billys_541 Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Θα έχει auto focus τo N70;Πάντως αν η κάμερα των 2ΜΡ είναι ισάξια του Κ750 δεν θα λέει και πολλά.Σε σχέση με το 6680 δεν διαπίστωσα συμαντικές διαφορές Που τις είδες τις φωτογραφίες?Σε υπολογιστή ή στο κινητό?Έχει διαφορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vp690 Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Παντος δεν νομιζω οτι το autofocus ειναι ενα τοοοοσο αναγκαιο feature για να το χρειαζεσαι τοσο πολυ.Εγω οτι φωτογραφιες παιρνω με το 6680 ασχετως πως φαινονται πριν πατησω το κουμπι,μολις την παρει,μου την βγαζει με focus.Δεν εχει την λειτουργεια του Autofocus των ψηφιακων μηχανων που εχει ενδειξη για το αν μπορει να κανει το focus η οχι,αλλα παντα βγαινει καλη.Σιγουρα κατι τετοιο θα υπαρχει στο Ν70,ωστοσο μαλλον οχι με την εννοια που περιεγραψα παραπανω. Οσο για ποιοτητα φωτογραφιων,αν δεις λιγο στο ιντερνετ σε κανα 2 site που εχουν κανει review οι φωτογραφιες του Ν70 βγαινουν χειροτερες και απο το 6680.Δεν μπορεις να κρινεις ομως γιατι δεν ξερεις αν εχουν υποστει αλλαγες,τροποποιησεις,αν το μοντελο Ν70 ηταν prototype το οποιο θα ειχε αλλες ρυθμισεις κλπ. Μολις βρω την σελιδα θα την ποσταρω για να δειτε και εσεις τι ενοοω... δυστυχως δεν το βρηκα.παντως ηταν σε αυτες τις 2 σελιδες,ειχαν συγκριτικο του 6680 και του Ν70: http://www.mobile-review.com/review/nokia-n70-camera.shtml http://mobile-review.com/review/nokia-6680-camera.shtml NOKIA FOREVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX-8 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Που τις είδες τις φωτογραφίες?Σε υπολογιστή ή στο κινητό?Έχει διαφορά. Και στο κινητό και στον υπολογιστή φαίνονται σχεδόν ισάξιες και μάλιστα του Κ750 κιτρινίζουν λιγάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Παιδιά το κινητό να θυμάστε ότι θα αργήσει πολύ να έρθει. Νοέμβριο πάνω κάτω. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Πήγα ρώτησα και σε άλλο Νοκια Club και αυτό μου είπαν. Γι' αυτόν τον λόγο, πάω για Κ750i τώρα, και όταν έρθει το Ν70 βλέπουμε :) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Παιδιά το κινητό να θυμάστε ότι θα αργήσει πολύ να έρθει. Νοέμβριο πάνω κάτω. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Πήγα ρώτησα και σε άλλο Νοκια Club και αυτό μου είπαν. Γι' αυτόν τον λόγο, πάω για Κ750i τώρα, και όταν έρθει το Ν70 βλέπουμε :) Πολυ καλη κινηση, αυτο εκανα και εγω και ειμαι υπερευχαριστημενος απο το κ750ι :D :D http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Δε νομίζω ότι θα το κάνει αυτό η νοκια. Ήδη το έκανε μια φορά με το Ν90. Αν το κάνει πάντως, θα χάσει πελάτες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Παιδιά το κινητό να θυμάστε ότι θα αργήσει πολύ να έρθει. Νοέμβριο πάνω κάτω. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Πήγα ρώτησα και σε άλλο Νοκια Club και αυτό μου είπαν. Γι' αυτόν τον λόγο, πάω για Κ750i τώρα, και όταν έρθει το Ν70 βλέπουμε :) Κριμα δεν ειναι ομως να δινεις καθε τρεις μηνες 300-400 ευρω για κινητο. Λιγη υπομονη και το αγοραζεις κατευθειαν :) :) Δε νομίζω ότι θα το κάνει αυτό η νοκια. Ήδη το έκανε μια φορά με το Ν90. Αν το κάνει πάντως, θα χάσει πελάτες. Δυσκολο να χασει πελατες η ΝΟΚΙΑ δυστυχως :( . Απλα φανταζομαι πως θα θελει να πουλησει πρωτα το 6680 για να κανει την αποσβεση της και μετα να πλασαρει το Ν70. Εξαλου ειναι σιγουρο πως στην πολιτικη της θα ειναι να προωθησει τωρα οσο μπορει το 6680 και μετα να ριξει το Ν70. οπως εκανε με το 6630. πρωτα το αφησε στην αγορα να πουλησει και μετα εριξε το 6680 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Κριμα δεν ειναι ομως να δινεις καθε τρεις μηνες 300-400 ευρω για κινητο. Λιγη υπομονη και το αγοραζεις κατευθειαν :) :) Εννοείτε πως όταν είναι να πάρω το Ν70 θα πουλήσω το k750i :) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Εννοείτε πως όταν είναι να πάρω το Ν70 θα πουλήσω το k750i :) :offtopic: Λιγο ασχετο αλλα .....τον τηλεφωνικο καταλογο απο το 750 στο Ν70 μπορεις να τον περασεις χωρις προβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Δυσκολο να χασει πελατες η ΝΟΚΙΑ δυστυχως :( . Απλα φανταζομαι πως θα θελει να πουλησει πρωτα το 6680 για να κανει την αποσβεση της και μετα να πλασαρει το Ν70. Εξαλου ειναι σιγουρο πως στην πολιτικη της θα ειναι να προωθησει τωρα οσο μπορει το 6680 και μετα να ριξει το Ν70. οπως εκανε με το 6630. πρωτα το αφησε στην αγορα να πουλησει και μετα εριξε το 6680 Γιατί είναι δύσκολο? Αν τόσος κόσμος που περιμένει το Ν70 να έρθει, δε μπορεί να περιμένει άλλο, θα πάρει κάποιο άλλο κινητό και πιθανων κάποιας άλλης εταιρίας! Όπως ο Ηλίας! Πάντως ελπίζω η νοκια να το βγάλει μέσα στο Σεπέμβριο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Γιατί είναι δύσκολο? Αν τόσος κόσμος που περιμένει το Ν70 να έρθει, δε μπορεί να περιμένει άλλο, θα πάρει κάποιο άλλο κινητό και πιθανων κάποιας άλλης εταιρίας! Όπως ο Ηλίας! Πάντως ελπίζω η νοκια να το βγάλει μέσα στο Σεπέμβριο! Ναι αλλα το πιο παραπλησιο στην αγορα για το Ν70 ειναι το 6680. Οποτε καποιον που τον ενδιαφερουν τα χαρακτηριστικα του Ν70 θα παει να παρει το 6680. οποτε η ΝΟΚΙΑ πετυχαινει το σκοπο της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Για πότε το βλέπετε ρε παιδιά να έρθει τελικά? Υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει πάνω από € 600? Α! και κάτι άλλο. Όταν θα κάνω βίντεο κλήση θα γίνεται να καταγράφει το κινητό τις εικόνες που στέλνει το άλλο? AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Παιδιά,είδα στον υπολογιστή κάτι φωτογραφίες από K750i και ήταν πολύ μάπα(για 2 megapixel).Ελπίζω το δικό μας να βγάζει πολύ καλύτερες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 παιδιά εγώ το είδα σε ένα site (δεν θυμάμαι ποιο) και έλεγε διαθέσιμο. Τιμή 780 περίπου. http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 παιδιά εγώ το είδα σε ένα site (δεν θυμάμαι ποιο) και έλεγε διαθέσιμο. Τιμή 780 περίπου. Για το Ν70 λέω http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Για το Ν70 λέω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το κινητό στην ευρώπη. Η τιμή δεν είναι γνωστή ακόμα ΠΟΥΘΕΝΑ ;) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το κινητό στην ευρώπη. Η τιμή δεν είναι γνωστή ακόμα ΠΟΥΘΕΝΑ ;) έχεις δίκιο. Τώρα το είδα. Το Ν90 είναι και η τιμή του 712. http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ Ν70 ΚΑΙ 6280.ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ Ν70 ΚΑΙ 6280.ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Πολυ απλα αν θες smartphone N70 αλλιως το 6280 Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vp690 Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 παιδια,αμα σας λεω οτι ουτε οι ιδιοι της Νοκια δεν ξερουν.... Παιρνω τηλ το shop του αγιου δημητριου,και μου λενε οτι δεν εχουν ιδεα,και οτι μαλλον θα αργησει. Παιρνω του Π.φαληρου και μου λεει οτι το Ν70 θα ειναι εκει σε 15 ημερες.Του λεω:Το Ν70,οχι το Ν90,σωστα?και μου απανταει,ναι το Ν70.Μαλιστο μου ειπε τιμη γυρω στα 600 ευρω και να ξαναπαρω σε 5-6 μερες,μηπως ερθει και νωριτερα.... τι να πω?.....im at a loss... NOKIA FOREVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 παιδια,αμα σας λεω οτι ουτε οι ιδιοι της Νοκια δεν ξερουν.... Παιρνω τηλ το shop του αγιου δημητριου,και μου λενε οτι δεν εχουν ιδεα,και οτι μαλλον θα αργησει. Παιρνω του Π.φαληρου και μου λεει οτι το Ν70 θα ειναι εκει σε 15 ημερες.Του λεω:Το Ν70,οχι το Ν90,σωστα?και μου απανταει,ναι το Ν70.Μαλιστο μου ειπε τιμη γυρω στα 600 ευρω και να ξαναπαρω σε 5-6 μερες,μηπως ερθει και νωριτερα.... τι να πω?.....im at a loss... Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μου το Ν70 θα έρθει σε ένα μήνα δηλαδή αρχές Σεπτεμβρίου και στην τιμή των 580 ευρώ περίπου(όσο δηλαδή έχει το 6680 τώρα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Ρε παιδιά, εδώ δεν ξέρει η νοκια πότε θα έρθει το κινητό, εσείς πώς το ξέρετε??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vp690 Δημ. August 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2005 cool, παιρνουμε τηλεφωνο τα νοκια shops της περιοχης μας και αναπαραγουμε αυτα που μας λενε.Για να λενε κατι,μαλλον κατι θα εχει υποθει....εκτος αν καποιοι παιρνουν την πρωτοβουλια να αερολογουν... NOKIA FOREVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. August 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2005 Δεν ξερω αν αυτο το site εχει ξανα δωθει αλλα δειτε αυτες τις φωτο ειναι ειναι τελιες!!!!!! http://fony.sk/photos/nokia/thumbs.php?dir=nokia_n70&page=1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Ρε παιδιά, εδώ δεν ξέρει η νοκια πότε θα έρθει το κινητό, εσείς πώς το ξέρετε??? cool, παιρνουμε τηλεφωνο τα νοκια shops της περιοχης μας και αναπαραγουμε αυτα που μας λενε.Για να λενε κατι,μαλλον κατι θα εχει υποθει....εκτος αν καποιοι παιρνουν την πρωτοβουλια να αερολογουν... Προσωπικά περνάω κάθε βδομάδα απο μερικά μαγαζιά(Νόκια Shop κ.α.) και ρωτάω πότε θα έρθει και σε τι τιμή.Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.Συγκεκριμένα,μου είπαν οτι το αναμένουν τέλος του μήνα αλλά να το περιμένω από αρχές Σεπτεμβρίου γιατί συνήθως καθυστερεί λίγο(αυτά από Νόκια Shop). :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts