Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο http://www.avclub.gr εχει νημα για την τηλεοραση σου φανταζομαι.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Βασίλης :ninja:

• 4 weeks later...

ή εμενα δν εμφανιζει τπτ ή εχεις ξεχασει να βαλεις το link.

εμενα παντως δεν μου εμφανιζει τπτ.

iphone xs max ipad 6th gen

Καλησπέρα κι από εμένα.

Σκέφτομαι να πάρω μια 32" και θέλω σαν χαρακτηριστικά αρκετά,αλλά πάνω απ'όλα smart tv.Μετά από μικρή έρευνα βρίσκω στο εύρος 450-550 ευρώ αλλά κοντά στα 600 βλέπω ενδιαφέρουσες επιλογές με τα παραπάνω +3D.Από τιμή δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από 600-700 αρκεί ότι αγοραστεί να είναι value for money.

Θέλω να ακούσω γνώμες για μοντέλα και άτομα που έχουν γνώση πραγματική για ποιοτικές διαφορές ανάμεσα σε LG,SAMSUNG και SONY.Αυτές βλέπω να διαθέτουν αρκετές επιλογές σε μοντέλα,όποιος θέλει προσθέτει την δική του.

Επίσης σε περίπτωση που υπάρχουν ταινίες με Divx , τι ακριβώς ισχύει?Τα παίζουν όλες?Έχει να κάνει με τον player? Υποθέτω βέβαια με σύνδεση από laptop, τα στέλνει στην οθόνη και δεν υπάρχει πρόβλημα,σωστά?

Επιθυμώ να την βάλω με κάποια βάση στον τοίχο, υποθέτω όλες μπορούν να "αποχωριστούν" από την βάση τους?

Τέλος για 3D υπάρχουν γυαλιά με ενσωματωμένα ακουστικά?Θέλω να μπορώ να βλέπω και να ακούω χωρίς να ενοχλώ τις αργάμισι ώρες...Καμία ιδέα?

Edited by Sexwgiaplaka

• 3 weeks later...

Μπήκα σε ένα site που έχει τις καλύτερες τιμές στην αγορά και ειδικεύεται σε τηλεοράσεις ,κλιματιστικα ,αλλά και άλλα προιόντα & συνεργάζεται με την LG.

Το σάιτ είναι το http://www.artcool.gr

Μπείτε και αγοράστε άφοβα!!!:happy:

ειμαι μεταξυ της samsung d7000, lg lw650s, kai panasonic vt30

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097598

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10098465

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099302

πειτε γνωμες. 46αρα σε σαμσουνκγ και lg και 50αρα σε πανασονικ

• 3 weeks later...

Καλησπερα,βρηκα την παραπανω tv σε καλη τιμη και την πηρα.το κακο ειναι οτι δεν παιζει βιντεο απο την θυρα usb και ψαχνω κατι αν ξερει κανεις να την χακαρω...

Μου βγαζει επιλογη μουσικη,φωτο μονο.το μονο που βρηκα ειναι απο το κρυφο μενου αν αλλαξεις μοντελο με καποια αλλα εμφανιζει και αλλες επιλογες οπως και το πολυποθητο βιντεο απο την usb αλλα δεν παιζει,παει να μπει μεσα και με πεταει.

Το μυαλο μου παει στο οτι το official filmware δεν εχει τους καταληλους codecs.

Ξερει κανεις κατι;;;το μονο που σκεφτομαι ειναι να αλλαξω μοντελο και να περασω το αντοιστοιχο filmware αλλα το φοβαμαι μηπως την χαλασω...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

• 3 weeks later...

Μια σημαντική είδηση σχετικά με ορισμένα μοντέλα τηλεοράσεων από την Sony

http://www.engadget.com/2011/10/12/sony-to-recall-1-6-million-bravia-tvs-due-to-melting-components/

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Πηρα μια Samsung ue40d5003 led.καλη tv αλλα δεν μου λειτουργει το μπροστα πανελ τα κουμπακια αφης στην οθονη δηλαδη και το στικακι δε παιζει βιντεο...το δευτερο το βρηκα το εφτιξα αλλα το πρωτο οχι.

Φιλικά Γιώργος

Χωρίς να γνωρίζω πως αντιμετώπισε το πρόβλημα με το στικάκι, έχω την εντύπωση ότι η τηλεόρασή σου απλώς χρειάζεται update. Εάν το έχεις κάνει και δεν λύθηκαν και τα δύο ζητήματα, ξανά προσπάθησε με άλλη έκδοση.

Τουμπανο.

Καλη επιλογη ,την εχω σε Κωτσοβολο και ομολογω οτι ζηλεψα.

σε ευχαριστω, οντως και εγω ειδα την εικονα της και επαθα πλακα.

Τις προσεχεις ημερες σκπευω να αγορασω μια τηλεοραση 3d γιατι εχουν πεσει αρκετα οι τιμες τους.Εχω βαλει στο ματι την sony bravia KDL-37EX720 http://www.skroutz.gr/s/326915/Sony-KDL-37EX720-37.html:this:.Εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα απ'οτι εχω δει και εχει και καλη τιμη.Αμα την εχει αγορασει κανεις γραψτε εμπειριες.Εχει καλη εικονα στα ψηφιακα καναλια και βαθυ μαυρο?Πιανει ERT HD?(λογικα πρεπει να πιανει αφου εχει Native mpeg-4).Αμα βαλω καποια ξενη σειρα η ταινια σε φλασακι και το βαλω να παιξει στην τηλεοραση θα παιζει τους υποτιτλους?Τελος εχει αξιολογο 3D? Στις 37 ιντσες το ευχαριστιεσαι το 3D η μηπως πρεπει να παρω την 40αρα?Sorry για το μακροσκελες post αλλα θελω να παρω κατι πολυ καλο μιας και θα ειναι η κυρια τηλεοραση μου.

Νομιζω οτι οι Samsung τηλεορασεις ειναι μονοδρομος.

Γιατι οι samsung ειναι καλυτερες απο τις sony?Εχουν κατι παραπανω στα χαρακτηριστικα ή εχουν καλυτερο 3D?

πριν λίγο ημουν media markt και είχε μια 42αρα lg 3d με δώρο 7 ζευγάρια 3d γυαλιά(λογικα τα απλά, χωρίς μπαταρίες κλπ) στα 700-750 περίπου

btw τι προτείνεται; plasma(50") ή led(32") ;

σα τεχνολόγια και όχι τηλεόραση :)

Γιατι οι samsung ειναι καλυτερες απο τις sony?Εχουν κατι παραπανω στα χαρακτηριστικα ή εχουν καλυτερο 3D?

απο αναλυσεις σε σαιτ του εξωτερικου λενε οτι ειναι καλυτερες. αλλα εγω κοιταω και ποια μου καθεται καλυτερα στο ματι.

πριν λίγο ημουν media markt και είχε μια 42αρα lg 3d με δώρο 7 ζευγάρια 3d γυαλιά(λογικα τα απλά, χωρίς μπαταρίες κλπ) στα 700-750 περίπου

btw τι προτείνεται; plasma(50") ή led(32") ;

σα τεχνολόγια και όχι τηλεόραση :)

Τις Lg τις απερριψα απο την αρχη γιατι εχουν παθητικη τεχνολογια 3d.Δηλ.μπορει να ειναι πιο φτηνα και ελαφρυα τα γυαλια και να μην χρειαζονται φορτιση και μπαταριες αλλα σε καθε ματι φτανει η μιση αναλυση με αποτελεσμα να βλεπουμε μονο βαθος και οχι εξοδο αντικειμενων απο την οθονη.Αντιθετα οι sony και οι samsung εχουν ενεργητικη τεχνολογια που αυτο σημαινει full αναλυση και στα 2 ματια και πληρης εμπειρια 3d (και βαθος και εξοδος προς τον θεατη)Το μοναδικο μειονεκτημα ειναι οι αρκετα υψηλες τιμες των γυαλιων, αλλα συνηθως μεσα στην συσκευασια περιεχεται δωρο 1 ζευγαρι.Οσο για την τεχνολογια δεν το συζητω, η LED απειρως καλυτερη απο την plasma σε ποιοτητα απεικονισης.Εχεις δει ποτε το μαυρο χρωμα σε plasma?Σαν γκριζο φαινεται.Αντιθετα οι LED εχουν πολυ βαθυ μαυρο χωρις να ξεθωριαζει και ολοζωντανα χρωματα.Ασε που οι plasma εχουν και αρκετα μικροτερη διαρκεια ζωης(4-5 χρονια).

απο αναλυσεις σε σαιτ του εξωτερικου λενε οτι ειναι καλυτερες. αλλα εγω κοιταω και ποια μου καθεται καλυτερα στο ματι.

Απο samsung εχω βρει την UE37D6100 αλλα δεν εχει μετατροπη 2D σε 3D,ενω η sony το εχει.Τα υπολοιπα χαρακτηριστικα λιγο-πολυ ιδια φαινονται.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το transmitter.Εχω δει οτι στις sony το transmitter για το 3D πρεπει να το αγορασω ξεχωριστα, πληρωνοντας εξτρα.Στις samsung πρεπει κι εκει να το αγορασω εξτρα ή υπαρχει ενσωματομενο?Γιατι αμα ειναι να γλιτωσω το εξοδο του transmitter σκευτομαι να αγορασω την συγκεκρειμενη:http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE37D6530-LED-3D-TV-37-UE37D6530WSXXH.htm που εχει πολυ καλα τεχνικα χαρακτηριστικα και μετατροπη 2D σε 3D

Edited by NetSurfer_g7

Αλλαξα το μοντελο μεσα απο το service menou στην 5500 και επαιζε τελεια τα παντα απο ogg εως mkv και srt ξεχωριστους...το θεμα ειναι οτι η εν λογω tv εχει μονο δυο εξοδους hdmi και τιποτα αλλο...βρε παιδια πολυ χαλια η εικονα απο τηλεοπτικο σημα και πολυ μαυρη..ειναι αθλια..σε dvd και hd παιζει τελεια.μαυριζει αποτομα καθε φορα που υπαρχει κατι μαυρο στην οθονη...ξερει κανεις να μου πει καποιες πληροφοριες απο το κρυφο μενου και τι setup εχει στα διαφορα επιλεγμενα σετ εικονας σε παρομιο μοντελο;;;επισης τα κουμπια που ανοιγεις την tv απο το σωμα της tv ειναι touch αλλα δεν λειτουργουνε.. μπηκα στο κρυφο μενου το πειραξα σε κλειδωμενο,ξεκλειδωμενο κτλ αλλα τιποτα.μου φαινεται θα την παω πισω στον κοτσοβολο

Φιλικά Γιώργος

Παιδια τι λετε γι αυτην ?

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/SAMSUNG-Sm-B1930Hd-Lcd-Tv-Monitor-18-5-SM-B1930HD.htm

Δεν θελω να ξεπερασω τα 160 ευρω και πιστευω ειναι η καλυτερη που βρηκα

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Πολύ καλή τιμή και με πολλές δυνατότητες, όπως η ενσωμάτωση λειτουργίας PIP, ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης, αρκετά δυναμική αντίθεση και 2xHDMI. Μια χαρά επιλογή φίλε μου για 160 ευρώ και φέρει την υπογραφή της Samsung! :)