adams25 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 ναι το βρήκα λίγο πριν το στείλεις απλά δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη και σκέφτομαι μην με αφήσουν έτσι γιατί η tv είναι όρων και κανονικά πάω για αντικατάσταση ξέρω και εγώ μπορεί να πουν ότι από την στιγμή που παίζει κανονικά και ο ήχος και η εικόνα δεν έχει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scanner1234 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ TOPIC Καλημερα σας και καλο Σαββατοκυριακο. Θελω τη βοηθεια σας.H TV μου που ειναι η LG M2062DL βγαζει κωδικο v 3.13.0 πανω σε λευκη οθονη. Τι να κανω;;;;;;;;;;;;;;; Ευχαριστω !!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ TOPIC Καλημερα σας και καλο Σαββατοκυριακο. Θελω τη βοηθεια σας.H TV μου που ειναι η LG M2062DL βγαζει κωδικο v 3.13.0 πανω σε λευκη οθονη. Τι να κανω;;;;;;;;;;;;;;; Ευχαριστω !!!!!!!!! Tι έκανες τελευταία προτού στο βγάλει; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 τελικά παιδιά την άλλαξα με μια samsung από το κατάστημα μου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα αλλά την άλλαξαντ και αυτή που πείρα την ανοίγω αναβοσβήνει το led λέει samsung και ανοίγει επομένως ούτε η άλλοι είχε τίποτα μάλλον http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue32f5000-201308253262.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Μηπως αυτο το blinking κατα την ενεργοποιηση ηταν φυσιολογικο?Γιατι και στην samsung smart tv μου,απο την στιγμη που θα πατησω το κοκκινο κουμπι στο τηλεχειριστηριο,για 3-4 δευτερολεπτα αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι του standby μεχρι να εμφανιστει η εικονα στην οθονη και η ενδειξη του τρεχοντος καναλιου και μετα σβηνει τελειως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 ναι μαλον,ειναι νορμαλ κανει,αυτο που λες διχνει το λογοτυπο της samsung και ανοιγει.... εμ μας κανανε ανω κατω με τα προβληματα και με την σαρπ ηταν μαλλον νορμαλ τζαπα τετοια ιστορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 μπορει καποιος υπεύθυνα να μου απαντήσει αν αυτή η τηλεόραση αναπαραγει ταινιες με ηχο dts;;; ειμαι μεταξυ αυτης που ανεφερα και αυτης και το μονο που με κραταει απο το να παρω την lg ειναι αυτο που αναφερω με τον dts Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 μπορει καποιος υπεύθυνα να μου απαντήσει αν αυτή η τηλεόραση αναπαραγει ταινιες με ηχο dts;;; ειμαι μεταξυ αυτης που ανεφερα και αυτης και το μονο που με κραταει απο το να παρω την lg ειναι αυτο που αναφερω με τον dts Εχω την 5500 και παιζει κανονικα dts. Δεν νομιζω να διαφερει στην 5000,μιας και Samsung εχει ανεκαθεν το πληρεστερο στην υποστηριξη πληθος codecs. Καλο ειναι να παρεις παντως ενα στκακι με καμια ταινια με dts να το τεσταρεις live σε καταστημα για σιγουρια κσι για τα 2 μοντελα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 για την lg με καιει για το dts για την samsung δεν εχω αμφιβολια. κατεβάζω ήδη ταινια με dts στο εξωτερικο σκληρο και αυτο που ειπες ειχα σκοπο να κανω να ζητησω να το τεσταρω αλλα θα το δεχτουν; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ποια από τις τρεις? http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-3D-LED-32-32LA6130.htm http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10110764&cmicc=skroutz http://www.aposto.gr/full_product.php?prod_id=KDL-32EX650BAE2 Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ποια από τις τρεις? http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-3D-LED-32-32LA6130.htm http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10110764&cmicc=skroutz http://www.aposto.gr/full_product.php?prod_id=KDL-32EX650BAE2 Αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/3005732/Samsung-UE32F6100.html :D Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 για την lg με καιει για το dts για την samsung δεν εχω αμφιβολια. κατεβάζω ήδη ταινια με dts στο εξωτερικο σκληρο και αυτο που ειπες ειχα σκοπο να κανω να ζητησω να το τεσταρω αλλα θα το δεχτουν; Στα public εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα,του το είπα του πωλητή και το δοκιμάσαμε σε 2 tv που με ενδιαφεραν Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/3005732/Samsung-UE32F6100.html :D Δεν είναι smart. Με ενδιαφέρει το wifi. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Δεν είναι smart. Με ενδιαφέρει το wifi. Τότε μπορείς να πας σε 32f6400. Αυτές που έβαλες δεν είναι 100Hz πραγματικά. Και οι δύο Samsung που σου είπα είναι. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 ενδιαφερομαι και γω να παρω μια σμαρτ τβ για το blue ray ps3 που εχω και για 3d φυσικα.Απλα που να κατευθυνθω; προς lg μερια η σαμσουνγκ;πια απ τις 2 αποδιδει καλυτερα σε αναλυση χρωματων και στο 3d φυσικα; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 ενδιαφερομαι και γω να παρω μια σμαρτ τβ για το blue ray ps3 που εχω και για 3d φυσικα.Απλα που να κατευθυνθω; προς lg μερια η σαμσουνγκ;πια απ τις 2 αποδιδει καλυτερα σε αναλυση χρωματων και στο 3d φυσικα; samsung με active glasses. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 ενδιαφερομαι και γω να παρω μια σμαρτ τβ για το blue ray ps3 που εχω και για 3d φυσικα.Απλα που να κατευθυνθω; προς lg μερια η σαμσουνγκ;πια απ τις 2 αποδιδει καλυτερα σε αναλυση χρωματων και στο 3d φυσικα; H samsung εχει καλυτερα χρωματα τοσο σε 2d οσο και σε 3d,και εχει ενεργητικο 3d το οποιο ειναι αρκετα καλυτερο απο το παθητικο των lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Samsung UE40F6400 Αυτή παιδιά τι λέει; Έχει και κάποιες που αλλάζει ο κωδικός σε es πριν το νούμερο. Βασικά ψάχνω για 42αρα δεν θέλω LG, με ασύρματη δικτύωση, full hd, λεπτό περίγραμμα γύρω γύρω από την οθόνη και smart και 3d. Edited September 28, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 τσέκαρε την samsung ue42f5500. απο κει και πέρα είναι και αναλόγως τα χρήματα που μπορεις να διαθέσεις Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 τσέκαρε την samsung ue42f5500. απο κει και πέρα είναι και αναλόγως τα χρήματα που μπορεις να διαθέσεις εχω μπλεξει....42 η 46?αποσταση θεασης σαλονι 3μετρα και 20 εκατοστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Samsung UE40F6400 Αυτή παιδιά τι λέει; Έχει και κάποιες που αλλάζει ο κωδικός σε es πριν το νούμερο. Βασικά ψάχνω για 42αρα δεν θέλω LG, με ασύρματη δικτύωση, full hd, λεπτό περίγραμμα γύρω γύρω από την οθόνη και smart και 3d. Αυτήν επέλεξα για τους γονείς μου. Αρκετά καλή, ίσος η καλύτερη στα χρήματα της. Υπάρχει review εκτενές αν ψάξεις στο google. Την προτείνουν και σε αλλα tv related φορα. Νομίζω το es αναφέρεται σε μοντέλα της προηγουμενης γενιάς. Από ότι ξέρω τα F είναι της τελευταίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 εχω μπλεξει....42 η 46?αποσταση θεασης σαλονι 3μετρα και 20 εκατοστα! είσαι οριακά με την 42αρα με την 46αρα εισαι υπερκομπλε Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 είσαι οριακά με την 42αρα με την 46αρα εισαι υπερκομπλεαρα οι 40αρες της samsung θα ειναι μικρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 εγω θα πηγαινα σε 42αρα αλλα παρολα αυτά πήγαινε σ ένα μαγαζί κάτσε σε 2 μέτρα αποσταση και δες αν σε βολεύει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπρα, Ενδιαφερομαι να αγορασω μια οθονη 21 - 24" την οποία θα χρησιμοποιώ για το laptop, το desktop και ως τηλεόραση. Δεν γνωρίζω εάν γραφω στο σωστο forum καθως δεν γνωριζω τι ειναι οι τεχνολογιες TFT, LCD, LED (μπορει καποιος να μου εξηγησει; ). Επιπλεον φανταζομαι πως ο αποκωδικοποιητης για digea ειναι ενσωματωμενος. Προσωπικα είδα τις εξης : 1) http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/samsung-ue22f5000-22/prod4060064pp/ 2) http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/monitor-tv/lg-23ma73d-othoni-ypologisti-and-led-tv-23/prod4100084pp/ Ποια ειναι η γνώμη σας και ποσο πιστευετε πως πρεπει να δαπανησω σε ενα τετοιο προιον; Ευχαριστω Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts