gsa1967 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 http://www.ricardo.gr/buy/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%82/%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/3d/40in-42in/samsung-3d-led-tv-40-ricardeals/v/an694284730/?utm_source=JOURNEY&utm_medium=PROMO_1EURO&utm_campaign=WEEK_131 αυτη ειναι καλη? καλη ειναι δες εδω τιμες σκρουτζ http://www.skroutz.gr/s/1948758/Samsung-UE40EH6030.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπερα. Σκεφτομαι την αγορα νεας τηλεορασης στις 42-46 ιντσες. Ειμαι μεταξυ Panasonic και Samsung. Πηγα σημερα στο Πλαισιο και ειδα την Samsung 46ES7000 (http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE46ES7000-3D-LED-TV-46-UE46ES7000SXXH.htm). Την εχει στα 1499 και υπαρχει προσφορα της Samsung μεχρι τελος Νοεμβρη οπου σου καταθετει στον τραπεζικο σου λογαριασμο 250 ευρω. Αρα η τηλεοραση κοστιζει στο τελος 1250. Παντως η συγκεκριμενη Samsung εχει πολα καλουδια απο οτι μου δειξανε και η εικονα της σε σχεση με τις αλλες που ειχε εκει ηταν εξαιρετικη (το ιδιο καλη εικονα ειχαν και οι Panasonic). Αρχικα πηγαινα για Sony αλλα ειδα οτι δεν υποστηριζει αναπαραγωγη mkv αρχειων απο εξωτερικη πηγη οποτε ακυρωθηκε. Θα ηθελα οποιος ξερει το συγκεκριμενο μοντελο να γραψει την αποψη του και να προτεινει κατι αντιστοιχο ή καλυτερο σε αυτα τα λεφτα (1300 max). Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπερα. Σκεφτομαι την αγορα νεας τηλεορασης στις 42-46 ιντσες. Ειμαι μεταξυ Panasonic και Samsung. Πηγα σημερα στο Πλαισιο και ειδα την Samsung 46ES7000 (http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE46ES7000-3D-LED-TV-46-UE46ES7000SXXH.htm). Την εχει στα 1499 και υπαρχει προσφορα της Samsung μεχρι τελος Νοεμβρη οπου σου καταθετει στον τραπεζικο σου λογαριασμο 250 ευρω. Αρα η τηλεοραση κοστιζει στο τελος 1250. Παντως η συγκεκριμενη Samsung εχει πολα καλουδια απο οτι μου δειξανε και η εικονα της σε σχεση με τις αλλες που ειχε εκει ηταν εξαιρετικη (το ιδιο καλη εικονα ειχαν και οι Panasonic). Αρχικα πηγαινα για Sony αλλα ειδα οτι δεν υποστηριζει αναπαραγωγη mkv αρχειων απο εξωτερικη πηγη οποτε ακυρωθηκε. Θα ηθελα οποιος ξερει το συγκεκριμενο μοντελο να γραψει την αποψη του και να προτεινει κατι αντιστοιχο ή καλυτερο σε αυτα τα λεφτα (1300 max). Σας ευχαριστω Μην το σκευτεσαι.Βουρρρρ για την samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 samsung αβλεπη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Για πλάσμα βουρ για Panasonic Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Το έκανα αυτό αλλά τίποτα μόλις την βάλεις στον πρίζα μπαίνει σε loop με τα κανάλια, θα ψάξω να βρω το σέρβις και βλέπουμε :rolleyes: Τελικά χάλασε το πάνελ με τα κουμπιά πάνω στην τηλεόραση Τα οποία ΠΟΤΈ δεν είχα χρησιμοποιησει! Από ποιότητα πρώτη η Samsung :thumbdown: 60 ευρώ κόστος Πότε ξανά Samsung για μένα :thumbdown: Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
managercor Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Παιδες καλησπερα, εχω ενα γρφιο να λυσω και ακουει σε αυτο το ονομα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE40ES6100W-3D-LED-TV-40-UE22ES5400WXXH.htm θελω να ακουσεω γνωμες, αποψεις και αντιπαραθεσεις ωστε να εχω την καλυτερη επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παιδες καλησπερα, εχω ενα γρφιο να λυσω και ακουει σε αυτο το ονομα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE40ES6100W-3D-LED-TV-40-UE22ES5400WXXH.htm θελω να ακουσεω γνωμες, αποψεις και αντιπαραθεσεις ωστε να εχω την καλυτερη επιλογη! εγω θεωρω οτι οι σαμσουνγκ ειναι η καλυτερη επιλογη. εχω 2. σε 3D thn ue46d7000 αψογη. παζει τα παντα με στικακια απο το usb τρομερη εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 πολυ καλη η samsung εχω και εγω μια και δεν την αλλαζω με τιποτα. τα usb παιζει τα παντα και το βασικοτερο παιζει υποτιτλους σε ξεχωριστα αρχεια. εμενα με βολεψε απιστευτα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 να ρωτησω κατι?ειναι σημαντικες οι διαφορες μεταξυ ΜΟΝΙΤΟR-TV και σκετης TV?Ειμαι μεταξυ 2 led full hd 23 ιντσων για το δωματιο και εχω την απορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Τα Monitor TV έχουν συνήθως μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης, δηλαδή 5ms κατά μέσο όρο, όταν μια LED TV στις ίδιες ίντσες έχει 4ms και κάτω. Ωστόσο, διαφορά υπάρχει και στο θέμα δυναμικής αντίθεσης, με το monitor να προβάλλει γραφικά στοιχεία που ίσως κάποιες φορές να φαίνονται λίγο πιο "ψυχρά" τα χρώματα και μη πραγματικά, για πολλούς αυτό φαίνεται όμορφο στο μάτι, ενώ για κάποιους θεωρείται λίγο ενοχλητικό. Θεωρητικά η ποιότητα Full HD για να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο, κακά τα ψέματα χρειάζεται περισσότερος χώρος από τις 24 ίντσες, εάν και πλέον βλέπουμε στην αγορά ότι και σε αυτό το μέγεθος υποστηρίζονται αναλύσεις 1920 x 1080 pixels. Αν ψάχνεις κάτι σε 24αρα, προτείνω LED TV (όχι μόνιτορ, δεν θα δεις και τεράστια διαφορά ως προς το οικονομικό) και πιο συγκεκριμένα την Philips 24PFL3507H/12 LED TV 24''. Με μια προσεκτική ματιά στα καταστήματα, θα την βρεις εύκολα και με κόστος αν θυμάμαι καλά περίπου στα 300 ευρώ και κάτι. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Τα Monitor TV έχουν συνήθως μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης, δηλαδή 5ms κατά μέσο όρο, όταν μια LED TV στις ίδιες ίντσες έχει 4ms και κάτω. Ωστόσο, διαφορά υπάρχει και στο θέμα δυναμικής αντίθεσης, με το monitor να προβάλλει γραφικά στοιχεία που ίσως κάποιες φορές να φαίνονται λίγο πιο "ψυχρά" τα χρώματα και μη πραγματικά, για πολλούς αυτό φαίνεται όμορφο στο μάτι, ενώ για κάποιους θεωρείται λίγο ενοχλητικό. Θεωρητικά η ποιότητα Full HD για να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο, κακά τα ψέματα χρειάζεται περισσότερος χώρος από τις 24 ίντσες, εάν και πλέον βλέπουμε στην αγορά ότι και σε αυτό το μέγεθος υποστηρίζονται αναλύσεις 1920 x 1080 pixels. Αν ψάχνεις κάτι σε 24αρα, προτείνω LED TV (όχι μόνιτορ, δεν θα δεις και τεράστια διαφορά ως προς το οικονομικό) και πιο συγκεκριμένα την Philips 24PFL3507H/12 LED TV 24''. Με μια προσεκτική ματιά στα καταστήματα, θα την βρεις εύκολα και με κόστος αν θυμάμαι καλά περίπου στα 300 ευρώ και κάτι. αυτο που εχω καταλαβει ειναι και το οτι στα tv-monitor οταν βλεπεις απο λιγο πλαγια η εικονα δεν ειναι και τοσο καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) Τα monitor-TV δεν ειναι τιποτα αλλο απο πανελ που προοριζονται για pc monitors με την προσθηκη ενος δεκτη. Για αυτο τον λογο συνηθως εχουν και πιο ψηλες αναλυσεις (πχ βρισκεις ανετα 1080p στις 22 ιντσες), αλλα μειονεκτουν και σε αρκετα σημεια απο μια "τηλεοραση" (επεξεργασια βιντεο, τηλεοπτικου σηματος, ρυθμισεις, συνδεσιμοτητα, ηχος κλπ). Αν μιλαμε για αναπαραγωγη τηλεοπτικου σηματος ή και βιντεο γενικοτερα μην σε απασχολει η αναλυση σε αυτα τα μεγεθη. Αν σε παιρνει χωροταξικα και οικονομικα ειναι απειρως προτιμοτερη μια HD Ready τηλεοραση στις 24-26 ιντσες οπως η Samsung UE26EH4000 απο ενα FullHD TV monitor. Υ.Γ Ασχετο αλλα οταν ακουω/διαβαζω για LED-TVs και LED-Monitors βγαζω το καπελο στο marketing της Samsung. Εφτιαξαν μια ανυπαρκτη κατηγορια συσκευων μονοι τους οι Κορεατες ;) Edited November 24, 2012 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Και η γωνια θεασης ενος monitor παιζει να ειναι μικροτερη απο μιας τηλεορασης αφου τα monitors ειναι φτιαγμενα για θεαση απο μπροστα και οχι απο πλαγια(οταν καθομαστε στο pc καθομαστε ακριβως μπροστα στην οθονη).Ειναι προτιμοτερο να παρεις μια μικρη full hd τηλεοραση παρα ενα monitor με tv tuner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 καλησπερα σε ολους.εχω παρει προσφατα μια samsung led 23 SyncMaster T23B350.εχω περασει σε στικακι ταινιες για να τις παιξω στη tv μεσω usb.παιζει κανονικα την ταινια αλλα δε μπορω να περασω τους υποτιτλους ενω μεσω pc τα εκανε ολα μονο του το bs player.πρεπει να βρω ταινιες με ενσωματωμενους υποτιτλους για να παιξει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4246127#post4246127 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 καλημερα παιδια,οπως λεει και ο τιτλος ενδιαφερομαι για smart τv 42-46 ιντσες και εως 700 ευρω.ποια θεωρειτε οτι ειναι καλη για να παρω? σημειωνω οτι δεν την θελω για gameing αλλα για να παρακολουθω. σας ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artistas2010 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 καλησπέρα, έχω την samsung UE32ES6100, σύνδεσα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με την tv για να βλέπω ταινίες, τις περισσότερες ταινίες τις έπαιξε αλλά κανά 2 ταινίες μια 3D σε mkv και μια σε avi δεν τις παίζει με τιποτα. άλλες ταινίες σε mkv ή avi τις παίζει και άλλες όχι. μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 ποιά η φθηνότερη επίπεδη τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη; ίντσες 15-17-19 το πολύ δε με ενδιαφέρουν αναλύσεις, συνδεσεις, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 καλησπέρα, έχω την samsung UE32ES6100, σύνδεσα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με την tv για να βλέπω ταινίες, τις περισσότερες ταινίες τις έπαιξε αλλά κανά 2 ταινίες μια 3D σε mkv και μια σε avi δεν τις παίζει με τιποτα. άλλες ταινίες σε mkv ή avi τις παίζει και άλλες όχι. μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Εμενα που ειναι παλιοτερο μοντελο(2011) τις παιζει κανονικα τις mkv.Μηπως φταιει ο δισκος σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10103810 μια τηλεοραση πχ αυτη με ενσωματωμενο wifi δεκτη υποκαθιστα εναν media player μονο στο απλο streaming ταινιων απο το οικιακο δικτυο μεσω wifi?(avi,mkv χαμηλου bitrate κλπ και παιξιμο ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ υποτιτλων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artistas2010 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Εμενα που ειναι παλιοτερο μοντελο(2011) τις παιζει κανονικα τις mkv.Μηπως φταιει ο δισκος σου? δοκίμασα και από το laptop με το allshare αλλά πάλι τπτ. μόνο μια δεν μου παίζει σε mkv, άλλες τις παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10103810 μια τηλεοραση πχ αυτη με ενσωματωμενο wifi δεκτη υποκαθιστα εναν media player μονο στο απλο streaming ταινιων απο το οικιακο δικτυο μεσω wifi?(avi,mkv χαμηλου bitrate κλπ και παιξιμο ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ υποτιτλων) Εκτος του οτι μπορεις να συνδεσεις εξωτερικο σκληρο ή φλασακι αμα υποστηριζει dlna μπορει να παιζει και αρχεια απο τον υπολογιστη ασυρματα μεσο wifi.Εξωτερικους υποτιτλους παιζει,αρκει να εχουν ιδιο ονομα με το video αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 πηρα μια 22αρα samsung tv-monitor full hd.οκ εχει usb και διαβαζει τον 1tb σκληρο που εβαλα πανω αλλα θα προτιμουσα να συνδεοταν ασυρματα στο δικτυο μου.εκτος του να παρω εναν -τριτο- wd media player wifi υπαρχει φτηνοτερη λυση απο τα 97 ευρω που κανει,να κανω streaming απλων παιδικων avi μικυ μαους απο τους σκληρους που εχω πανω στον σταθερο μου μεσω του ρουτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) πηρα μια 22αρα samsung tv-monitor full hd.οκ εχει usb και διαβαζει τον 1tb σκληρο που εβαλα πανω αλλα θα προτιμουσα να συνδεοταν ασυρματα στο δικτυο μου.εκτος του να παρω εναν -τριτο- wd media player wifi υπαρχει φτηνοτερη λυση απο τα 97 ευρω που κανει,να κανω streaming απλων παιδικων avi μικυ μαους απο τους σκληρους που εχω πανω στον σταθερο μου μεσω του ρουτερ? Η τηλεοραση υποστηριζει dlna?Αμα το υποστηριζει κατεβαζεις καποιο προγραμμα dlna στον υπολογιστη(π.χ. tvmobili,serviio) και στριμαρεις οτι θες. Edited December 22, 2012 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts