Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230i

andr3as
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει το μήνυμα "SIM Card not ready" που βλέπω όταν ανοίγω το κινητό μου (6230i, v3.40);

Από τότε που άλλαξα εταιρία (οπότε και sim) θέλω περίπου 30-40secs μέχρι το κινητό να ξεκινήσει πλήρως. Μετά όλα κανονικά...

Γίνεται ανάγνωση κάρτας sim κλπ μέχρι να διαβάσει τον κατάλογο κλπ.

Μην ξεχνάτε οτι η κάρτα αυτή δεν είναι σαν την κάρτα μνήμης και δεν μπορεί να αναγνωσθεί τόσο γρήγορα

exo enan forito me window xp 2nd editition home. kai to 6230i. o foritos moy exei mono iperithres. (oxi bluetooth). kalodio den thelo na agoraso einai akrivo. To pc suite (poy egkatestisa apo to cd toy 6230i) exei to kinito moy se gkri kai den mborei na sinthethei . MPOREITE NA MOY EKSIGKISETE TI NA KANO GIA NA MOY TREKSEI STO PC SUITE ? iparxei kana allos tropos gia na peraso efarmoges java sto kinito moy opos ta s60;

--------------------

Ο μόνος τρόπος για να περάσεις Java εφαρμογές στο κινητό σου είναι χρησιμοποιώντας το καλώδιο DKU-2 και την σουίτα της Nokia.Ασύρματα(μέσω υπερύθρων δηλ) δε γίνεται.Στα series 60 τα πράγματα είναι πιο εύκολα και η αποστολή sys. αρχείων ασύρματα εγκαθιστούν τις όποιες εφαρμογές σου στην Symbian συσκευή. Φιλικά

Paidia help exw parei to kalodio usb DKU-2 gia na sundesdw to pc me to kinito kai eno o upologisths to vlepei to kinito to pc suite den to vlepei ti na kanw? :cry: :cry: :cry:

χμ...αυτο μου συναίβενε και εμένα με το καλώδιο που δανίστηκα απο έναν φίλο και μάλιστα είχα βάλει και στο pc suite να ψάξει για τρόπο σύνδεσης το καλώδιο...αλλά δεν το έβλεπε ποτέ το κινητό...ενώ τα windows το έβλεπαν...η λύση που βρήκε ένας φίλος μου ήταν να βάλει την τελευταία έκδοση του pc suite...μην με ρωτήσεις ποιά είναι! χεχε....έχει ένα άλλο Νοκια...αλλά του έκανε το ίδιο πρόβλημα....κατέβασε την τελευταία έκδοση και βρήκε την ησυχία του...δοκίμασε το και πες μας αν πέτυχε...

καλή τύχη! :)

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ 3,46 ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ.

Βγήκε 3.46; Εγώ στην 3.40 ήμουν. Αξίζει τον κόπο ή να περιμένουμε για κάτι καλύτερο;

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ 3,46 ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ.

Μου φαίνεται λίγο κουλό το νούμερο της αναβάθμισης...και δεν το πολυπιστεύω οτι βγήκε αναβάθμιση...πήρα στο club nokia στην Κολλιάτσου και μου είπαν ότι έχουν την 3.40....και λογικά η επόμενη θα είναι 3.50...τέσπα μπορεί να λέω και βλακείες φυσικά και απλά το club nokia που πήρα εγώ να μην ξέρει τίποτα...τέσπα θα πάρω και στην Κηφησιά που είχα βάλει την 3.40 μπας και είναι πιο ενημερωμένοι...βασικά μόλις πήρα και εκεί και έχουν την 3.40....κάτι μου βρωμάει εδώ πέρα....είσαι σίγουρος πως έχεις περάσει στο κινητό σου καινούρια version η δουλευόμαστε?

Εχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα που για μένα είναι σημαντικό: Οταν επιλέγω απο το κανονικό προφίλ-> αθόρυβο παροδικό, αργότερα, οταν επανέλθει στο κανονικό ο ήχος κλήσης δέν είναι συνεχής αλλα ανεβαίνει βαθμιαία. Αυτο δέν συμβαίνει πάντα αλλά τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα μεχρι να ακούσω την κλήση, να την χάνω. Το χειρότερο είναι οτι επανέρχεται στον συνεχή ήχο μόνο με restart. Το έχει προσέξει κανείς αυτό; Υπάρχει λύση;
Που είναι?

Παιδιά θέλω την βοήθειά σας! Ένας φίλος μου που μόλις αγόρασε το 6230i αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εγκατάσταση του pc suite. Το computer του έχει λειτουργικό Windows XP SP2 (ελληνικά). Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του βγάζει το εξής μήνυμα: "''InstallShield Wizard Completed The wizard was interrupted before Nokia PC Suite could be completely modified. The system has not been modified. To install this program at a later time, run the installation again. Click Finish to exit the wizard''.

Κατέβασε από το internet το Pc Suite, μήπως και είναι χαλασμένο το cd και πάλι τα ίδια. Προσπάθησε και με το ελληνικό Pc Suite και του έβγαλε το ίδιο μήνυμα στα ελληνικά: ''Η εκτέλεση του οδηγού installshield ολοκληρώθηκε. Ο οδηγός διακόπηκε πριν να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του Nokia PC Suite. Το σύστημα δεν έχει τροποποιηθεί. Για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση αργότερα πρέπει να εκτεκλέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης πάλι.Κάντε κλικ στο κουμπί τέλος για να τερματίσετε τον οδηγό''.

Έχουμε ψάξει παντού στο internet για πιθανή λύση και δεν βρήκαμε κάτι αντίστοιχο. Μέχρι και με την Nokia (στην Ελλάδα) επικοινώνησε και ούτε εκεί μπόρεσε κάποιος να του βρει τη λύση!

Οποιαδήποτε πρόταση-ιδέα είναι ευπρόσδεκτη...

Ευχαριστώ προκαταβολικά... ;)

Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή!

Μήπως ο φίλος σου δεν είναι local administrator στο μηχάνημα που στήνεις το Pc suite; Αν όντως είναι έτσι τότε σίγουρα δε μπορείς να κάνεις εγκατάσταση...

Φίλε nkmst, σίγουρα δεν είναι αυτό, διότι στον δικό του υπολογιστή προσπαθεί να κάνει την εγκατάσταση και φυσικά είναι local administrator. Μάλιστα στο παρελθόν είχε και 2 άλλες συσκευές Nokia και καμία απ' αυτές δεν του είχε δημιουργήσει πρόβλημα με την εγκατάσταση του αντίστοιχου Pc Suite.

(Αυτά τα προγράμματα τα έχει απεγκαταστήσει πλέον κι ετσί αποκλείεται να κάνουν conflict μεταξύ τους). Απλά υποψιάζομαι ότι κάτι πρέπει να γίνεται με το service pack 2, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι για το συγκεκριμένο λάθος και πρόγραμμα στην σελίδα της microsoft.

Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή!

Δηλαδη πιο θεμα εχει την καλυτερη ταχυτητα αποκρισης?

Προφανώς αυτό που έχει τα λιγότερα Κb, γιατί ο επεξεργαστής του τηλ. έμεινε ο ίδιος με το 6230 αλλά έχουν "βαρείνει" όλα τα υπόλοιπα, οθόνη, λειτουργικό...

Εχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα που για μένα είναι σημαντικό: Οταν επιλέγω απο το κανονικό προφίλ-> αθόρυβο παροδικό, αργότερα, οταν επανέλθει στο κανονικό ο ήχος κλήσης δέν είναι συνεχής αλλα ανεβαίνει βαθμιαία. Αυτο δέν συμβαίνει πάντα αλλά τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα μεχρι να ακούσω την κλήση, να την χάνω. Το χειρότερο είναι οτι επανέρχεται στον συνεχή ήχο μόνο με restart. Το έχει προσέξει κανείς αυτό; Υπάρχει λύση;

Το χειρότερο είναι οτι επανέρχεται στον συνεχή ήχο μόνο με restart.

Από πότε το κάνει αυτό? Σε μένα ποτέ δεν γυρίζει στον συνεχή ήχο και νομίζω ότι το έχουμε αναφέρει σαν πρόβλημα του τηλεφώνου άσχετα αν έχεις ενεργοποιήσει τον συνεχή ήχο στο τηλ.. Η έκδοση που έχω είναι η 3.40.

Φίλε antikinsor δες μήπως μπορεί ο φίλος σου να κάνει εγκατάσταση σε άλλο υπολογιστή με το ίδιο λειτουργικό (με SP2 μέσα ) ή χωρίς το SP2, μήπως φταίει το SP2. Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να φταίει ο υπολογιστής.

Το SP2 δεν φταίει 100%. Το εχω εγώ εγκατεστημένο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κοίτα μήπως έχουν μείνει κατάλοιπα στην registry απο παλιά εγκατάσταση και δημιουργεί πρόβλημα. Υστατη λύση είναι ενα format και καινούργια εγκατάσταση απο την αρχή.
Phantom Of The Opera

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις-προτάσεις. Θα τις μεταφέρω στον φίλο μου κι ελπίζω κάτι να γίνει. Θέλω να πιστεύω ότι θα το γλιτώσει τελικά το format. Για ότι τελικά συμβεί, θα ξανα κάνω post προς ενημέρωση! ;)

Το χειρότερο είναι οτι επανέρχεται στον συνεχή ήχο μόνο με restart.

Από πότε το κάνει αυτό? Σε μένα ποτέ δεν γυρίζει στον συνεχή ήχο και νομίζω ότι το έχουμε αναφέρει σαν πρόβλημα του τηλεφώνου άσχετα αν έχεις ενεργοποιήσει τον συνεχή ήχο στο τηλ.. Η έκδοση που έχω είναι η 3.40.

Δέν εννοώ το γεγονός οτι τα πρώτα 2 δευτερόλεπτα χτυπάει λίγο πιο σιγά και μετά τερματίζει την ένταση. Εννοώ οτι μετά την αυτόματη εναλλαγή απο το αθόρυβο στο κανονικό σε μία εισερχόμενη κλήση αρχίζει να χτυπάει πολύ σιγά (που μόλις το ακούς) και μέχρι να τερματίσει περνάν τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Κάτι σαν την επιλογή "αυξανόμενη ένταση" στις ρυθμίσεις ήχων. Αυτό γίνεται ενώ είναι προεπιλεγμένος ο "συνεχης ήχος" και επανέρχεται στον συνεχή ήχο (δηλαδή για 2 sec λίγο σιγά και μετά τέρμα) μόνο μετά απο επανεκκίνηση.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός!

Που είναι?

Προσωπικά δεν έχω καταφέρει έως σήμερα να ακούσω "συνεχή" ήχο στάθμης 5 από το κινητό μου. Ότι και να επιλέξω λειτουργεί ως διαβάθμηση με αποτέλεσμα φυσικά τις χαμένες κλίσεις...

Το κινητάκι μας είναι σίγουρα συμβατό με rs dv mmc (εννοώ μαζί με τον αντάπτορα)? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Που είναι?

Το κινητάκι μας είναι σίγουρα συμβατό με rs dv mmc (εννοώ μαζί με τον αντάπτορα)? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
100% το εχω δοκιμάσει με την 512 DV-RSMMC της ATP :cool: