thanks in advance...

Για ήχους κλήσης μπορείς να βάλεις και ολόκληρα τραγούδια. Αν χρησιμοποιήσεις το Νokia multimedia player θα στο μετατρέψει σε .awb με μέτρια ποιότηα ηχου μικρό μέγεθος και υψηλή ένταση, ενώ αν πας κατευθείαν απ τη σουίτα της Nokia και το στείλεις απευθείας ως π.χ. mp3 θα στο μετατρέψει σε .wav με μικρότερη ένταση, μεγαλύτερο μέγεθος και (προφανώς) καλύτερη ποιότητα ήχου. Αν και η 2η περίπτωση δεν ενδύκνειται για ringtone παρά για δική σου ακρόαση, γιατί αν είσαι σε κόσμο δύσκολα θα το άκούσεις (ιδιαίτερα αν είναι σε καμμιά τσάντα ή τσέπη).
Achievements come through hard work. Even small sacrifices lead to big gains.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Montechristo (14 Ιαν. 2004 , 14:39)

Για ήχους κλήσης μπορείς να βάλεις και ολόκληρα τραγούδια. Αν χρησιμοποιήσεις το Νokia multimedia player θα στο μετατρέψει σε .awb με μέτρια ποιότηα ηχου μικρό μέγεθος και υψηλή ένταση, ενώ αν πας κατευθείαν απ τη σουίτα της Nokia και το στείλεις απευθείας ως π.χ. mp3 θα στο μετατρέψει σε .wav με μικρότερη ένταση, μεγαλύτερο μέγεθος και (προφανώς) καλύτερη ποιότητα ήχου. Αν και η 2η περίπτωση δεν ενδύκνειται για ringtone παρά για δική σου ακρόαση, γιατί αν είσαι σε κόσμο δύσκολα θα το άκούσεις (ιδιαίτερα αν είναι σε καμμιά τσάντα ή τσέπη).

Όχι κάνεις λάθος.

Ένα ολόκληρο τραγούδι που σε mp3 έπιανε γύρω στα 4mb όταν το έστειλα με τη σουίτα μου το έκανε 2545kb! ;) :eek: :whistle:

Φιλικά Δημήτρης

Sorry μάλλον δεν το έγραψα καλά. Εννοώ πως το αρχείο .wav είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο αρχείο .amr (και όχι .awb όπως έγραψα στην αρχή). :)

Διάβασα αυτό για το format του Νokia 6600 και ταράχτηκα καθώς εχθές ήμουν στο παρά 3 να το κάνω & εν είχα ιδέα για το θέμα με την ενέργεια. Και τώρα μια ερώτηση; Απ'ότι ξέρω τα περισσότερα κινητά αργά ή γρήγορα παρουσιαζουν πρόβλημα στο να κλείνουν μόνα τους, κάτι το οποίο, αν με έχουν ενημερώσει σωστά, οφείλεται είται στις επάφές της οθόνης, έιτε της μπαταρίας, είτε σε προβλήματα λογισμικού. Αν και κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει στο Ν6600, ευτυχώς, αν συμβεί την ώρα της διαμόρφωσης της ΜΜC το κινητό την έβαψε; Επίσης, αναφορικά με το 1ο (αν δηλαδή πεσει η μπαταρία την ώρα της διαμόρφωσης) το κινητό ολόκληρο πάει στα σκουπίδια ή η κάρτα; Εκτός κι αν μιλάμε για μορφοποίηση της μνήμης του τηλεφώνου, αλλά δεν έχω βρει να υπάρχει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όσο έχω ψάξει μέχρι τώρα. Sorry για το μέγεθος του μηνύματος αλλά είαμι νέος χρήστης του Ν6600 και ακόμα το μαθαίνω.

Κάτι τελείως άσχετο: θήκη έχει βρει κανείς για το Ν6600; Εννοώ θήκη που θα το προστατεύει απο σκόνη ή/και πεσίματα, άλλά θα επιτρέπει τη χρήση του μεσα από αυτή, όχι για θήκη ζώνης. Στον Γερμανό μου παν πως δεν έχουν κάτι ακόμα. Αν ναι πόσο και από από πού; (Αθήνα-Πειραιά και περίχωρα κατά προτίμηση).

Εμένα δεν έχει γρατζουνιές (ακόμη) αλλά μαζεύει σκόνη. Και σε κάποια σημεία ο καθαρισμός του είναι από δύσκολος έως αδύνατος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Montechristo (14 Ιαν. 2004 , 15:38)

Εμένα δεν έχει γρατζουνιές (ακόμη) αλλά μαζεύει σκόνη. Και σε κάποια σημεία ο καθαρισμός του είναι από δύσκολος έως αδύνατος.

Δεν υπάρχει κατι που να με εκνευρίζει πιο πολύ από αυτό....

Η πρόσοψη δλδ παιδια δεν βγαίνει καθόλου και με τπτ...?

Αυτο ειναι πολύ πίκρα καθως μετά απο λιγο καιρό ότι και να κανει κανεις σίγουρα θα μαζέψει σκόνη...

Any suggestions...?

Ας πουμε για τα Ρ800/900 βρηκαν μια λυση με μια διαφανη ζελατινα... :!:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi (14 Ιαν. 2004 , 16:11)

Δεν υπάρχει κατι που να με εκνευρίζει πιο πολύ από αυτό....

Η πρόσοψη δλδ παιδια δεν βγαίνει καθόλου και με τπτ...?

Αυτο ειναι πολύ πίκρα καθως μετά απο λιγο καιρό ότι και να κανει κανεις σίγουρα θα μαζέψει σκόνη...

Any suggestions...?

Ας πουμε για τα Ρ800/900 βρηκαν μια λυση με μια διαφανη ζελατινα... :!:

Εμενα ευτυχως δεν εχει τιποτα διοτι το προσεχω σαν τα ματια μου. Ποτε στην τσεπη μαζι με κερματα, κλειδια και διαφορα αντικειμενα που προκαλουν τριβη με το κινητο
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif