Gx2 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Kάπου στο μενού του operatv πρέπει να υπάρχει και ο opera browser. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Μπορείτε να προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο τηλεόρασης μεταξύ 40-45 ιντσών και με 100Hz, όχι απαραίτητα smart ή 4κ, κοντά στα 400 ευρώ; Sent from my N5206 using Tapatalk Δεν ανοίγω άλλο θέμα. Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια 49-50 ιντσών, 450-500€. Δεν θέλω να κάνει παπάδες. Να παίζει απροβληματιστα χωρίς συννεφάκια και διακοπές. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Δεν ανοίγω άλλο θέμα. Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια 49-50 ιντσών, 450-500€. Δεν θέλω να κάνει παπάδες. Να παίζει απροβληματιστα χωρίς συννεφάκια και διακοπές. Ότι και να αποφασίσεις πρέπει να υποστηρίζει και DVB-T2 ...x265 σήμα (στα επόμενα χρόνια θα γίνει η μετάβαση του ψηφιακού σε αυτό ....) https://www.digitallife.gr/digea-i-metavasi-sti-nea-technologia-dvb-t2-einai-anapofefkti-35584 http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500154405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Ότι και να αποφασίσεις πρέπει να υποστηρίζει και DVB-T2 ...x265 σήμα (στα επόμενα χρόνια θα γίνει η μετάβαση του ψηφιακού σε αυτό ....) https://www.digitallife.gr/digea-i-metavasi-sti-nea-technologia-dvb-t2-einai-anapofefkti-35584 http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500154405 Σε ευχαριστώ. Αυτή αν κατάλαβα σωστά το έχει ε; https://www.skroutz.gr/s/9665020/LG-49LH630V.html?from=account_favorites#specs Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Σε ευχαριστώ. Αυτή αν κατάλαβα σωστά το έχει ε; https://www.skroutz.gr/s/9665020/LG-49LH630V.html?from=account_favorites#specs Ναι έχει .Γιατί δεν ψάχνεις κάτι με Android λειτουργικό ; Θα έχεις όλα τα οφέλη του Android ...kodi ,προγράμματα ,κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Ναι έχει .Γιατί δεν ψάχνεις κάτι με Android λειτουργικό ; Θα έχεις όλα τα οφέλη του Android ...kodi ,προγράμματα ,κτλ... Δεν το έχω κοιτάξει είναι η αλήθεια. Θα το δω. Ευχαριστώ Λίγο που κοίταξα τώρα στο skroutz ξεφεύγουμε σε τιμές.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Δεν το έχω κοιτάξει είναι η αλήθεια. Θα το δω. Ευχαριστώ Λίγο που κοίταξα τώρα στο skroutz ξεφεύγουμε σε τιμές.... Αυτό πρόσεξα τώρα ...Οι sony ήταν ποιο φθηνές ..υπήρχε μοντέλο του 2016.. 49" 4k πριν 1 μηνα κάτω από 600.. (πάντως αξίζει με Android λειτουργικό! είναι οι πραγματικά smart tv ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Παιρνεις μια μη smart, αγοραζεις ενα tv box και εισαι ετοιμος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Παιρνεις μια μη smart, αγοραζεις ενα tv box και εισαι ετοιμος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτοιμη....Ναι το σκέφτηκα αυτό. Δεν έχω ιδέα από TV box αλλά θα το ψάξω. Μια τηλεόραση της προκοπής θέλω. Ας μην είναι smart . Απλά να παίζει απροβληματιστα Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 δηλαδή ποτε θα γινει αυτό με το υποχρεωτικο DVD-T2?οι τιβι που εχουμε τωρα θα δειχνουν δηλαδή μαυρο??3 τιβι σπιτι πρεπει να τις αλλαξουμε γμτ?ποτε θα είναι το deadline? Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 δηλαδή ποτε θα γινει αυτό με το υποχρεωτικο DVD-T2?οι τιβι που εχουμε τωρα θα δειχνουν δηλαδή μαυρο??3 τιβι σπιτι πρεπει να τις αλλαξουμε γμτ?ποτε θα είναι το deadline? Sent from mTalk ΘΑ γίνει. Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί και κανένα deadline. Απλά είναι λογικό να γίνει κάποια στιγμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 δηλαδή ποτε θα γινει αυτό με το υποχρεωτικο DVD-T2?οι τιβι που εχουμε τωρα θα δειχνουν δηλαδή μαυρο??3 τιβι σπιτι πρεπει να τις αλλαξουμε γμτ?ποτε θα είναι το deadline? Sent from mTalk Ναι θα γίνει ...Είναι αναπόφευκτο!! Στην Ελλάδα δυστυχώς όλα γίνονται στο πόδι και ΔΕΝ υπάρχει σωστή ενημέρωση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Ναι θα γίνει ...Είναι αναπόφευκτο!! Στην Ελλάδα δυστυχώς όλα γίνονται στο πόδι και ΔΕΝ υπάρχει σωστή ενημέρωση ! Αναπόφευκτο ίσως. Προς το παρόν απλά η DIGEA πιέζει την κυβέρνηση να πάνε σε Τ2. Αυτό συμβαίνει και τίποτα παραπάνω. Αφού δεν έχει αποφασιστεί κάτι να σε ενημερώσουν σε τι; Μας πιέζει η DIGEA; :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Αναπόφευκτο ίσως. Προς το παρόν απλά η DIGEA πιέζει την κυβέρνηση να πάνε σε Τ2. Αυτό συμβαίνει και τίποτα παραπάνω. Αφού δεν έχει αποφασιστεί κάτι να σε ενημερώσουν σε τι; Μας πιέζει η DIGEA; :cool: Είναι μεγάλη κουβέντα Αλλά αυτό που έλεγε ο συριζα για τον αριθμό των καναλιών έχει μια μικρή δόση αλήθειας ....Ναι μεν χωράνε περισσότερα κανάλια ΑΛΛΆ Όλα που εκπέμπουν τώρα ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ σταθερό bitrate Και δεν πλησιάζουν στα 1080p! Όταν θα προστεθεί το mega + κάποιο θεματικά το σύστημα Δεν θα το σηκώσει !! Ήδη τώρα κάποιες φορές υπάρχει παραμόρφωση σήματος !! Όταν πχ το Star παίζει ταινία στα 1080p η digea ανεβάζει το bitrate στο Star και συγχρόνως κατεβάζει απο κάποιο κανάλι που δεν το χρειάζεται εκείνη την στιγμή !! (το εψιλον έχει την χειρότερη ποιότητα από όλα ) Με το DVB-T2 ...x265 η εικόνα θα συμπιέζεται επιπλέον χωρίς να χάνεται η ποιότητα (μικρότερο φάσμα εκπομπής...) με αποτέλεσμα να χορουν περισσότερα κανάλια + η δυνατότητα εκπομπής σε 4k Η Digea Πάντα ήξερε ΑΛΛΆ έκανε το κοροιδο!!(την εποχή που εμείς συζητούσαμε για την ψηφιακή εποχή ...x264 ,με δυνατότητες στα 1080p τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη συζητούσαν για μετάβαση σε DVB-T2 ,θα μπορούσαμε να πάμε κατευθείαν στην νέα τεχνολογία !) Απαιτούνται χρήματα για επένδυση (θα μπορούσε να επενδύσει απο την αρχή σε αυτό αλλά επέλεξε την φθηνή λύση !) Όπως έγραψα στην Ελλάδα ζούμε ! Η πολιτική απόφαση λογικά θα έρθει ξαφνικά και αφού τα μαγαζιά,αλυσίδες έχουν ξεπουλήσει ότι παλιό υπάρχει .... (θα το ξέρουν λίγα πολιτικά κανάλια,"φίλοι" που θα έχουν εισάγει τους καινούργιους αποκωδικοποιητες...για να βγάλουν χρήματα..ότι έγινε και την πρώτη φορά ...) Edited September 17, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Είναι μεγάλη κουβέντα Αλλά αυτό που έλεγε ο συριζα για τον αριθμό των καναλιών έχει μια μικρή δόση αλήθειας ....Ναι μεν χωράνε περισσότερα κανάλια ΑΛΛΆ Όλα που εκπέμπουν τώρα ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ σταθερό bitrate Και δεν πλησιάζουν στα 1080p! Όταν θα προστεθεί το mega + κάποιο θεματικά το σύστημα Δεν θα το σηκώσει !! Ήδη τώρα κάποιες φορές υπάρχει παραμόρφωση σήματος !! Όταν πχ το Star παίζει ταινία 1080p η digea ανεβάζει τα bitrate στο Star και κατεβάζει σε κάποιο κανάλι που δεν το χρειάζεται εκείνη την στιγμή !! (το εψιλον έχει την χειρότερη ποιότητα από όλα ) Με το DVD-T2 ...x265 η εικόνα θα συμπιέζεται επιπλέον χωρίς να χάνεται η ποιότητα (μικρότερο φάσμα εκπομπής...) με αποτέλεσμα να χορουν περισσότερα κανάλια + η δυνατότητα εκπομπής σε 4k Η Digea Πάντα ήξερε ΑΛΛΆ έκανε το κοροιδο!! Απαιτούνται χρήματα για επένδυση (θα μπορούσε να επενδύσει απο την αρχή σε αυτό αλλά επέλεξε την φθηνή λύση !) Όπως έγραψα στην Ελλάδα ζούμε ! Η πολιτική απόφαση λογικά θα έρθει ξαφνικά (θα το ξέρουν λίγα πολιτικά κανάλια,"φίλοι" που θα έχουν εισάγει τους καινούργιους αποκωδικοποιητες...για να βγάλουν χρήματα..ότι έγινε και την πρώτη φορά ...) Αν διανείμεις το φάσμα σε high definition κανάλια, αν δε κάνω λάθος χωράνε 9. Εξάλλου τα 4 που έλεγαν ήταν χωρίς την de facto προσθήκη όλων των κρατικών. Μισά εσείς, μισά εγώ.... Κι έχεις δει τι χώρο πιάνει η ΕΡΤ; ΕΡΤ,ΕΡΤ HD, ΒΟΥΛΗ, ΝΕΤ, ΕΤ3, DEUTSCHE WELLE, ΤV5, RIK, BBC, και μερικά ραδιόφωνα. Ο αντίλογος που έχει μια βάση, έστω και αδύναμη (δε γίνεται να μείνουμε πίσω), λέει ότι δεν πρέπει να φορτώσουμε ξανά κόστος στους καταναλωτές για να αντικαταστήσουν τόσο σύντομα τους δέκτες τους. Να θυμίσω όμως πόσα λεφτά πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων, όταν η ΕΡΤ ακολούθησε δικό της δρόμο (mpeg2) και μετά αναγκάστηκε ο κόσμος να πετάξει ότι είχε πάρει, όπως και η ΕΡΤ τα δικά της mpeg2 και να αγοράσει ξανά μηχανήματα από την αρχή (mpeg4). Λεφτά (για πέταμα) υπάρχουν. Αυτό που πρέπει βέβαια να κάνει κάποιος τώρα είναι να πάρει τηλεόραση με DVB-T2 για να είναι έτοιμος για τις εξελίξεις. Αποφάσεις δε νομίζω πάντως να παρθούν πριν τις εκλογές, για πολιτικούς λόγους και όχι τεχνολογικούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Αν διανείμεις το φάσμα σε high definition κανάλια, αν δε κάνω λάθος χωράνε 9. Εξάλλου τα 4 που έλεγαν ήταν χωρίς την de facto προσθήκη όλων των κρατικών. Μισά εσείς, μισά εγώ.... Κι έχεις δει τι χώρο πιάνει η ΕΡΤ; ΕΡΤ,ΕΡΤ HD, ΒΟΥΛΗ, ΝΕΤ, ΕΤ3, DEUTSCHE WELLE, ΤV5, RIK, BBC, και μερικά ραδιόφωνα. Ο αντίλογος που έχει μια βάση, έστω και αδύναμη (δε γίνεται να μείνουμε πίσω), λέει ότι δεν πρέπει να φορτώσουμε ξανά κόστος στους καταναλωτές για να αντικαταστήσουν τόσο σύντομα τους δέκτες τους. Να θυμίσω όμως πόσα λεφτά πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων, όταν η ΕΡΤ ακολούθησε δικό της δρόμο (mpeg2) και μετά αναγκάστηκε ο κόσμος να πετάξει ότι είχε πάρει, όπως και η ΕΡΤ τα δικά της mpeg2 και να αγοράσει ξανά μηχανήματα από την αρχή (mpeg4). Λεφτά (για πέταμα) υπάρχουν. Αυτό που πρέπει βέβαια να κάνει κάποιος τώρα είναι να πάρει τηλεόραση με DVB-T2 για να είναι έτοιμος για τις εξελίξεις. Αποφάσεις δε νομίζω πάντως να παρθούν πριν τις εκλογές, για πολιτικούς λόγους και όχι τεχνολογικούς. Το θέμα,κείμενο της digea για το DVB-T2 έχει γραφτεί σε λίγα site . Κανονικά πρέπει να γίνει σωστή ενημέρωση του ευρύ κοινού (οχι μονο απο Internet) να μην προβουν σε αγορά παλιών συσκευών ! Αυτό Δεν γίνεται! Λογικά όταν γίνουν εκλογές (το ποιο πιθανό να κερδίσει η ΝΔ) θα βγουν καινούργιες άδειες για γνωστούς και φίλους (πάντα δωρεάν,η με γελοίο αντίτιμο ) Παντός ούτε 4 χωράνε Αλλά ούτε 9 .. ειναι καπου στη μεση ...Η ερτ έχει δικό της φάσμα και δεν έχει σχέση με την digea .Είχε γραφτεί ότι θα φτιάξει μια πλατφόρμα τύπου digea όπου το αντίτιμο για παροχή σήματος για τα ιδιωτικά κανάλια θα ήταν ποιο φθηνό(υπάρχει πρόβλημα για τα περιφερειακά κανάλια , η digea ζητάει πολλά )..αμφιβάλλω εάν θα γίνει, δεν θα την αφήσουν ... Με την έλευση του 4κ το DVB-T2 είναι μονόδρομος (πρέπει να πουληθούν καινούργιες τηλεοράσεις...) .Δυστυχώς ήμαστε σε μετάβαση της τεχνολογίας ... Edited September 17, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Το θέμα,κείμενο της digea για το DVB-T2 έχει γραφτεί σε λίγα site . Κανονικά πρέπει να γίνει σωστή ενημέρωση του ευρύ κοινού (οχι μονο απο Internet) να μην προβουν σε αγορά παλιών συσκευών ! Αυτό Δεν γίνεται! Λογικά όταν γίνουν εκλογές (το ποιο πιθανό να κερδίσει η ΝΔ) θα βγουν καινούργιες άδειες για γνωστούς και φίλους (πάντα δωρεάν,η με γελοίο αντίτιμο ) Παντός ούτε 4 χωράνε Αλλά ούτε 9 .. ειναι καπου στη μεση ...Η ερτ έχει δικό της φάσμα και δεν έχει σχέση με την digea (είχε γραφτεί ότι θα φτιάξει μια πλατφόρμα τύπου digea όπου το αντίτιμο για παροχή σήματος για τα ιδιωτικά κανάλια θα ήταν ποιο φθηνό,αμφιβάλλω εάν θα γίνει, δεν θα την αφήσουν ...) Τι θα πει δικό της φάσμα; Ένα είναι το φάσμα φίλε, απλά παίρνει μεγάλη μερίδα από αυτό και μετά άντε να χωρέσουν άλλοι. Κι αν πάνε σε Τ2 θα χωρέσουν και πολύ περισσότεροι. Κι ότι είναι μικρό σχετικά το φάσμα για την τηλεόραση , είναι επειδή πήραν κι άλλο κομμάτι στα UHF για να το δώσουν στην κινητή. Η ενημέρωση πρέπει να γίνει όταν παρθεί η απόφαση. Δε μπορεί να βγει κάποιος επίσημος να πει μην αγοράζετε Τ, γιατί κάααααποια στιγμή θα αλλάξουμε πρότυπο. Με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να πεις μη πάρετε ούτε 2 γιατί κάααααποια στιγμή θα πάμε στο 3. Απλά όταν ανακοινωθεί, θα πρέπει να οριστεί η αλλαγή σε χρονικό ορίζοντα τέτοιο που δεν θα υπάρξει έκπληξη. Το να φτιάξει πλατφόρμα η ΕΡΤ, νομίζω θα την βουλιάξει, αλλά βγαίνουμε πολύ εκτός θέματος. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Τι θα πει δικό της φάσμα; Ένα είναι το φάσμα φίλε, απλά παίρνει μεγάλη μερίδα από αυτό και μετά άντε να χωρέσουν άλλοι. Κι αν πάνε σε Τ2 θα χωρέσουν και πολύ περισσότεροι. Κι ότι είναι μικρό σχετικά το φάσμα για την τηλεόραση , είναι επειδή πήραν κι άλλο κομμάτι στα UHF για να το δώσουν στην κινητή. Η ενημέρωση πρέπει να γίνει όταν παρθεί η απόφαση. Δε μπορεί να βγει κάποιος επίσημος να πει μην αγοράζετε Τ, γιατί κάααααποια στιγμή θα αλλάξουμε πρότυπο. Με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να πεις μη πάρετε ούτε 2 γιατί κάααααποια στιγμή θα πάμε στο 3. Απλά όταν ανακοινωθεί, θα πρέπει να οριστεί η αλλαγή σε χρονικό ορίζοντα τέτοιο που δεν θα υπάρξει έκπληξη. Το να φτιάξει πλατφόρμα η ΕΡΤ, νομίζω θα την βουλιάξει, αλλά βγαίνουμε πολύ εκτός θέματος. :) Πάντα η ΕΡΤ είχε κάποιο δικό της φάσμα (εχει δέσμευση κάποιες συχνότητες, δεν θυμάμαι τα νούμερα αλλά ισχύει) Δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα όλοι να αγοράσουμε tv κάθε 5 χρόνια .... (προσωπικά για μένα είναι μια μικρή επένδυση + δεν μου αρέσει να συνδέσω αποκωδικοποιητή) Και εφόσον κάποιος θέλει να αγοράσει καινούργια καλό είναι να ξέρει τι θα έρθει + η μετάβαση στην καινούργια τεχνολογία νομίζω δεν θα αργήσει όσο έκανε για την mpeg4 . Πιστεύω το εξαντλήσαμε το θέμα :lol: Edited September 17, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Ερώτηση.. Ένας φίλος πήρε μια Samsung 4Κ (την UE40MU6122 νομίζω) και ήθελε να περάσει το popcorn, αλλά δεν έβγαλε άκρη. Δοκίμασα να το περάσω με apk να το περάσω αλλά είδα ότι δεν έχει το google play μέσα η τηλεόραση. Έχει μόνο περασμένο τις ταινίες google play. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω το play store?? Τα αρχεία apk δεν τα διαβάζει από το στικάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Ερώτηση.. Ένας φίλος πήρε μια Samsung 4Κ (την UE40MU6122 νομίζω) και ήθελε να περάσει το popcorn, αλλά δεν έβγαλε άκρη. Δοκίμασα να το περάσω με apk να το περάσω αλλά είδα ότι δεν έχει το google play μέσα η τηλεόραση. Έχει μόνο περασμένο τις ταινίες google play. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω το play store?? Τα αρχεία apk δεν τα διαβάζει από το στικάκι. Δεν έχει android φίλε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Δεν έχει android φίλε... Ευχαριστώ για την απάντηση.. Με είχε πει πως μια Sony φίλου του είχε και έφαγα πόση ώρα γιατί δεν έχει η δική του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση.. Με είχε πει πως μια Sony φίλου του είχε και έφαγα πόση ώρα γιατί δεν έχει η δική του.. Οι Sony ,Philips έχουν Android λειτουργικό ! Οι Samsung,LG οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Οι Sony ,Philips έχουν Android λειτουργικό ! Οι Samsung,LG οχι Μάλιστα, κατάλαβα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Οι Sony ,Philips έχουν Android λειτουργικό ! Οι Samsung,LG οχι Δηλαδη εγω που εχω μια σονυ τριετιας ,την 50WKDL829B (καπως ετσι) , μπορω να βρω το playstore στην αναζητηση και να το εγκαταστησω; χωρις android tv και τα λοιπα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Δηλαδη εγω που εχω μια σονυ τριετιας ,την 50WKDL829B (καπως ετσι) , μπορω να βρω το playstore στην αναζητηση και να το εγκαταστησω; χωρις android tv και τα λοιπα; Όχι δεν έχει ! (παλιό μοντέλο ,νομίζω του 2014 ) Δεν είμαι σίγουρος αλλά όλα τα μοντέλα από 2016 και μετά έχουν όλα Android Γενικά ότι έχει Android (Android tv os) περιέχει playstore ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts