Jump to content

Montechristo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Montechristo

  1. Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Το χρειαζόμουν για να μην ξεχνάω ανοιχτό το τηλέφωνο το βράδυ και με ξυπνάει ο κάθε ένας που δεν έχει τί να κάνει και βαράει αναπάντητες κ μηνύματα.
  2. Γειά σας. Ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει εφαρμογή η οποία να κλείνει το κινητό μια συγκεκριμένη ώρα;
  3. Τό χω από 15 Δεκεμβρίου και μου χει τύχει 2 - 3 φορές να σβήσει μόνο του δευτερόλεπτα αφού το ανοίξω. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά έγινε αφού πάτησα το μεγάλο κουμπί από πάνω (ΟΝ/ΟFF) για να αλλάξω το προφίλ. Έχω την 3.42.1. Ελπίζω να βοήθησα. :) :) :)
  4. Στο Find βάζεις Symbian applications και στη συνέχεια ως key word βάζεις SMS TIMER. Αλλά νομίζω οτι είναι και στις 20 νέες εφαρμογές.
  5. To Gina το χα βάλει αλλά δεν έκανε τίποτα. Δεν μπλόκαρε κλήσεις (για SMS να πώ την αλήθεια δεν το έψαξα).
  6. Παιδιά Sorry αν ρωτώ κάτι που έχει ήδη απαντηθεί αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να ψάξω, μιας και είμαι σε κοινόχρηστο υπολογιστή. Το Black list μπλοκάρει ανεπιθύμητες κλήσεις και μηνύματα από συγκεκριμένους αριθμούς; Εαν όχι ξέρει κανείς αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα;
  7. Mήπως πιο συγκεκριμένα που να ψάξω; Στη Nokia στό επίσημο Site αλλά που;
  8. A ok. Τhank u. Πάντως τό κανα uninstall και εν συνεχεία reinstall αλλά τίποτα. Βέβαια χωρίς να μπώ στη registry. Θα το κάνω και αύριο θα ενημερώσω. Ελπίζω να βρώ ακρη. (Δεν έχω Internet σπίτι και τώρα μπαίνω από υπολογιστή της σχολής μου αφού έχω κενό κάποιες ώρες).
  9. Όταν λές οτιδήποτε της Nokia; Οτιδήποτε έχω εγκαταστήσει στο κινητό; Κάρτα μνήμης και τηλεφώνου; (αν και όλα στη κάρτα μνήμης τα περνάω, anyway). Ξέρεις σε τί μπορεί να οφείλεται;
  10. Το πρόγραμμα που δίνει η Nokia μαζί με το κινητό στο κουτί.
  11. Please help . Από χθές το PC Suite δεν αναγνωρίζει το κινητό. Όταν συνδέεται μου βγάζει αντί για Νokia 6600 κατι αλαμπουρνέζικα, και στο File transfer μου λέει transfer file engine failed. Απ τα windows πάντως δέχεται και στέλνει κανονικά αρχεία ως μηνύματα. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει.
  12. Στο κλασσικό site δεν το βρήκα.
  13. Νο problem. Από που το κατεβάζουμε; κλασσικά @iw@;
  14. Eγώ είχα 2 κινητά ΝΟΚΙΑ (7110-5110) και τα δύο βγήκαν εξειρετικά. Το 5110 μάλιστα ακόμα δουλεύει. Και αυτό καλό είναι αλλά πολλά bugs και απαράδεκτη η ενέργεια της ΝΟΚΙΑ να μην τα διορθώνει. Τελικά σε επόμενη αγορά μάλλον θα στραφώ σε γερμανική τεχνολογία και τεχνογνωσία.
  15. Sorry αλλά εγώ αν δε δώ δεν πιστεύω. Οχι οτι δεν πιστεύω εσένα, απλά αυτή την ελπίδα ένας γνωστός μου την έχει πριν από τα Χριστούγεννα (10/12 περίπου) :( .Πάντως εάν τελικά δε διορθωθεί θά 'ναι απαράδεκτη ενέργεια της ΝΟΚΙΑ. :angry: :angry:
  16. Aπό το μήνυμα που σου'χουν στείλει. Το ανοίγεις, επιλέγεις πρόώθηση, γράφεις, και όταν θές να κάνεις Copy κάποιο γράμμα μετακινείς τον κέρσορα στο γράμμα, επιλέγεις το γράμμα που θες (πατημένο μολύβι, joystic 1 θέση δεξιά ή αριστερά ανάλογα με το που είναι το γράμμα και στη συνέχεια πατάς Αντιγραφή), το κάνεις Cοpy στη συνέχεια μετακινείς τον κέρσορα στη θέση που θες να το βάλεις και κάνεις Paste (με ανάλογο τρόπο πας στη θέση που θές, κρατάς το μολύβι πατημένο και επιλέγεις επικόλληση). Γι αυτό κι εγώ μετά από καμμιά 10αριά μηνύματα γύρισα στα Greeklish. :angry: :angry:
  17. (Μπορείς να κάνεις & Copy Paste όλα τα γράμματα αλλά τότε θα κοιμηθείς γράφωντας ένα μήνυμα)
  18. Aπλούστατα λες σε κάποιον γνωστό σου να σου στείλει SMS με όσο το δυνατον περισσότερους χαρακτήρες ή την αλφαβήτα (βέβαια εννοείται οτί αυτός πρέπει να μπορεί να στείλει κανονικά ελληνικά SMS π.χ. κάτοχος ενός αλλού ΝΟΚΙΑ κλπ). Κρατάς το μήνυμα και κάθε φορά που θες να γράψεις ανοίγεις το μήνυμα και επιλέγεις προώθηση και στη συνέχεια απλά γράφεις κεφαλαία Aγγλικά και τα γράμματα που δεν υπάρχουν στα Αγγλικά (π.χ. Γ,Θ,Φ,Ω,Ψ κλπ) τα κάνεις COPY PASTE. Εν συνεχεία σβήνεις τα περιττά γράμματα και στέλνεις το SMS. Το βρήκα τυχαία. Πάντως αν και θεωρητικά είναι καλό μετά από καμμιά 10ριά μηνύματα θα βαρεθείς (εγώ τουλάχιστον εκνευρίστηκα).
  19. Xαίρετε. Λοιπόν επειδή κι εγώ εχω ξενερώσει πολύ αγρια με τα Ελληνικά (αν και υπάρχει τρόπος για να στέλνεις SMS κανονικά με Ελληνικά, αλλά είναι απίστευτα χρονοβόρος) και μια και είναι φίσκα στα bugs σκέφτομαι "να το δώσω το ρολόι και να πάρω κομπολόι". Πάντως είναι πολύ άσχημο για την εταιρεία να έχει ένα τόσο καλό κινητό και να είναι τόσο προβληματικό, και δε μιλάω για δευτερεύουσης σημασίας θέματα όπως οι φωνητικές εντολές, αλλά BUGS όπως αυτό με τα ελληνικά. Δηλαδή όποιος εχει καλομάθει από Τ9 αλλά και να στέλνει μήνυμα σε 2 λεπτά γιατί πρέπει να κάνει 10-15 λεπτά να γράψει ένα μήνυμα ή να το γράφει σε Greeklish; Κρίμα...
  20. Μήπως παίζοντας με κάποιον File Manager διέγραψες κάποιο αρχείο συστήματος ή της ROM; Η αλλη περίπτωση είναι να προκαλείται μπέρδεμα (conflict επί το ελληνικότερον) με κάποια εφαρμογή που εγκατέστησες. Αν είσαι σίγουρος πως δεν συμβαίνει κάτι απ'αυτά τα δύο τότε ίσως πριν το FORMAT πρέπει να πάς μια επίσκεψη απο κάποιο club Nokia.
  21. Εάν ήταν σε JAVA μαλλον φταίει οτι είναι για MIDP 1.2.1 ενώ το 6600 υποστηρίζει MIDP 2.0 και απ'ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω. Το ίδιο μού κανε κι εμένα. Μια ερώτηση τώρα: Τα ΙrRemote 1.32 & Mini GPS 1.10 δουλεύουν κανονικά; Επειδή διάβασα πιο πριν για το πρόβλημα με τα Psiloc. και κάτι άλλο: δεν μπορούν να διαγρφούν από τη διαχείριση; Χρειάζεται οπωσδήποτε *#7370#;
  22. Μια ερώτηση: τα προγράμματα που κατεβάζουμε μεσω INTERNET έχουν πιστοποιητικό που διαρκεί περιορισμένο χρονικό διάστημα π.χ. ένα χρόνο. Μετά το πρόγραμμα παύει να δουλεύει, ή συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία του;
  23. Το SeleQ πού το βρίσκουμε; Στο aivanet αυτά που έχει δεν τα έχει στα υποστηριζόμενα από το 6600.
  24. Εάν είναι .jar πας απο τη σουίτα της Νokia για το 6600 και από τη γραμμή εργάλείων πάνω θα βρεις σε κάποια απ'όλες μια που λέει install software ή κάτι αντίστοιχο. θα την ανόιξεις και θα επιλέξεις τον φάκελο που είναι .jar XΩΡΙΣ να τον αποσυμπιέσεις. Το προγραμμα που θές θα εγκατασταθεί κανονικά στο κινητό σου.
  25. Για ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/mobile-phone-hoax.html Το βρήκα τυχαία στο Google βάζοντας ως λέξεις κλειδιά Mobile virus. To μόνο που λείπει τώρα είναι να βγεί και antivirus για κινητά!!!
×
×
  • Create New...