Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα. Θελω να αγορασω μια καινουργια TV αλλα δεν εχω ιδεα τι γινεται στην αγορα. Μηπως θα μπορουσατε να με διευκοληνετε και να μου ανοιξετε τα ματια??? Το μονο που θελω ειναι να ειναι 42 ιντσες και να εχει την τεχνολογια Full HD. Τα χρηματα δν ειναι προβλημα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Αφου δεν εχεις προβλημα με τα χρηματα παρε την κορυφαια LCD της αγορας σημερα την Sony 46X3500.

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω αυτην την τηλεόραση οποιος ξερει ας μου πει αν ειναι καλη.Με ενδιαφερει στα 100hz:)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1072153

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω αυτην την τηλεόραση οποιος ξερει ας μου πει αν ειναι καλη.Με ενδιαφερει στα 100hz:)

Φαινεται καλη προταση αλλα καλυτερα δωσε κατι παραπανω και παρε την 37αρα.

Οι 32" ειναι πολυ λιγες για να ευχαριστηθεις υλικο HD.

Φαινεται καλη προταση αλλα καλυτερα δωσε κατι παραπανω και παρε την 37αρα.

Οι 32" ειναι πολυ λιγες για να ευχαριστηθεις υλικο HD.

Θελω 100 hz και σε 37 θα ειναι πολυ ποιο ακριβη:(

Θα την κοιταξω και αυτην αν και ειναι 200 euro πανω.Ευχαριστω

Και από τιμές? Αυτές που ανέφερα είναι στα 1000 ευρώ..

P.S. Πάντως το HiTech στο τελευταίο τεύχος έχει την Philips ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

Ψαξε και για καμια samsung και Lg

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

καλησπερα! θα ηθελα να μου πειτε μια σχετικα καλη λυση για tft τηλεοραση περιπου στο ποσο των 600 ευρω! τι θα πρεπει να προσεξω πριν προχωρησω στην αγορα?:O

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Θα πρεπει να προσεξεις αρχικα την αποσταση που θα εχεις κατα την παρακολουθηση σου στην Tv.Ποσο απεχει ο καναπες σου απο την θεση της Tv.Αναλογα αυτην την αποσταση επιλεγεις και τις ιντσες της Lcd Που θα παρεις.Προτιμοτερο ειναι παντως να επιλεξεις μια 32" γιατι τα εχει ολα.Υστερα θα προσεξεις ποσες ψηφιακες εξοδους εχει HDMI.Καλα θα ηταν να εχει 3.Μεγαλη προσοχη στην αντιθεση και στο χρονο αποκρισης καθως επσιης και το εαν διαθετει φιλτρα.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Έχω συνδέσει ένα DVD player (sony rdr750) με έξοδο HDMI σε τελεόραση (philips 32pf9966) με είσοδο DVI και η εικόνα δεν απλώνεται σε όλη την οθόνη αλλά καταλαμβάνει μόνο ένα τμήμα στο κέντρο της οθόνης (μετατοπισμένη και λίγο δεξιά).

Υπάρχει κανείς με παρόμοιο πρόβλημα και πώς αντιμετοπίστηκε;

Θα πρεπει να προσεξεις αρχικα την αποσταση που θα εχεις κατα την παρακολουθηση σου στην Tv.Ποσο απεχει ο καναπες σου απο την θεση της Tv.Αναλογα αυτην την αποσταση επιλεγεις και τις ιντσες της Lcd Που θα παρεις.Προτιμοτερο ειναι παντως να επιλεξεις μια 32" γιατι τα εχει ολα.Υστερα θα προσεξεις ποσες ψηφιακες εξοδους εχει HDMI.Καλα θα ηταν να εχει 3.Μεγαλη προσοχη στην αντιθεση και στο χρονο αποκρισης καθως επσιης και το εαν διαθετει φιλτρα.

Να ρωτήσω στην αντίθεση τι κοιτάμε? Όσο υψηλότερη τόσο το καλύτερο (8000:1 είναι καλά)? O χρόνος απόκρισης?

H αντιθεση πρεπει να ειναι υψηλη.

8000:1 ειναι μια χαρα.

Ο χρονος αποκρισης οσο το δυνατο μικροτερος!

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Kαλησπερα και χρονια πολλα σε ολους

Μπορει να μου πει καποιος ποιες ειναι οι καλυτερς ρυθμισεις για την sony bravia KDL 32V2000?

Και κατι αλλο θελουν οι γονεις μου μια τηλεοραση 32 ιντζων (ξεμωραθηκαν στα γεραματα και θελουν τεχνολογια 63 χρονων κοσμος:lol::lol:)και χρηματα απο 500εως 700 ευρω!

Δέν έχει Ψηφιακό Δέκτη.

Εχει ψηφιακο δεκτη:

http://www.toshiba.de/consumer/content/defaultid1_1_id2_0_id3_218_id4_1.aspx

Δες εκει που λεει DVB-T.

Να ρωτήσω στην αντίθεση τι κοιτάμε? Όσο υψηλότερη τόσο το καλύτερο (8000:1 είναι καλά)? O χρόνος απόκρισης?

Εδω μιλαμε για τηλεορασεις και οχι για Monitor οποτε θεωρητικα νουμερα για response time και dynamic contrast δεν παιζουν κανενα απολυτως ρολο.

Aλλα στοιχεια οπως χρωματικη ακριβεια , επεξεργασια εικονας (upscaling , deinterlacing) , πραγματικο contrast , βαθυ μαυρο κτλ. παιζουν μεγαλη σημασια αλλα αυτα δεν τα ανακοινωνουν οι κατασκευαστες και μονο απο ειδικα περιοδικα η site του χωρου μετριουνται.

Ενα πολυ καλο site για παραδειγμα ειναι αυτο....

http://www.hdtvtest.co.uk/

Και από τιμές? Αυτές που ανέφερα είναι στα 1000 ευρώ..

P.S. Πάντως το HiTech έχει την Philips ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

Τωρα ανεφερες το πλεον αναξιοπιστο περιοδικο AV της Ευρωπης.

Καλημέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης LCD Widescreen από 29"-32" αλλά δεν μπορώ να διαθέσω και πάνω από 550 ευρώ max. Κοίταξα λίγο 2 μοντέλα, τα Samsung LE 32S81 (ή κάπως έτσι) και Toshiba 32 A3000PSG αλλά μου φαίνεται οτι είναι ψιλοπαλιά μοντέλα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Sorry κιόλας, ίσως να 'χετε αναφερθεί ήδη σε αυτά τα μοντέλα αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να ψάξω διεξοδικά το θέμα κι είπα να απευθυνθώ κατευθείαν σε εσάς. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

kamia boh8eia?

gia genikh xrhsh 8a ine h tv

gia kanalia, dvd apo aplo player, kai ps2.

kamia protash axiopreph gia ta liga xrimata pou skopevw na dia8esw? episeis h LG 32LC51 ine mia axioprephs protash?

se ayta ta xrimata yparxei kati sta 100Hz?

thanx for your time

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110