akalyptos_82 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Για αποσταση θεσης 1.5-2 μετρα max ειναι πολυ καλη οντως. Αν καθεσαι μακρυτερα απο 2 μετρα σε 32" ουτε την διαφορα BluRay με DVD δεν θα μπορεις να διακρινεις.... Σε αυτη την αποσταση ακριβως ειμαι. Το ambilight καταπληκτικο ειδικα σε ταινιες και χωρις φως δεν με πιανουν και πονοκεφαλοι στις εναλλαγες που κανει η εικονα! Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ενημερώνω για προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε προϊόντα LG όπως έστειλα το mail στην LG GLOBAL. Dear Madam/Sir, I am a customer of LG and i have many LG products (plasma, dvd recorder, hi-fi). Until today i was happy with your products although i had some problems which i thought were not many, but today was the final one. My problems are: 1. My plasma went off 2 months after the guarantee finished (2 years and 2 months after i bought it)which cost me 500 euros while the new plasma 42 could be bought for 1.000. I payed 500 euros. 2. My dvd recorder does not communicate with my plasma with hdmi-dvi cable but only with component. I have checked it with other screens and it works. The problem is on the TV. 3. An LG laptop at my office was bought 1 year ago and since then it has been for service 2 times with many problems. And now the problem no 4. My mini hifi stopped ejecting the cd player. I opened it and what i saw is unacceptable! The cd ejects using a tiny rubber which of course would be cut after some time. You can see in the photos that the same is used for the cassette player. THIS IS UNACCEPTABLE!. This is your products' quality??? You use a tiny rubber for this? I am very angry about it. If i did'nt know anything about it i would have given it for service an this would cost me 50 euros or more. Now i will try to fix it myself. I am totally dissapointed by your products and i will never buy again an LG product. Never! And be sure that i will never recommend it to anyone that i know to buy your products. In fact i will inform every internet forum that i participate about the quality of your products. PS. When my plasma had the problem i trie to contact LG Greece to ask for special treatment because the problem happened 2 months after the guarantee finished (a discount maybe). Nothing! Their answer was: You have to pay the cost, it is not our responsibility (2 years lifetime of your plasma screens?). I hope this time i will receive an answer from you that could change my mind and say that at least LG respects its customers..Hopefully. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Ενημερώνω για προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε προϊόντα LG όπως έστειλα το mail στην LG GLOBAL. Dear Madam/Sir, I am a customer of LG and i have many LG products (plasma, dvd recorder, hi-fi). Until today i was happy with your products although i had some problems which i thought were not many, but today was the final one. My problems are: 1. My plasma went off 2 months after the guarantee finished (2 years and 2 months after i bought it)which cost me 500 euros while the new plasma 42 could be bought for 1.000. I payed 500 euros. 2. My dvd recorder does not communicate with my plasma with hdmi-dvi cable but only with component. I have checked it with other screens and it works. The problem is on the TV. 3. An LG laptop at my office was bought 1 year ago and since then it has been for service 2 times with many problems. And now the problem no 4. My mini hifi stopped ejecting the cd player. I opened it and what i saw is unacceptable! The cd ejects using a tiny rubber which of course would be cut after some time. You can see in the photos that the same is used for the cassette player. THIS IS UNACCEPTABLE!. This is your products' quality??? You use a tiny rubber for this? I am very angry about it. If i did'nt know anything about it i would have given it for service an this would cost me 50 euros or more. Now i will try to fix it myself. I am totally dissapointed by your products and i will never buy again an LG product. Never! And be sure that i will never recommend it to anyone that i know to buy your products. In fact i will inform every internet forum that i participate about the quality of your products. PS. When my plasma had the problem i trie to contact LG Greece to ask for special treatment because the problem happened 2 months after the guarantee finished (a discount maybe). Nothing! Their answer was: You have to pay the cost, it is not our responsibility (2 years lifetime of your plasma screens?). I hope this time i will receive an answer from you that could change my mind and say that at least LG respects its customers..Hopefully.Στο τελος επρεπε να γραψεις:I wish your factory will be burnt!:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Καλημέρα παιδιά! Είμαι σε αναζήτηση μιας LCD τηλεόρασης για το νέο μου διαμέρισμα. :) Η απόσταση θέασης είναι 1,5-2,4μ. πάνω κάτω (ανάλογα που κάθεσαι). Έλεγα να πάρω 32άρα αλλά το παρακάτω μήνυμα με προβλημάτισε. Για αποσταση θεσης 1.5-2 μετρα max ειναι πολυ καλη οντως. Αν καθεσαι μακρυτερα απο 2 μετρα σε 32" ουτε την διαφορα BluRay με DVD δεν θα μπορεις να διακρινεις.... Στο σπίτι έχουμε μια 32άρα (Philips 32PF9830) και σε απόσταση 2,5-3μ. μου φαίνεται μια χαρά. Βέβαια σπάνια παρακολουθούμε HD υλικό. Κυρίως τηλεοπτικό σήμα και DVD. Αυτή που θα πάρω τώρα θα είναι μόνιμα συνδεδεμένη με HTPC (=αναπαραγωγή HD υλικού, λίγο gaming και ίσως browsing). Μου προτείνετε να πάω σε 37άρα; Θα ήθελα κάποια 720p ομως και αν γίνεται 700-900 ευρώ. Επίσης απ' ότι μου έχουν πει, είναι απαραίτητο να διαθέτει τη λειτουργία 1:1 pixel mapping για να αποφεύγεται το overscan στη σύνδεση με το HTPC. Ακούω γνώμες και προτάσεις. Ευχαριστώ! :) Υ.Γ Εννοείται ότι δεν θα βλέπω μόνο HD υλικό αλλά και τηλεοπτικό πρόγραμμα, DVD (DVDrips :p) κλπ. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Καλημέρα παιδιά! Είμαι σε αναζήτηση μιας LCD τηλεόρασης για το νέο μου διαμέρισμα. :) Η απόσταση θέασης είναι 1,5-2,4μ. πάνω κάτω (ανάλογα που κάθεσαι). Έλεγα να πάρω 32άρα αλλά το παρακάτω μήνυμα με προβλημάτισε. Στο σπίτι έχουμε μια 32άρα (Philips 32PF9830) και σε απόσταση 2,5-3μ. μου φαίνεται μια χαρά. Βέβαια σπάνια παρακολουθούμε HD υλικό. Κυρίως τηλεοπτικό σήμα και DVD. Αυτή που θα πάρω τώρα θα είναι μόνιμα συνδεδεμένη με HTPC (=αναπαραγωγή HD υλικού, λίγο gaming και ίσως browsing). Μου προτείνετε να πάω σε 37άρα; Θα ήθελα κάποια 720p ομως και αν γίνεται 700-900 ευρώ. Επίσης απ' ότι μου έχουν πει, είναι απαραίτητο να διαθέτει τη λειτουργία 1:1 pixel mapping για να αποφεύγεται το overscan στη σύνδεση με το HTPC. Ακούω γνώμες και προτάσεις. Ευχαριστώ! :) Υ.Γ Εννοείται ότι δεν θα βλέπω μόνο HD υλικό αλλά και τηλεοπτικό πρόγραμμα, DVD (DVDrips :p) κλπ. Join ''the size does matters club''! :D http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1133551&catalog=19&category=69980053&page=3 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1105841&catalog=19&category=69980053&page=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Join ''the size does matters club''! :D http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1133551&catalog=19&category=69980053&page=3 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1105841&catalog=19&category=69980053&page=3 Οι 40'' δεν είναι πολλές για το χώρο μου; Φοβάμαι μη πάρω καμιά υπερβολιά μεγάλη και με ενοχλέι... Στη Sony λέει 1080p και ανάλυση 1366x768. Το 1080p δε σημαίνει FullHD με ανάλυση 1920x1080; Εγώ όλο το HD υλικό που έχω είναι 720p. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Οι 40'' δεν είναι πολλές για το χώρο μου; Φοβάμαι μη πάρω καμιά υπερβολιά μεγάλη και με ενοχλέι... Στη Sony λέει 1080p και ανάλυση 1366x768. Το 1080p δε σημαίνει FullHD με ανάλυση 1920x1080; Εγώ όλο το HD υλικό που έχω είναι 720p. Στα 2.4 μέτρα δεν είναι καθόλου πολλές. Στα 1.5 θα σε παραξενέψουν στην αρχή αλλά συνηθίζονται άνετα. Η γνώμη μου είναι αν κάθεσαι περισσότερο στα 2+ μέτρα να πάρεις 40άρα, σε αντίθετη περίπτωση να προτιμήσεις 37άρα. Η Sony 37V4500 είναι HD Ready ανάλυσης 1366x768. To 1080p που αναφέρει το παλίσιο απλά σημαίνει ότι δέχεται σήμα 1080p και το προσαρμόζει στην ανάλυσή της. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Στα 2.4 μέτρα δεν είναι καθόλου πολλές. Στα 1.5 θα σε παραξενέψουν στην αρχή αλλά συνηθίζονται άνετα. Η γνώμη μου είναι αν κάθεσαι περισσότερο στα 2+ μέτρα να πάρεις 40άρα, σε αντίθετη περίπτωση να προτιμήσεις 37άρα. Η Sony 37V4500 είναι HD Ready ανάλυσης 1366x768. To 1080p που αναφέρει το παλίσιο απλά σημαίνει ότι δέχεται σήμα 1080p και το προσαρμόζει στην ανάλυσή της. Δηλαδή τις 32 ίντσες να τις απορρίψω σίγουρα ε; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Μήπως ξέρετε και αν αυτές οι δύο τηλεοράσεις έχουν 1:1 pixel mapping (νομίζω οι samsung το αναφέρουν ως just scan); Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 ποτε μεχρι στιγμης δεν ειχα ασχοληθει με τις εν λογω τηλεορασεις. αλλα μαλλον ηρθε η ωρα. αλλα δυστυχως δεν το "κατεχω". -ποια η διαφορα HD Ready με Full HD??? -ποια η αποδοση της Νοva στις εν λογω τηλεορασεις -εχω ακουσει οτι δεν φαινεται πολυ καλα λογω αναλυσης της Νοva? -στον χωρο που θα μπει εχω μια κλασσικη τηλεοραση 25 ιντσων. Φανταζομαι οτι δεν πρεπει να παω πανω απο 32".....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Έχω μια Philips 55xx, και επειδή το PS3 δεν 'διαβάζει' τα subtitle files, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω την τηλεόραση σαν 2η οθόνη και να βλέπω τις ταινίες εκεί?? Τι καλώδιο θα χρειαστώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Έχω μια Philips 55xx, και επειδή το PS3 δεν 'διαβάζει' τα subtitle files, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω την τηλεόραση σαν 2η οθόνη και να βλέπω τις ταινίες εκεί?? Τι καλώδιο θα χρειαστώ? Μπορείς να ενσωματώσεις υποτίτλους srt ώστε να τους διαβάζει το PS3 με το AviAddXSubs - Google it. Η διαδικασία κρατάει γύρω στο 1 λεπτό. Αν θες αν συνδέσεις TV-> PC ο πιο απλός τρόπος συνήθως είναι με καλώδιο VGA (D-sub). Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ωραίος! Θενξ! γιατί με το KnotGuardian που δοκίμασα ήθελε κοντά 2 ώρες!!! Έχει απωλειες στην ποιότητα με το VGA Καλώδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_athens98 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Γεια σας,εχω μια philips lcd 42`,και θελω να παρω μια σταθερη βαση τοιχου.Απο τα διαφορα καταστηματα που εχω παει,οι οιτιμες ξεκινανε απο τα 75euro και πανω.Σε e-shops απο το Internet εχω βρει πολυ φθηνοτερες,πχ εχω βρει της TELCO με 35euro και της brateck με 25euro.Βλεπω μεγαλη διαφορα στην τιμη και αναρωτιεμαι αν ειναι καλες αυτες οι δυο μαρκες.Γνωριζει κανεις κατι για αυτες,αν ειναι δηλαδη καλες οι brateck και οι telco?και ποια απο τις 2 θα μου προτινατε?(οι διαστασεις vesa της philips ειναι 600χ400mm).Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Έχει απωλειες στην ποιότητα με το VGA Καλώδιο? Πολλές εταιρείες δεν αφήνουν να περάσει σήμα πάνω από 1360x768 μέσω VGA, δεν ξέρω για τη Philips. Η ποιότητα είναι πολύ καλή πάντως. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Γεια σας,εχω μια philips lcd 42`,και θελω να παρω μια σταθερη βαση τοιχου.Απο τα διαφορα καταστηματα που εχω παει,οι οιτιμες ξεκινανε απο τα 75euro και πανω.Σε e-shops απο το Internet εχω βρει πολυ φθηνοτερες,πχ εχω βρει της TELCO με 35euro και της brateck με 25euro.Βλεπω μεγαλη διαφορα στην τιμη και αναρωτιεμαι αν ειναι καλες αυτες οι δυο μαρκες.Γνωριζει κανεις κατι για αυτες,αν ειναι δηλαδη καλες οι brateck και οι telco?και ποια απο τις 2 θα μου προτινατε?(οι διαστασεις vesa της philips ειναι 600χ400mm).Ευχαριστω.H telco φίλε μου είναι πολύ καλή.Δεν νομίζω να χρειάζεται να σκασεις τοσα πολλάλεφτά για να παεις μια επώνυμη μόνο και μόνο γιατι τις προτείνουν οι εταιρείες! Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_athens98 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 H telco φίλε μου είναι πολύ καλή.Δεν νομίζω να χρειάζεται να σκασεις τοσα πολλάλεφτά για να παεις μια επώνυμη μόνο και μόνο γιατι τις προτείνουν οι εταιρείες! Γενικα παντος τις TELCO δεν τις βλεπω πολυ στα διαφορα e-shops.Ποιο πολυ διαφημιζονται οι BRATECK,μηπως ειναι καλυτερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Έφτασε η στιγμή αντικατάστασης της CRT τηλεόρασης και αφού το "ρεύμα" οδηγεί προς LCD τηλεοράσεις, σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά μιας τέτοιας. Ο χώρος τοποθέτησης θα είναι στο σαλόνι του σπιτιού και η μέγιστη απόσταση θέασης θα είναι 2-2,5m. Μιας και είμαι άσχετος με το αντικείμενο, έκανα μια αναζήτηση στα τυφλά σε διάφορα καταστήματα και έχω τα εξής: α) Με τη συγκεκριμένη απόσταση θέασης, οι 32 ίντσες είναι καλή επιλογή; β) Σε συνέχεια της παραπάνω ερώτησης, είδα ότι "παίζει" αρκετά η εξής πρόταση: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169331 Πώς τη βλέπετε; Θα μπορούσα να κοιτάξω κάτι καλύτερο έστω και με λίγα περισσότερα χρήματα; Γενικά, επειδή είμαι άσχετος, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τι θα πρέπει να προσέξω και πώς να προχωρήσω. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrys23 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Οι τιμές θα ξευτιλιστουν κι αλλο οπότε δώσε λιγα χρήματα τώρα και μετα απο 2-3 χρονάκια που θα εχουμε πολύ φθηνότερες full hd να χτυπήσεις μια τώρα προτείνω : σφαίρα στο Σαραφιδη lg 32'' 399 ευρώ εαν δεν θελεις να δώσεις παραπανω χρήματα http://www.kotsovolos.gr/site/datafiles/catalog/c25941-1l.jpg την έχω την ιδια που δινει ο Σαραφιδης εδώ και 4 μηνες αγορασμενη απο καρφουρ 420 ευρω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με αναλυση 1360χ768 συνδεση με hdmi απο το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ρε παιδιά δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό θρεντ αλλά το παρακάτω πως σας φαίνεται... Η τιμή του αξίζει: Home Cinema Sony DAV-DZ830Whttp://www.skroutz.gr/products/show/1313493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappanos Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Paidia kalhspera, endiaferomai na parw mia 40ara tv kai epeidh de gnorizw polla eipa na rwthsw esas. Fantazomai kapoios 8a mou dwsei ta fwta tou... Exw 3 prosfores : Sony kdl-V2500 me 645 euro Sony kdl-D3000 me 720 euro kai Sony kdl-E4000 me 985 euro. Ti dialegw kai giati???? Shmeiwnw oti de 8elw palava pragmata apo thn TV, apla 8elw oti kalutero gia ta lefta pou 8a dwsw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ρε παιδιά δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό θρεντ αλλά το παρακάτω πως σας φαίνεται... Η τιμή του αξίζει: Home Cinema Sony DAV-DZ830Whttp://www.skroutz.gr/products/show/1313493 Φίλε μου το συγκεκριμένο home cinema το έχω εδώ και 6 περίπου μήνες. Το είχα αγοράσει 589 ευρώ. Πρόσφατα το είδα σε φυλλάδιο της SATURN με 379 ευρώ,αν θυμάμαι καλά.Ίσως και λιγότερο. Σε αυτά τα χρήματα μην το σκέφτεσαι καθόλου. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Φίλε μου το συγκεκριμένο home cinema το έχω εδώ και 6 περίπου μήνες. Το είχα αγοράσει 589 ευρώ. Πρόσφατα το είδα σε φυλλάδιο της SATURN με 379 ευρώ,αν θυμάμαι καλά.Ίσως και λιγότερο. Σε αυτά τα χρήματα μην το σκέφτεσαι καθόλου. 379 μου φαίνονται λίγα για το συγκεκριμένο σετ... Παντού το έχουν 500+ και εγώ το βρίσκω 400 ελαφρώς μεταχειρισμένο και είμαι σε δίλημμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Έχω ένα πρόβλημα με την tv μου (samsung LE32s81) . Ενώ έχω γυρίσει το μενού στα Ελληνικά, στο teletext εμφανίζονται κανονικά οι ελληνικοί χαρακτήρες αλλά δεν εμφανίζονται οι αγγλικοί (τη θέση τους παίρνουν τυχαίοι ελληνικοί χαρακτήρες). Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Καλή και οικονομική TFT 22 – 29 ίντσες ???? Γεια σας, Θέλω να πάρω για ένα δωμάτιο παιδικό μία 22-29 tft. Αν πάρω μια CRT θα κοστίσει γύρω στα 150 ευρώ….και σκέφτομαι ότι δεν αξίζει….. Αλλά από την άλλη λέω να μην ξεφύγω και πολύ….αν έχετε κάποια πρόταση από τα γνωστά και μη on-line μαγαζιά περιμένω links. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Θέλω να αγοράσω μια οθόνη για το PC κατά προτίμηση με TV tuner, σκέπτομαι για αυτή: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1083570 έχετε να μου προτείνεται κάποια άλλη; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts