NTROPIC Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 αναλογως τα προσωπικα γουστα το εισερχομενο σημα.Π.χ το σημα τηλεορασης απαιτει λιγο τσιμπημενη οξυτητα,ενω το σημα απο blu ray,δειχνει συνθετικο με υψηλες τιμες.Ομοιως και η αντιθεση. Πειραματισου λιγο με προτεινομενα settings και θα βρεις τη χρυση τομη Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 παιδια αγορασα προχθες μια samsung led 8000 και με προβληματιζει το θεμα της οξυτητας και της αντιθεσης διαβασα πολλα διαφορετικα πραγματα. η τηλεορασση το εχει defaul στο 40 ποσο να το βαλω? Για την οξυτητα μιλαω περισσοτερο Υπάρχουν dvd (δισκάκι) τα οποία σε βοηθούν να πετύχεις στην εικόνα σου στις ιδανικές ρυθμίσεις. Αυτές τυπικά είναι οι καλύτερες. Αλλά συνήθως ο καθένας κάνει τις ρυθμίσεις που αρέσουν στο μάτι του. άρχισε να πειραματίζεσαι λοιπόν και όπου σε ικανοποιεί εσένα αποθήκευσε τις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια τηλεόραση για το δωμάτιο μου για να τη συνδέω με το λαπτοπ που έχει bluray player με τα εξης στοιχεία 1. γύρω στις 32' 2. full hd 3. mpeg4 4. μέχρι 500 ευρώ Είμαι ανάμεσα σε 4 tv's 1. http://www.mobilehellas.com/index.php?target=products&product_id=5738 2. http://www.mobilehellas.com/index.php?target=products&product_id=5595 3. http://www.shopcenter.gr/pegasus/products01/show00.php?code=304842&pcode=SHOW_PROD304842 4. http://www.mobilehellas.com/index.php?target=products&product_id=5626 Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας? Ευχαριστώ πολύ. Χρησιμοποιώντας μερικές ημέρες την B530 την θεωρώ τιμιότατη πρόταση για τα χρήματα της. Αν καταλήξεις εκεί δες και την Ηλεκτρονική την είχε προσφορά στα 439 , απο εκει την χτύπησα το περασμένο Σαββάτο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giazl_gio Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Χρησιμοποιώντας μερικές ημέρες την B530 την θεωρώ τιμιότατη πρόταση για τα χρήματα της. Αν καταλήξεις εκεί δες και την Ηλεκτρονική την είχε προσφορά στα 439 , απο εκει την χτύπησα το περασμένο Σαββάτο..... ευχαριστώ φιλε για το χρόνο που αφιερωσες και την γνώμη σου. μου αρέσει κ εμένα αυτή η tv αλλά άκουσα ότι έχει κάποιο θέμα με τον ήχο. http://www.shopcenter.gr/pegasus/products01/show00.php?code=306628&pcode=SHOW_PROD306628 Είδα κ από κοντά αυτή την tv. την βρήκα 505 δλδ πάνω από 50 ευρω απο τις προηγούμενες. Εχει δοκιμάσει κανείς ΄την samsung le32b553? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 ευχαριστώ φιλε για το χρόνο που αφιερωσες και την γνώμη σου. μου αρέσει κ εμένα αυτή η tv αλλά άκουσα ότι έχει κάποιο θέμα με τον ήχο. http://www.shopcenter.gr/pegasus/products01/show00.php?code=306628&pcode=SHOW_PROD306628 Είδα κ από κοντά αυτή την tv. την βρήκα 505 δλδ πάνω από 50 ευρω απο τις προηγούμενες. Εχει δοκιμάσει κανείς ΄την samsung le32b553? Η 553 είναι κάπως καλύτερο μοντέλο , πέρα απο αυτό θα ήθελα να μου πεις τι πρόβλημα έχει με τον ήχο? Την έχω χρησιμοποιήσει σε blu ray και σε mkv μέσω του WD media center Live και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giazl_gio Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Η 553 είναι κάπως καλύτερο μοντέλο , πέρα απο αυτό θα ήθελα να μου πεις τι πρόβλημα έχει με τον ήχο? Την έχω χρησιμοποιήσει σε blu ray και σε mkv μέσω του WD media center Live και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.......... Προσωπικά δεν έχω δοκιμασει την le32b530, απλά σε 1-2 ξένα φορουμ είδα κάποια comments που έλεγαν ότι μετά από λίγη χρήση της tv τους είχε παρουσιάσει προβλήματα στον ήχο. Συνεπώς, klog_1 δεν είναι τόσο εγκυρό αυτό που παραθέτω απλά με επηρέασαν αυτές οι κριτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Προσωπικά δεν έχω δοκιμασει την le32b530, απλά σε 1-2 ξένα φορουμ είδα κάποια comments που έλεγαν ότι μετά από λίγη χρήση της tv τους είχε παρουσιάσει προβλήματα στον ήχο. Συνεπώς, klog_1 δεν είναι τόσο εγκυρό αυτό που παραθέτω απλά με επηρέασαν αυτές οι κριτικές. Φίλε μου δε υπάρχει θέμα επηρεασμού , θα ακούσεις πολλά απο πολλούς άλλα σοβαρά και αρκετά μπαρούφες.......γενικώς η συσκευές της τηλεόρασης βρίσκονται σε ένα θα έλεγα μεταβατικό στάδιο.......πολλοί λένε πως οι πλάσμα με την εμφάνιση πλέον και εκεί αναλύσεων FHD 1920X1080 έχουν ωριμάσει αρκετά , άλλοι λένε πως οι TFT-LCD έχουν πλεονεκτήματα στις καλύτερες αναλύσεις σε μικρότερες ιντζες και πλέον έσκασαν μύτη και η LED .... Βγάλε το μπάτζετ που έχεις κοίτα να έχει MPEG4 να είναι απο κατασκευαστή σοβαρό κοίτα να είναι FHD(αν και πρακτικά το μάτι καταλαβαίνει μετά τις 40 '' αυτή την ιστορία στην πραγματική της διάσταση.) και πάρε όποια θέλεις...... Εγώ πάντως δεν θα πρότεινα Philips σε αυτά τα μοντέλα της(μέτρια) , LG και Samsung θεωρώ πως είναι μια χαρά Σου μιλώ αφου τον τελευταίο χρόνο έχω φάει ατέλειωτες ώρες διαβάσματος και ψαξίματος επείδη χρειάστηκε να αντικατασταθούν 2 στο σπίτι..............πάντως και στις 2 σε Samsung κατέληξα LE32A656A1 LE32B530P7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 άλλοι λένε πως οι TFT-LCD έχουν πλεονεκτήματα στις καλύτερες αναλύσεις σε μικρότερες ιντζες και πλέον έσκασαν μύτη και η LED .... LCD ειναι και οι LED που εσκασαν μυτη Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 LCD ειναι και οι LED που εσκασαν μυτη Οι περισσότερες..............τωρα μάθαμε και τον καινούριο όρο.....FULL LED.....δε μας ,......αντε ολο μερκετινιστικα νεα πραγματα...........δηθεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλησπέρα(!) και Χρόνια Πολλά σε όλους(!):) Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση που αναζητώ απάντηση εδώ και μερικές μέρες. Αγόρασα μια Lg PQ6000 42'' (PLasma). -Η εταιρεία αναφέρει οτί με την υπηρεσία Freeview TV της Lg θα έχω την δυνατότητα να παρακολουθώ δωρεάν κάποια Δορυφορικά κανάλια. Αυτό όμως δεν το βλέπω γιατί ΔΕΝ βρίσκω κανένα δορυφορικό κανάλι,χρειάζεται να κάνω κάτι(?):( -Τα κανάλια Sport+ κτλ της ΕΡΤ απαιτείται να κάνω κάτι για να τα δώ(?)Δυστυχώς, δεν μπορώ να τα βρώ πουθενά, και τα αναζητώ συνεχώς:confused: Αν είμαι εκτός θέματος ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη(!):O Σας ευχαριστώ και πάλι Χρόνια Πολλά(!):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλησπέρα(!) και Χρόνια Πολλά σε όλους(!):) Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση που αναζητώ απάντηση εδώ και μερικές μέρες. Αγόρασα μια Lg PQ6000 42'' (PLasma). -Η εταιρεία αναφέρει οτί με την υπηρεσία Freeview TV της Lg θα έχω την δυνατότητα να παρακολουθώ δωρεάν κάποια Δορυφορικά κανάλια. Αυτό όμως δεν το βλέπω γιατί ΔΕΝ βρίσκω κανένα δορυφορικό κανάλι,χρειάζεται να κάνω κάτι(?):( Έχεις δορυφορική κεραία? -Τα κανάλια Sport+ κτλ της ΕΡΤ απαιτείται να κάνω κάτι για να τα δώ(?)Δυστυχώς, δεν μπορώ να τα βρώ πουθενά, και τα αναζητώ συνεχώς:confused: Η τηλεόραση σου διαθέτει και MPEG2 ΚΑΙ MPEG4.Άρα είσαι έτοιμος και για την DIGEA όταν αρχίσει να εκπέμπει.Τα ψηφιακά της ΕΡΤ τα βρίσκουν συνήθως κατεθείαν όταν κάνουν τον πρώτο συντονισμό.Κάποιες έχουν επιλογή να ψάξουν μόνο αναλογικά μόνο ψηφιακά ή και τα δύο.Διάλεξε το τελευταίο............πιθανόν να υπάρχει και κάποιο κουμπί στο τηλεχειριστήριο που κάνει την εναλλαγή ανάμεσε σε αναλογικά και ψηφιακά(Στην Α656 που έχω έτσι λειτουργεί. Αν είμαι εκτός θέματος ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη(!):O Σας ευχαριστώ και πάλι Χρόνια Πολλά(!):D Αυτά και εδώ είμαστε , χρόνια πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 -Δεν έχω δορυφορική Κεραία.Άρα, απαιτείται δορυφορική κεραία για να χρησιμοποιήσω την Υπηρεσία Freeview TV.Λογικό(!):blink: -Κατανοητό, αλλά Δυστυχώς και ψηφιακή αναζήτηση που κάνω ΔΕΝ βρίσκω τα Sport+ της ΕΡΤ(!).Άρα, μήπως να περιμένω την 14η Ιανουαρίου 2010 που διάβασα οτί θα ξεκινήσει η εκπομπή Ψηφιακού Σήματος στην Θεσσαλονίκη(?) Πάντως, σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις:D και φυσικά Χρόνια Πολλά(!):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Οι μόνες επιλογές Μπάντας για αναζήτηση που μου δίνει είναι V/UHF και CabLe. Αναζητώ και τις 2 αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ πουθενά δεν βλέπω τα Sport+,Cine+ κτλ της ΕΡΤ(!):(:(:( Δηλαδή, καινούργια PLasma 42'' Lg και δεν θα μπορώ να δω τα ψηφιακά της ΕΡΤ(?) Απορώ, τι χρειάζεται να κάνω(!):confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patissias Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Πηρα και εγω ενα SAMSUNG LCD , ενω εβλεπα τις πρωτες μερες , ξαφνικα σταματησαν τα ψηφιακα καναλια (4) της ΕΡΤ βασικα να φαινονται. Τωρα βλεπω μον αναλογικα καναλια. Ξερει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Οι μόνες επιλογές Μπάντας για αναζήτηση που μου δίνει είναι V/UHF και CabLe. Αναζητώ και τις 2 αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ πουθενά δεν βλέπω τα Sport+,Cine+ κτλ της ΕΡΤ(!):(:(:( Δηλαδή, καινούργια PLasma 42'' Lg και δεν θα μπορώ να δω τα ψηφιακά της ΕΡΤ(?) Απορώ, τι χρειάζεται να κάνω(!):confused: Αν έχω βρει το σωστό manual στην σελίδα 28 εχει το τηλεχειριστηριο και σου δίνει επεξήγηση το τι κάνει το κάθε κουμπί.... Για πες μου λοιπόν το πρώτο κουμπί πάνω αριστερά είναι το TV/RAD? Αν ναι η εξήγηση που δίνει δίπλα είναι η εξής:Selects RADIO,TV AND DTV? patissia ποια Samsung πήρες και έχεις πρόβλημα?Μήπως έχεις θέμα με την κεραία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Αν έχω βρει το σωστό manual στην σελίδα 28 εχει το τηλεχειριστηριο και σου δίνει επεξήγηση το τι κάνει το κάθε κουμπί.... Για πες μου λοιπόν το πρώτο κουμπί πάνω αριστερά είναι το TV/RAD? Αν ναι η εξήγηση που δίνει δίπλα είναι η εξής:Selects RADIO,TV AND DTV? Καταρχήν φίλε μου, Χρόνια Πολλά και σε Ευχαριστώ για την απάντηση και το ενδιαφέρον(!) Το Εγχειρίδιο που μου λες να ανατρέξω(το οπόιο το βρήκα μέσα στο CD που είχε και το αποθήκευσα ως pdf στο pc μου) πράγματι στην σελίδα 28 το πρώτο κουμπί πάνω αριστερά είναι το TV/RAD και η εξήγηση που δίνει δίπλα είναι η εξής:Δυνατότητα επιλογής καναλιού Ραδιοφώνου,Τηλεόρασης,DTV αλλά στο δικό μου τηλεχειριστήριο το συγκεκριμένο πλήκτρο (TV/RAD) είναι κάτω από το πλήκτρο INPUT(Άρα, είναι δεύτερο κουμπί πάνω δεξιά σε εμένα) και το πρώτο πλήκτρο πάνω αριστερά είναι το ENERGY SAVING(!)(Άρα, ίσως έχω λίγο διαφορετικό τύπο πληκτρολογίου γιατί διακρίνω ΜΟΝΟ αυτήν την αλλαγή, η οποία ΔΕΝ ξέρω αν επηρεάζει). Άρα, στο τηλεχειστήριο που έχω έχει το πλήκτρο που αναφέρεις(TV/RAD) απλά σε λίγο διαφορετική θέση. Το πατάω αλλά ΔΕΝ κάνει κάτι(!):confused: -Τι πρέπει να κάνω για να δω τα κανάλια της ΕΡΤ(?):( -Θέλω να πιστεύω οτί κάνω κάποια μεγάλη γκάφα(!):O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Νομιζω η EΡΤ ειναι MPEG2 ενω οι νεες τηλεορασεις ειναι MPEG4 για ισως να μην πιανετε ΕΡΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Νομιζω η EΡΤ ειναι MPEG2 ενω οι νεες τηλεορασεις ειναι MPEG4 για ισως να μην πιανετε ΕΡΤ. οι τηλεορασεις με mpeg4 δεκτη δεν εχουν προβλημα με το mpeg2 της ερτ,δουλευει κανονικα γιατι υπαρχει συμβατοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Το βρήκα (!):rolleyes: Έπρεπε να κάνω αναζήτηση στην επιλογή DTV και τα βρήκα και τα 4 κανάλια(Cine+,Sport+,Prisma+,RIK). Ευτυχώς ήταν δικό μου το λάθος και όχι της TV(!) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, να έχουμε ΟΛΟΙ καλές γιορτές και Χρόνια πολλά σε όλους (!):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Γεια σας λοιπον ειχα μια τηλεοραση sony απο τις παλιες η οποια ειχε μονο μια εισοδο scart.Σε αυτην ειχα συνδεδεμενο τον αποκοδικοποιητη του connx tv. Αγορασα εχτες μια τηλεοραση samsung Le26a336j1d.Ολα καλα την ανοιξα τα καναλια τα ψηφιακα επισης.Οταν συνεδεσα τον αποκοδικοποιητη του connx tv δεν εδειχνε τιποτα μαυρη οθονη.Πηγα και πηρα ενα καλωδιο hdmi για να δω μηπως φταιει αυτο το εβαλα αλλα παλι τα ιδια τιποτα....δεν παιρνει εικονα και ηχο η τηλεοραση.... Καμια ιδεα??? Καλησπέρα! έχω και γω την ίδια τηλεόραση. Η απορία μου είναι αν ο ψηφιακός δεκτης που έχει θα πιάνει εκτός από τα κανάλια της ΕΡΤ και τα καινούρια ψηφιακά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Καλησπέρα! έχω και γω την ίδια τηλεόραση. Η απορία μου είναι αν ο ψηφιακός δεκτης που έχει θα πιάνει εκτός από τα κανάλια της ΕΡΤ και τα καινούρια ψηφιακά. Ευχαριστώ. Τι δέκτη έχει? Αν είναι MPEG2 τότε μόνο ψηφιακά ΕΡΤ αν έχει MPEG4 τότε θα έχεις και DIGEA...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Τι δέκτη έχει? Αν είναι MPEG2 τότε μόνο ψηφιακά ΕΡΤ αν έχει MPEG4 τότε θα έχεις και DIGEA...... Να σου πω την αλήθεια στο manual δεν αναφέρει τίποτα για τα δυο MPEG2 και MPEG4. Σίγουρα πιάνει τα ψηφιακά της ΕΡΤ, απλά δε βρήκα πληροφορίες πουθενά.Έπίσης δεν υπάρχει και στο site της Samsung. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Απο το manual της συσκευης Any functions related to Digital TV (DVB) will only work in countries or areas where DVB-T (MPEG2) digital terrestrial signals are broadcasted. Please confirm with your local dealer if you can receive DVB-T signals. Although this TV set follows the DVB-T specification, maintaining compatibility with the future coming DVB-T digital terrestrial broadcasts is not guaranteed. Several functions may not be available in some countries. σελ.10 και The company does not guarantee the normal operation of the DTV menu for countries other than the supported countries (France, Germany, Italy, Netherlands, Spain, Switzerland, United Kingdom, Austria) because only these country standards are supported. In addition, when the country of the broadcast stream differs from the country selected by the current user, the string appearing in the channel banner, Info, Guide, Channel Manager, etc. may not be displayed properly. σελ.27 http://diplodocs.gr/jim/SAMSUNG/LE26A336-_E Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Απο το manual της συσκευης Any functions related to Digital TV (DVB) will only work in countries or areas where DVB-T (MPEG2) digital terrestrial signals are broadcasted. Please confirm with your local dealer if you can receive DVB-T signals. Although this TV set follows the DVB-T specification, maintaining compatibility with the future coming DVB-T digital terrestrial broadcasts is not guaranteed. Several functions may not be available in some countries. σελ.10 και The company does not guarantee the normal operation of the DTV menu for countries other than the supported countries (France, Germany, Italy, Netherlands, Spain, Switzerland, United Kingdom, Austria) because only these country standards are supported. In addition, when the country of the broadcast stream differs from the country selected by the current user, the string appearing in the channel banner, Info, Guide, Channel Manager, etc. may not be displayed properly. σελ.27 http://diplodocs.gr/jim/SAMSUNG/LE26A336-_E Σ' ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 καλησπέρα και χρόνια σας πολλά. Αγόρασα εχθές μια lcd της LG 42 ιντσών, με αριθμό μοντέλου 42LH2000. Στο κατάστημα μου είπε ο υπάλληλος οτι δεν εχει mpg4 και για αυτό την έχει χαμηλή τιμή. Σε όλα τα e-shops αναφέρουν οτι διαθέτει mpg4. οταν την σύνδεσα βρήκε αμέσως τα 4 κανάλια τα δορυφορικά. Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω για επιτοίχεια βάση με βραχειώνα. Όσες είδα, εχουν το vesa το 200χ200, και αντέχουν κατά πολύ στα κιλά. Απλά όλες οι βάσεις αναφέρουν μέχρι 37 ιντσών. Εφόσον ικανοποιούν το vesa και τα κιλά δεν θα ταιριάξει στην τηλεόραση μου; Ευχαριστώ εκ των προταίρων Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts