Panorramix Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 To MediaMarkt έχει την περίφημη ΑΜΟΙ 1599 ευρώ.. 2199 θες να πείς.;) http://i80.photobucket.com/albums/j180/mad_corsa/amoi_front_2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Όσοι πρόλαβαν και έκαναν παραγγελεία στην τιμή των 1599 ευρώ είναι τυχεροί... Απο την στιγμή που έχετε δελτίο παραγγελίας στα χέρια σας, μην δεχτήτε να σας πουν πως έκαναν λάθος κτλ! Απαιτήστε να πάρετε το προιόν στην τιμή που γράφει το συμφωνητικό και θα το καταφέρετε! ;) Οι υπόλοιποι... ας περιμένουν την επόμενη φορά που θα κάνει "λάθος"? ενα πολυκατάστημα... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panorramix Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Μιλάμε για 600€ διαφορά. Δεν νομίζω να δεχθεί κάτι τέτοιο το κατάστημα. Προφανώς θα επρόκειτω για λάθος η προηγούμενη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panorramix Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Μιλάμε για 600€ διαφορά. Δεν νομίζω να δεχθεί κάτι τέτοιο το κατάστημα. Προφανώς θα επρόκειτω για λάθος η προηγούμενη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panarab77 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Όσοι πρόλαβαν και έκαναν παραγγελεία στην τιμή των 1599 ευρώ είναι τυχεροί... Απο την στιγμή που έχετε δελτίο παραγγελίας στα χέρια σας, μην δεχτήτε να σας πουν πως έκαναν λάθος κτλ! Απαιτήστε να πάρετε το προιόν στην τιμή που γράφει το συμφωνητικό και θα το καταφέρετε! ;) Οι υπόλοιποι... ας περιμένουν την επόμενη φορά που θα κάνει "λάθος"? ενα πολυκατάστημα... Ενα παλικάρι που την έκλεισε με τιμή 1699 ( το διάβασα σε ένα από τα γνωστά forum που ασχολούνται με το θέμα ) του είπαν ότι είχε γίνει λάθος και ότι δεν μπορούν να του την δώσουν ακριβώς σε αυτήν την τιμή. Δέχθηκαν, όπως είπε, να του κάνουν μια γενναία έκπτωση, αλλά όχι να του την δώσουν στα 1699. Του το έφεραν πλαγίως ( αν επέμενε να την πάρει σε αυτήν την τιμή, την διαφορά θα την πλήρωνε ο υπάλληλος που έκανε την συναλλαγή ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panorramix Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Μα, δεν μπορώ να καταλάβω το πως έγινε ένα τέτοιο λάθος. Είναι δυνατόν να βγαίνει καρτελάκι με τιμή έτσι κουτουρού; Δεν υπάρχει μοντέλο και τιμή με βάση το τιμολόγιό τους; Περίεργη υπόθεση μου φαίνεται. Και μάλιστα απ'ότι έμαθα, η τιμή στα 1599 υπήρχε για αρκετές μέρρες. Ποιος ξέρει, θα έγιναν αγορές σε αυτό το διάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Mπορεί η συγκεκριμένη παρτίδα να είχε μικροελλειψεις σε προδιαγραφές και τις "εσπρωξαν" για τα πιό "βελτιωμένα" ίδια μοντέλα. Αυτό συμβαίνει συχνά στις φασόν κατασκευές με υλικά από άλλους κατασκευαστές ,και ο καταναλωτής είναι δύσκολο να ελέγξει εύκολα τι συμβαινει ,και το βλέπει "ποιοτικά" στο μέλλον με την χρήση του προιόντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panorramix Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Με μπέρδεψες τώρα. Ενα προιόν όπως η συγκεκριμένη τηλεόραση, βγαίνει ως προ-τελικό μοντέλο και με βάση τον καταναλωτή αλλάζει τις προδιαγραφές του; Αυτό δεν το έχω ποτέ ξανακούσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Aν διαβάσεις στα περισσότερα διαφημιστικά φυλλάδια αναφέρουν με ψιλά γράμματα χονδρικά "Οι προδιαγραφές μπορούν ν'αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση ή εξαρτώνται από την χώρα διάθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panorramix Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Εντάξει. Αυτό ειναι ενα νομικό τυπικό σημείο που το αναφέρουν κάθε είδους συσκευές. Αλλα σε μια TFT οθόνη, δεν ειναι και εύκολο κάτι τέτοιο. Πιστεύω οτι κάτι άλλο θα πρέπει να έχει συμβεί στην περίπτωση που συζητάμε. Κατα τ'άλλα, μιας και υπάρχει πια η τηλεόραση αυτή στην αγορά, έχει καλή εικόνα; Την έχει πάρει κανείς; Έχει δεί hd υλικό κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEO_ZACH Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ LCD PHILIPS 37 PF 9830 KAI ΗMΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ FORUM AYTO ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΑΓΧΩΣΕΙ!!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ???:( ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΗΣ... ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ( ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ) Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΝΑΠΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4Μ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΜΕΤΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ 32 PF 9830 ? AΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ?? ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ????? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ .... ( 3700 € ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ !!! ):cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 παιδια σκεφτομαι να αγορασω μια lcd samsung και σκεφτομαι αυτη http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1201&Nav_Section_Id=1201&Catalog_Id=15&Product_Id=311847&Merchant_Id=1&sts_cid=3.ειναι καλη η επιλογη μου?αλλιως προτεινετε μου κατι καλο σε αυτα τα χρηματα,επισης στις 32 ιντσες πιστευω οτι ειναι μια χαρα,εσεις τι λετε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 1900 ευρώ για 32αρα samsung? Οχι φίλε μου, εγώ δε θα τα έδινα.... Ρίξε μια ματιά εδώ... Είναι το νέο μοντέλο της Sony Bravia στις 32 ίντζες με ενσωματωμένο ψηφιακό tuner και άλλα πολλά κόλπα με 1572 ευρώ... Το ίδιο μοντέλο θα το βρείς και εδώ, με 1480 ευρώ, μόνο που δεν το έχουν φωτό... Οι παραπάνω τηλεοράσεις θα κυκλοφορήσουν απο 2 Μαίου στην Ελληνική αγορά! Φιλικά Κώστας Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 1900 ευρώ για 32αρα samsung? Οχι φίλε μου, εγώ δε θα τα έδινα.... Ρίξε μια ματιά εδώ... Είναι το νέο μοντέλο της Sony Bravia στις 32 ίντζες με ενσωματωμένο ψηφιακό tuner και άλλα πολλά κόλπα με 1572 ευρώ... Το ίδιο μοντέλο θα το βρείς και εδώ, με 1480 ευρώ, μόνο που δεν το έχουν φωτό... Οι παραπάνω τηλεοράσεις θα κυκλοφορήσουν απο 2 Μαίου στην Ελληνική αγορά! Φιλικά Κώστας evgale kainourgies othones i sony??tststs vgikan patata oi proigoumenes(oi mises eixan kameno panel) kai evgalan kainourgio modelo? egw padws den tha eperna me tipota sony meta apo tin teleftea pata tis bravia παιδια σκεφτομαι να αγορασω μια lcd samsung και σκεφτομαι αυτη http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1201&Nav_Section_Id=1201&Catalog_Id=15&Product_Id=311847&Merchant_Id=1&sts_cid=3.ειναι καλη η επιλογη μου?αλλιως προτεινετε μου κατι καλο σε αυτα τα χρηματα,επισης στις 32 ιντσες πιστευω οτι ειναι μια χαρα,εσεις τι λετε? i sigekrimeneni exei vgei i kaliteri othoni tis xronias kai tha stin protina anepifilakta!(an exeis tosa xrimata na dwseis)exei tin korifea poiotita eikonas stin katigoria tis!(edaksi mporei oi philips na tis pernan!alla exei girw sta 1600 evrw parapanw) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 delete pleaseeeeeee Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 evgale kainourgies othones i sony??tststs vgikan patata oi proigoumenes(oi mises eixan kameno panel) kai evgalan kainourgio modelo? egw padws den tha eperna me tipota sony meta apo tin teleftea pata tis bravia i sigekrimeneni exei vgei i kaliteri othoni tis xronias kai tha stin protina anepifilakta!(an exeis tosa xrimata na dwseis)exei tin korifea poiotita eikonas stin katigoria tis!(edaksi mporei oi philips na tis pernan!alla exei girw sta 1600 evrw parapanw) Ποιές βγήκαν πατάτα; Και ποιά καμμένα πάνελ; Μιλάμε για μια σειρά μοντέλων που μέσα σε μερικούς μήνες μετέτρεψε τη Sony από laughing stock στις LCD σε 1η σε πωλήσεις. Καθόλου άσχημα κατά τη γνώμη μου. Ένα προβληματάκι με το standby αναφέρθηκε το οποίο λυνόταν απλούστατα. Και η αναβάθμιση στις καινούριες μου φαίνεται πολύ ουσιαστική (BRAVIA engine και στη σειρά S, ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης κλπ.). @ Ταξιδιώτη22, 1900 ευρώ για 32'' είναι πάρα πολλά κατά τη γνώμη μου, ανεξαρτήτως μάρκας. Βρίσκεις κορυφαίες Sony, Panasonic, Toshiba, ακόμη και Samsung αν προτιμάς κοντά στα 1500. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει ο ψηφιακός δέκτης που δίνουν μαζί αλλά συγκριτικά ελάχιστα φαντάζομαι. Tα 1900 είναι τιμή ελαφρώς "no man's land" κατά τη γνώμη μου. Πολλά για 32'', λίγα για 40''. (Υπάρχει και μια κατηγορία 37'' αλλά εκεί δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς). Θα έλεγα να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 μαλιστα,ευχαριστω για τις ως τωρα απαντησεις σας,40 ιντσων lcd τν θεωρω μεγαλη για το δωματιο μου.να ρωτησω και κατι αλλο,οταν βλεπω καποιο σταθμο ας πουμε σταρ παιζει καλα την εικονα? να πω οτι μεχρι τωρα ειχα μια sony vega 29 ιντσων και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος αλλα σκεφτηκα να την αλλαξω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 40" για δωμάτιο σίγουρα είναι πολλές. Καλύτερα 32", μη σου πω και 26" (εξαρτάται από το δωμάτιο). Φυσικά επειδή συνήθισες με 29", καλύτερα να πας σε 32", γιατί οι 26" θα σου φαίνονται λίγες. Για την ποιότητα της εικόνας μπορείς να ζητήσεις επίδειξη από τον πωλητή. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ποιές βγήκαν πατάτα; Και ποιά καμμένα πάνελ; Μιλάμε για μια σειρά μοντέλων που μέσα σε μερικούς μήνες μετέτρεψε τη Sony από laughing stock στις LCD σε 1η σε πωλήσεις. Καθόλου άσχημα κατά τη γνώμη μου. Ένα προβληματάκι με το standby αναφέρθηκε το οποίο λυνόταν απλούστατα. Και η αναβάθμιση στις καινούριες μου φαίνεται πολύ ουσιαστική (BRAVIA engine και στη σειρά S, ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης κλπ.). H Sony αύξησε τις πωλήσεις της : α)Λόγω των Bravia με Wega Εngine και όχι των "προβληματικών" σειράς S (σε παρτίδες εκτός ΕΕ) που έχουν αρκετά μειωμένες επιδόσεις. β)Εριξε τις τιμές σε σχεση με τους άμεσα top ανταγωνιστές της,Sharp και Philips, λόγω ότι τα panel είναι σε συνεργασία με την Samsung αποκλειστικά για τα μοντέλα της,και δεν "ψωνίζει" πια όπου βρεί και όσο της τα χρέωναν. Η νέα σειρά S δεν εχει Wega engine,τουλάχιστον αυτές που έχουν ανακοινωθεί για την Ελλάδα . @ Ταξιδιώτη22, 1900 ευρώ για 32'' είναι πάρα πολλά κατά τη γνώμη μου, ανεξαρτήτως μάρκας. Βρίσκεις κορυφαίες Sony, Panasonic, Toshiba, ακόμη και Samsung αν προτιμάς κοντά στα 1500. Οι κορυφαίες σε δυνατότητες ΤFT της εποχής μας ,από 1800ε και πάνω έχουν. H Panasonic ίσως έχει την καλύτερη συνολική ποιότητα κατασκευής απ'όλες τις φίρμες ,πολύ παραπάνω από τις Τoshiba και Samsung,είναι όμως παρεξηγημένη τεχνολογικά ,ίσως από λάθος διαφήμισή ή περιορισμένη διαθεση τους στην Ευρώπη . -Εξάλλου σε μια επιλογή ,παίζει ρόλο και η προέλευσή των LCD-TV που διατίθονται στην Ελληνική αγορά,σαν αντίκτυπο στην τιμή και στην ποιότητα. -Οι Sony φέρνει αυτές που συναρμολογούνται στην Ισπανία,με panel Samsung (από Kίνα οι S και Κορέα οι V) και μερικές Ουγγαρία (σε συνεργασία με Philips) -Οι Samsung κατασκευάζονται εξ'ολοκλήρου στην Σλοβακία και λίγες συναρμολογούνται σε Oυγγαρία (συνεργασία με Philips) και Αγγλία (οι μεγάλες) -Οι Toshiba είναι Αγγλικής κατασκευής,και Τουρκίας (συναρμολόγισης από BEKO),panel διάφορα. -Oι Sharp συναρμολόγισης Iσπανίας,λίγες Αγγλίας ,αλλά όλα τα panel της είναι Japan ! -Οι Panasonic κυκλοφορούν κατασκευής Τσεχίας οι καλές (με panel Taiwan,Japan Panasonic) και συναρμολόγισης Ισπανίας με panel Κίνας ή διάφορα. -Οι Philιps οι καλές είναι κατασκευής Βελγίου,Γαλλίας και οι "φθηνές" είναι κατασκευής Ουγγαρίας-είτε συναρμολόγισης και με διαφορα panel. -Oι Hitachi έρχονται από Κίνα και Τουρκία με διάφορα panel. -Οι JVC είναι κατασκευής Αγγλίας,και συναρμολόγισης Πολωνίας σε συνεργασία με την Thomson (που κατασκευάζει και στην Κίνα επίσης) με διαφορα panel. -Οι LG έρχονται από Ινδονησία ,Koρέα ,ή συναρμολόγισης Oυγγαρίας (από την Philips) ή Πολωνίας (από Τhomson). -Oι Loewe είναι συναρμολόγισης από Philips,Panasonic,Sharp με αντίστοιχα panel -Οι Grundig/Schaub Lorenz είναι συναρμολόγισης Philips (Oυγγαρίας),ΒΕΚΟ Tουρκίας, και σπάνια Toshiba (Aγγλίας) ,Panasonic, με διάφορα panel. -Οι Funai και Comet είναι συναρμολόγισης ΒΕΚΟ Τουρκίας,Τhomson-Κίνας,Sinudyne-Iταλίας, με διάφορα panel. Ανά παρτίδα προιόντων τα panel και τα υπόλοιπα υλικά και κυκλώματα μιας LCD-TV , μπορεί να διαφέρουν ,για κάποιο λόγο διαθεσιμότητας ή κοστολογίου ,σχετικά με αυτά που κυκλοφορούν στα περισσότερα ίδια προιόντα μιας εταιρίας.-Οπότε λογικό να μην μείνει κανείς ευχαριστημένος,παρά αυτά που νόμισε ή ειχε διαβάσει αν πέσει στην περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Η νέα σειρά S δεν εχει Wega engine,τουλάχιστον αυτές που έχουν ανακοινωθεί για την Ελλάδα . Οι κορυφαίες σε δυνατότητες ΤFT της εποχής μας ,από 1800ε και πάνω έχουν. H Panasonic ίσως έχει την καλύτερη συνολική ποιότητα κατασκευής απ'όλες τις φίρμες ,πολύ παραπάνω από τις Τoshiba και Samsung,είναι όμως παρεξηγημένη τεχνολογικά ,ίσως από λάθος διαφήμισή ή περιορισμένη διαθεση τους στην Ευρώπη . Ανά παρτίδα προιόντων τα panel και τα υπόλοιπα υλικά και κυκλώματα μιας LCD-TV , μπορεί να διαφέρουν ,για κάποιο λόγο διαθεσιμότητας ή κοστολογίου ,σχετικά με αυτά που κυκλοφορούν στα περισσότερα ίδια προιόντα μιας εταιρίας.-Οπότε λογικό να μην μείνει κανείς ευχαριστημένος,παρά αυτά που νόμισε ή ειχε διαβάσει αν πέσει στην περίπτωση. OK, είναι φανερό ότι ασχολείσαι πολύ περισσότερο από εμένα με το θέμα, και αυτά που λες είναι πολύ ενδιαφέροντα. Μερικές παρατηρήσεις όμως: Η WEGA Engine πλέον ονομάζεται Bravia Engine και ενσωματώνεται και στις δύο σειρές S,V. Αυτό έλεγε η ανακοίνωση της Sony το Μάρτιο, και ως τώρα δεν έχω δει καινούρια S χωρίς Bravia engine. Διάβασα το τελευταίο τεστ του Hi-Tech για τις 32άρες και οι περισσότερες από τις κορυφαίες κινούνταν λίγο πάνω- λίγο κάτω από τα 1500 ευρώ, με εξαίρεση την εξωπραγματική Philips 32PF9830. Ανάμεσά τους η Panasonic Viera TX32LX60F που πωλείται στα 1450 ευρώ, π.χ. εδώ. Προσωπικά δεν θα έδινα premium για Samsung. Θα πλήρωνα επιπλέον ευχαρίστως για Sony, Panasonic ή Philips αλλά κάπου εκεί σταματάω. Προσωπική γνώμη πάντα. Θα με ενδιέφερε να ανέφερες ποιες είναι οι άνω των 1800 ευρώ κορυφαίες 32ρες κατά τη γνώμη σου - αν δεν βαριέσαι. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 32 ίτζες είναι μεγάλη ρε συ ταξιδιώτη για δωμάτιο. εγώ έχω 23άρα lcd για τηλεόραση και οθόνη υπολογιστή και πιστεύω είναι υπεραρκετά ακόμα και 26άρα τη θεωρώ μεγάλη... :worry: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 32 ίτζες είναι μεγάλη ρε συ ταξιδιώτη για δωμάτιο. εγώ έχω 23άρα lcd για τηλεόραση και οθόνη υπολογιστή και πιστεύω είναι υπεραρκετά ακόμα και 26άρα τη θεωρώ μεγάλη... :worry: εχω συνηθισει φιλε μου την καπως μεγαλη τηλεοραση και θα ηθελα παλι το ιδιο. τα χρηματα δεν με ενδιαφερουν αρκει να παρω κατι καλο κι εχω ακουσει οτι η samsung σαρωνει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Ποιές βγήκαν πατάτα; Και ποιά καμμένα πάνελ; Μιλάμε για μια σειρά μοντέλων που μέσα σε μερικούς μήνες μετέτρεψε τη Sony από laughing stock στις LCD σε 1η σε πωλήσεις. Καθόλου άσχημα κατά τη γνώμη μου. Ένα προβληματάκι με το standby αναφέρθηκε το οποίο λυνόταν απλούστατα. Και η αναβάθμιση στις καινούριες μου φαίνεται πολύ ουσιαστική (BRAVIA engine και στη σειρά S, ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης κλπ.). Over 400,000 Sony Bravia TVs Found To Be Defective If you start me up; If you start me up I'll never stop If you bought a Sony Bravia LCD or rear-projection screen TV within the past year, you may have a little bit of a problem on your hands. Roughly 400,000 of the TVs which were sold in North America, South America and Asia cannot be turned off or come of out standby mode once they pass 1,200 hours of use. According to a Sony, users of affected Bravia models can go to its website where they will find instructions on how to have materials sent to them to update their TVs. Owners of Grand Wega models must use that same website to schedule a Sony authorized technician to come to their home to perform the update (all on Sony's dime of course). http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=803&ref=y Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 32 ίτζες είναι μεγάλη ρε συ ταξιδιώτη για δωμάτιο. εγώ έχω 23άρα lcd για τηλεόραση και οθόνη υπολογιστή και πιστεύω είναι υπεραρκετά ακόμα και 26άρα τη θεωρώ μεγάλη... :worry: Είναι θέμα συνήθειας. Κι εγώ με 29 ίντζες είμαι και δεν μπορώ να φανταστώ μικρότερη... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Over 400,000 Sony Bravia TVs Found To Be Defective If you start me up; If you start me up I'll never stop If you bought a Sony Bravia LCD or rear-projection screen TV within the past year, you may have a little bit of a problem on your hands. Roughly 400,000 of the TVs which were sold in North America, South America and Asia cannot be turned off or come of out standby mode once they pass 1,200 hours of use. According to a Sony, users of affected Bravia models can go to its website where they will find instructions on how to have materials sent to them to update their TVs. Owners of Grand Wega models must use that same website to schedule a Sony authorized technician to come to their home to perform the update (all on Sony's dime of course). http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=803&ref=y Eίχα γράψει Ένα προβληματάκι με το standby αναφέρθηκε το οποίο λυνόταν απλούστατα. Μ' αρέσει που το παρέθεσες κιόλας. :p Λοιπόν, ο σκληρά χτυπημένος από τη μοίρα κάτοχος Bravia μπορούσε να την βγάλει από την πρίζα για μερικά λεπτά, να την ξαναβάλει και να έχει άλλες 1200 ώρες χρήσης. Δηλαδή πρέπει να το κάνει 1 με 2 φορές το χρόνο, αναλόγως πόση τηλεόραση βλέπει. Αν δεν αντέχει να μπει στην επίπονη αυτή διαδικασία, η Sony του στέλνει τεχνικο στο σπίτι που του λύνει το πρόβλημα μια και καλή. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts