Enema Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Μια φορα που κολλησε το κινητο αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολλησει. Προσεξα οτι μπορουσα να σηκωσω την μπαταρια εως καποιο υψος προτου κολλησει το κινητο. Χθες λοιπον διαβαζα και δεν ειχα τι να κανω (ωραιο διαβασμα ε?) ειπα για πλακα να βγαλω την mmc απο το κινητο προπαθωντας να το κανω μην κλεισει καθως εβγαζα την καρτα. Την πρωτη φορα δεν τα καταφερα. Ειχα ανεβασει την μπαταρια πολυ ψηλα. Την δευτερη ομως... ΝΑΙΙΙΙΙ!!!!! Τα καταφερα!!!! Ειχα βγαλει την mmc απο το κινητο χωρις να κλεισει. Αρχισαν ομως τα προβληματα. Αρχισε να λεει το κινητο οτι η εγγραφη της καρτας sim(!) απετυχε. Παρ'ολα αυτα μπορουσε να κανει και να δεχτει κλησεις. Το προβλημα ειναι τωρα το πως θα την εβαζα...(εξου και το half hot swap) Θα δοκιμασω σημερα και θα σας πω... Btw: Το κινητο δεν μου παρουσιασε προβληματα εως τωρα. Αν καταφερει να βαλει κανεις την καρτα μεσα ας ποσταρει 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 -soft format : *#3370 -hard format Nα εχεις φορτισμενη μπαταρια :!: 1. Turn off the phone 2. Press 'Send button' + "*" + "3" (Press hold all together) 3. Turn on the phone 4. Wait for 'Formatting' comes up Χμχμχμχμ,και το δικό μου έχει γίνει "κάπως". Μήπως μπορείς να μου πείς επιγραμματικά ποία η διαφορά του soft απο το hard και ποία να προτιμήσω ? 1 Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Καλησπέρα σας. Μετά απο κάποιο ανεξήγητο κόλλημα του κινητού, δεν εμφάνιζε ούτε ένα μήνυμα, αλλά ο φάκελος mail και όλα τα περιεχόμενα του υπήρχαν κανονικά. Αναγκαστικά, για την ομαλή λειτουργία του, έκανα φορμάτ :( . Ο φάκελος mail υπάρχει στον υπολογιστή. πως μπορώ να τον κάνω πάλι να τον διαβαζει το κινητό??? Το να βάλω τον φάκελο στην mmc και αντιγραφή στο κινητό είναι αδύνατον διότι ο mail είναι γύρω στα 10 mb (πολλά mms). Αν τον κάνεις απλά copy - paste δεν τον αναγνωρίζει.. H υπάρχει κάποιος τρόπος όλα τα μηνύματα (απο 2-3 διαφορετικούς φακελους mail) να γίνουν ενα? :wacko: 1 Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Παιδια καλησπερα Επεσε στα χερια μου ενα 6600 απο ανταλλαγη. Δυστυχως εχει το προβλημα των 70 χαρακτηρων που αναφερεται στο foroum. Αφιερωσα πολλες ωρες διαβαζοντας τα σχολια για το κινητο απο την αρχη. Δεν μπορω ομως να διαβασω και τις 340 σελιδες ετσι θα ζητησω συγνωμη αν εχει ερωτηθει και δεν το προσεξα! Εχει λυθει το προβλημα με το λογισμικο που υπαρχει τωρα στα NOKIA CLUBS? Πηγα σε αυτους να ρωτησω, μου ειπαν πως υπαρχει αναβαθμηση, αλλα δε ηξεραν αν λυνεται αυτο το προβλημα! (ποιος ξερει θα μου πειτε...) Αν δεν διορθωθει να μην πληρωσω τζαμπα τα 20 ευρα που μου ζητησαν δηλαδη... Το κινητο εχει το εξης software: V 3.42.1 16-10-03 NHL - 10 Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Παιδιά έχω πρόβλημα με το camcorder πηγα να το εγκαταστήσω και δεν τα κατάφερα. Μετά πήγα να το σβήσω και γράφει κατεστραμένο αρχείο! Τι μπορώ να κάνω και να το σβήσω. πάω να το εγκαταστήσω ξανα και λέει πάλι κατεστραμένο αρχείο! Τι να κάνω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Παιδια καλησπερα Επεσε στα χερια μου ενα 6600 απο ανταλλαγη. Δυστυχως εχει το προβλημα των 70 χαρακτηρων που αναφερεται στο foroum. Αφιερωσα πολλες ωρες διαβαζοντας τα σχολια για το κινητο απο την αρχη. Δεν μπορω ομως να διαβασω και τις 340 σελιδες ετσι θα ζητησω συγνωμη αν εχει ερωτηθει και δεν το προσεξα! Εχει λυθει το προβλημα με το λογισμικο που υπαρχει τωρα στα NOKIA CLUBS? Πηγα σε αυτους να ρωτησω, μου ειπαν πως υπαρχει αναβαθμηση, αλλα δε ηξεραν αν λυνεται αυτο το προβλημα! (ποιος ξερει θα μου πειτε...) Αν δεν διορθωθει να μην πληρωσω τζαμπα τα 20 ευρα που μου ζητησαν δηλαδη... Το κινητο εχει το εξης software: V 3.42.1 16-10-03 NHL - 10 Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας! Αν το κάνεις αναβάθμηση θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Παιδιά έχω πρόβλημα με το camcorder πηγα να το εγκαταστήσω και δεν τα κατάφερα. Μετά πήγα να το σβήσω και γράφει κατεστραμένο αρχείο! Τι μπορώ να κάνω και να το σβήσω. πάω να το εγκαταστήσω ξανα και λέει πάλι κατεστραμένο αρχείο! Τι να κάνω? Δοκιμασε να το σβησεις μεσω καποιου file manager . Για την εγκατασταση ισως να χρειαστεις να γυρισεις την γλωσσα του τηλεφωνου στα αγγλικα @skatzoxoiros: Σχετικα με τις αναβαθμισεις δες το θεμα Αναβαθμίσεις λογισμικού του 6600 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 V 3.42.1 16-10-03 NHL - 10 Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας! Υπάρχει ακόμα 6600 με την 1η version ?!?!?! :p :p Η 5,24 υπάρχει.Πάνε να σου το κάνουν update asap. :!: 1 Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί αλλά χθες διαπίστωσα bug στο bluetooth. Ενώ το είχα κλείστο ένα P900 με βρήκε και επιχείρησε να μου στείλει ένα αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί αλλά χθες διαπίστωσα bug στο bluetooth. Ενώ το είχα κλείστο ένα P900 με βρήκε και επιχείρησε να μου στείλει ένα αρχείο. Περιεργο αυτο που λες.Για ριξε μια ματια στο [Επισημο] Ιοί στα κινητά Series 60 και κατεβασε και το Cabir removal tool για να βεβαιωθεις οτι εισαι καθαρος. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί αλλά χθες διαπίστωσα bug στο bluetooth. Ενώ το είχα κλείστο ένα P900 με βρήκε και επιχείρησε να μου στείλει ένα αρχείο. Μήπως είχες ανοιχτό το Mobiluck; 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 παιδια το εχω παρατηρησει και εγω αυτο και δεν ειχα ανοιχτο το Mobiluck. και κατι ακομη στους ηχους κλησης καποιες φορες ενω ξεκιναει κανονικα με τον ηχο που εχω ορισει στον συγκεκριμενο ατομο στην συνεχεια μπερδευει και χτυπαει με καποιον αλλο απο αυτους που εχει το τηλεφωνο(πριν το σηκωσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filetos Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 pos mporo na steilo arxeia sis se alla kinita meso bluetooth?mporo na steilo egatistimena arxeia sis tou kinitou mou?exo egatastasei to fexplorer.help 1 Παράθεση taz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Υπάρχει ακόμα 6600 με την 1η version ?!?!?! :p :p Η 5,24 υπάρχει.Πάνε να σου το κάνουν update asap. :!: Γιατί σου φαίνετε παερίεργο?! Και εγώ και ο/η φίλος/η που έγραψε το μήνυμα έχουμε την 1 αλλά και καμμια 10 φίλοι μου ξέρω που έχουν παραμείνει στην 1 version!!! Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι. Και αυτό όχι επειδη δεν γνωρίζουμε για την/τις καινούριες version αλλά δεν θέλουμε όλοι να κλειδώνει α κινητά μας η nokia και η κάθε nokia! (Μην πεις κανένας ότι υπάρχουν προγράμματα που παρακάπτουν αυτό το σύστημα!Το ξέρουμε πιστεύω όλοι όσοι ασχολούμαστε!) Sorry για το μισό off topic :O Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordan21 Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 hi boys!! 1. Mήπως γνωρίζει καποιος να πει σε μας τους κοινούς θνητούς τις διαφορές των εκδόσεων του 6600. Και πως θα μαθω ποια έκδοση έχω? 2. Υπλαρχουν πολλές εφαρμογές που περνάω και λίγο πριν ξεκινήσω την εγκατάσταση και ενώ δείχνει στην οθόνη την διαδικασία εγκατάστασης σταματαέι απότομα. Ακόμη μου δείχνει στα εισερχόμενα το μήνυμα της εφαρμογής σαν να μην το έχω ανοιξει. 3. Μήπως ξερει κανείς καμια εφαρμογή για να το κάνω τηλεχειριστήριο και που θα την βρω γιατί όλα όσα έχω βρει ειχα το προηγούμε νο πρόβλημα που σας αναφερα Help me pls.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 hi boys!! 1. Mήπως γνωρίζει καποιος να πει σε μας τους κοινούς θνητούς τις διαφορές των εκδόσεων του 6600. Και πως θα μαθω ποια έκδοση έχω? 2. Υπλαρχουν πολλές εφαρμογές που περνάω και λίγο πριν ξεκινήσω την εγκατάσταση και ενώ δείχνει στην οθόνη την διαδικασία εγκατάστασης σταματαέι απότομα. Ακόμη μου δείχνει στα εισερχόμενα το μήνυμα της εφαρμογής σαν να μην το έχω ανοιξει. 3. Μήπως ξερει κανείς καμια εφαρμογή για να το κάνω τηλεχειριστήριο και που θα την βρω γιατί όλα όσα έχω βρει ειχα το προηγούμε νο πρόβλημα που σας αναφερα Help me pls.... 1. Πατα *#0000# και θα σου βγαλει την εκδοση που εχεις... Οι καινουριες εκδοσεις διορθωνουν καποιες "ατελειες" που παρουσιαζουν οι προηγουμενες εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 hi boys!! 1. Mήπως γνωρίζει καποιος να πει σε μας τους κοινούς θνητούς τις διαφορές των εκδόσεων του 6600. Και πως θα μαθω ποια έκδοση έχω? 2. Υπλαρχουν πολλές εφαρμογές που περνάω και λίγο πριν ξεκινήσω την εγκατάσταση και ενώ δείχνει στην οθόνη την διαδικασία εγκατάστασης σταματαέι απότομα. Ακόμη μου δείχνει στα εισερχόμενα το μήνυμα της εφαρμογής σαν να μην το έχω ανοιξει. 3. Μήπως ξερει κανείς καμια εφαρμογή για να το κάνω τηλεχειριστήριο και που θα την βρω γιατί όλα όσα έχω βρει ειχα το προηγούμε νο πρόβλημα που σας αναφερα Help me pls.... 1. Αναβαθμίσεις λογισμικού του 6600 2. Γυρισε την γλωσσα στα αγγλικα , προβλημα του software. 3.Total irRemote , aivanet forum + irc καναλι #aivanet. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 pos mporo na steilo arxeia sis se alla kinita meso bluetooth?mporo na steilo egatistimena arxeia sis tou kinitou mou?exo egatastasei to fexplorer.help den mporeis na steileis an exeis tin ekdosi 4.09 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordan21 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!! Λοιπον, πολλές εφαρμογες, παιχνιδια κτλ ειναι τυπου rar τα οποια κατα την εγκατασταση δεν τα αναγνωριζει ως γνωστου τυπου αρχεια. πρεπει α βρω προγραμματακι να μετατραπω τα rar σε sis ή υπαρχει καμια καλυτερη λυση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 παιδιά είμαι στα σκαριά να αγοράσω ένα nokia 6600 ενός έτους μεταχειρισμένο με μια extra μπαταρία 1000 Μah στα 190 ευρώ. πως σας φαίνεται, είναι καλή αγορά η μπορώ να με αυτά τα λεφτά να πάρω κάτι καλύτερο? έχω ενθουσιαστεί πολύ με τις δυνατότητες αυτού του κινητού και ανυπομονώ να το αγοράσω. ακόμα και emulators για game boy άκουσα ότι παίζουνε!;) 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 γεια και παλι μηπως ξεει κανεις τι μπορω να κανω γιατι τις εφαμογες που ειναι τυπου rar δεν τις αναγνωρίζει ως γνωστου τυπο αρχεια κατα την εγκατασταση? το μπορω να κανω? Γεια σου jordan21 τα αρχεια *.rar ειναι συμπιεσμενα αρχεια και θα πρεπει πρωτα να τα κανεις decompress και μετα θα βρεις μεσα το *.sis που θα χρειαστεις. ;) Για να κανεις την αποσυμπιεση μπορεις να χρησιμοποιησεις το WinRAR το οποιο μπορεις να κατεβασεις απο το http://www.rarlabs.com. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 παιδιά είμαι στα σκαριά να αγοράσω ένα nokia 6600 ενός έτους μεταχειρισμένο με μια extra μπαταρία 1000 Μah στα 190 ευρώ. πως σας φαίνεται, είναι καλή αγορά η μπορώ να με αυτά τα λεφτά να πάρω κάτι καλύτερο? έχω ενθουσιαστεί πολύ με τις δυνατότητες αυτού του κινητού και ανυπομονώ να το αγοράσω. ακόμα και emulators για game boy άκουσα ότι παίζουνε!;) Η τιμη αυτη ειναι αρκετα καλη και σιγουρα δεν θα απογοητευτεις απο το κινητο.Δεν ειναι μονο το emulator για το game boy που υπαρχει αλλα και παρα πολλες εφαρμογες και παιχνιδια. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου ασυμβίβαστε. επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω 375 σελίδες thread (αν και το παλεύω) μήπως μπορείς μέσα στις άκρες να μου απαντήσεις μερικές ερωτήσεις? 1.) το παιδί που μου το πουλάει λέει πως έχει την νεότερη αναβάθμιση firmware. έχει πλέον ξεπεραστεί το αρχικό bug που αργούσε πολύ να ανοίξει εφαρμογές το κινητό και το θέμα με τα ελληνικά μηνύματα όπου μπορούσες να γράψεις μονο 160 χαρακτήρες? 2.) τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να συνδέσω το κινητό με το PC μου ώστε να περάσω εφαρμογές, pocketmovies κλπ. θέλω κάτι σε bluetooth. επίσης αν μπορείς πρότεινε μου μερικά appz που αξίζουνε και μαγαζιά με καλές τιμές για MMC κάρτες και bluetooth. 3.) για να έχω ήχο από τις ταινίες που παίζουνε και τα games μου αρκεί ένα παλιό handsfree που έχω από ένα 3510i η καλύτερα να πάρω ένα στερεοφωνικό? 4.) όταν κάνουμε format στο κινητό πως ξαναπερνάμε τo firmware ώστε να λειτουργήσει? 5.) πιο software είναι καλυτερο για διαχείριση του κινητου στο PC? για το 3510i είχα το oxygen και μου αρεσε παρα πολυ. δυστυχως δε βρηκα ακομα την εκδοση για symbian κινητα απο τον "θειο"!:( 6.) γενικά πες μερικές συμβουλές σε έναν symbian n00b αν έχεις χρόνο και όρεξη γιατί με βλέπω να χάνομαι στην αρχή!:P σε ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη αν σε κούρασα 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου ασυμβίβαστε. επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω 375 σελίδες thread (αν και το παλεύω) μήπως μπορείς μέσα στις άκρες να μου απαντήσεις μερικές ερωτήσεις? 1.) το παιδί που μου το πουλάει λέει πως έχει την νεότερη αναβάθμιση firmware. έχει πλέον ξεπεραστεί το αρχικό bug που αργούσε πολύ να ανοίξει εφαρμογές το κινητό και το θέμα με τα ελληνικά μηνύματα όπου μπορούσες να γράψεις μονο 160 χαρακτήρες? 2.) τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να συνδέσω το κινητό με το PC μου ώστε να περάσω εφαρμογές, pocketmovies κλπ. θέλω κάτι σε bluetooth. επίσης αν μπορείς πρότεινε μου μερικά appz που αξίζουνε και μαγαζιά με καλές τιμές για MMC κάρτες και bluetooth. 3.) για να έχω ήχο από τις ταινίες που παίζουνε και τα games μου αρκεί ένα παλιό handsfree που έχω από ένα 3510i η καλύτερα να πάρω ένα στερεοφωνικό? 4.) όταν κάνουμε format στο κινητό πως ξαναπερνάμε τo firmware ώστε να λειτουργήσει? 5.) πιο software είναι καλυτερο για διαχείριση του κινητου στο PC? για το 3510i είχα το oxygen και μου αρεσε παρα πολυ. δυστυχως δε βρηκα ακομα την εκδοση για symbian κινητα απο τον "θειο"!:( 6.) γενικά πες μερικές συμβουλές σε έναν symbian n00b αν έχεις χρόνο και όρεξη γιατί με βλέπω να χάνομαι στην αρχή!:P σε ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη αν σε κούρασα 1. Ναι φιλε μου, ιδιαιτερα το προβλημα με τα μηνυματα εχει φταιχτει μετα απο την πρωτη αναβαθμιση που εγινε... 2. Ο καλυτερος τροπος ειναι το Bluetooth (οπως αναφερεις κι εσυ) και μπορεις να αγορασεις εναν ανταπτορα σε τιμη περιπου 30 με 40 ευρω (ισως και φθηνοτερα) απο μαγαζια με P.C η κινητα.Για Apps και παιχνιδια μπορεις οταν το αγορασεις με το καλο να ρωτησεις σε ΑΥΤΟ και ΑΥΤΟ το θεμα... Οσο για αγορες MMC και οτιδηποτε αλλο χρειαστεις υπαρχει το http://www.play247.gr το οποιο στελνει και με αντικαταβολη ! ;) 3. Αν το βυσματακι ειναι συμβατο με την θυρα του 6600 τοτε δεν χρειαζεται να αγορασεις καποιο αλλο εκτος αν εσυ θελεις καλυτερης "ποιοτητας" Handsfree 4. Οταν κανεις Format δεν χανεται το firmware του κινητου, απλα επανερχεται στις αρχικες του ρυθμισεις και σβηνει οτι εφαρμογες και επαφες του εχεις βαλει (Οπως οταν το αγοραζεις δηλαδη) 5. Το 6600 εχει το δικο του προγραμμα διαχειρισης, το PC Suite δηλαδη. Υπαρχει στο CD που δινεται μαζι με τη συσκευασια (αρα ο φιλος σου πρεπει να σου δωσει και αυτο το CD :shifty: ) 6. Ολοι ειμαστε noob στην αρχη :geek: :lol: Αγορασε το με το καλο και μετα ταραξε μας στις ερωτησεις, ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ :cool: Μπορει να μην ειμαι ο asymbibastos αλλα πιστευω να σε βοηθησα λιγακι ε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 σε ευχαριστώ πολύ φιλε sadiagraxa. ως ώρας με έχεις καλύψει. όταν παραλάβω τo κινητό και αρχίζω να τα βλέπω σκούρα θα σας ξανά ενοχλήσω σίγουρα!:lol: όσον αφορά τo wap και online browsing γενικά από τo κινητό ξέρεις μήπως ποσο χρεώνεται με what's up που έχω? οι ταχύτητες είναι καλές? sorry αν αυτό είναι offtopic αλλα δε βρίσκω κάποιο σχετικό με τo θέμα section! ΥΓ: κάτι μου θυμίζει η υπογραφή σου, είσαι και χρηστης της insomnia? Δεν γνωριζω για τις χρεωσεις δυστυχως φιλε μου αλλα ουτε και για τις ταχυτητες γιατι δεν χρησιμοποιω το κινητο για wap η internet... Υ.Γ: Οχι δεν ειμαι μελος στο insomnia.gr ! Υπαρχει καποιος με την ιδια υπογραφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts