ARIS15 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 paidia exo akousei oti mporeis na allakseis to hxeio tou kinhtou sou kai na valeis allo gia na akougetai pio dinata.ginetai,kai an nai pou mporo na to kano? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 τελικα του τραβηξα ενα format αλλα το προβλημα παραμενει! πρεπει να κανω επανεκκινηση για να μου ερθουν νεα sms! εχω την 5.27.0 firmware. λετε να το παω για αναβαθμιση μπας και στρωσει? ποσα σου παιρνουν για αυτην την δουλεια ρε παιδια? επισης πως μπορω να σωσω παραπανω απο 999 εξερχομενα (σταλθεντα) μηνυματα? ενω εισερχομενα εχω πανω απο 2000,εξερχομενα μονο 999! εχω και το msg storer αλλα μαλλον δεν κανει δουλεια... 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos007 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 mia erwtisi...pws 8a kanw backup to tilefwniko mou katalogo??!(sto pc) k meta na ton metaferw s ena mi nokia kinito?! ..apo MMC mporw na kanw metafora? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depal Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Edosa ston aderfo mou to nokia 6600 pou eixa kai ego pira ena nokia 3230.To ekane format kai ta exase ola.Vevaia exo sto pc kanei back up kapoia arxeia alla psaxno na ksanakatevaso to phillips camcorder kai tipota.Mporei na mou to steilei kaneis?H opoiodipote allo To e-mail mou einai depal@otenet.gr Efxaristo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos007 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 kserei kaneis pws ginetai backup o tilefwnikos katalogos?! :-s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainstorm07 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 To 6600 μου τα ΄παιξε..... Το ανάβω, του δίνω το ΡΙΝ, βγάζει κανονικά το λογότυπο της ΝΟΚΙΑ με τα 2 χέρια και μετά κολλάει... Δουλεύει δηλαδή για 1-5 sec και μετά επανεκκινείται. Συνεχίζει κάνοντας τα ίδια 2-3 φορές ακόμη μόνο του και τέλος σβήνει... Μπόρω να κάνω τίποτα άλλο πριν δοκιμάσω το format και χάσω τις τελευταία αποθηκευμένες επαφές μου;;; :cry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 To 6600 μου τα ΄παιξε..... Το ανάβω, του δίνω το ΡΙΝ, βγάζει κανονικά το λογότυπο της ΝΟΚΙΑ με τα 2 χέρια και μετά κολλάει... Δουλεύει δηλαδή για 1-5 sec και μετά επανεκκινείται. Συνεχίζει κάνοντας τα ίδια 2-3 φορές ακόμη μόνο του και τέλος σβήνει... Μπόρω να κάνω τίποτα άλλο πριν δοκιμάσω το format και χάσω τις τελευταία αποθηκευμένες επαφές μου;;; :cry:Το μονο που μπορεις να κανεις μπας και καταφερεις να το αναψεις ειναι να του αφαιρεσεις την καρτα μνημης και να δοκιμασεις να το αναψεις,αν λειτουργησει...καλος αλλιως δεν γλυτωνεις το format! 1 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 λοιπον εκανα format και το κινητο και την mmc! δεν εμεινε λεπι στο κινητο! ελπιζω τωρα να εστρωσε αν και ποτε δεν καταλαβα πιο ηταν το προβλημα! 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Το μονο που μπορεις να κανεις μπας και καταφερεις να το αναψεις ειναι να του αφαιρεσεις την καρτα μνημης και να δοκιμασεις να το αναψεις,αν λειτουργησει...καλος αλλιως δεν γλυτωνεις το format! Λοιπόν πρόσφατα το έπαθα κι εγώ αυτό.Πρέπει να το πας για αναβάθμιση λογισμικού.ΠΡΟΣΕΞΕ!!!! :!: Το κινητό σου αν δεν το χτύπησες πουθενά έχει προβλημα λογισμικού και μόνο γιατί οι έξυπνοι της Nokia θα σου πουν ότι κατα πάσα πιθανότητα έχει καταστραφεί ολοκληροτικά όπως είπαν και για το δικό μου. Ελπίζω να σε βοήθησα... :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 kalo tha itan ena oliko format sto tilefono kai meta allo ena stin mmc.... an se ligo kairo ksana ginei to provlima tote ..... anavathmisi logismikou opos eipe kai o qqqqqaa 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anepro Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Εχω ένα πρόβλημα τεχνικής φύσης και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Επειδή χρησιμοποιούσα πολύ το hands free και το τηλ. έχει φάει αρκετά χτυπήματα, το μικρόφωνο του δεν λειτουργεί. Η εγγύηση δεν ισχύει πλέον και δεν ξέρω αν θα πρέπει να το πάω στη nokia για service ή σε κάποιο αλλο κατάστημα(Θεσ/νίκη).Αν κάποιος έχει αντιμετωπήσει παρόμοιο πρόβλημα θα εκτιμούσα τη γνώμη του. Γιατί στη nokia για το παραμικρό σου ζητάνε 30 euros. 1 Παράθεση http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 καλησπέρα σε ολους κάτοχος και εγω 6600 τον τελαιυταιο καιρο οχι καθε φορα αλλα μετα απο κληση μου κανει restart γνωριζει κανεις τι συμβεναι και πως λυνετε? :( 1 Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 καλησπέρα σε ολους κάτοχος και εγω 6600 τον τελαιυταιο καιρο οχι καθε φορα αλλα μετα απο κληση μου κανει restart γνωριζει κανεις τι συμβεναι και πως λυνετε? :( ισως καποια εφαρμογη το κανει, θυμησου τι εγκατεστησες πριν αρχισει να στο κανει και βγαλτη να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonas Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Καλησπέρα σας μια ερώτηση να κάνω και εγώ με ποίο τρόπο κάνω format σε μνήμη και συσκευή νοκια 6600 ;ώστε να έλθει στις αρχικές του ρυθμίσεις? 1 Παράθεση :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Καλησπέρα σας μια ερώτηση να κάνω και εγώ με ποίο τρόπο κάνω format σε μνήμη και συσκευή νοκια 6600 ;ώστε να έλθει στις αρχικές του ρυθμίσεις? Υπαρχουν 2 τροποι ή πληκτρολογεις *#7370# ή κατα το ανοιγμα του κινητου κρατας πατημενα τα πληκτρα: πρασινο+3+* μεχρι να δεις την ενδειξη formatting. Για περαιτερω οδηγιες κανε μια αναζητηση και θα εχεις πολλα αποτελεσματα αφου εχει συζητηθει πολλες φορες αυτο το ζητημα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonas Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Υπαρχουν 2 τροποι ή πληκτρολογεις *#7370# ή κατα το ανοιγμα του κινητου κρατας πατημενα τα πληκτρα: πρασινο+3+* μεχρι να δεις την ενδειξη formatting. Για περαιτερω οδηγιες κανε μια αναζητηση και θα εχεις πολλα αποτελεσματα αφου εχει συζητηθει πολλες φορες αυτο το ζητημα. :) :O Γνώριζα οτί έχει αναφερθεί αλλά δεν ήξερα πως να το εντοπίσω(Σε ποιά κατηγορία ήταν....) Για άλλη μια φορά σας ευχαρίστω για την άμμεση απαντησή σας :w00t: 1 Παράθεση :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να βάλουμε για ήχο κλήσης κάποιο mp3??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να βάλουμε για ήχο κλήσης κάποιο mp3??? Καλησπερα φιλε μου και καλως-ηρθες. :) Μετατρεποντας το μπ3 σε ogg αρχειο ,υπαρχει η δυνατοτητα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rerresv Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 ρε παιδια πως θα γυρισω τα τηλ απο ctx files σε κανονικα στον υπολογιστη??εχω το 6600 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkwanderer_ME Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Θα ηθελα να κανω μια ταπεινη ερωτηση προς οποιον ξερει την απαντηση. Θελω να μαθω αν το παιχνιδι Final Fantasy Before Crisis "παιζει" στο Nokia 6600.... Ειμαι φανατικος οπαδος αυτης της σειρας παιχνιδιων και καταλαβαινετε οτι με καιει λιγο το θεμα αυτο. Και αν ναι, που μπορω να το βρω? Καταλαβαινω οτι αυτη η ερωτηση μπορει να απαγορευεται λογω των κανονων του forum, αν οντως ειναι ετσι, συγνωμη, ειμαι καινουργιος ακομα. Mobile Newbie οπως λετε και εσεϊς :) Α και κατι ακομα, θελω να εκφρασω την δισαρεσκεια σχετικα με τις τιμες service που εχει η Nokia Club, η οποια ειναι παραλογες. Διοτι μου ζητουν 40ευρω για ενα απλο φορματ, η οποια διαδικασια δεν διαρκει πανω απο 5 λεπτα! Μπορω μονος μου να κανω φορματ το κινητο και αν γινεται την mmc? Και αν ναι τι χρειαζομαι απο Hardware & Software? 1 Παράθεση I've seen beyond the truth, it's just another lie. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Α και κατι ακομα, θελω να εκφρασω την δισαρεσκεια σχετικα με τις τιμες service που εχει η Nokia Club, η οποια ειναι παραλογες. Διοτι μου ζητουν 40ευρω για ενα απλο φορματ, η οποια διαδικασια δεν διαρκει πανω απο 5 λεπτα! Μπορω μονος μου να κανω φορματ το κινητο και αν γινεται την mmc? Και αν ναι τι χρειαζομαι απο Hardware & Software? Καλησπέρα. Δεν χρειάζεται να το πας για να σου κάνουν format στο τηλέφωνο, μπορείς και μόνος σου να κάνεις, έχεις 2 επιλογές. 1. Soft reset πατάς *#7370# (Όταν εμφανιστεί η σχετική προτροπή, πληκτρολογήστε τον κωδικό ασφαλείας σας (αν δεν τον έχετε αλλάξει είναι 12345). Η διαδικασία της επαναφοράς διαρκεί περίπου 1-2 λεπτά και δεν θα πρέπει σε καμία απολύτως περίπτωση να την διακόψετε.) 2. hard reset (πλήρης διαγραφή του λειτουργικού συστήματος και η επαναγκατάστασή του) Για να γίνει αυτό: 1. Με σβηστό το κινητό, πατήστε και κρατήστε πατημένα τα πλήκτρα "πράσινο ακουστικό", "αστερίσκος (*)" και "3". 2. Πιέστε το πλήκτρο ενεργοποίησης του κινητού και συνεχίστε να κρατάτε πατημένα τα παραπάνω πλήκτρα. Μην τα αφήσετε αν δεν δείτε στην οθόνη μια ένδειξη που θα αναφέρει τη λέξη "Format". 3. Περιμένετε μερικά λεπτά. Συνήθως η διαδικασία ολικού format διαρκεί 5-8 λεπτά. Υ.Γ Να έχεις φορτίσει το κινητό σου προτού κάνεις οτιδήποτε. Την mmc μπορείς να την βγάλεις προτού κάνεις format. Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο ούτε software ούτε hardware. 1 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Καλησπερα φιλε μου και καλως-ηρθες. :) Μετατρεποντας το μπ3 σε ogg αρχειο ,υπαρχει η δυνατοτητα. Ευχαριστώ φίλε nervous. Μπορείς να μου πεις με ποιο πρόγραμμα γίνεται αυτο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Ευχαριστώ φίλε nervous. Μπορείς να μου πεις με ποιο πρόγραμμα γίνεται αυτο? νομιζω αυτη ειναι η απαντηση απο τον nervous... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1073965#post1073965 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Καλησπερα.Επεσε στα χερια μου ενα 6600 και εχει την 5.27.0 .Ειναι η τελευταια εκδοση,ετσι δεν ειναι?Για αλλαγη γλωσσας πρεπει να δωσω 15 ευρω οπως ισχυε παλιοτερα η μηπως αλλαξε κατι προς το καλυτερο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Καλησπερα.Επεσε στα χερια μου ενα 6600 και εχει την 5.27.0 .Ειναι η τελευταια εκδοση,ετσι δεν ειναι?Για αλλαγη γλωσσας πρεπει να δωσω 15 ευρω οπως ισχυε παλιοτερα η μηπως αλλαξε κατι προς το καλυτερο? Oχι φιλε μου,δεν εχει αλλαξει κατι. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts