chris7_ Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Ναι.Το 50-50 και σε επαναληψη που το βλεπω πεθαινω στα γελια,ενω το παρα5 αμα το δω σε επαναληψη το βαριεμαι. Ναι ρε συ γιατι το 50-50 δεν εχει την συνεχεια του παρα5 που την ξερεις και σε κανει να βαριεσαι! Το 50-50 ομως καθε φορα ειχε και κατι αλλο και σε κανει να θελεις ξανα να το δεις!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annabruna Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Ναι.Το 50-50 και σε επαναληψη που το βλεπω πεθαινω στα γελια,ενω το παρα5 αμα το δω σε επαναληψη το βαριεμαι. κακώς τα συγκρίνουμε. και τα δύο ήταν τα καλύτερα στο είδος τους, αλλά ήταν διαφορετικό είδος σειράς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okla Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Καλησπέρα παιδία! Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς λέγεται στην πραγματικοτητα το τσιπουραδικο του βασίλη στο 50-50? γνωρίζω ότι είναι στου ψυρρή αλλά θα ήθελα το όνομα! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Την Τεταρτη 13 Ιανουαριου στις 21:00 ερχεται αυτο που ολοι περιμεναμε:D. Το νεο επεισοδιο-τηλεταινια του 50-50! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thodoris_gt Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mNCm7ZNkEZE Τρίτη 12/1 το φινάλε της σειράς, και Τετάρτη 13/1 η μεγάλη επιστροφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 απο το τρευλερ φαινεται να εχει γελιο. παντως σαν σειρα ηταν πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Από τις καλύτερες σειρές που βγήκαν ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την τηλεταινία:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Τρίτη 12/1 το φινάλε της σειράς εννοεις η επαναληψη του τελευταιου επεισοδιου??:blink: γιατι να βαλουν πρωτα το τελευταιο??το θυμόμαστε σαν χθες:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 εννοεις η επαναληψη του τελευταιου επεισοδιου??:blink: γιατι να βαλουν πρωτα το τελευταιο??το θυμόμαστε σαν χθες:cool: Ναι θα βάλουν πρώτα το τελευταίο επεισόδιο για να θυμηθούμε πού είχε σταματήσει(αν και οι φαν της σειράς δεν ξεχνάμε:D) και μετά την επομένη την τηλεταινία.Έτσι είχαν κάνει και με το ευτυχισμένοι μαζί αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Το επεισόδιο προβλέπεται να χτυπήσει τρελά νούμερα τηλεθέασης! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Χάζευα την σειρά τις προηγούμενες μέρες και θυμήθηκα τις απίστευτες σκηνές με το θεικό γέλιο. Η είδηση της τηλεταινίας ήταν τρομερή. Αναμένω με τεράστια αγωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Ναι θα βάλουν πρώτα το τελευταίο επεισόδιο για να θυμηθούμε πού είχε σταματήσει(αν και οι φαν της σειράς δεν ξεχνάμε:D) και μετά την επομένη την τηλεταινία.Έτσι είχαν κάνει και με το ευτυχισμένοι μαζί αν θυμάμαι καλά. Ακριβώς. Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.:p Μια απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σε κάθε επανάληψη την βλέπω. Την περιμένουμε πως και πως την τηλεταινία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Από τις πιο αγαπημένες σειρές! Δεν τη χορταίνω!:respect: Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!η ταινια ειναι κορυφη αλλα με τη μπορα που ριχνει η τν εχει γεμισει χιονα και δεν μπορω να το φχαριστηθω!!και μεσω ιντερνετ δεν υπαρχει καποιο site που να παιζει το mega aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :shock: :angry: :knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Μόλις τελειώσει σε λίγα λεπτά θα ανέβει. Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 νταξει ακομη και με το χιονι και το κακο καταφερα να το δω(με εκδικείται η ψηφιακη τηλεοραση για τα κακα λογια που ειπα!!)θεικη η ταινια και το τελος ολο υπονοούμενο.ενα εχω να πω παρατηστε τη χαζοπολυκατοικία και το χαζολακη και οτι αλλο κανετε και ξαναξεκινήστε νεα επεισόδια 50-50!!τοσο γελιο που εριξα αποψε δεν περιγραφεται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) Πολύ όμορφη η ταινία:) Σαν να μη πέρασε μια μέρα.Τέλοιοι οι πρωταγωνιστές,οι ατάκες όλα.Και τα guest ταίριαξαν πολύ.Θέλω κι άλλο:respect: Στο αεροπλάνο για Βοστώνη έχει βόμβα.Τί που το ξέρω?Εγώ την έβαλα!:lol::lol::D Από τις καλύτερες σειρές που βγήκαν ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση. Ρε παιδιά τί χιονάκια είχατε?Εγώ γιατί δεν είχα τίποτα? Edited January 13, 2010 by zafos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 πολυ καλη η ταινια. πεσαν καλες ατακες. ειδικα αυτη του μπεκρη μεζε αν τον πιανει το αλκοτεστ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Να στείλουμε επιστολή στο mega και να ζητήσουμε να ξανα παιχτεί η σειρά με νέα επεισόδια! Χθές γέλασα με την ψυχή μου!!!!Τέλεια τηλεταινία!!! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmamba Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 αρκετά καλή η τηλεταινία.μου'χε λείψει το 50-50!απ'τις καλύτερες σειρές. μια απορία. σε ποιον κύκλο της σειράς είναι το επεισόδιο που όλοι ψάχνουν το νικηφόρο και την ελισάβετ και τελικά τους βρίσκουν στο κρεβάτι?(και νομίζω ότι τα είχαν φτιάξει πάλι κρυφά απ'όλους..) αν ξέρει κανένας φανατικός της σειράς ας πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Κορυφαία η ταινία, άπαιχτοι όλοι τους!:) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 μια απορία. σε ποιον κύκλο της σειράς είναι το επεισόδιο που όλοι ψάχνουν το νικηφόρο και την ελισάβετ και τελικά τους βρίσκουν στο κρεβάτι?(και νομίζω ότι τα είχαν φτιάξει πάλι κρυφά απ'όλους..) αν ξέρει κανένας φανατικός της σειράς ας πει! Είναι στο πρώτο κύκλο σε εκείνο το επεισόδιο που ο Νικηφόρος μπήκε στο σπίτι και το έπαιζε μεθυσμένος για να κάνει χαλάστρα στο γεύμα που είχε οργανώσει η Ελισάβετ στο διευθυντή της για να πάρει προαγωγή επειδή εκείνη τον είχε κάνει θέμα στις ειδήσεις για το λάθος που είχε κάνει με τους νεκρούς στο γραφείο κηδειών.Όταν κατάλαβε η Ελισάβετ ότι το έκανε επίτηδες τον χαστούκισε και στο επόμενο επεισόδιο τους έδειξε στο κρεββάτι και όλοι να τους ψάχνουν. Καλά έχω τρομερή μνήμη ε?:D Εκτός αν εννοείς άλλη σκηνή γιατί όλο τα φτιάχναν και τα χαλούσαν! Απλά η κορυφαία σκηνή της σειράς http://www.youtube.com/watch?v=S8H5UDM0X4U:lol::lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Πολύ καλή τηλεταινία! :D Οι ατάκες ήταν ωραίες και ο Φιλλιπίδης όπως τον αφήσαμε. :p Σα να μην πέρασε μια μέρα. Ελπίζουμε να ξαναδούμε καινούργια επεισόδια, αν και λίγο δύσκολο. Την Παρασκευή 8-1 παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο ή δεν το έδειξε και το έδειξε μια και καλή την Τρίτη; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Προχθές Τρίτη επαναπροβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 αρκετά καλή η τηλεταινία.μου'χε λείψει το 50-50!απ'τις καλύτερες σειρές. μια απορία. σε ποιον κύκλο της σειράς είναι το επεισόδιο που όλοι ψάχνουν το νικηφόρο και την ελισάβετ και τελικά τους βρίσκουν στο κρεβάτι?(και νομίζω ότι τα είχαν φτιάξει πάλι κρυφά απ'όλους..) αν ξέρει κανένας φανατικός της σειράς ας πει! Στον πρωτο κυκλο ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts