Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ πολύ

Με γειες φιλε! Εγω εχω την 50W829B και δεν μπορω να καταλαβω που διαφερουν.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Καμία διάφορα.

The difference between the Sony W828 and W829 does not exist, is the same TV as the Sony W828 is the general model, the W829 will only be available in select stores, exclusive model (imported).*

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

παιδες με περιοριζει το budget μοα και λεω να κινηθω προς αυτη : http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138292-lg-50lb650v-&-2-ζευγάρια-γυαλιά

πως σας φενεται ??

Edited by dimitris_coupe
...

παιδες με περιοριζει το budget μοα και λεω να κινηθω προς αυτη : http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138292-lg-50lb650v-&-2-ζευγάρια-γυαλιά

πως σας φενεται ??

Μια χαρά είναι. :) Προχώρα άφοβα

@ταξιδιωτη μεγιες βρε !

Ευχαριστώ πολύ πολύ

εχω την εντυπωση πως ειναι αρκετα τιμια για τα λεφτα της, και σκεφτομαι να την παρω και εγω. Αυτο που με προβληματιζει χωρις να ξερω αν εκανα εγω καπου λαθος, σε καποια lg smart 40ara, δεν θυμαμαι το μοντελο, προσπαθησα να περασω το Plex πριν καμια 15αρια μερες, αλλα ματαια. δεν μπορουσα να το βρω στο lg store της tv. Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

:)http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/Sony-TV-50-KDL-50W828BB.htm

εδω τι παιζει ???

αξιζει να κινηθω σε αυτη ??? καποθ κουραστηκα νομιζω απο το πολυ ψαξιμο και μπερδευτηκα !!!

:)http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/Sony-TV-50-KDL-50W828BB.htm

εδω τι παιζει ???

αξιζει να κινηθω σε αυτη ??? καποθ κουραστηκα νομιζω απο το πολυ ψαξιμο και μπερδευτηκα !!!

Αν είναι να πας σ αυτην θα την παρεις απο κοτσοβολο που την εχει 100€ πιο κατω και με δωρο γυαλια http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/134066-sony-kdl50w805-&-2-ζευγάρια-γυαλιά

Αν είναι να πας σ αυτην θα την παρεις απο κοτσοβολο που την εχει 100€ πιο κατω και με δωρο γυαλια http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/134066-sony-kdl50w805-&-2-ζευγάρια-γυαλιά

του κοτσοβολου ειναι με 400hz ενω του πλαισιου με 800hz και λιγοα πιο φτηνη απο την αντιστοιχη του κοτσοβολου

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138358-sony-kdl50w829#

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σαν τηλεοραση απο οτι φενεται ειναι πολυ καλυτερη απο την lg αλλα αν καποια στιγμη θελω να παιξω σε play station4 dual play θα μπορω ??? οπως στην lg ?

απο χειριστηριο εχει παρομοιο με της lg που λειτουργει οπως το ποντικι του pc αλλα στον αερα ??? δεν ξερω πως ακριβως το λενε...

Edited by dimitris_coupe
...

W828-9 είναι με 800hz

W828-9 είναι με 800hz

Καταρχάς φίλε ταξιδιώτη εύχομαι να χαρείς την νέα σου τηλεόραση. Έκανες πολύ καλά και πήρες 50'', η συγκεκριμένη sony κιόλας είναι απο τα κορυφαία ValueForMoney φέτος!

Οι sony W8xx είναι όλες 100hz με το αρχικό γράμμα (a ή b) να διαχωρίζει τις περυσινές (a) με τις φετινές (b), όπου όμως οι φετινές είναι VA panel (καλύτερο) αντί IPS των περυσινών.

Βασίλης!

Καταρχάς φίλε ταξιδιώτη εύχομαι να χαρείς την νέα σου τηλεόραση. Έκανες πολύ καλά και πήρες 50'', η συγκεκριμένη sony κιόλας είναι απο τα κορυφαία ValueForMoney φέτος!

Οι sony W8xx είναι όλες 100hz με το αρχικό γράμμα (a ή b) να διαχωρίζει τις περυσινές (a) με τις φετινές (b), όπου όμως οι φετινές είναι VA panel (καλύτερο) αντί IPS των περυσινών.

οταν εχει 2 φορες το b τοτε σημαινει κατι ιδιαιτερο???

θελω τα φωτα σας λοιπον!

H tv θα χρησιμοποιηθει κυριως για streaming μεσω δικτυου ταινιων απ το pc στην tv.

1. Lg

2. Samsung

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

θελω τα φωτα σας λοιπον!

H tv θα χρησιμοποιηθει κυριως για streaming μεσω δικτυου ταινιων απ το pc στην tv.

1. Lg

2. Samsung

Εχω την 2η σε 46" και βλεπω πολλές ταινίες κι εγώ. Dlna υποστηριζουν και οι 2 οποτε προβλημα δε θα συναντήσεις. Η Samsung εχει πολυ καλη εικόνα και την εχω ευχαριστηθεί 1 χρόνο τωρα.

Ομως και η Lg φαίνεται πολυ καλη

Εχω την 2η σε 46" και βλεπω πολλές ταινίες κι εγώ. Dlna υποστηριζουν και οι 2 οποτε προβλημα δε θα συναντήσεις. Η Samsung εχει πολυ καλη εικόνα και την εχω ευχαριστηθεί 1 χρόνο τωρα.

streaming απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση πως γινεται?εχω μια panasonic tv και υπολογιστη αρκετα δυνατο με 8.1

Vamos Aris

streaming απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση πως γινεται?εχω μια panasonic tv και υπολογιστη αρκετα δυνατο με 8.1

Επειδή συνήθως "πετάω" ταινιες απο tablet στην tv, δεν θυμάμαι ακριβως πως γίνεται απ το pc. Θα σου απαντήσω πιο βράδυ μολις το τσεκάρω.

Εδω σου παραθέτω ενα παλιό μου βίντεο με το note 8 https://www.dropbox.com/s/xipyeawmgj4pvg8/20140806_130640.mp4?dl=0

Είναι απλο πάντως, δε θα δυσκολευτείς. Η tv σου ειναι smart, ετσι;;;

Επειδή συνήθως "πετάω" ταινιες απο tablet στην tv, δεν θυμάμαι ακριβως πως γίνεται απ το pc. Θα σου απαντήσω πιο βράδυ μολις το τσεκάρω.

Εδω σου παραθέτω ενα παλιό μου βίντεο με το note 8 https://www.dropbox.com/s/xipyeawmgj4pvg8/20140806_130640.mp4?dl=0

Είναι απλο πάντως, δε θα δυσκολευτείς. Η tv σου ειναι smart, ετσι;;;

ναι φιλε μου σμαρτ,ειναι του 14 μοντελο!

απο ταμπλετ εχω στειλει κανονικα μεσω της επιλογης mirroring του galaxy tab pro 8.4.Ομως,δε δινει full screen εικονα,αγνωστο γιατι,την ιδια ωρα που με το samsung κινητο μου παλι,στελνει full.

θα δω το βιντεο,περιμενω το βραδυ ,μη με ξεχασεις σε παρακαλω!:D

Vamos Aris

απο ταμπλετ εχω στειλει κανονικα μεσω της επιλογης mirroring του galaxy tab pro 8.4.Ομως,δε δινει full screen εικονα,αγνωστο γιατι,την ιδια ωρα που με το samsung κινητο μου παλι,στελνει full.

Μέσω dlna server είτε είναι o media player των Windows είτε κάτι πιο εξειδικευμένο όπως π.χ. το mezzmo, γίνεται αμφίρροπα.

Μπορείς όταν τρέχει ο server (έστω ότι είναι ο windows media player και έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή που έχει για streaming, ροή αν τον έχεις στα ελληνικά) πατώντας στην τηλεόραση για αλλαγή του input π.χ. scart, hdmi κλπ θα σου βγάζει και επιλογή windows media και θα βλέπεις μετά τους φακέλους του media player για να επιλέξεις ότι θες να παίξει.

Αν θες γίνεται και το αντίθετο.

Αν επιλέξεις κάποιο media αρχείο στον media player θα σου έχει επιλογή να το κάνει stream-ροή στην τηλεόραση.

Μπορεί να κάνει σάρωση για να βρει την τηλεόραση την πρώτη φορά.

Είμαστε βέβαια εντελώς off topic και δε θα εμβαθύνω ακόμα περισσότερο. :rolleyes:

Μέσω dlna server είτε είναι o media player των Windows είτε κάτι πιο εξειδικευμένο όπως π.χ. το mezzmo, γίνεται αμφίρροπα.

Μπορείς όταν τρέχει ο server (έστω ότι είναι ο windows media player και έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή που έχει για streaming, ροή αν τον έχεις στα ελληνικά) πατώντας στην τηλεόραση για αλλαγή του input π.χ. scart, hdmi κλπ θα σου βγάζει και επιλογή windows media και θα βλέπεις μετά τους φακέλους του media player για να επιλέξεις ότι θες να παίξει.

Αν θες γίνεται και το αντίθετο.

Αν επιλέξεις κάποιο media αρχείο στον media player θα σου έχει επιλογή να το κάνει stream-ροή στην τηλεόραση.

Μπορεί να κάνει σάρωση για να βρει την τηλεόραση την πρώτη φορά.

Είμαστε βέβαια εντελώς off topic και δε θα εμβαθύνω ακόμα περισσότερο. :rolleyes:

οοοοχι να εμβαθυνεις :p

ενδιαφερομαι κυριως για mirror της εικονας στην τηλεοραση.θελω πχ να στειλω popcorn ,xbmc και αλλα..

Vamos Aris

οοοοχι να εμβαθυνεις :p

ενδιαφερομαι κυριως για mirror της εικονας στην τηλεοραση.θελω πχ να στειλω popcorn ,xbmc και αλλα..

ακου, για mirror της tv φανταζομαι οτι το καλυτερο θα ηταν hdmi!

εγω χρησιμοποιω το Plex, κατεβασε το σαν εφαρμογη στην Tv & στο pc, θα σου λυσει τα χερια..

θελω τα φωτα σας λοιπον!

1. Lg

2. Samsung

εχω και εγω τη samsung τη 40αρα, την 6200 νομιζω (μιας και δεν ειμαι σπιτι να το τσεκαρω) και ξερω ποσο καλη ειναι, απλα αναρωτιωμουν για την lg μηπως εχει καποιος γνωμη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακου, για mirror της tv φανταζομαι οτι το καλυτερο θα ηταν hdmi!

εγω χρησιμοποιω το Plex, κατεβασε το σαν εφαρμογη στην Tv & στο pc, θα σου λυσει τα χερια..

εχω και εγω τη samsung τη 40αρα, την 6200 νομιζω (μιας και δεν ειμαι σπιτι να το τσεκαρω) και ξερω ποσο καλη ειναι, απλα αναρωτιωμουν για την lg μηπως εχει καποιος γνωμη!

Η Samsung παίζει πειρσσότερα φορμάτ βίντεο, οπότε με την LG θα πρέπει σε κάποια να κάνεις transcode.

Φαντάζομαι οτι δεν εννοείς το Mirroring που οτι παίζει στο tablet παίζει και στην tv με αποτέλεσμα να πέφτει πολυ η ποιότητα της εικονας.

Οτι σου ειπε ο @stratosgr μόνο που σε μένα δεν χρειάζεται καν αναζήτηση, μου βγάζει συχνα πυκνα μήνυμα οτι "εντοπιστηκε tv κοντα μου" ή κατι τέτοιο.

Για την εικόνα τωρα που αναφέρεις εχει να κανει με το αρχείο. Αν προβάλω στην tv μια ταινια με αναλυση 1920×1080 θα γεμίσει ολη η οθόνη, αλλα συνηθως ειναι 1920×800 οποτε κόβεται ενα μικρο σημείο. Συνηθως με βολεύει αυτο γιατί στη μαύρη γραμμή κατω εμφανίζει τους υπότιτλους χωρις να μπαίνουν μεσα στην ταινία https://www.dropbox.com/sc/4lcofyvzusbh3f7/AACcWzDQoRe2mIqqGTcjfQKoa

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε για αυτή την LG http://www.skroutz.gr/s/5145758/LG-47LB570V.html.. Για σερφαρισμα και ταινίες αξίζει?? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο μέχρι 600ευρο

Φαντάζομαι οτι δεν εννοείς το Mirroring που οτι παίζει στο tablet παίζει και στην tv με αποτέλεσμα να πέφτει πολυ η ποιότητα της εικονας.

Οτι σου ειπε ο @stratosgr μόνο που σε μένα δεν χρειάζεται καν αναζήτηση, μου βγάζει συχνα πυκνα μήνυμα οτι "εντοπιστηκε tv κοντα μου" ή κατι τέτοιο.

Για την εικόνα τωρα που αναφέρεις εχει να κανει με το αρχείο. Αν προβάλω στην tv μια ταινια με αναλυση 1920×1080 θα γεμίσει ολη η οθόνη, αλλα συνηθως ειναι 1920×800 οποτε κόβεται ενα μικρο σημείο. Συνηθως με βολεύει αυτο γιατί στη μαύρη γραμμή κατω εμφανίζει τους υπότιτλους χωρις να μπαίνουν μεσα στην ταινία https://www.dropbox.com/sc/4lcofyvzusbh3f7/AACcWzDQoRe2mIqqGTcjfQKoa

Με το ταμπλετ κάνω μια χαρά μιρρορ. Δηλαδή ότι βλέπω στο ταμπλετ πάει στην τηλεόραση.. Από υπολογιστή δε βρίσκω τρόπο,

Vamos Aris

Με το ταμπλετ κάνω μια χαρά μιρρορ. Δηλαδή ότι βλέπω στο ταμπλετ πάει στην τηλεόραση.. Από υπολογιστή δε βρίσκω τρόπο,

Σου πα! hdmi ftw! :lol::lol:

αλλιως, υπαρχει και μια αλλη λυση που δεν ξερω αν δουλευει! virtualbox--> του πετας Android loli και ισως εχει επιλογη screen mirroring! :lol::lol:

Περα απ την πλακα, δεν γινεται! Διαβασε εδω

[sIGPIC][/sIGPIC]