wael Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 THANKS IANHAWK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Πως γινεται ρε παιδια το κιν να ΜΗΝ χρησιμοποιει κανενα θεμα,παρα μονο wallpaper?Μπορω να αλλαξω μονο wallpaper και δεν μπορων να καταργησω το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Αμα δεν θέλεις να έχει καθόλου θέμα, βάλε το Basic που είναι αποθηκευμένο στην μνήμη της συσκευής. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNS Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Να ρωτήσω. H Nokia λέει μνημούλα μέχρι 512ΜΒ. Έχει δοκιμάσει να βάλει κανείς 1GB; Παράθεση TNS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Καλησπερα. Γνωριζει καποιος καποιο ΝΟΚΙΑ shop στην Θεσσαλονίκη που να εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου? Επισεις το δικο μου το 6230i το πηρα απο Γερμανια πριν 2 βδομαδες, αρα εχει ακομα εγκυηση. Θα πληρωσω κατι για να περασω το Ελληνικο μενου? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Καλησπερα. Γνωριζει καποιος καποιο ΝΟΚΙΑ shop στην Θεσσαλονίκη που να εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου? Επισεις το δικο μου το 6230i το πηρα απο Γερμανια πριν 2 βδομαδες, αρα εχει ακομα εγκυηση. Θα πληρωσω κατι για να περασω το Ελληνικο μενου? Ευχαριστω. ΛΟγικα φίλε μου όλα τα κλάμπ Νόκια στην Θεσσαλονίκη θα έχουν το τελευταίο firmware....μπες στο http://www.nokia.com Και απο εκεί και πέρα με λίγο καλό ψάξιμο θα το βρείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Γνωρίζει κανείς αν οι κάρτες RS-DV-MMC καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τις κανονικές MMC; Μήπως τελικά διαφέρουν μόνο στο μέγεθος; Σε προηγούμενη σελίδα είδα κάτι οδηγίες για δημιουργία δικών μου Playlists Που θα μπορούσαν να παιχτούν από το κινητό. Δεν είδα όμως φως. Μήπως κάποιος τα κατάφερε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Γνωρίζει κανείς αν οι κάρτες RS-DV-MMC καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τις κανονικές MMC; Μήπως τελικά διαφέρουν μόνο στο μέγεθος; καταναλωνουν λιγοτερη ενεργεια αρκει να το υποστηριζει και το κινητο. το 6230ι δεν το υποστηριζει και δε θα δεις διαφορα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Τι λύσα κακιά είναι αυτή με τις playlists??? Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά πήρατε κινητό και όχι Mp3 player...so μην είστε τόσο απαιτητικοί..αλλά να σας αρκεί που μπορείτε να ακούτε mp3 τα οποία παρεπιπτόντως ακούγονται δραματικά χαμηλά! εμένα γεμίζει η οθόνη μου συνεχώς σκόνη...συμβαίνει και σε σάς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliman Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Τι λύσα κακιά είναι αυτή με τις playlists??? Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά πήρατε κινητό και όχι Mp3 player...so μην είστε τόσο απαιτητικοί..αλλά να σας αρκεί που μπορείτε να ακούτε mp3 τα οποία παρεπιπτόντως ακούγονται δραματικά χαμηλά! εμένα γεμίζει η οθόνη μου συνεχώς σκόνη...συμβαίνει και σε σάς??? 1.φιλε μου, προσωπικα θελω το κινητο μου να κανει οσο το δυνατο περισσοτερα γιατι ενω εχω mp3 player δεν το εχω παντα μαζι μου ενω το κινητο το εχω, επισης το κινητο βαζει στην λιστα αναπαραγωγης και τους ηχους mp3[μεγαλο σπασιμο]....αλλα σε τελικη αναλυση τι πειραζει αν ειμαστε απαιτητικοι, σιγα μην κουρασουμε την νοκια! 2.ελπιζω σε επομενη αναβαθμιση η νοκια να μας επιτρεψει να χρησιμοποιουμε περισσοτερα απο 2ΜΒ για εφαρμογες![και για τις σημειωσεις] 3.εχω ακουσει οτι τα SE επιτρεπουν την εγγραφη απο ραδιοφωνο..αληθευει? 4.ξερει κανενας που μπορω να αγορασω μεταχειρισμενα κινητα?[Εχει το myphone.gr καμμια τετοια υπηρεσια?] 5.ξερει κανεις αν υπαρχει smatphone με ραδιοφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 1.Πιό πάνω έγραψα οδηγίες αλλά κανένας από αυτούς που ενδιαφέρονται για τα playlist δεν αξιώθηκε να το δοκιμάσει!! 2.Λίγο δύσκολο. 3.Αμα το κάνουν πάρε SE.Το 6230i δεν το κάνει. 4.Υπάρχει στο myphone αλλα πρέπει να έχει κάποια αριθμό post για να μπορέσεις να τα 'δεις'. 5.Το 3230 και το 6260. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmelidis Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 αναφορικά με τις Playlists, παίζουν κανονικα μέσω του audio manager! η διαδικασία είναι πανεύκολη και το txt που παρατέθηκε σε προηγούμενη σελίδα είναι πολύ κατατοπιστικό. δοκιμάστε το!είναι ότι ακριβώς ζητάτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Eμένα γεμίζει η οθόνη μου συνεχώς σκόνη...συμβαίνει και σε σάς??? Ναι φίλε μου, χώρια που τα πλαστικά καλύματα δεν εφαρμόζουν τέλεια στη θέση τους (και δεν το ανοίγω κάθε μέρα). Πάντως δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα. Τίποτα που ένα ξεσκονόπανο και λίγο Ajax δεν μπορεί να καταφέρει! Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Ναι φίλε μου, χώρια που τα πλαστικά καλύματα δεν εφαρμόζουν τέλεια στη θέση τους (και δεν το ανοίγω κάθε μέρα). Πάντως δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα. Τίποτα που ένα ξεσκονόπανο και λίγο Ajax δεν μπορεί να καταφέρει! Ούτε εγώ το ανοίγω κάθε μέρα! και φαντάσου όταν το αγόρασα λέω δεν θα το ανοίξω το μπροστινό κάλυμα ποτέ ώστε να μην μπεί ποτέ σκόνη...εντωμεταξύ με τις μέρες γέμιζε σκόνη και εγώ φρίκαρα! λέω τι στο διάολο????? ε και το άνοιξα και το καθάρισα και μετά από μέρες πάλι γέμισε! όντως τα καλύματα δεν εφαρμόζουν τέλεια!... Από πτώσεις πώς πάτε? αντέχει? το έχετε τεστάρει καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Εγω που το εχω ανοίξει το κάλυμα αρκετές φορές δεν μου εχει μπεί καθόλου σκόνη. Πως γίνεται αυτό; :confused: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Εγω που το εχω ανοίξει το κάλυμα αρκετές φορές δεν μου εχει μπεί καθόλου σκόνη. Πως γίνεται αυτό; :confused: Eσύ είσαι φαινόμενο!!!! χεχεχεχ! Να ρωτήσω και κάτι άλλο..πιστεύετε πως η προφύλαξη οθόνης είναι απαραίτητη? Γιατί όσες φορές έχω διαβάσει για αυτην πάντα αναφέρονταν σε crt οθόνες και όχι σε tft ή lcd οθόνες..καθώς οι τελευταίες δεν παρουσιάζαν το πρόβλημα που παρουσιάζαν οι πρώτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Η προστασία οθόνης βοηθάει μόνο στην εξοικονόμηση μπαταρίας και πουθενά αλλου.. οσον αφορά την οθόνη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Με την προστασία οθόνης καταναλώνει περισσότερο την μπαταρία!!! Απενεργοποίησε την προστασία οθόνης και άσε ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας αν θες καλύτερους χρόνους αναμονής. Στις TFT οθόνες είναι άχρηστη η προφύλαξη οθόνης! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_fx2 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Από πτώσεις άλλος τίποτα. Στους 2 μήνες (περίπου) που το έχω, έχει πέσει πολλές περισσότερες φορες από όσα έχουν πέσει ΌΛΑ τα κινητά τα οποια είχα μέχρι στιγμής. Και δεν έχει πάθει (φτου φτου φτου) ΤΊΠΟΤΑ!!! Παράθεση Personal Website: http://www.kospol.gr Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr BlogThis.gr http://www.blogthis.gr Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Με την προστασία οθόνης καταναλώνει περισσότερο την μπαταρία!!! Απενεργοποίησε την προστασία οθόνης και άσε ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας αν θες καλύτερους χρόνους αναμονής. Στις TFT οθόνες είναι άχρηστη η προφύλαξη οθόνης! Αυτό έχω κάνει! Και ελπίζω να κρατάει λίγο περισσότερο......όσο για τις πτώσεις πολύ χαίρομαι...ΛΟΛ έτσι έτσι γερό να είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 αναφορικά με τις Playlists, παίζουν κανονικα μέσω του audio manager! η διαδικασία είναι πανεύκολη και το txt που παρατέθηκε σε προηγούμενη σελίδα είναι πολύ κατατοπιστικό. δοκιμάστε το!είναι ότι ακριβώς ζητάτε! ρε παιδιά ακολουθώ τη διαδικασία αλλά πάλι δεν δέχεται τις νέες playlists. Έχω αποθηκεύσει τα τραγούδια σε ξεχωριστούς φακέλους, τα βρίσκω "χύμα" στον explorer του Audio Manager και τα προσθέτω στη νέα playlist. Όταν τη σώσω στο φάκελο "Playlists" και πάω να την ενεργοποιήσω λαμβάνω μήνυμα λάθους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Από πτώσεις πώς πάτε? αντέχει? το έχετε τεστάρει καθόλου? Δεν είναι και φτιαγμένο από κράμα τιτανίου για να αντέχει τις πτώσεις αλλά μια-δυό φορές που μου "έπεσε" από τα χέρια μου τη γλίτωσε φτηνά. Είχε άγιο... Τώρα αν σου φύγει από όροφο, μη περιμένεις και να τη βγάλεις εντελώς καθαρή... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_fx2 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Ναι όντως, μπορεί και να γρατζουνιστεί κάπου με την πτώση :P Παράθεση Personal Website: http://www.kospol.gr Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr BlogThis.gr http://www.blogthis.gr Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Παιδιά αρχίζει και μου κάνει κάτι παράξενα! Χτυπάει για υπενθύμιση στις 12:05 το βράδυ για υπενθύμιση που ήταν για τις 09:15 την προηγούμενη μέρα, μου άλλαξε την ημερομηνία προχθές την Κυριακή σε 18/08/05. Μάλλον πάει για αλλαγή software ε! Πληρώνουμε εκεί ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Παιδιά αρχίζει και μου κάνει κάτι παράξενα! Χτυπάει για υπενθύμιση στις 12:05 το βράδυ για υπενθύμιση που ήταν για τις 09:15 την προηγούμενη μέρα, μου άλλαξε την ημερομηνία προχθές την Κυριακή σε 18/08/05. Μάλλον πάει για αλλαγή software ε! Πληρώνουμε εκεί ή όχι?Οχι αν πας με την απόδειξη αγοράς... ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts