Der Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Μαλιστα... Δλδ εσυ απο ολες τις τηλεορασεις 32" ;νεξαρτητως τιμης κ μαρκας απο αυτες που θα κυκλοφορησουν μεχρι τελος αυτου του μηνα(γιατι μεχρι τοτε θελω να χω παρει τηλεοραση) μου προτεινεις τη Sony KDL-D3000 ή τη Samsung? Επειδή βρίσκομαι στην ίδια φάση με εσένα, καλοβλέπω την Samsung αλλα το 37'' μοντέλο λόγω 1080p και ας μην έχει 100Hz όπως τα αντίστοιχα 32αρια μοντέλα. Στις 32 ίντσες D3000. Πίνουν νερό στο όνομά της στα ξένα forums. Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 καλησπερα θα ηθελα να μου προτεινετε μοντελο για μικρη τηλεοραση 19' για δωματιο (tft-lcd) ή και παραπανω ιντσες αν αυτη θεωρειται μικρη (δεν γνωριζω, απλα νομιζω οτι αυτο το μεγεθος ειναι ικανοποιητικο - η αποσταση ειναι γυρω στα 2,5 - 3 μετρα) αλλα θελω να μμπορω να την τοποθετησω στον τοιχο.... Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση!!! εδω εχουμε καμια προταση!!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Επειδή βρίσκομαι στην ίδια φάση με εσένα, καλοβλέπω την Samsung αλλα το 37'' μοντέλο λόγω 1080p και ας μην έχει 100Hz όπως τα αντίστοιχα 32αρια μοντέλα. Στις 32 ίντσες D3000. Πίνουν νερό στο όνομά της στα ξένα forums. κοιταξε ειμαι φοιτητης και το σαλονι μου που θελω να βαλω την τηλεοραση που θα παρω ειναι μικρο για 37αρα...Αν ηταν να παρω 37" σιγουρα θα πηγαινα και εγω σε Full HD τηλεοραση, αλλα δυστυχως 32" τηλεορασεις με Full HD δεν υπαρχουν ακομα στην αγορα. Τι ακριβως σημαινει οτι μια τηλεοραση εχει 100Ηz? Γιατι η D της Sony εχει 100HZ αν δεν κανω λαθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 κοιταξε ειμαι φοιτητης και το σαλονι μου που θελω να βαλω την τηλεοραση που θα παρω ειναι μικρο για 37αρα...Αν ηταν να παρω 37" σιγουρα θα πηγαινα και εγω σε Full HD τηλεοραση, αλλα δυστυχως 32" τηλεορασεις με Full HD δεν υπαρχουν ακομα στην αγορα. Τι ακριβως σημαινει οτι μια τηλεοραση εχει 100Ηz? Γιατι η D της Sony εχει 100HZ αν δεν κανω λαθος! Και εγώ φοιτητής είμαι και με μικρό χώρο. Για πόσα μέτρα θέασης την θέλεις; Τα 100Hz σημαίνουν 100 refresh της εικόνας ανά λεπτό. Χρήσιμο στην γρήγορη κίνηση, όπως ταινίες δράσης και (όχι ελληνικό:lol:)ποδόσφαιρο. Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Από ότι κατάλαβα η σύνδεση μέσω DVI με τον υπολογιστή θεωρείται HD? Η σύνδεση DVI απλά είναι ψηφιακή ενώ η D-sub (VGA) είναι αναλογική. Κατά τα άλλα η πρώτη δεν υποστηρίζει μεγαλύτερες αναλύσεις από τη δεύτερη. Σε PC είναι λίγο άτοπο να μιλάμε για HD γιατί οι αναλύσεις έχουν ξεπεράσει τα 1280x720p εδώ και χρόνια. Μάλλον είναι ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα... Samsung LE-37M86BD Toshiba 37X3030DG Sony KDL-32D3000E Sony KDL-40D3000E Samsung LE32M86BD Είναι η καλύτερη τιμή μου βρήκα για κάθε μοντέλο. Η τιμή της Samsung LE-37M86BD είναι από το μαγαζί technixx το οποίο κάνει εισαγωγές από το γερμανικό digitalo.de. Ξέρει κανείς τι ισχύει με την εγγύηση; Τελικά δεν μου προτείνατε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο... Από αυτές που γράφεις προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η Sony 40D3000 και νομίζω ότι στα χρήματά της αποτελεί ευκαιρία. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 παιδια μην το συζητατε..η D3000 δεν συγκρινεται με τις αλλες! αλλα ειναι προτιμοτερο αν δεν εχετε καλο σημα να παρετε την 32' Υποψιν οτι η Sony ανακοινωσε οτι το μοντελο θα αποσυρθει,εν αναμονη της W,και αυτο δεν σημαινει οτι θα ειναι καλυτερη...;) προλαβετε!@! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Aπό αυτές που γράφεις προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η Sony 40D3000 και νομίζω ότι στα χρήματά της αποτελεί ευκαιρία. Μπορείς να μου εξηγήσεις τις διαφορές της 40D3000 και της LE-37M86BD εκτός από τη διάμετρο; Ok, το ξέρω ότι η πρώτη είναι 100Hz και όχι 1080p και η δεύτερη το αντίστροφο. Για τη χρήση που τη θέλω (PS3, σύνδεση με PC, ελάχιστη παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων) πάλι στην D3000 να πάω; Αν θελήσω να χρησιμοποιήσω τη τηλεόραση σαν μόνιμο motinor για H/Y στα πόσα μέτρα πρέπει να τοποθήσω τις 32''/37''/40''; παιδια μην το συζητατε..η D3000 δεν συγκρινεται με τις αλλες! αλλα ειναι προτιμοτερο αν δεν εχετε καλο σημα να παρετε την 32' Υποψιν οτι η Sony ανακοινωσε οτι το μοντελο θα αποσυρθει,εν αναμονη της W,και αυτο δεν σημαινει οτι θα ειναι καλυτερη...;) προλαβετε!@! Δηλαδή θέμα marketing και μόνο η σειρά; Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Μπορείς να μου εξηγήσεις τις διαφορές της 40D3000 και της LE-37M86BD εκτός από τη διάμετρο; Ok, το ξέρω ότι η πρώτη είναι 100Hz και όχι 1080p και η δεύτερη το αντίστροφο. Για τη χρήση που τη θέλω (PS3, σύνδεση με PC, ελάχιστη παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων) πάλι στην D3000 να πάω; Αν θελήσω να χρησιμοποιήσω τη τηλεόραση σαν μόνιμο motinor για H/Y στα πόσα μέτρα πρέπει να τοποθήσω τις 32''/37''/40''; Ό,τι και να σου πει κάποιος τρίτος πιστεύω ότι οι διαφορές αυτές είναι θέμα γούστου. Μπορούμε να συζητάμε τα specs της μιας και της άλλης επί σελίδες και να μη βγάλουμε άκρη και να τις δεις από κοντά και να αποφασίσεις αμέσως. Π.χ. η σειρά Μ της Samsung έχει γυάλινη επιφάνεια αλά Plasma ενώ η Sony είναι μια πιο τυπική matte LCD. Είναι καθαρά δικό σου θέμα το τί προτιμάς μεταξύ των δύο και είναι κάτι που στην πράξη θα το νιώσεις πολύ πιο έντονα σε σχέση π.χ. με τη διαφορά ανάλυσης 720p ή 1080p. Οι τηλεοράσεις αυτές δεν είναι ιδανικές για χρήση ως μόνιμα PC monitors και δεν μπορώ να σου προτείνω καμία γι' αυτή τη χρήση. Είναι ό,τι πρέπει για να παίξεις PC games, να δεις ταινίες που έχεις στο σκληρό και για περιστασιακό web browsing αλλά θα είναι πάρα πολύ κουραστικές ως μόνιμες οθόνες. Η Samsung λόγω γυαλινης επιφάνειας θα είναι ακόμα πιο κουραστική αλλά η Sony υστερεί στο θέμα της ανάλυσης που για χρήση PC (και μόνο κατά τη γνώμη μου) η 1366x768 δεν είναι και τόσο κατάλληλη. Μην περιμένεις πάντως ότι θα καλύψεις με μια συσκευή δύο εντελώς διαφορετικές ανάγκες, του full time PC monitor και της τηλεόρασης. Για PC γενικά ενδείκνυται περισσότερο μια 1080p με matte επιφάνεια. Ως προς το PS3: Τα περισσότερα παιχνίδια αυτή τη στιγμή είναι 720p, όμως είναι πιθανό αυτό να αλλάξει σχετικά σύντομα. Το GT5 ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι 1080@60 frames per second και νομίζω ότι αυτό θα είναι ο κανόνας στα ΑΑΑ παιχνίδια από του χρόνου. Choices, choices... :happy: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Και εγώ φοιτητής είμαι και με μικρό χώρο. Για πόσα μέτρα θέασης την θέλεις; Τα 100Hz σημαίνουν 100 refresh της εικόνας ανά λεπτό. Χρήσιμο στην γρήγορη κίνηση, όπως ταινίες δράσης και (όχι ελληνικό:lol:)ποδόσφαιρο. Η αποσταση δεν πρεπει να ναι μεγαλυτερη απο 3-3,5 μετρα, γιαυτο λεω οτι θελω μεχρι 32", αμα παρω μεγαλυτερη θα μου βγουν τα ματια! :wacko: Μη σου πω πως κ 32" μεγαλη ειναι για τοση αποσταση... Παιδια με πεισατε με τα καλα λογια που ακουσα για την Sony Bravia-KDL32D3000 μαλλον εκει θα καταληξω τελικα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Ευχαριστώ φίλε marvin για τις απαντήσεις! Οι τηλεοράσεις αυτές δεν είναι ιδανικές για χρήση ως μόνιμα PC monitors και δεν μπορώ να σου προτείνω καμία γι' αυτή τη χρήση. Είναι ό,τι πρέπει για να παίξεις PC games, να δεις ταινίες που έχεις στο σκληρό και για περιστασιακό web browsing αλλά θα είναι πάρα πολύ κουραστικές ως μόνιμες οθόνες. Η Samsung λόγω γυαλινης επιφάνειας θα είναι ακόμα πιο κουραστική αλλά η Sony υστερεί στο θέμα της ανάλυσης που για χρήση PC (και μόνο κατά τη γνώμη μου) η 1366x768 δεν είναι και τόσο κατάλληλη. Μην περιμένεις πάντως ότι θα καλύψεις με μια συσκευή δύο εντελώς διαφορετικές ανάγκες, του full time PC monitor και της τηλεόρασης. Για PC γενικά ενδείκνυται περισσότερο μια 1080p με matte επιφάνεια. Τις τηλεοράσεις όπως κατάλαβες δεν τις έχω δει από κοντά. Η αγορά της εξάλλου είναι προγραμματισμένη προς το τέλος του μήνα (καταραμένη εξεταστική:whip:). Μιας και το έφερε η κουβέντα ποιες να κοιτάξω για μόνιμο motitor + την χρήση που έχω αναφέρει (αν γίνεται εφικτό κάτι τέτοιο); Από τα λόγια σου χρειάζομαι 1080p και matte, δηλαδή πάω αποκλειστικά σε 37'' και 40''. Επίσης σε ποια απόσταση πρέπει να βρίσκεται η TV στην κάθε ίντσα ώστε να μην είναι κουραστική; Ως προς το PS3: Τα περισσότερα παιχνίδια αυτή τη στιγμή είναι 720p, όμως είναι πιθανό αυτό να αλλάξει σχετικά σύντομα. Το GT5 ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι 1080@60 frames per second και νομίζω ότι αυτό θα είναι ο κανόνας στα ΑΑΑ παιχνίδια από του χρόνου. Οπότε γιατί να επιλέξω τη Sony και όχι τη Samsung; Το 32''μοντέλο της Sony το βρίσκω στα 1099 ευρώ ενώ το 40'' στα 1.469. Η διαφορά 370 ευρώ δεν είναι μεγάλη για 8 ίντσες επιπλέον; Επειδή η 40αρα Sony σταμάτησε την παραγωγή της καλό θα ήταν παραγγείλω άμεσα; Από αυτές που γράφεις προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η Sony 40D3000 και νομίζω ότι στα χρήματά της αποτελεί ευκαιρία. Δεν διαφωνώ ότι η τιμή της είναι πολύ καλή για αυτά που προσφέρει αλλά δεν έχει πέσει σχεδόν καθόλου τους λίγους μήνες που διατίθεται στην αγορά.http://www.lcd-compare.com/images/stats/SONKDL40D3000.png Ποιο άλλο μοντέλο θα μπορούσε να γίνει πρόταση; Συγνώμη αν σε κούρασα. Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Μιας και το έφερε η κουβέντα ποιες να κοιτάξω για μόνιμο motitor + την χρήση που έχω αναφέρει (αν γίνεται εφικτό κάτι τέτοιο); Από τα λόγια σου χρειάζομαι 1080p και matte, δηλαδή πάω αποκλειστικά σε 37'' και 40''. Επίσης σε ποια απόσταση πρέπει να βρίσκεται η TV στην κάθε ίντσα ώστε να μην είναι κουραστική; Εγώ στο pc μου έχω μόνιμα και μοναδική οθόνη τη Samsung 37m86... To 1080p είναι μονόδρομος για pc.. Τη δουλεύω στα 2.5 μέτρα περίπου και δεν έχω πρόβλημα..Πιο μακριά δεν μπορείς να διαβάσεις καλά. Έχω πάρει και ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο και κάθομαι όσο μακριά θέλω.. Τα αρνητικά είναι οτι υπάρχει πιθανότητα burn-in(όχι ακριβώς αλλά κάτι παρόμοιο) και γι'αυτό δεν πρέπει να την αφήνεις ανοιχτεί και να φεύγεις όπως θα έκανες με ένα monitor, και δεύτερο οτι θες πολύ δυνατό σύστημα αν σκοπεύεις να παίξεις παιχνίδια σε 1920Χ1080.. Στη σελίδα 103 κάτω κάτω έχω βάλει μια φωτογραφία απο τη χρήση της στο internet.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Der Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Εγώ στο pc μου έχω μόνιμα και μοναδική οθόνη τη Samsung 37m86... To 1080p είναι μονόδρομος για pc.. Τη δουλεύω στα 2.5 μέτρα περίπου και δεν έχω πρόβλημα..Πιο μακριά δεν μπορείς να διαβάσεις καλά. Έχω πάρει και ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο και κάθομαι όσο μακριά θέλω.. Τα αρνητικά είναι οτι υπάρχει πιθανότητα burn-in(όχι ακριβώς αλλά κάτι παρόμοιο) και γι'αυτό δεν πρέπει να την αφήνεις ανοιχτεί και να φεύγεις όπως θα έκανες με ένα monitor, και δεύτερο οτι θες πολύ δυνατό σύστημα αν σκοπεύεις να παίξεις παιχνίδια σε 1920Χ1080.. Στη σελίδα 103 κάτω κάτω έχω βάλει μια φωτογραφία απο τη χρήση της στο internet.. 2.5 μέτρα μου φαίνονται πολλά. Μάλλον επειδή στη 19αρα μου κάθομαι στο μισό μέτρο! Ψάχνω τρόπους ώστε να αξιοποιήσω τον υπάρχοντα χώρο αν τυχόν τη χρησιμοποιήσω σαν μόνιμο monitor. Οκ, κατάλαβα... Screen saver στα 2 λεπτά και απενεργοποίησή της στο 5λεπτο. Η σύνθεση του υπολογιστή μου περιλαμβάνει μια nvidia 7800gt αλλά δεν με ενδιαφέρει και πολύ γιατί με τη τηλεόραση θα αγοραστεί setάκι και ένα PS3. Θα ήθελα να σε ρωτήσω σε τι ανάλυση δουλεύεις στο desktop σου (1920x1080 να φανταστώ?) και αν η γυάλινη επιφάνεια της Samsung σε ενοχλεί καθόλου. Παράθεση nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Μιας και το έφερε η κουβέντα ποιες να κοιτάξω για μόνιμο motitor + την χρήση που έχω αναφέρει (αν γίνεται εφικτό κάτι τέτοιο); Από τα λόγια σου χρειάζομαι 1080p και matte, δηλαδή πάω αποκλειστικά σε 37'' και 40''. Επίσης σε ποια απόσταση πρέπει να βρίσκεται η TV στην κάθε ίντσα ώστε να μην είναι κουραστική; Όλα αυτά τα περί κούρασης/απόστασης είναι υποκειμενικά, οπότε δεν μπορώ να σου πώ κάτι χειροπιαστό. Αν μπορείς να κάτσεις επί αρκετή ώρα σε απόσταση από την οποία τα γράμματα σε ένα κείμενο διαβάζονται άνετα χωρίς να κουράζεσαι είσαι ΟΚ, εγώ δεν αντέχω πάνω από 10 λεπτά. Οπότε γιατί να επιλέξω τη Sony και όχι τη Samsung; Είχα παραβλέψει τη χρήση με PC και έγραψα ποιά θα επέλεγα εγώ που βλέπω τηλεόραση και δεν θα τη χρησιμοποιούσα ως monitor παρά μόνο για κανένα DivX. Ξέχνα το λοιπόν. Το 32''μοντέλο της Sony το βρίσκω στα 1099 ευρώ ενώ το 40'' στα 1.469. Η διαφορά 370 ευρώ δεν είναι μεγάλη για 8 ίντσες επιπλέον; Επειδή η 40αρα Sony σταμάτησε την παραγωγή της καλό θα ήταν παραγγείλω άμεσα; Η διαφορά μου φαίνεται λογική, κάπου εκεί κυμαίνονται συνήθως. Δεν ξέρω κάτι περί διακοπής της παραγωγής της 40D3000, αυτή τη στιγμή νομίζω ότι πωλείται κανονικά. Ποιο άλλο μοντέλο θα μπορούσε να γίνει πρόταση; Υπάρχει αυτή η Toshiba που δείχνει αρκετά καλή και η γνωστή Sharp XD1E που όμως έχει παλιώσει κάπως. Τον Οκτώβριο αναμένονται οι Sony 40V3000 & 40W3000 και αρκετές ακόμη, ανάμεσά τους λογικά και ο αντικαταστάτης της παραπάνω Sharp. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 2.5 μέτρα μου φαίνονται πολλά. Μάλλον επειδή στη 19αρα μου κάθομαι στο μισό μέτρο! Ψάχνω τρόπους ώστε να αξιοποιήσω τον υπάρχοντα χώρο αν τυχόν τη χρησιμοποιήσω σαν μόνιμο monitor. Οκ, κατάλαβα... Screen saver στα 2 λεπτά και απενεργοποίησή της στο 5λεπτο. Η σύνθεση του υπολογιστή μου περιλαμβάνει μια nvidia 7800gt αλλά δεν με ενδιαφέρει και πολύ γιατί με τη τηλεόραση θα αγοραστεί setάκι και ένα PS3. Θα ήθελα να σε ρωτήσω σε τι ανάλυση δουλεύεις στο desktop σου (1920x1080 να φανταστώ?) και αν η γυάλινη επιφάνεια της Samsung σε ενοχλεί καθόλου. 1920χ1080 δουλεύω..Η 37άρα έχει άλλο panel απο την 40άρα και νομίζω οτι δεν έχει γυάλινη επιφάνεια..Τουλάχιστον έτσι την βλέπω εγώ.. Το superclear είναι; http://www.samsung.com/uk/products/television/tftlcd/le37m87bdxxeu.asp?page=Specifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 οπως ειπε και ο marvin το θεμα της κουρασης ειναι υποκειμενικο.. πχ για μενα πιο κουραστικο ειναι να παρακολουθεις σε μια μεγαλη tv ελληνικα καναλια με αθλιο σημα,παρα να βλεπω απο "κοντινες" αποστασεις κατι με καλο σημα. η D3000 σταματησε εν αναμονη των νεων!οσες υπαρχουν,και ξαναλεω οποιος προλαβει προλαβει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με δύο οθόνες. Συγκεκριμένα είμαι ανάμεσα στην Toshiba 42X3030DG και στην LG 42LF65. Τα αναλυτικά χαρακτηριστικά τους βρίσκονται στις εξής διευθύνσεις: http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/consumer/products.nsf/pages/lcdplasma-regzax-42x3030d?opendocument http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=010202&categoryId=010202&parentId=0102&modelCodeDisplay=42LF65&model=NOTHING# Περιμένω τη γνώμη σας, για να παραγγείλω αν είναι αύριο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababa641 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Θα ήθελα την βοήθειά σας για μια τηλεόραση 37 ιντσών, οτι καλύτερο υπάρχει. Έχω κοιτάξει κάποιες όπως την PHILIPS 37PF9731D και την SAMSUNG LE37M86B. Οικονομικό θέμα δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Χωρις να εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με την Philips,η σειρα M της Samsung ειναι (παρα) πολυ καλη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Θέλω να πάρω μια μικρή tft-lcd τηλεόραση που όμως θα ήθελα να μπορούσα να τη λειτουργήσω και σαν οθόνη στον υπολογιστή. Σε αυτή τη σελίδα: http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D4%C7%CB%C5%CF%D1%C1%D3%C7&category2=LCD είμαι ανάμεσα στην 3η, 4η και 5η. Ποια μου προτείνετε; Η 3η βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί και ως οθόνη υπολογιστή. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Παιδια τελικα κατεληξα σε αυτεσ τις 2 τηλεοραεις: Sony LCD 100Hz 32'' Bravia KDL-32D3000E: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976474&product=976768 Philips LCD 100Hz 32'' Cineos 32PFL9632: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976474&product=987956&tab=specs Μπορειτε να μου πειτε ποια απο τις 2 θεωρειτε καλυτερη, γιατι εγω δεν μπορω να αποφασισω!!! Ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Ήμουν χθές στο praktiker και έχει προσφορά την Samsung 40m87 στα 1690 ευρώ. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση για κάποιον που θέλει 1080p... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Κάποια πρόταση για 26" στα 100Ηz μέχρι 700-800€;:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Παιδια τελικα κατεληξα σε αυτεσ τις 2 τηλεοραεις: Sony LCD 100Hz 32'' Bravia KDL-32D3000E: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976474&product=976768 Philips LCD 100Hz 32'' Cineos 32PFL9632: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976474&product=987956&tab=specs Μπορειτε να μου πειτε ποια απο τις 2 θεωρειτε καλυτερη, γιατι εγω δεν μπορω να αποφασισω!!! Ευχαριστω! :) D3000 λεω εγω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 OK ευχαριστω, και εγω ειναι η αληθεια ειμαι οπαδος περισσοτερο της Sony. Πειτε μου κ οι υπολοιποι τη γνωμη σας...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Η αποσταση δεν πρεπει να ναι μεγαλυτερη απο 3-3,5 μετρα, γιαυτο λεω οτι θελω μεχρι 32", αμα παρω μεγαλυτερη θα μου βγουν τα ματια! :wacko: Μη σου πω πως κ 32" μεγαλη ειναι για τοση αποσταση... Στα 3 μετρα το καταληλο μεγεθος ειναι 37" ενω στα 3,5 πρεπει να πας σε 40-42". Εγω βλεπω απο τα 3,5 μετρα με 40" (40D3000) και μετα απο εναμιση μηνα που την εχω μου φαινεται μικρη! Καλα για την 32S2010 που εχω απο περυσι δεν το συζηταω , πλεον μου φαινεται μικροσκοπικη! Οποτε παρε μεγαλυτερη και δεν θα το μετανιωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts