andr3as Δημ. December 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Δες την συνημμένη εικόνα και πιστεύω ότι σε καλύπτει......... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ομορφα,το καλοδιακι που παρουσιαζεις δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα box programmer που μπορεις να κανει ο καθενας αφου κυκλοφορουν απειρα schematics.Με ελαχιστες γνωσεις απο τυπωμα πλακετων και λιγο κολητηρι ειναι ευκολο.Η βαση ειναι το εφε στην ολη υποθεση αλλα δεν ειναι απαραιτητη αφου μπορει να γινει με καποια πατεντα.Ποιο προγραμμα τελικα χρειαζεται για την αναβαθμιση?A, και αν μπορεις φιλε andr3as στειλε μου το link που βρηκες την εικονα. Ευχαριστω userkkk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. December 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Ομορφα,το καλοδιακι που παρουσιαζεις δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα box programmer που μπορεις να κανει ο καθενας αφου κυκλοφορουν απειρα schematics.Με ελαχιστες γνωσεις απο τυπωμα πλακετων και λιγο κολητηρι ειναι ευκολο.Η βαση ειναι το εφε στην ολη υποθεση αλλα δεν ειναι απαραιτητη αφου μπορει να γινει με καποια πατεντα.Ποιο προγραμμα τελικα χρειαζεται για την αναβαθμιση?A, και αν μπορεις φιλε andr3as στειλε μου το link που βρηκες την εικονα. Ρε φίλε αν φτιάξεις και προγραμματίσεις ένα BOX (στην ΝΟΚΙΑ το λένε FLS-4s) μπράβο σου και πες μας κιόλας που θα βρεις και το image από το DONGLE (έτσι λέγετε και όχι ΒΟΧ), γιατί το θέλουμε και εμείς . Όπως και τον αντάπτορα που λές αν τον προσέξεις καλύτερα στην μεσαία αριστερή φωτογραφία έχει 5 PINS τα οποία συνδέουν όπως σου είπα και παραπάνω απ'ευθείας στην πλακέτα για προγραμματισμό όπως και σύνδεση στις επαφές της μπαταράς σαν μία ΜΟΝΙΜΗ μπαταρία (για να μην μείνει το κινητό από παροχή κατα την διάρκεια της αναβάθμισης), με λίγα λόγια μόνο ΕΦΕ δεν είναι. Σχεδιαγράμματα δεν μου φαίνεται να βρεις στο συγκεκριμένο φόρουμ. Τώρα το πρόγραμμα λέγεται Phoenix. Υ.Σ. Ο τρόπος που γράφεις είναι σαν προσπαθείς να μας δείξεις ότι ξέρεις τα πράγματα ενώ στην ουσία δεν έχεις ιδέα από προγραμματισμό κινητών. Φυσικά αυτό φαίνεται απ'την αρχή που έκανες αυτές τις ερωτήσεις. Τώρα αν θέλεις την συμβουλή μου απ'το να φτιάξεις ή να αγοράσεις κάποιο "ΒΟΧ" καλύτερα να δώσεις τα 15€ σε κάποιο μαγαζάκι και να στο κάνουν αυτοί αναβάθμιση σε ένα μικρό χρονικό διάστημα (δεν μιλάω για ΝΟΚΙΑ Shop) παρά να ξοδέψεις ένα μεγάλο ποσό για εξοπλισμό,καλώδια και προγράμματα (όπως και υποστήριξη για το "ΒΟΧ") ή έναν τεράστιο χρονικό διάστημα ΜΗΠΩΣ και τυχόν καταφέρεις να φτιάξεις το DONGLE και τον αντάπτορα... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Ρε φίλε αν φτιάξεις και προγραμματίσεις ένα BOX (στην ΝΟΚΙΑ το λένε FLS-4s) μπράβο σου και πες μας κιόλας που θα βρεις και το image από το DONGLE (έτσι λέγετε και όχι ΒΟΧ), γιατί το θέλουμε και εμείς . Όπως και τον αντάπτορα που λές αν τον προσέξεις καλύτερα στην μεσαία αριστερή φωτογραφία έχει 5 PINS τα οποία συνδέουν όπως σου είπα και παραπάνω απ'ευθείας στην πλακέτα για προγραμματισμό όπως και σύνδεση στις επαφές της μπαταράς σαν μία ΜΟΝΙΜΗ μπαταρία (για να μην μείνει το κινητό από παροχή κατα την διάρκεια της αναβάθμισης), με λίγα λόγια μόνο ΕΦΕ δεν είναι. Σχεδιαγράμματα δεν μου φαίνεται να βρεις στο συγκεκριμένο φόρουμ. Τώρα το πρόγραμμα λέγεται Phoenix. Υ.Σ. Ο τρόπος που γράφεις είναι σαν προσπαθείς να μας δείξεις ότι ξέρεις τα πράγματα ενώ στην ουσία δεν έχεις ιδέα από προγραμματισμό κινητών. Φυσικά αυτό φαίνεται απ'την αρχή που έκανες αυτές τις ερωτήσεις. Τώρα αν θέλεις την συμβουλή μου απ'το να φτιάξεις ή να αγοράσεις κάποιο "ΒΟΧ" καλύτερα να δώσεις τα 15€ σε κάποιο μαγαζάκι και να στο κάνουν αυτοί αναβάθμιση σε ένα μικρό χρονικό διάστημα (δεν μιλάω για ΝΟΚΙΑ Shop) παρά να ξοδέψεις ένα μεγάλο ποσό για εξοπλισμό,καλώδια και προγράμματα (όπως και υποστήριξη για το "ΒΟΧ") ή έναν τεράστιο χρονικό διάστημα ΜΗΠΩΣ και τυχόν καταφέρεις να φτιάξεις το DONGLE και τον αντάπτορα... Φιλε andr3as σε ευχαριστω για ολες τις χρησιμες πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. December 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Αν μπορούσα να σε βοηθήσω πίστεψε θα το είχα κάνει απ'την αρχή. Απλά η συσκευή σου δεν επιτρέπει πατέντες ή σπασμένα προγράμματα χωρίς αντίστοιχο εξοπλισμό. Αν είχες κάποιο τηλέφωνο ποιο καινούργιο θα μπορούσες έστω και με λίγο παραπάνω ψάξιμο ή μεσω του NOKIA Online να το κάνεις.... Πάντως έγω και όλοι όσοι βρίσκονται στο forum θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε (μέσα σε λογικά πλαίσια) όσο καλύτερα μπορούμε. Εξάλλου γι'αυτό είμαστε εδώ. Και εγώ σ'ευχαριστώ για την κατανόηση φίλε userkkk... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VPA Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Χθες αγόρασα ένα 6230ι. Πάω και εγώ όλος χαρά να το ενώσω με τον υπολογιστή μου για να βάλω προγράματα πανω. Ομως όταν το ένωσα ο η/υ μου δεν αναγνώρισε κάτι ιδιαίτερο με την σύνδεση του . Δοκίμασα μπας και το nokia pc suite τα καταφέρει να βρει κάτι μα τίποτα. H μόνη ανταπόκριση που είχα ήταν ενα μυνημα στο κηνιτό μου που με ρώταγε αν θέλω να ενωθώ με το pc το usb είναι τύπου ca-53 (δεν έχω bluetooth sto pc0 Καμοιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 εμένα ούτε βιβλιαράκι να φανταστείς!!! Είναι δυνατόν? Λέτε να είναι μεταχειρισμένο!!!! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 i8ela na rwtisw an mporw k pws mporw na kano anaba8misi tou logismikou sto kinito mou pou einai to 6230 to aplo oxi ti 6230i!!!mporei na me boh8isei kaneis?me pio grograma mporw na to kanw? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Δυστυχώς δεν γίνεται (και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει) αναβάθμιση στο 6230i (από το σπίτι τουλάχιστον, στα Nokia Shop κανονικά), οπότε φαντάζομαι ούτε και στο 6230. Δές και εδώ (link). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Δυστυχώς δεν γίνεται (και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει) αναβάθμιση στο 6230i (από το σπίτι τουλάχιστον, στα Nokia Shop κανονικά), οπότε φαντάζομαι ούτε και στο 6230. Δές και εδώ (link). kala giati den ginete palia den ginotan na kaneis anaba8misi apo to spiti sou sto 6230? twra giati oxi pleon ???epidei paliose ti simasie exei auto! den tin katalabeno auti ti nootropia! :angry: Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 kala giati den ginete palia den ginotan na kaneis anaba8misi apo to spiti sou sto 6230? twra giati oxi pleon ???epidei paliose ti simasie exei auto! den tin katalabeno auti ti nootropia! :angry:Ούτε παλιά γινόταν... :X Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό μου και συγκεκριμένα με ένα μήνυμα MMS που έλαβα και το οποίο δεν μου ανοίγει. Όταν πάω να το ανοίξω μου λέει “Χωρίς δεδομένα για προβολή”. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? PS: Έχω το Nokia 6230i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Υπάρχει τρόπος φωτογραφίες, μουσική κλπ που αποστέλλονται με bluetooth να αποθηκεύονται απευθείας στην κάρτα μνήμης; Κάποια ρύθμιση, ας πουμε; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireGate_13 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Καταρχήν καλησπέρα σας και καλώς σας βρίσκω.. Ας περάσω στο πρώτο μου post. Είμαι κάτοχος εδώ και πολύ καιρό ενος ΝΟΚΙΑ 6230i και έχω διαπιστώσει κάποια πραγματάκια που θα ήθελα να με βοηθήσετε να ξεκαθαρίσω γιατί είμαι ειλικρινά μπερδεμένος:(:(:(:( 1. Όλες οι java εφαρμογές όταν ζητούν πρόσβαση στο ιντερνετ χρησιμοποιούν το Σημείο Πρόσβασης και όχι τις ρυθμίσεις GPRS/Wap 2. Δεν υπαρχει Τρόπος να ορίσω σημείο πρόσβασης το gwap, αλλά μόνο το gint.b-online.gr (wind apn) με αποτέλεσμα να πληρώνω ακόμα και αν έχω ενεργοποιήσει το Wind 349 (απεριόριστη πρόσβαση στο ίντερνετ για ένα μήνα με 3.49 ευρώ) 3. Δεν υπάρχει καμία msn application που να μπαίνει χρησιμοποιώντας τον proxy της Wind παρά μόνο το gint Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί κάπου πέτυχε το μάτι μου για ένα κόλπο στο nokia6230, γιατί όχι και στο nokia 6230i ? Παράθεση FireGate_13 was here! BeWare!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Ναι, λεωφόρο Βουλιαγμένης εννοώ, στο 187. Μου ξέφυγε το ς...:O Πολύ καλό service κατά την γνώμη μου..και μιλάω αποκλειστικά για τα κεντρικά στην Βουλιαγμένης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Γεια σας. Εχω το 6230 και το 6230ι. Στο 6230ι αποθηκευονται λιγα μηνυματα (συγκριτικα με το 6230) Στο ενα μεχρι 40-50 ενω στο αλλο >150. Πρεπει να αλλαξω καποια ρύθμιση? Υπάρχει περιορισμός για τα μνμ που μπορώ να αποθηκεύσω? Ευχαριστώ Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Poia einai h teleftaia version?Exw tin 3.40 aksizei na tin perasw h oi diafores einai asimantes? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Γεια σας. Εχω το 6230 και το 6230ι. Στο 6230ι αποθηκευονται λιγα μηνυματα (συγκριτικα με το 6230) Στο ενα μεχρι 40-50 ενω στο αλλο >150. Πρεπει να αλλαξω καποια ρύθμιση? Υπάρχει περιορισμός για τα μνμ που μπορώ να αποθηκεύσω? Ευχαριστώ δες στις ρυθμισεις μνμ μηπως υπαρχει επιλογη να αποθηκευεις μνμ στην καρτα μνημης. Poia einai h teleftaia version?Exw tin 3.40 aksizei na tin perasw h oi diafores einai asimantes? την τελευταια εκδοση μπορεις να την δεις εδω: http://66.102.9.104/translate_c?hl=el&langpair=en|el&u=http://europe.nokia.com/A4577224&prev=/translate_s%3Fhl%3Del%26q%3Dnokia%2Bfirmware%2Blatest%2B3250%26tq%3Dnokia%2Bfirmware%2Blatest%2B3250%26sl%3Del%26tl%3Den&usg=ALkJrhh5u9icMYxMPLtWAiJ5VtaDPnalKA γενικα αξιζει η αναβαθμιση γιατι λυνει ολα τα προβληματα της προηγουμενης εκδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
defiant_84 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ξέρετε που μπορώ να βρώ προσόψεις στη Θεσσαλονίκη; Καναδυό που ρώτησα δεν είχαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 nevermind λυθηκε το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 πωλειται ακομα καπου? ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 άλλαξα κινητό και δίνω το 6230i μου στην μάνα μου.. υπάρχει ένα πρόβλημα μόνο.. όταν βάζω την sim card μέσα, μου λέει sim card not registered. τί μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Poia einai h teleftaia version?Exw tin 3.40 aksizei na tin perasw h oi diafores einai asimantes?. Στην έκδοση 3.88 που έχω, το κινητό είναι πιο σταθερό από πριν και με βελτίωση σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας. Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Στο δικο μου, οταν παω να αντιγραψω μια επαφη απο το τηλ στην σιμ, μου βγαζει ''ενεργεια απετυχε'', ενω την εχει κανει την αντιγραφη στην πραγματικοτητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Παιδια καλησπερα μπορειτε να με βοηθησετε σε κανα 2 ερωτησεις που εχω σχετικα με το τηλεφωνω? 1)Τις επαφες μου τις περασα μεσω του outlook. Γινεται να διαβαζει και ονομα και επιθετο στην αναζητηση? 2)Σχετικα με την μνημη τελικα παιρνει 1GB μνημη ? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts