Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου εξήγησα πιο πάνω τι έγινε με την ομαδική παραγγελία, αλλά δεν εννοείς να το καταλάβεις. Ή έστω να βάλεις τη λογική να δουλέψει.

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει σχέση με το site και με το κατάστημα που έγινε η παρουσίαση. Λες να τα ακούμπησε η αντιπροσωπεία σε ένα-ένα μέλος του site χωριστά για να γράψει καλά λόγια; Λες να έκρυψαν καμία 9830 και να είπαν ότι είναι ΑΜΟΙ ώστε να παραπλανηθούν όσοι την είδαν;

Όλα αυτά που λες εδώ, πήγες και τα είπες και σε άλλο forum, αλλά δεν βρήκες συμμάχους και έμεινες στο ένα post. Αφού το Avsite τα παίρνει από την ΑΜΟΙ, γιατί δεν πας στο Avforum να μιλήσεις για τεχνολογική υπεροχή της 9830;

Και γιατί δεν πας εσύ, μόνος σου, να τη δεις την ΑMOI, να πεις τη γνώμη σου; Αλλά να πας στα ίσα, όχι στα μουλωχτα και μετά να μας πεις τι είδες και πώς σου φάνηκε.

Δες συγκριτικες δοκιμες μεταξυ Denon , Philips , Panasonic , Samsung , Pioneer και μετα να μου πεις για ποιοτητα εικονας. ( βεβαια οταν συγκρινουμε ενα Philips των 450ε με ενα Denon των 2.000ε τοτε ΙΣΩΣ η DENON να ηταν καλυτερη...Δυστυχως δεν το εχω δει σε συγκριτικες δοκιμες που πρωτη βγαινει η Panasonic και σε αποσταση αναπνοης η Philips τοσο σε Ελληνικα περιοδικα οσο και σε ξενα).

Σοβαρά μιλάς; Για δείξε μου μια συγκριτική δοκιμή που βγαίνει καλύτερη η Philips και η Panasonic...

Ή καλύτερα, πρότεινέ μου ένα DVD στα 250 και ένα στα 350Ε. Έτσι, από περιέργεια...

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Unforgiven εκανα 1 ποστ σαν απαντηση σε κατι που ειπε καποιος εκει, δεν ασχοληθηκα καν με το εν λογω Forum οπως γενικα ασχολουμαι πολυ λιγο με Ελληνικα AV Forums.

Ναι NLS, Unforgiven τολμω να πω πως ειναι ποιο λογικο αυτο που λετε ολοι οι FAN της ΑΜΟΙ οτι δηλαδη ολος ο ξενος/εγχωριος τυπος τα εχει "παρει" απο την Philips απο το να υπαρχουν συμφεροντα απο μερικους για το promotion της ΑΜΟΙ......

( Εδω βεβαια αν ασχολιοταν καποιος μαζι σου θα μπορουσαν ανετα να σου κανουν μηνυση ολα τα περιοδικα του κοσμου για συκοφαντικη δυσφημηση. )

NLS πουλαω και Selten αλλα δεν τις βγαζω κορυφη....Χαζο το επιχειρημα σου για να μην το χαρακτηρισω με χειροτερο τροπο...

Η Philips 37'9830 μιας και μιλαμε για την ΑΜΟΙ 37' εβγαλε ΠΟΛΥ λιγα ως καθολου προβληματα...Το μοντελο που καταδικαστηκε απο τους αγοραστες ηταν η 42' πραγμα που δεν θεωρειται συγκρισιμο με κατι που ΔΕΝ Βγαζει η ΑΜΟΙ....Ωστοσο η προσπαθεια μερικων να εξισωσουν το 37 με το 42 ηταν καπως επιτυχης. ( Αν ειχε η ΑΜΟΙ το θαρρος και την τεχνογνωσια ας προσπαθουσε να βγαλει 42' 1080... )

Οσο για το τι εχει η Philips οταν θα ανακοινωθουν τα νεα μοντελα της σε λιγοτερο απο μηνα και θα τριβουν τα ματια τους ολοι μαλλον το μονο οπλο που θα εχουν οι FAN της ΑΜΟΙ θα ειναι η τιμη της...

Οσο για τα τελευταια σου λογια δοξα το θεο εξυπνα μελη εχουμε θα βγαλουν το δικο τους πορισμα...

Οσο για τα τελευταια σου λογια δοξα το θεο εξυπνα μελη εχουμε θα βγαλουν το δικο τους πορισμα...

Εγώ σε ρώτησα να μου προτείνεις DVD και εσύ μου λες ότι τα μέλη είναι έξυπνα και έχουν βγάλει πόρισμα;

Εδω βεβαια αν ασχολιοταν καποιος μαζι σου θα μπορουσαν ανετα να σου κανουν μηνυση ολα τα περιοδικα του κοσμου για συκοφαντικη δυσφημηση

Μαζί ΜΟΥ; Είπα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο;

Αν ειχε η ΑΜΟΙ το θαρρος και την τεχνογνωσια ας προσπαθουσε να βγαλει 42' 1080

Σιγά το πράγμα! Θα έπαιρνε ένα panel της Sharp, θα έβαζε τα ηλεκτρονικά από μοντέλο 720p, και έτοιμη η πρωτοπόρα τηλεόραση. Η Philips που έχει θάρρος και τεχνογνωσία γιατί δεν βγάζει panel 1080; Γιατί δεν μπορεί να βγάλει τηλεόραση έστω στα 1080p;

Το μοντελο που καταδικαστηκε απο τους αγοραστες ηταν η 42'

Είδες που σου έκανε καλό και έμαθες ότι η 42ρα είχε προβλήματα, ενώ εσύ δεν είχες ιδέα; Είδες πόσα πράγματα έμαθες;

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

ναι θα προτιμούσα να μη χαρακτηρίσεις τίποτα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με χειρότερο τρόπο γιατί το λιγότερο που θα κάνω είναι report (ήδη το αν κάτι που κάνω είναι... χαζό, προσπερνά κατά ΠΟΛΥ τα δικαιώματα που σου έχω δώσει και προσπερνά κατά πολύ ότι θα έλεγες face2face) - σταματάω εκεί και προσπερνάω για το... καλό μας

μου κάνει εντύπωση που ξέρεις για το θάρρος και την τεχνογνωσία της AMOI (ή κάθε εταιρίας)

μου κάνει επίσης εντύπωση που ξέρεις από τώρα ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας με... αυτά που ΘΑ βγάλει η philips σε ένα μήνα

μιλάμε είσαι τρομακτικά αντικειμενικός - θύμησε μου να... μην περάσω ποτέ από το μαγαζί σου ούτε κανένας γνωστός μου (μάλιστα από μένα έχεις το ελεύθερο να μας πεις και να διαφημίσεις πράγματι με ποιά επιχείρηση εμπλέκεσαι για να ξέρουμε και εμείς)

νομίζω πράγματι όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τα τους :D

είναι εμφανέστατα όλα :D :D :D

---

NLS

ilogic.gr

Unforgiven εγω αναφερομουν στον NLS στα 2 πρωτα που απαντησες που με μια ευκολια εβγαλε ολη την υδρογειο στο μισθολογιο της Philips......

NLS επιχειρηματολογια 0 οποτε τι να σου απαντησω ?? Μαλλον νομιζεις πως ηρθες σε ενα Forum με πιτσιρικια που δεν ξερουν τι τους γινεται και γιαυτο λες οσα λες..Αν καποιος αξιζει Report αυτος εισαι εσυ και ολοι οσοι μεταφερθηκατε απο το εν λογω site για να επιβαλετε την αποψη σας και εδω , οτι δλδ η ΑΜΟΙ ειναι κορυφη...Το οτι συγκρινατε ολοι την 37 ΑΜΟΙ με την 42 PHILIPS ειναι τραγελαφικο αλλα μαλλον το κανατε με βαση το οτι η 42' παρουσιασε προβληματα ενω η 37' που δεν ειχε τα ιδια προβληματα θα ηταν δυσκολο θυμα.

( Οσο για το Face2Face ασε τα ακουμε πολυ αυτα εδω μεσα απο τους αφανεις Rambo. )

Α και οταν λεω πουλαω τα παντα εννοω πουλαω τα παντα και αν τα "επαιρνα" απο την Philips δεν νομιζω να ελεγα ουτε πως η Panasonic εχει βγαλει καλυτερο DVD αλλα ουτε και πως σε Plasma η Pioneer ειναι σαφως καλυτερη.

Εχεις να πεις τιποτα που να αξιζει τον χωρο που θα πιασει εδω η θα αρχισεις τα μπλα μπλα μπλα μπλα παλι ? Αν οχι μην μπεις στον κοπο να απαντησεις...

αφού δεν είδες επιχειρηματολογία τι να συζητάμε :D ο κόσμος βλέπει που λες και εσύ... ίσως αποκτήσεις μισό πόντο αντικοιμενικότητας αν πας να δεις έστω μια από αυτές που θάβεις

πάλι μας αναφέρεις περί πιτσιρικιών κλπ... χαχαχαχαχα μιλάμε δεν παίζεσαι

και να σου πω, αντί να απειλείς, γιατί δεν υλοποιείς; το κουμπί "αναφορά" είναι κάτω αριστερά... έλα ανάφερε εμάς τους κακούς (μέχρι στιγμής έχουμε σε αυτό το thread απλά έναν που έκρινε το συντακτικό κάποιου και αμέσως κάποιος moderator επενέβη και μετά εσένα που με βγάζεις χαζό... έλα, πάτα το κουμπάκι να δούμε)

αχ την λυπάμαι το καημένο θύμα την philips την 37... μου έρχεται να κλάψω... ευτυχώς υπήρχε ένας σταυροφόρος για να μη σπιλωθεί (και κατάφερε ακριβώς αυτό ...ΝΟΜΙΖΕΙ)

αν είμαι αφανής μπορείς να ρωτήσεις τους παλιότερους εδώ μέσα (τους ΠΟΛΥ παλιότερους όμως πχ. από ίδρυσης) - όσο για Ράμπο δεν ξέρω γιατί το αναφέρεις μια και η φράση μου ήταν πολύ απλά ότι δεν θα έλεγες τα ίδια face2face (θα τα έλεγες δηλαδή; για να ξέρουμε)

πάντως έτσι για να μην γελιέσαι ότι εσύ είσαι καμιά ακτίδα αντικειμενικότητας και δεν μπορούμε καν να σε αντικρούσουμε (ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις εσύ καταφέρει να απαντήσεις σε τίποτα ουσιαστικό), ήδη 3 άτομα άσχετα μεταξύ τους μου έχουν ρίξει σύρμα ότι γελάνε πολύ (ο ένας είναι φαντάρος και προσφέρεις υπηρεσία που γελάει το παιδί - βέβαια ως φαντάρος, έστω και εξ'αναβολής, είναι "πολύ παιδάκι" και ξέρω ότι εκεί δεν απευθύνεσαι... το έχεις πει μόλις 50 φορές οπότε το μάθαμε)

ίσως δεν έχεις καταλάβει ότι όλη η συζήτηση συνεχίζεται με αυτό το σκοπό (sorry guys έπρεπε να το πω κάποια στιγμή)

συνέχισε όπως πας μια χαρά μια χαρά :D

και κλείνω όπως άνοιξα το post: ο κόσμος βλέπει που λες και εσύ... ίσως αποκτήσεις μισό πόντο αντικοιμενικότητας αν πας να δεις έστω μια από αυτές που θάβεις

---

NLS

ilogic.gr

Αν εχεις ενα καλο DVDplayer με Progressive scan ( Βλεπε Philips 963SA ) τοτε ενα PC δεν μπορει να βγαλει καλυτερη ποιοτητα σε σκετο DVD.

Τωρα για HD content αυτο ειναι ασχετο θεμα με τα DVD.

Είδα αυτό το post σου και απόρησα πως δεν σου είπε κανείς τι πράγματα είναι αυτά που λες. Είναι δυνατόν να πιστεύεις κάτι τετοιο;;;;

Ένα οποιοδήποτε pc με μια ΑΤΙ μέσα, δίνει εικόνα που και το πιο ακριβό dvd player δεν μπορεί καν να πλησιάσει.

Φαντάσου να δίνεις 1920x1080 feed απο μια ταινία που είναι απλό dvd στην τηλεόραση. Σκέψου πως θα δείχνει.

HTC Desire Root User

Θα δινει σε τηλεοραση απλη 1920χ1080 ???? ( Μαλλον εχασες το σημειο οτι δεν μιλουσαμε για τηλεορασεις 1080 )

NLS αφου εισαι τοσο παλιος εδω μεσα πηρα την πρωτοβουλια και πατησα το κουμπακι. Οσο για τα 3 ατομα που λες ( μπροστα στα 1000+ που εχουμε εδω δεν νομιζω πως μετρανε ) μονο @@ δεν εχουν αφου λενε οσα λενε στο prv σου...

( Μηπως κατα τυχη ειναι και αυτα μελη του AVSITE ? )

Ας περιμενουμε να δουμε τι θα πουνε και οι Moderators με οσα ειπες στο τελευταιο σου post...

ότι πεις εσύ :)

από περιέργεια, το report είναι based on what ακριβώς;

(α και κάτι άλλο για να καταλάβω... εγώ "εκπροσωπώ" τρεις και εσύ άλλους χίλιους; τους ρώτησες; εγώ πάντως δεν εκπροσωπώ κανέναν άλλο εκτός από μένα, απλά σου ανέφερα τρεις ανθρώπους τι μου είπαν)

---

NLS

ilogic.gr

ώπα... ψέμα... δεν σου είπα τι μου είπαν... είπα απλά το γενικό νόημα - το τι μου είπαν δεν μπορώ να το πω γιατί τότε θα είχαμε πράγματι σοβαρό λόγο για report

:D :D :D

---

NLS

ilogic.gr

Θα δινει σε τηλεοραση απλη 1920χ1080 ???? ( Μαλλον εχασες το σημειο οτι δεν μιλουσαμε για τηλεορασεις 1080 )

NLS αφου εισαι τοσο παλιος εδω μεσα πηρα την πρωτοβουλια και πατησα το κουμπακι. Οσο για τα 3 ατομα που λες ( μπροστα στα 1000+ που εχουμε εδω δεν νομιζω πως μετρανε ) μονο @@ δεν εχουν αφου λενε οσα λενε στο prv σου...

( Μηπως κατα τυχη ειναι και αυτα μελη του AVSITE ? )

Ας περιμενουμε να δουμε τι θα πουνε και οι Moderators με οσα ειπες στο τελευταιο σου post...

Εφοσον μιλάς για progressive dvd players δεν τίθεται θέμα μόνο για απλές τηλεοράσεις μέσω RGB, αλλά και στις καλύτερες που έχουν είσοδο vga (τουλάχιστον). Αυτά είναι παλιά πάντως στο thread. Εδώ έχουμε φρέσκο ψωμί για να μιλήσουμε. Αχ ρε περιμένω κάνα reveiw απο κάνα περιοδικό να δω τι θα λες μετά.

HTC Desire Root User

Progressive scan δεχεται και η 9417 που τυγχανει να εχω και δεν εχει εισοδο για VGA....Πολλες εχουνε Progressive Scan και δεν ειναι 1080.....

NLS based on what θα δεις.....Δεν νομιζω ομως να αρεσει το οτι αναφερες οτι εισαι μελος απο το 2003 υπονοοντας κατι...( Ειναι ευκολο βλεπεις να γινεις μελος απο την αρχη ενος Forum και μετα να χαθεις κανοντας ετσι μονο 100+ posts.... )

Progressive scan δεχεται και η 9417 που τυγχανει να εχω και δεν εχει εισοδο για VGA....Πολλες εχουνε Progressive Scan και δεν ειναι 1080.....

NLS based on what θα δεις.....Δεν νομιζω ομως να αρεσει το οτι αναφερες οτι εισαι μελος απο το 2003 υπονοοντας κατι...( Ειναι ευκολο βλεπεις να γινεις μελος απο την αρχη ενος Forum και μετα να χαθεις κανοντας ετσι μονο 100+ posts.... )

Άλλο λεω εγώ, άλλο λες εσύ. Σε ΌΛΕΣ τις τηλεοράσεις που δέχονται progressive με βύσμα VGA,DVI,HDMI, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις καλύτερη εικόνα απο ότι με υπολογιστή. Αυτό λέω.

HTC Desire Root User

Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...εχω παραγγειλει μα LG LCD TV 32' HD-READY.δεν εχει ομως εισοδο HDMI.Θα εχω προβλημα με τα μελλοντικα hd-dvd?εχει ομως εισοδο dvi.Μπορω να κανω μετατροπη στον adapter οταν θα χρειαστει ? (και αν?).Mηπως να την ακυρωσω? please help δεν γνωριζω τι να κανω...!!??!!

Ειδικα το οτι κουβαληθηκαν απο εκει εδω για να με βγαλουν λαθος ειναι αρκετα περιεργο

#2 και #3 μαζί

Μαλλον νομιζεις πως ηρθες σε ενα Forum με πιτσιρικια που δεν ξερουν τι τους γινεται και γιαυτο λες οσα λες..Αν καποιος αξιζει Report αυτος εισαι εσυ και ολοι οσοι μεταφερθηκατε απο το εν λογω site για να επιβαλετε την αποψη σας και εδω , οτι δλδ η ΑΜΟΙ ειναι κορυφη

Οσο για το Face2Face ασε τα ακουμε πολυ αυτα εδω μεσα απο τους αφανεις Rambo

και σε αυτά τα 4 απαντώ φυσιολογικά το εξής:

αν είμαι αφανής μπορείς να ρωτήσεις τους παλιότερους εδώ μέσα (τους ΠΟΛΥ παλιότερους όμως πχ. από ίδρυσης)

και φυσικά (ειδικά για το περί ράμπο του 4) απαντώ και το:

όσο για Ράμπο δεν ξέρω γιατί το αναφέρεις μια και η φράση μου ήταν πολύ απλά ότι δεν θα έλεγες τα ίδια face2face (θα τα έλεγες δηλαδή; για να ξέρουμε)

εξηγώ δηλαδή ενώ φυσικά είναι εμφανές και που νομίζεις ότι είδες "ράμπο" (μόνο εσύ):

ήδη το αν κάτι που κάνω είναι... χαζό, προσπερνά κατά ΠΟΛΥ τα δικαιώματα που σου έχω δώσει και προσπερνά κατά πολύ ότι θα έλεγες face2face

(μήπως λέω κάτι λάθος;...)

φυσικά εσύ είχες δική σου εξήγηση (αν καταλαβαίνω από ότι "υπονοείς"):

Δεν νομιζω ομως να αρεσει το οτι αναφερες οτι εισαι μελος απο το 2003 υπονοοντας κατι

(χαχαχαχαχα μεγάλα σενάρια συνομοσίας...)

εγώ απλά παραθέτω τα εξής (για την ευκολία και τον moderators):

(αυτό δεν ήταν καν προς εμένα αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον)

Στην ηλικια σου δεν ειναι καλο να συγχιζεσαι johny.......Αν δεν θελεις να απαντησεις με επιχειρηματα τοτε μην απαντας καθολου...Ειδικα εφοσον δεν σου αρεσουν οσα λεω.

(αυτό έχει άλλο ενδιαφέρον... βάση των οδηγιών σου πρέπει να πάμε στα σπιτάκια μας - μας διώχνεις από το δικό σου δηλαδή;...)

Πηγαιντε σπιτακια σας , προωθηστε αλλου τις ΑΜΟΙ , αγοραστε και οταν σας βγουν πατατες κρεμαστε τες απο το ταβανι για ντεκορ

(και φυσικά αυτό το οποίο θα μπορούσε να έχει ένα report από μόνο του - αλλά έχει σημασία από που διαβάζει κάποιος κάτι για να το πάρει σοβαρά ή όχι... οπότε στην περίπτωση σου έκανα αυτό που έπρεπε: δεν το πήρα σοβαρά)

Χαζο το επιχειρημα σου για να μην το χαρακτηρισω με χειροτερο τροπο...

(άλλο ένα ενδιαφέρον και μάλλον άξιο report post σου... αλλά είπαμε... σε προσπερνάμε)

Εχεις να πεις τιποτα που να αξιζει τον χωρο που θα πιασει εδω η θα αρχισεις τα μπλα μπλα μπλα μπλα παλι ?

I rest my case. Λυπάμαι για όσες philips ΔΕΝ πουλήσεις εδώ (αλλά το πέτυχες μόνος σου δεν βοήθησε κανείς - ούτε φυσικά καμία AMOI). Ευχαριστώ για το γέλιο που τόσο απλόχερα προσέφερες.

---

NLS

ilogic.gr

Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...εχω παραγγειλει μα LG LCD TV 32' HD-READY.δεν εχει ομως εισοδο HDMI.Θα εχω προβλημα με τα μελλοντικα hd-dvd?εχει ομως εισοδο dvi.Μπορω να κανω μετατροπη στον adapter οταν θα χρειαστει ? (και αν?).Mηπως να την ακυρωσω? please help δεν γνωριζω τι να κανω...!!??!!

υπάρχει adaptor HDMI -> DVI αν τον χρειαστείς τελικά

το θέμα είναι ότι το HDMI υποστηρίζει κάποια επιπλέον προτόκολα που έχουν σχέση με το DRM των μελοντικών ταινιών (καθαρά τεχνητό πράγμα δηλαδή)... ίσως εκεί κωλώσει το θέμα και πουθενά αλλού

δύσκολο πάντως σύντομα να δούμε πρόβλημα, βλέπεις πάρα πολλοί projectors έχουν DVI ή και VGA και όχι HDMI, οπότε αποκλείεται απλά να τους "αγνοήσουν" και να μην παίζουν οι ταινίες εκεί

αλλά εκεί το πάνε "εν καιρώ" (πιθανά θα έχεις ξαναλλάξει TV μέχρι τότε)

---

NLS

ilogic.gr

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει μια τηλεόραση για να χαρακτηριστεί HD Ready, δεν θα έχεις πρόβλημα. Συγκεκριμένα, το HD Ready, εξασφαλίζει την ύπαρξη HDCP, η έλλειψη του οποίου είναι το μοναδικά πρόβλημα που θα μπορούσες να έχεις.

lg RZ-32LZ55...

RF In

AV In

Scart (Full)

Scart (Half)

DVI-I input (con HDCP)

PC Audio In

αρα ειμαι οκ απο αποψη συμβατοτητας ...απλα τα νεα HDDVD θα εχουν εξοδο dvi?επισεις η τιμη που την πηρα ειναι εξαιρετικη (1050euro))και το σκεφτομαι να την ξαναστειλω πισω....

DVI-I input (con HDCP)

Αν το "con" σημαίνει "με" είμαστε ΟΚ.

Υπάρχουν καλώδια HDMI-DVI καθώς και αντάπτορες HDMI-DVI οπότε θα είμαστε οκ :)

SOTO γιατι δεν κοιτας και καμια Samsung ?? Απο οτι ξερω η συγκεκριμενη 32' LG δεν ειναι καλη οσο αφορα την ποιοτητα εικονας...

Γιατι δεν κοιτας την LG-32LP1R οσο αφορα LG ? Εχει HDMI και αρκετα καλυτερη ποιοτητα εικονας...βεβαια ειναι και καπου 400-500ε ακριβοτερη.

( η LZ55 υποστηριζει HDCP )

Σε Samsung μπορεις να κοιταξεις την LE32T51B...Περιπου τα ιδια λεφτα με την LZ55 αλλα αρκετα καλυτερη...

HellasVagabond,οδηγείς την κουβέντα εκεί που νομίζεις ότι σε συμφέρει.

Όλοι όσοι έχουν γράψει από το Avsite εδώ μέσα,δεν το έκαναν για να υποστηρίξουν την Amoi,αλλά κατόπιν ανοίγματος σχετικού θέματος από εμένα,με την προτροπή μου να μπουν να διαβάσουν τα γραπτά και να γελάσουν ή να κλάψουν.

Κυρίως όμως να κλάψουν γιατί είδαν τι πουλάνε κάτι πωλητές σαν κι εσένα και με ποιό τρόπο το πλασσάρουν στον άμοιρο καταναλωτή.

Αντί λοιπόν να κοιτάξεις να μάθεις από τα γραπτά κάποιων έτσι ώστε αυτό να το "πουλήσεις" στους πελάτες σου,κάθεσαι και πληκτρολογείς ότι σου κατέβει για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τα γραπτά σου.

Ας ξαναθυμηθούμε μερικά από αυτά για να μην τα ψάχνουνε οι "υποστηρικτές" σου.

-"Αν μπορει πεστου να περιμενει......Το λεω γιατι εν οψει του blue-ray και του HD-DVD θα προσθεθουν στις LCD τα αντιστοιχα εξαρτηματα για υποστηριξη των πρωτων και με μικρη διαφορα στην τιμη"

Λέγοντας "εξαρτήματα" εννοούσες την σύνδεση hdmi!!!

-"Αν εχεις ενα καλο DVDplayer με Progressive scan ( Βλεπε Philips 963SA ) τοτε ενα PC δεν μπορει να βγαλει καλυτερη ποιοτητα σε σκετο DVD."

-"Εμενα επαιξε κανονικα στο Philips 963SA και το Pioneer 720H.

Δεν επαιξε ομως στο Philips 763."

Προσοχή!!! αυτό που "σου έπαιξε κανονικά" στο DVD Philips είναι το Terminator 2 σε HD DVD!!!

ίσως το καλύτερο...

-"Η 9830 εχει μακραν την καλυτερη τεχνολογια στην αγορα και γιαυτο και παρουσιασε αρκετα προβληματα και αποσυρθηκε για να βγει το ποιο καινουργιο που δεν εχει ανακοινωθει καν. ( Αποτι ξερω θα ανακοινωθει τον μαρτιο).

Με την λογικη αυτη ομως δεν παει κανεις πουθενα. Δεν εξεταζουμε χρηματα αλλα ποιοτητα εικονας."

-"Δεν νομιζω πως θα μπορουσε αλλη εταιρεια να φτιαξει LCD με την τεχνολογια της Philips και τρανταχτη αποδειξη ειναι οι 45'Aquos της Sharp που εχουν ιδια αναλυση αλλα λογω τεχνολογικων διαφορων βγαζουν χειροτερο αποτελεσμα απο την Philips τοσο στην αναπαρασταση των χρωματων οσο και στην ποιοτητα της εικονας.

Ειναι οντως ατυχες οτι παρουσιαστηκαν καποια ελλατωματικα μοντελα αλλα εφοσον εχουν πουληθει χιλιαδες F9830 στην ευρωπη μερικες δεκαδες ελλατωματικα μοντελα ειναι λογικο να υπαρχουν. ( Με την ιδια λογικη οταν βγηκε το Audi TT που εκανε 35.000 και το Mazda Rx8 που εκανε 39.000 και μετα απο λιγο καιρο παρουσιασαν προβληματα δεν ειδα κανεναν να τα πεταει η να παραπονιεται... )"

"( Προσωπικα εμπιστευομαι τα ξενα forums περισσοτερο )"

Είναι ίσως αυτά που την σύνδεση hdmi την αναφέρουν σαν "εξάρτημα".

Κανένας δεν προσπάθησε να σου πουλήσει Amoi,αντίθετα εσύ γράφεις ότι περιμένεις πως και πως ν'αρχίσουν να βγαίνουν βλάβες σε αυτή και να δεις τότε τι θα πουν οι αγοραστές της.

Εσύ όμως δεν έπραξες το ίδιο για τις Philips που αν ήσουν σωστός τόσο απέναντι στους πελάτες σου όσο και στον εαυτό σου,ήσουν υποχρεωμένος ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ να βγεις και να τους κράξεις και όχι να γράφεις φαιδρότητες του τύπου "ήταν πολύ προηγμένη τεχνολογικά γι' αυτό χάλασε".

Αυτά είχα να σου πω και να ξέρεις ότι τόσο στο http://www.Avsite.gr όσο και στο

http://www.avforum.gr υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το χώρο της εικόνας και του ήχουν,έχουν φάει πολλά μερόνυχτα τόσο σε δοκιμές όσο και σε διάβασμα και ότι γράφουν το κάνουν όχι για να "πουλήσουν" αλλά για να βοηθήσουν.

Και μετα απο αυτο τον τρομερο λογο ( ουτε προεκλογικος να ηταν ) συνεχιζουμε...

( Απλα να υπενθιμισω πως

Α) HDMI και HDCP δεν εχουν ολες οι οθονες παρα γενικα τα ακριβα μοντελα γιαυτο ειπα στον φιλο να περιμενει...Τωρα αν εσυ κολας στον προσδιορισμο ως εξαρτηματα τι να αλλο μενει να πω ??? Χωρια το DRM...

Β) Εχεις αμφιβολιες για το οτι εχουν πουληθει χιλλιαδες κομματια της σειρας 9830 ? Αν ναι ισως καταφερω να παρω στοιχεια απο την Philips.

Αληθεια ποσες δεκαδες κομματια εχει πουλησει η ΑΜΟΙ ??

Γ) Να κραξω την Philips γιατι ακριβως ?? Εχω πουλησει καμια 30αρια κομματια 32-37' της σειρας 9830 και αν θυμαμαι καλα 8 κομματια 42' 9830 και κανενα δεν παρουσιασε προβλημα. Να την κραξω με βαση οτι λενε οι αλλοι ?? Αυτο μαλλον το κανουν τα μελη του Avsite οχι εγω οπως δεν κρινω την ΑΜΟΙ παλι με βαση οτι εχουν δει αλλοι...

Δ) Μιλουσα για τηλεορασεις απλης αναλυσης και οχι 1080 οταν ειπα πως ενα καλο progressive scan DVD player βγαζει καλυτερη ποιοτητα.

Ε) Τελικα το Τ2 HDDVD εχει και τις 2 εκδοσεις αφου ειναι διπλης οψεως. )

Μην μπερδεύουμε τον κόσμο...

ΟΛΕΣ οι τηλεοράσεις που είναι HD Ready έχουν HDCP. Πολλές απ' όσες δεν έχουν το λoγότυπο HD Ready, επίσης υποστηρίζουν το HDCP. Αυτά τα δύο μας κάνουν ότι το συντριπτικό ποσοστό των σύγχρονων τηλεοράσεων δεν έχουν πρόβλημα.

(Καλά, κρίνεις ποιά τηλεόραση είναι καλύτερη από την άλλη και συμβουλεύεις τον κόσμο ποιά να αγοράσει και δεν κατάλαβες ότι έβλεπες το Terminator SD και όχι HD;;; :X :X :X )