aimilios Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 νομιζω πως ναι. τουλαχιστον ετσι θυμαμαι οταν ειχα τη συσκευη, αν κανω λαθος διορθωστε με.:)Τιι να σου πω. Νομίζω ότι δεν γίνεται συγχρονισμός χωρίς να είναι εγκατεστημένο το PC Suite. Αν ξέρει κάποιος πως ακριβώς γίνεται... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 φιλοι μου νομιζω οτι ξεχασαμε το κινητακι μας.......... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 φιλοι μου νομιζω οτι ξεχασαμε το κινητακι μας..........Δεν το ξεχάσαμε, είναι τόσο «σκυλί» που ούτε προβλήματα έχει ούτε αναβάθμιση θέλει.... :D :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twinky Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 exw k egw ena problhma me to kinhtouli mou.toso kairo xrhsimopoiousa usb kalwdio gia metafora sms ston ypologisth.xafnika omws stamathse na blepei to kinhto.pistepsa oti eftaige to kalwdio k etsi phra ena allo alla k pali ta idia.ti mporw na kanw gia na krathsw ta sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 exw k egw ena problhma me to kinhtouli mou.toso kairo xrhsimopoiousa usb kalwdio gia metafora sms ston ypologisth.xafnika omws stamathse na blepei to kinhto.pistepsa oti eftaige to kalwdio k etsi phra ena allo alla k pali ta idia.ti mporw na kanw gia na krathsw ta sms? kane mia epanafora rithmisewn afou prwta sigoureyteis otii to prizaki pou sindeeis to kalwdio tou kinitou einai katharo. alliws mono anavathmisi alla tha xathoun ola:O kalws irthes stin parea mas:D :p Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 καλησπερα συμφορουμίτες και καλό πάσχα! Εψαξα για την αυτονομία της μπαταρίας στο θρέντ και εκτός από κολπάκια απενεργοποίησης αναμονής οθόνης δεν βρήκα κατι άλλο που να με σώζει.Κάπιος φίλος έγραψε ότι ίσως χωράει η μπαταρία BL-6 της νόκια.Ισχύει αυτό?Αν όχι τι μπορώ να κάνω για να καταφέρω να μου κρατάει η μπαταρία μου πάνω από 2 μέρες?Υπόψη ότι είναι καινούργια και ότι έχουν γίνει οι τρείς πλήρεις φορτίσεις. ευχαριστώ πολύ Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 exw k egw ena problhma me to kinhtouli mou.toso kairo xrhsimopoiousa usb kalwdio gia metafora sms ston ypologisth.xafnika omws stamathse na blepei to kinhto.pistepsa oti eftaige to kalwdio k etsi phra ena allo alla k pali ta idia.ti mporw na kanw gia na krathsw ta sms? Εχω ένα bt carkit και όταν άνοιγα την μηχανή στο αυτοκίνητο συνδέετο αυτόματα και με τ΄6310ι που είχα και με το Ε65 που είχα μετά.Τώρα έχω το 6230ι και όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο γράφει ότι συνδέθηκε αλλά 9 στις 10 φορές δεν έχει συνδεθεί και πρέπει να πάω στο μενού bt-αξιόπιστες συσκευές και να κάνω χειροκίνητη σύνδεση (παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την επιλογή να συνδέεται αυτόματα χωρίς ερώτηση) Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Χρησιμοποιείς άλλες συσκευές BT στο ενδιάμεσο (ανάμεσα δηλαδή σε δύο φορές που μπαίνεις στο αυτοκίνητο); Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 καλησπερα συμφορουμίτες και καλό πάσχα! Εψαξα για την αυτονομία της μπαταρίας στο θρέντ και εκτός από κολπάκια απενεργοποίησης αναμονής οθόνης δεν βρήκα κατι άλλο που να με σώζει.Κάπιος φίλος έγραψε ότι ίσως χωράει η μπαταρία BL-6 της νόκια.Ισχύει αυτό?Αν όχι τι μπορώ να κάνω για να καταφέρω να μου κρατάει η μπαταρία μου πάνω από 2 μέρες?Υπόψη ότι είναι καινούργια και ότι έχουν γίνει οι τρείς πλήρεις φορτίσεις. ευχαριστώ πολύ any news? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Χρησιμοποιείς άλλες συσκευές BT στο ενδιάμεσο (ανάμεσα δηλαδή σε δύο φορές που μπαίνεις στο αυτοκίνητο); Ναι, το pc μου όπου κρατάω σε backup τον τ/φ μου κατάλογο επειδή είναι πολύ μεγάλος. Αλλά νομίζω(δεν είμαι σίγουρος) δεν φταίει αυτό γιατί είμαι συνδεδεμένος με το υτοκίνητο, βγαίνω για λίγο έξω και όταν ξαναμπαίνω δεν συνδέεται αυτόματα, αλλά πρέπει να το κάνω εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 ΟΚ, το λεω γιατί εμένα μου έκανε κάτι παρόμοιο όταν συνδέδεα άλλη συσκευή ανάμεσα στις δύο χρήσεις... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 τόσο ξεχασμένο ειναι πια βρε παιδιά αυτό το κινητό???:( :cry: Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 τόσο ξεχασμένο ειναι πια βρε παιδιά αυτό το κινητό???:( :cry:Μήπως, λέω εγώ τώρα. δεν υπάρχουν απαντήσεις στο ερώτημά σου; Το λέω γιατί βλέπω να «κουνιέται» το θέμα... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 τόσο ξεχασμένο ειναι πια βρε παιδιά αυτό το κινητό???:( :cry: Δεν ξέρω αν είναι ξεχασμένο, πάντως ένα Ε65 που είχα για 15 μέρες το έσπασα στον τοίχο, και ένα Κ800 που είχα πάρει το καλοκαίρι το πούλησα όσο όσο γιατί κάνουν τα πάντα εκτός από να μιλάς χωρίς να κλείνουν και να ασπρίζει η οθόνη όποτε τους καπνίσει. Εχω τώρα μετά από υπόδειξη φίλου μου-πολύ γνώστη των κινητών και μου είπε πάρε ένα 6230ι να κάνεις τη δουλειά σου, χωρίς να σταματάει και να σου ζητάει αναβαθμίσεις και restarts όποτε γουστάρει, και πράγματι βρήκα την υγειά μου. Ασε την τεχνολογία για τα θύματα του marketing, και όταν τα χρειάζονται για δουλειά να τους κλείνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Μήπως, λέω εγώ τώρα. δεν υπάρχουν απαντήσεις στο ερώτημά σου; Το λέω γιατί βλέπω να «κουνιέται» το θέμα... ;) μάλλον αυτό είναι το πιο λογικό...π'αντως στεναχωριέμαι που μου κρατάει το κινητό μόλις μιάμιση μέρα:( Δεν ξέρω αν είναι ξεχασμένο, πάντως ένα Ε65 που είχα για 15 μέρες το έσπασα στον τοίχο, και ένα Κ800 που είχα πάρει το καλοκαίρι το πούλησα όσο όσο γιατί κάνουν τα πάντα εκτός από να μιλάς χωρίς να κλείνουν και να ασπρίζει η οθόνη όποτε τους καπνίσει. Εχω τώρα μετά από υπόδειξη φίλου μου-πολύ γνώστη των κινητών και μου είπε πάρε ένα 6230ι να κάνεις τη δουλειά σου, χωρίς να σταματάει και να σου ζητάει αναβαθμίσεις και restarts όποτε γουστάρει, και πράγματι βρήκα την υγειά μου. Ασε την τεχνολογία για τα θύματα του marketing, και όταν τα χρειάζονται για δουλειά να τους κλείνουν. +1 Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς γιατί το 6230i μου βγάζει μήνυμα "μη υποστηριζόμενο εξάρτημα" όταν συνδέω τον AD-15 αντάπτορά μου για να χρησιμοποιήσω δικά μου ακουστικά; Το βγάζει είτε έχω ήδη τα ακουστικά συνδεδεμένα με τον αντάπτορα είτε όχι. Ο αντάπτορας λειτουργεί κανονικά με τις άλλες συσκευές μου... Έκδοση 3.88 έχω... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς γιατί το 6230i μου βγάζει μήνυμα "μη υποστηριζόμενο εξάρτημα" όταν συνδέω τον AD-15 αντάπτορά μου για να χρησιμοποιήσω δικά μου ακουστικά; Το βγάζει είτε έχω ήδη τα ακουστικά συνδεδεμένα με τον αντάπτορα είτε όχι. Ο αντάπτορας λειτουργεί κανονικά με τις άλλες συσκευές μου... Έκδοση 3.88 έχω...Προφανώς δεν είναι συμβατός με το 6230i... :ninja: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Έχω το ΝΟΚΙΑ 6230 και σκέφτομαι πάρω το bluetooth ακουστικό PLANTRONICS EXPLORER 350. Απ ό,τι είδα στο forum η εταιρεία είναι μια χαρά. Η απορία μου είναι: Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος (πχ πιθανή ασυμβατότητα) να προτιμήσω της ΝΟΚΙΑ αντί για αυτή τη μάρκα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Προφανώς δεν είναι συμβατός με το 6230i... :ninja: Σόρρυ δικό μου λάθος, ξέχασα να αναφέρω ότι ΕΙΝΑΙ συμβατός με το 6230i σύμφωνα με το nokia.com και με διάφορα forum του εξωτερικού. Προφανώς το πρώτο πράγμα που κοίταξα... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Exo provlima me to kinito, exo ekdosi 3.25 kai den me afinei na valo allo theme kai na do video!! Me anavathmisi tha diorthoun?? edit: to piga gia anavathmisi, tora ola OK ektos apo themes, den ta dexetai me tipota!! ti kano lathos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 είσαι σίγουρος ότι βάζεις τον σωστό τύπο θέματος?Γιατί προχθές προσπάθησα να βάλω ένα θέμα από ένα έρικσον ( δεν θυμάμαι την κατάληξη του αρχείου) και δεν το διάβαζε κάν.. Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Στη λίστα των αξιόπιστων βάλε και αυτό του Συντάγματος (Νικης 21) και των ΜΗ αξιόπιστων το της καλλιθέας (Ελ. Βενιζελου 71)... Απάισιο κατάστημα. Ασχετοι υπάλληλοι, ποτέ δεν σηκώνουν τηλέφωνο. Καλύτερα θα ηταν αν εκλεινε πιστευω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 THANX :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_GLXakias_ Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 kserei kaneis kapoio programma gia ton ipologisti me to opoio na mporw na metaferw paixnidia sto kinito ??? Παράθεση :ninja: -GLX- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 kserei kaneis kapoio programma gia ton ipologisti me to opoio na mporw na metaferw paixnidia sto kinito ???Το pcsuite το δοκίμασες; Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts