Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι για κάποιο format. Ποιό συστήνετε; Με το backup στην MMC τί αποθηκεύεται;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

xreiazomai epeigontws kai gia eunoitous logous to "Handy Photosafe".

To paraxeno einai oti den mporw na to katebasw......apo to "my files".

Gamwto ena programma thelw kai den katebainei!

Re Stelako,mpa pou na se xanapane ston Ymito kai na leipei kai i skoupidiara...kane kati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ereeee "amorfosaaaa" :)

Opoios kalos anthrwpos to exei........as me swsei apo polles kakotopies kai apo para poli krebatomourmoura kai gkrinia!!!:)

Euxaristw

Σκέφτομαι για κάποιο format. Ποιό συστήνετε; Με το backup στην MMC τί αποθηκεύεται;

οτι υπαρχει στην μνημη τηλεφ.αν θες να σωσεις τα παντα στην mmc κανε back up με το pc suite

Παιδια Καλημέρα,

είμαι καινουριος χρήστης του NOKIA 6600 και λεχω μια απορία σχετικα με το ηχειο της συσκευης.

Ενώ έχω ενεργοποιήσει την μεγιστη ενταση στους ηχουσ κλήσης στο προφιλ ο ηχος που παραγεται απο το ηχείο δεν είναι τοσο δυνατος.

Υπαρχει μήπως καμία ρύθμιση ωστε να γίνει δυνατότερος?

ευχαριστώ

Παιδια Καλημέρα,

είμαι καινουριος χρήστης του NOKIA 6600 και λεχω μια απορία σχετικα με το ηχειο της συσκευης.

Ενώ έχω ενεργοποιήσει την μεγιστη ενταση στους ηχουσ κλήσης στο προφιλ ο ηχος που παραγεται απο το ηχείο δεν είναι τοσο δυνατος.

Υπαρχει μήπως καμία ρύθμιση ωστε να γίνει δυνατότερος?

ευχαριστώ

Καταρχας καλως ηρθες φιλε μου στο forum.Μηπως στον τυπο κλησης εχεις επιλεξει αυξανομενη ενταση;;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

to mail mou einai:

alpapado@yahoo.com

An mporeis na mou to steileis komple me kwdiko klp...eisai theos...me swzeis...

euxaristw para poli

Το εχω και στο group μου ;)

xreiazomai epeigontws kai gia eunoitous logous to "Handy Photosafe".

To paraxeno einai oti den mporw na to katebasw......apo to "my files".

Gamwto ena programma thelw kai den katebainei!

Re Stelako,mpa pou na se xanapane ston Ymito kai na leipei kai i skoupidiara...kane kati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ereeee "amorfosaaaa" :)

Opoios kalos anthrwpos to exei........as me swsei apo polles kakotopies kai apo para poli krebatomourmoura kai gkrinia!!!:)

Euxaristw

KAlimera paidia...Alitheia ti einai auto to programma "handy Photosafe"?? :O

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

KAlimera paidia...Alitheia ti einai auto to programma "handy Photosafe"?? :O

Καλημερα Itseto

H εφαρμογη αυτη "προστατευει" με κωδικο τις φωτογραφιες σου .

Περισσοτερα

http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=296&faq=5

Ας συνεχισουμε στα θεματα των εφαρμογων ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

γεια σας εχω ενα προβλημα με το 6600. σημερα πηγα να ανοιξω το φακελο θεματα και δεν ανοιγει καθολου. εχει τυχει αυτο σε καπιον? μπορει να φταινε καποιες εφαργογες που εβαλα πριν μερες???
theodoros

Όταν λες τον φάκελο,προφανώς εννοείς την εφαρμογή ''θεματα'' του κινητού,σωστά?

Κάνε ενα restart κι αν δεν φτιάξει,δοκιμασε νε το ανοίξεις χωρις την mmc.Αν ανοιγει,τότε θα φταίει κάποιο πρόγραμμά της mmc :O

re paidia kserei kanei an yparxei handsfree me radio gia to kinhto 6600????kai poios mporei na moy pei poy tha brw mp3 free gia to kinhto moy????

re file mporeis na moy peis poy mporw na brw mp3 gia 6600???exeis kanena kalo site??

Ρε παιδιά δεν ξέρει να μου απαντήσει κάποιος?? :(

jonnyfp καλώς ήρθες.......

Υπάρχουν προγράμματα που παίζουν mp3 στο τηλ....έχει αναφερθεί ξανά το θέμα...!!! :O

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

telika eftege ena theme , tora ola ok , alla exo allo problima tora. evaza kapoies efarmoges sto 6600 kai otan to eklisa kai to xanaanoixa mou vgazei afta :εφαρμογη εκλεισε AppaArcServerThread μετα efarmogi eklise: loaderthread kai meta efarmogi eklise: satserver kai den leitourgei to menou me tin karta katholou. xoris thn mnimi douleyei. an den iparxi lisi pos tha sviso tora tin karta ?????
theodoros

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν αληθεύει ότι το 6600 έχει εξαντληθεί και ότι δεν θα ξανακυκλοφορήσει..; (τουλάχιστον στην Ελλάδα)

Γιατί είχα πάει σε (πολύ) γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην πόλη μου...και μου είπαν αυτό...

Ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν αληθεύει ότι το 6600 έχει εξαντληθεί και ότι δεν θα ξανακυκλοφορήσει..; (τουλάχιστον στην Ελλάδα)

Γιατί είχα πάει σε (πολύ) γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην πόλη μου...και μου είπαν αυτό...

Όχι φίλε μου δεν είναι σωστή η πληροφορία που σου είπαν.

Δεν πρόκειται να σταματήσει η κυκλοφορία του 6600 στη Ελλάδα.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

δεν αποκλειετε γιατι το 6600 κυκλοφορει εδω και δυο χρονια και λογικο θα ηταν να ερθει η ωρα που θα αποσυρθει απο την αγορα γενικα και οχι μονο στην Ελλαδα!

Παναγιώτης

γεια σε ολους.μια ερωτηση θελω να σας κανω.εσεις ποσο θα πουλαγατε το 6600 σε καλη κατασταση και το ειχατε απο τα χριστουγεννα?ρωταω γιατι θελω να το πουλησω και θελω να ακουσω ιδεες.παντως δεν προκειται να παρω ξανα νοκια με τα ελατωματηκα που εβγαλε.ας τα παρουν μονοι τους.ξερετε πολλες εταιριες με τοσα προβληματικα κινητα?

Πάντως εδώ στα γιάννενα κυκλοφορεί ακόμη καινούριο :O

Οχι, πρέπει να το μετατρέψει σε κάποιο άλλο format (ogg ή κάτι άλλο)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

enas filos mou exei to 6600, me poio prog mporei na balei kai mp3 ring tone?

prokatabolika polla thanks!

Το 6600 δεν νομίζω πως υποστηρίζει mp3 για ringtone.... :rolleyes:

Πρέπει να το μετατρέψεις σε .ogg, .wav κλπ...

Φιλικά dimlou

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

Εχω το 6600 version 3.42.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να γράφω μεγάλης διάρκειας video?To philips camcoder δεν μου ανοίγει καθόλου και το eti πετάει σφάλμα :( Υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα μνήμης(RS-mmc 256mb)?