elusive Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Aν θες να περνάνε καλά οι ασθενείς σου size does matter.;) Aν μάλιστα θες να γίνει και πολύ χάιτεκ το ιατρείο πάρε την τρύπια. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 δεν θα προτεινα τη λυση lcd-tv και μιλαω εκ πειρας. αγορασα την σαμσουγκ 2032mw οταν βγηκε 330 ευρω και μεχρι στιγμης μου εχουν ερθει 2 αντικαταστατριες lcd-tv λογω προβληματων ..........( η δικια μου σταματησε να παιζει, και η 1 αντικαταστατρια χαλασε σε 2 ημερες και δεν εδειχνε εικονα) γνωμη μου ειναι να δωσετε κατι παραπανω και να αγορασετε κανονικη τηλεοραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KYRKER Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Mια ερωτηση παιδια.οι θυρα usb που εχουν οι τηλεορασεις και βαλεις ενα στικακι και στο στικακι εχεις καποιες ταινειες σε avi θα της παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 βασικα εξαρταται Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Mια ερωτηση παιδια.οι θυρα usb που εχουν οι τηλεορασεις και βαλεις ενα στικακι και στο στικακι εχεις καποιες ταινειες σε avi θα της παιζει? δεν υποστηρίζουν όλες οι τηλεοράσεις αναπαραγωγή βίντεο από τη θύρα usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 ναι αλλα καποιες υποστηριζουν Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KYRKER Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Ποια τηλεοραση στις 37 ιντσες παιζει τα αρχεια βιντεο απο το φλασακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 αυτη π.χ http://www.consumer.philips.com/consumer/el/gr/consumer/cc/_productid_37PFL9603D_10_GR_CONSUMER/LCD-TV+37PFL9603D-10 Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Γεια σας λοιπον ειχα μια τηλεοραση sony απο τις παλιες η οποια ειχε μονο μια εισοδο scart.Σε αυτην ειχα συνδεδεμενο τον αποκοδικοποιητη του connx tv. Αγορασα εχτες μια τηλεοραση samsung Le26a336j1d.Ολα καλα την ανοιξα τα καναλια τα ψηφιακα επισης.Οταν συνεδεσα τον αποκοδικοποιητη του connx tv δεν εδειχνε τιποτα μαυρη οθονη.Πηγα και πηρα ενα καλωδιο hdmi για να δω μηπως φταιει αυτο το εβαλα αλλα παλι τα ιδια τιποτα....δεν παιρνει εικονα και ηχο η τηλεοραση.... Καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 egw pira tin 9703d 37ara k eimai poli ikanopihmenos alla me 1000 euro ligotera epairna 52ara sony Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkatsinas_21 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 τι γνωμηεχετε για αυτη την tv? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=43931 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 τι γνωμηεχετε για αυτη την tv? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=43931 καλη, εγω θα προτιμουσα καποια με 100ΗΖ. κοιτα εδω για τιμη για την συγκεκριμενη: http://www.skroutz.gr/s/51647/Samsung-LE40A556-40%27%27.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 παιδιά ετοιμάζομαι για αναβάθμιση και σκέφτομαι την 52" led της samsung.Και αυτή που έχω τώρα samsung έιναι και είμαι ευχαριστημένος 2 χρόνια τώρα. Υπόψην ότι την θέλω κατα 80 % για playstation 3 και ένα 20% για ποδόσφαιρο και μπάσκετ απο δορυφορικά. Την έχει πάρει κανείς? Παράθεση Proud Owner: Playstation 1,2,3 ,nes,snes,megadrive,psp Slim&lite,xbox360 ,I-mate ultimate 9502 !:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Ψάχνω 40"+ για χρήση monitor κυρίως για πολλές ώρες σερφαρίσματος, ταινίες υψιλής ανάλυσης και λίγο gaming απευθείας και όλα απτον υπολογιστή. Σκευτόμουν για αυτή: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0354820&catid=060100 επειδή είναι led, αλλα μου τι δίνει το οτι δεν έχει Ambilight Spectra 3 σε αντίθεση με αυτή http://www.net-electric.gr/catalog/philips-42pfl9703d-lcd-tv-p-2413.html και το οτι κοστίζει πολύ περισσότερο. Τώρα είμαι με μια Humax 40" hd ready. Καιρός για full hd ...αλλα πιά; LED-LCD-PLASMA??? Τι θα ταν πιο "καλοφόρετο" στον υπολογιστή; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Κατι με χαμηλο input lag εφοσον το θες για gaming Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Ψάχνω 40"+ για χρήση monitor κυρίως για πολλές ώρες σερφαρίσματος, ταινίες υψιλής ανάλυσης και λίγο gaming απευθείας και όλα απτον υπολογιστή. Σκευτόμουν για αυτή: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0354820&catid=060100 επειδή είναι led, αλλα μου τι δίνει το οτι δεν έχει Ambilight Spectra 3 σε αντίθεση με αυτή http://www.net-electric.gr/catalog/philips-42pfl9703d-lcd-tv-p-2413.html και το οτι κοστίζει πολύ περισσότερο. Τώρα είμαι με μια Humax 40" hd ready. Καιρός για full hd ...αλλα πιά; LED-LCD-PLASMA??? Τι θα ταν πιο "καλοφόρετο" στον υπολογιστή; Κατι με χαμηλο input lag εφοσον το θες για gaming Καταρχήν αυτό είναι πολύ σωστό και οι LCD με LED backlight συνήθως έχουν αρκετό lag. Δεύτερον, αφού η χρήση θα είναι κυρίως με PC μάλλον καλό είναι να αποφύγεις τις plasma. Ο κίνδυνος να μείνει κάποιο είδωλο μόνιμα είναι μικρότερος από το παρελθόν αλλά υπάρχει. Τρίτον, το ambilight και οι διάφορες εκδόσεις του δεν είναι σοβαρό κριτήριο αγοράς. Τηλεόραση παίρνεις, όχι φωτιστικό. Έχεις κάποια εμπειρία από Ambilight? Άλλοι τρελαίνονται, άλλοι το βρίσκουν εντελώς περιττό όπως εγώ. Το βέβαιο πάντως είναι πως αν δεν το είχες δε θα σου λείψει. Μια LCD με κοινό backlight λάμπας φθορισμού θα σου πρότεινα και προσωπικά κλίνω προς Samsung & Sony. Όχι πως οι Philips είναι κακές αλλά νομίζω πως a) πληρώνεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες με το Ambilight και β) τα χρώματά τους (μαύρο, ακρίβεια) κατά κανόνα υστερούν σε σχέση με τις άλλες 2. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καταρχήν αυτό είναι πολύ σωστό και οι LCD με LED backlight συνήθως έχουν αρκετό lag. Δεύτερον, αφού η χρήση θα είναι κυρίως με PC μάλλον καλό είναι να αποφύγεις τις plasma. Ο κίνδυνος να μείνει κάποιο είδωλο μόνιμα είναι μικρότερος από το παρελθόν αλλά υπάρχει. Τρίτον, το ambilight και οι διάφορες εκδόσεις του δεν είναι σοβαρό κριτήριο αγοράς. Τηλεόραση παίρνεις, όχι φωτιστικό. Έχεις κάποια εμπειρία από Ambilight? Άλλοι τρελαίνονται, άλλοι το βρίσκουν εντελώς περιττό όπως εγώ. Το βέβαιο πάντως είναι πως αν δεν το είχες δε θα σου λείψει. Μια LCD με κοινό backlight λάμπας φθορισμού θα σου πρότεινα και προσωπικά κλίνω προς Samsung & Sony. Όχι πως οι Philips είναι κακές αλλά νομίζω πως a) πληρώνεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες με το Ambilight και β) τα χρώματά τους (μαύρο, ακρίβεια) κατά κανόνα υστερούν σε σχέση με τις άλλες 2. Παιχνίδια λίγο, δεν είμαι φανατικός gamer μην τα υπολογίζετε, αλλα θα την έχω ανοιχτή 16/24 για σερφινγκ και πολλές ταινίες. Τη Humax τώρα την έχω συνδεδεμένη με DVI και παίρνω ικανοποιητικό ήχο απο τα logitech z5500 μέσο pc Άν πάρω τηλεόραση με HDMI θα έχω ήχο απο την τηλεόραση έτσι δεν είναι; Δεν το θέλω όμως αυτό τι μπορώ να κάνω; marvin το ambilight το είδα σε ένα φίλο μου και μου άρεσε πάρα πολύ, αν εξερέσουμε τις philips που δεν πολυ χωνεύεις, έχεις κάποια άλλη να προτίνεις; Συγκεκριμένα μοντέλα; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Όχι πως οι Philips είναι κακές αλλά νομίζω πως a) πληρώνεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες με το Ambilight και β) τα χρώματά τους (μαύρο, ακρίβεια) κατά κανόνα υστερούν σε σχέση με τις άλλες 2. Η κατασταση αυτη μεχρι το καλοκαιρι ενδεχεται ν'αλλαξει καθως η Philips θα χρησιμοποιει διαφορετικο προμηθευτη και τυπo panel στα νεα της μοντελα. Τη Humax τώρα την έχω συνδεδεμένη με DVI και παίρνω ικανοποιητικό ήχο απο τα logitech z5500 μέσο pc Άν πάρω τηλεόραση με HDMI θα έχω ήχο απο την τηλεόραση έτσι δεν είναι; Δεν το θέλω όμως αυτό τι μπορώ να κάνω; Συνδεεις την πηγη με τα ηχεια μεσω HDMI και μετα τη τηλεοραση με τα ηχεια.Η A656 π.χ εχει οπτικη εξοδο για να συνδεθει με τα z5500.Εξαλλου καποιες πηγες σου δινουν τη δυνατοτητα να στειλεις απευθειειας τον ηχο σε A/V receiver ή standalone σετακια. Τωρα το PC ειναι αλλη περιπτωση.Ορισμενες νεες καρτες γραφικων μπορουν να συνδεθουν με την καρτα ηχου και να στελνουν σπευθειας το ηχητικο σημα Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Συνδεεις την πηγη με τα ηχεια μεσω HDMI και μετα τη τηλεοραση με τα ηχεια.Η A656 π.χ εχει οπτικη εξοδο για να συνδεθει με τα z5500.Εξαλλου καποιες πηγες σου δινουν τη δυνατοτητα να στειλεις απευθειειας τον ηχο σε A/V receiver ή standalone σετακια. Τωρα το PC ειναι αλλη περιπτωση.Ορισμενες νεες καρτες γραφικων μπορουν να συνδεθουν με την καρτα ηχου και να στελνουν σπευθειας το ηχητικο σημα Δεν κατάλαβα τίποτα :wacko: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 κοιτα για την περιπτωση της Α656:Συνδεεις το PC με την τηλεοραση μεσω HDMI και την τηλεοραση με τα Z5500 μεσω οπτικης.Μετα ρυθμιζεις τις επλογες ηχου μεσα απο το μενου της τηλεορασης κι εχεις ηχο απο τα Z5500 και εικονα απο την τηλεοραση. αν παλι θελεις να τα συνδεσεις αναλογικα (6ch direct analog) για να χρησιμοποιησεις την onboard η ξεχωριστη καρτα ηχου σου αντι για το decoder των Ζ5500(π.χ για να εκμεταλλευτεις το EAX μιας creative στα games) τοτε ειναι λιγο πιο περιπλοκο Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Αυτό είναι το θέμα, οτι προτιμώ τα προτερήματα αναλογικής σύνδεσης της κάρτας ήχου του υπολογιστή απο μια απλή ψηφιακή σύνδεση. Ανάθεμα τι στιγμή που ανακαλύφθηκε το HDMI :p Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 υπαρχει λυση αν μπορεις να συνδεσεις την καρτα γραφικων με την καρτα ηχου σου.Δες κι εδω για να παρεις μια ιδεα http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=290620 http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=117607 Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Καλησπερα και απο μενα. Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τον ηχο των ψηφιακών καναλίων. Εχω μια τηλεοραση 32LG5600 και ενα Ηοme cinema της sony DAVDZ260.Ενω απο το κανονικα καναλια εχω ηχο απο τα ψηφιακα ο ηχος ακουγεται μονο απο την τηλεοραση. Μηπως γνωριζει καποιος τι χρειαζεται και εαν γινεται να εχω ηχο και στα ψηφιακα? Τα εχω συνδεμενα με scart για την τηλεοραση και για το Dvd με καλωδιο HDMI. Μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseni Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 εγω παντως με το ιδιο μοντελο ειχα πιο σοβαρο προβλημα.. Μια καθετη άσπρη γραμμη στην αριστερη πλευρα. Την πηγα αντιπροσωπεια και δεν λύθηκε.. Εχε το νου σοθ.. Παράθεση install and play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willydeaf Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Παιδια,εχετε κανεις σας εχει προβληματικη sony bravia kdl32-d3000e απο τη αγορα του καλοκαιριου 2007?Εκεινη τη περιοδο η Sony ειχε την κακη παρτιδα των πανελ των kdl32-d3000:mad:.Απο το αγγλικο avforums.com λενε οτι μεχρι τωρα 8 ατομα εχουν παρομοιο προβλημα στη kdl21d3000 που αγορασαν απο το καλοκαιρι του 2007.Οποιος εχει προβλημα στο kdl32d3000 να μου πει και να δειτε στο αγγλικο avforum: http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/807012-sony-bravia-kdl-32d3000-purple-vertical-line-faulty.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts