scandal_dj Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας.χτες αγορασα μια lcd tv samsung le32r71http://www.ciao-shopping.nl/Samsung_LE_32R71B_LCD_TV_TFT_actieve_matrix__586054 και εχω το εξης προβλημα. οταν βλεπω τα χρωματα μου χαλανε το κοκκινο γινεται ροζ και αναποδα. αυτο ωφειλεται σε καποιο επεξεργαστη χρωματων η ειναι προβλημα και πρεπει να την επιστρεψω ευχαριστω :( Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokonik Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 αυτη που εχει ο κοτσοβολος σε προσφορα λεει τιποτα? http://www.kotsovolos.gr/CMS/Library/Documents/PDF/Offers/9th/88-cover1.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Παιδια καλημερα. Μια κρισιμη ερωτηση. Θα παρω μια 37' τελικα και θελω να μαθω ποιο ειναι το υψος αν την βαλω στον τοιχο. Εννοω το κατω μερος της τηλεορασης ποσα εκατοστα πρεπει να ειναι απο το πατωμα? Αν γνωριζει καποιος ας μου πει σας παρακαλω γιατι θα πρεπει να κανω καποιες αλλαγες στο συνθετο μου. Με τους υπολογισμους μου μπορω να την βαλω στα 88 εκατοστα απο το πατωμα, ή στα 105cm απο το πατωμα? ειναι καλα και ποιο απο τα δυο εκτος αν ξερετε συγκεκριμενα. Η αποσταση απο το ματι μου θα ειναι σχεδον 4μετρα οποτε απο αποσταση ειμαι ΟΚ. Παιδια αν μου απαντησετε με σωνεται!!! Ευχαριστω ! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ SONY 40S2010.ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ 1389ε.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Kαι καμια ρυθμιση για την LG 37LE2R υπαρχει? Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zervis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Παιδια καλημερα. Μια κρισιμη ερωτηση. Θα παρω μια 37' τελικα και θελω να μαθω ποιο ειναι το υψος αν την βαλω στον τοιχο. Εννοω το κατω μερος της τηλεορασης ποσα εκατοστα πρεπει να ειναι απο το πατωμα? Αν γνωριζει καποιος ας μου πει σας παρακαλω γιατι θα πρεπει να κανω καποιες αλλαγες στο συνθετο μου. Με τους υπολογισμους μου μπορω να την βαλω στα 88 εκατοστα απο το πατωμα, ή στα 105cm απο το πατωμα? ειναι καλα και ποιο απο τα δυο εκτος αν ξερετε συγκεκριμενα. Η αποσταση απο το ματι μου θα ειναι σχεδον 4μετρα οποτε απο αποσταση ειμαι ΟΚ. Παιδια αν μου απαντησετε με σωνεται!!! Ευχαριστω ! Είναι απλό.Από το μέρος που θα παρακολουθείς να είναι σε ευθεία με τα μάτια σου.Ετσι δεν θα κοιτάς ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω και δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα με τον αυχένα σου. Παράθεση :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jupiter7 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Γεια σας. Όπως έχει χιλιοειποθεί το σήμα που εκπέμπεται είναι για γέλια και για κλάματα ειδικά όταν η TV υποστηρίζει μεγάλες αναλύσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βλέπω χειρότερα με την LCD παρά με την παλιά CRT που είχα. Έχει ακούσει κανείς πότε θα αναγκάσει η Ευρωπαϊκή Ένωση τα κανάλια για HDTV εκπομπές? Κάτι πήρε το αυτί μου για το 2013 (έλεος). Τελικά έχει κανείς Sharp 37XD1E ή άλλη μεγαλύτερη διάσταση για να πει κάποια γνώμη για ρυθμίσεις? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Έχει ακούσει κανείς πότε θα αναγκάσει η Ευρωπαϊκή Ένωση τα κανάλια για HDTV εκπομπές? Κάτι πήρε το αυτί μου για το 2013 (έλεος). Τελικά έχει κανείς Sharp 37XD1E ή άλλη μεγαλύτερη διάσταση για να πει κάποια γνώμη για ρυθμίσεις? Ευχαριστώ... Ποτέ. Αυτό που θα τους αναγκάσει (από 2012?) είναι να μην εκπέμπουν αναλογικά αλλά ψηφιακά, κάτι που σίγουρα ταιριάζει περισσότερο σ' αυτές τις τηλεοράσεις. Το πώς θα χρησιμοποιήσουν το διαθέσιμο bandwidth (δηλαδή πολλά κανάλια SD ή ένα HD) είναι στο χέρι τους αλλά θεωρώ την πρώτη επιλογή σχεδόν βέβαιη. Κοινώς, μη συνδρομητική HDTV μην περιμένεις για αρκετά χρόνια. Με γειά την τηλεόραση! Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ SONY 40S2010.ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ 1389ε.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ? ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Η SONY BRAVIA 26P2530 αξίζει τα 850 ευρόπουλα; Έχει καλύτερες 26" μέχρι 900 ευρό; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Η SONY BRAVIA 26P2530 αξίζει τα 850 ευρόπουλα; Έχει καλύτερες 26" μέχρι 900 ευρό; Πολλά δεν είναι για 26''; Άχαρο μέγεθος γενικότερα, δεν κοιτάς για 32'' καλύτερα; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πολλά δεν είναι για 26''; Άχαρο μέγεθος γενικότερα, δεν κοιτάς για 32'' καλύτερα; Κοιτάω αλλά είναι για δωμάτιο 4χ4 και θα την έχω και οθόνη για pc. Γιαυτό κοιτάω για καλές 26" ή 27" Οι καλές 32αρες ξεφεύγουν πολύ στην τιμή τους και είναι λίγο μεγάλες για το χώρο μου. Να την πάρω; Αλήθεια όταν την συνδέσω με το pc, η ανάλυση θα παραμείνει ως έχει (1366 x 768) ; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Κοιτάω αλλά είναι για δωμάτιο 4χ4 και θα την έχω και οθόνη για pc. Γιαυτό κοιτάω για καλές 26" ή 27" Οι καλές 32αρες ξεφεύγουν πολύ στην τιμή τους και είναι λίγο μεγάλες για το χώρο μου. Να την πάρω; Αλήθεια όταν την συνδέσω με το pc, η ανάλυση θα παραμείνει ως έχει (1366 x 768) ; Καλή δείχνει. Έχει τελικά Bravia engine ή όχι; Η ανάλυση θα είναι πιθανότατα 1024x768 μέσω VGA. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotown Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Γνωριζει κανεις καποιο site που να εχει αναλυτικο review τηλεορασεις. Ενδιαφερομαι περισσοτερο για sharp και philips. Παράθεση Time is time was time is not.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Κοιτα για review εγω δεν εχω βρει και πολλα. Συγκεκριμενα για την LG 37LE2R που κοιταω βρηκα μονο στο pixmania to ξενο το οποιο λεει τα χαρακτηριστικα. Εκει πχ. ομως λεει οτι εχει επιγειο δεκτη και εχθες στο media markt στην Θεσσαλονικη μου ειπανε οτι δεν εχει. Ποιον να πιστεψεις; Παντως καλα site einai to AVclub που ειαι και ελληνικο. Ολο και κατι θα βρεις εκει. Το λινκ ειναι το http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=7817&page=2 Επισης στο http://www.skroytz.gr θα βρεις ολες τις χαμηλοτερες τιμες της αγορας. Βαλε στο search button αυτο που θελεις και θα στο βρει. Αυτα και πιστευω να σε βοηθησα. Κατι αλλο τωρα. Ψαχνω για μια φτηνη και σχετικα αξιοπιστη λυση για κρεμασμα σε τοιχο μιας LCD 37' . Εχει κανενας καμια καλη ιδεα . Δεν θελω η τιμη να ξεπερασει τα 70 Eur... Ευχαριστω και παλι παιδια! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Στο πλαίσιο γράφει οτι έχει Bravia engine. Το 1024x768 λίγο είναι γμτ. Άν στείλω κάνα e mail θα μου απαντήσουν; Την LG 37LE2R σε eshop την βρήκες 890? Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 nai sto http://www.technixx.gr Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Μου άρεσε και αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156319 Τι λέτε; Γράφει ανάλυση μέχρι 1920 x 1080i - 2Fh τί σημαίνει αυτό; είναι full hd ready; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 # Τύπος Οθόνης: LCD WXGA Active Matrix TFT. # Μέγεθος οθόνης: 26"-66cm. # Λόγος διάστασης: 16:9, Ευρεία οθόνη. # Μέγιστη Ανάλυση: 1366 x 768. # Φωτεινότητα: 500 cd/m. # Αντίθεση: 1200:1 Δυναμικό κόντραστ. # Γωνίες Θέασης(σε μοίρες): 178 οριζόντια και 178 κάθετα. # Χρόνος απόκρισης: 8ms. # Υποδοχές video: είσοδος-έξοδος. # Ανάλυση για pc: 640 x 480, 60, 67, 72, 75Hz, 800 x 600, 56, 60, 72, 75Hz, 1024 x 768, 60, 70, 75Hz, 1024 x 768, 60Hz. # Ανάλυση:640 x 480i - 1Fh, 640 x 480p - 2Fh, 720 x 576i - 1Fh, 720 x 576p - 2Fh, 1280 x 720p - 3Fh, 1920 x 1080i - 2Fh. H μέγιστη ανάλυση που μπορεί να αποδώσει το panel της είναι 1366 x 768. Τα σήματα μεγαλύτερης ανάλυσης θα υποστούν μετατροπή σε 1366 x 768. Δε θα δεις εικόνα 1920 x 1080i απλά θα την παίξει η τηλέορασή σου. Πάντως για τις 26 ίντζες μην ψάχνεις full HD τηλεόραση. Δεν έχει αξία τέτοια ανάλυση σε τόσο μικρή διάσταση μιας που δε θα δείς λεπτομέριες... Full HD απο 37 ίντζες και πάνω... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Λοιπον παιδια αγορασα σε προσφορα την LG 37LC2R . Ειχα βαλει στο ματι την προηγουμενη σειρα την 37LE2R και εσκασε μια προσφορα τωρα πριν το Πασχα στα 899 Ευρω!!!!!!! Ειναι τρελη τιμη και μαλιστα για 37'. ΕΙναι πανεμορφη και παιζει πολυ ομορφα! Την βρηκα Θεσσαλονικη απο τα Expert αλλα την ειδα και στον Κοτσωβολο. Θα την κραμασω και θα γινει χαμος. Εΐναι πολυ επιβλητικη. ΜΙα ερωτηση την πρωτη μερα κουραστηκαν τα ματια μου και την εχω σε αποσταση 3.80. Μηπως ειναι κοντα ή απλα δεν συνιθησαν τα ματια μου ακομα; Αντε και στα δικα σας!! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Επειδη δεν μπορω να ποσταρω στο thread για LCD-TV ,εβγαλε το Mediamarkt προσφορα την SONY Bravia 32V2000 -1000ευρω ,αξιζει πια η να περιμενουμε τις νεες σειρες τον αλλον μηνα με μειωμενες τιμες 20% απο τις υπαρχουσες Βravia 32V2500 ,συμφωνα με νεα τιμολογική πολιτικη που ανακοινωσε η Sony προφανως λογω μειωσης πωλησεων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Καλησπερα.Σκεπτομαι εδω και καιρο να αγορασω μια lcd.Εχω καταληξει στις 32 ιντσες αν και θα θελα 37 αλλα με φρεναρει το κοστος.Αυτες που εχω ξεχωρισει ειναι οι Sony LCD 32' KDL-32V2500 και Sony LCD 32' KDL-32P2530.Θα θελα να μου λυσετε μερικες αποριες αφου ειμαι πολυ ασχετος!!! 1)Παρατηρω οτι μεγαλη σημασια εχει η αντιθεση!Τι ακριβως εννοουμε με την αντιθεση.Η αναλογια 7000:1 εχει μεγαλη διαφορα απ το 3000:1 πρακτικα?Πως φαινεται η διαφορα αυτη στο θεατη? 2)Οσον αφορα τη φωτεινοτητα εκει τι παιζει?Ποια ειναι η βαση?450 καλα ειναι?Ποια ηδιαφορα για το θεατη? 3)Οταν μια τηλεοραση εκει πανω αποκωδικοποιητη που μπορεις να βλεπεις καναλια της ΕΡΤ αυτο σημαινει οτι τα βλεπεις δωρεαν?Θα ισχυει και στο μελλον? 4)Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο στις 32 ιντσες η κατι πολυ καλο στις 37 αλλα οχι πανω απο 1100 ευρω? Σας ευχαριστω προκαταβολικα.Περιμενω πως και πως τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Καλησπερα.Σκεπτομαι εδω και καιρο να αγορασω μια lcd.Εχω καταληξει στις 32 ιντσες αν και θα θελα 37 αλλα με φρεναρει το κοστος.Αυτες που εχω ξεχωρισει ειναι οι Sony LCD 32' KDL-32V2500 και Sony LCD 32' KDL-32P2530.Θα θελα να μου λυσετε μερικες αποριες αφου ειμαι πολυ ασχετος!!! 1)Παρατηρω οτι μεγαλη σημασια εχει η αντιθεση!Τι ακριβως εννοουμε με την αντιθεση.Η αναλογια 7000:1 εχει μεγαλη διαφορα απ το 3000:1 πρακτικα?Πως φαινεται η διαφορα αυτη στο θεατη? 2)Οσον αφορα τη φωτεινοτητα εκει τι παιζει?Ποια ειναι η βαση?450 καλα ειναι?Ποια ηδιαφορα για το θεατη? 3)Οταν μια τηλεοραση εκει πανω αποκωδικοποιητη που μπορεις να βλεπεις καναλια της ΕΡΤ αυτο σημαινει οτι τα βλεπεις δωρεαν?Θα ισχυει και στο μελλον? 4)Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο στις 32 ιντσες η κατι πολυ καλο στις 37 αλλα οχι πανω απο 1100 ευρω? Σας ευχαριστω προκαταβολικα.Περιμενω πως και πως τις απαντησεις 1) Αντίθεση = Contrast Ratio is the difference between the whitest white and the darkest black colors the display can show. The greater the contrast, the better the screen and the subtlety of colors it can display. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα συστατικά της ποιοτικής εικόνας, κατά πολλούς ανώτερο σε σημασία και από την ανάλυση. Το προβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καθιερωμένο standard για τη μέτρησή της με αποτέλεσμα κάθε κατασκευαστής να γράφει περίπου ό,τι θέλει. Πρακτικά καμία από τις τηλεοράσεις που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά δεν έχει πάνω από 1000:1. Επίσης μην λαμβάνεις υπόψη σου νούμερα άνω του 2000:1 στις LCD διότι αφορούν τη δυναμική αντίθεση και όχι την πραγματική αντίθεση επί της οθόνης (πολλοί κατασκευαστές αναφέρουν και τα δύο, άλλοι μόνο τη δυναμική για λόγους εντυπωσιασμού). 3) Ναι, δωρεάν. Δεν πρόκειται για αποκωδικοποιητή τύπου Filmnet/Nova αλλά για κοινό ψηφιακό δέκτη. Τα ψηφιακά της ΕΡΤ εκπέμπουν και θα εκπέμπουν ελεύθερα, ενώ μελλοντικά θα εκπέμψουν ψηφιακά και τα ιδιωτικά κανάλια. Η ύπαρξη ψηφιακού δέκτη, χωρίς να αποτελεί κορυφαίας σημασίας κριτήριο στην αγορά τηλεόρασης, είναι πολύ ευπρόσδεκτη για όποιον θέλει να είναι προετοιμασμένος για το κοντινό μέλλον χωρίς να μπλέκει με εξωτερικό δέκτη & επιπλέον καλώδια. Οι δύο Sony που αναφέρεις είναι στα δύο άκρα της γκάμας της εταιρείας στις 32 ίντσες. Η 32V2500 είναι η κορυφαία 32άρα της Sony και ίσως η κορυφαία της αγοράς. Νομίζω ότι ξεφεύγει από τα 1100 € αλλά αν τη βρεις σε αυτά τα χρήματα πάρ' την ασυζητητί. Η 32P2530 είναι το χαμηλότερο μοντέλο της Sony. Δεν την έχω δει και δεν έχω άποψη. Δείχνει τίμια για τα λεφτά της αλλά θα σου έλεγα να κοιτάξεις καλύτερα την ενδιάμεση 32S2530 που είναι αποδεδειγμένα εξαιρετική και μέσα στο μπάτζετ σου. Επίσης αξίζει να κοιτάξεις τα μοντέλα των Sharp, JVC, Samsung & Panasonic σε αυτό το εύρος τιμής. Η γνώμη μου είναι αντί να συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά τους γραμμή-γραμμή να αγοράσεις τηλεόραση μιας εταιρείας που να εμπιστεύεσαι, αφού την δεις και αποφασίσεις ότι σου αρέσει η εικόνα της. Τα πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών δεν προσφέρονται για αξιόπιστες συγκρίσεις (οι τηλεοράσεις είναι εντελώς αρρύθμιστες, οι χώροι συνήθως πάρα πολύ φωτεινοί σε σχέση με τα σπίτια κλπ.) αλλά θα πάρεις τουλάχιστον μια σχετικά καλή ιδέα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Φιλε marvin σε ευχαριστω πολύ για την όλη βοηθεια.Τωρα απλα στο μεγεθος κολάω λίγο.Ξερεις καποια 37 ιντσων αξιοπιστη και με καλη αποδοση που να αξιζει τον κοπο? Σε ευχαριστω και παλι να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 sta carrefour mexri telos apriliou oles oi philips mazi me doroepitagi peripou 35% tis timis: px. Philips 32" 9631D 1499euro kai doroepitagi 480euro... philips 37" 5321 999euro kai doroepitagi 320euro... file marvin... tin eikona tis 9631D de tha tin vreis se TV kato ton 2000euro apo tis alles etairies... tis dinoun kai me mexri 24atokes doseis... an se volevei kai i doroepitagi 480 euro gia na pareis kai kati allo (kanena DVD me hdmi, 'i kamia vasi, 'i oti allo thes) nomizo einai trelli prosfora! ta noumera pou diavazeis einai sta xartia (contrast,illum,klp), pigene des me to mati na katalaveis ti sou leo gia tin sigekrimeni TV... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts