vitriolis Δημ. Παρασκευή στις 06:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:15 μμ Είδα την διαφήμιση της cosmote για 5G+. Το κινητό μας υποστηρίζει το 5G+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. Κυριακή στις 04:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:18 μμ Μετά την τελευταία αναβάθμιση δε λειτουργεί το Face Id σε ξεκλείδωμα εφαρμογών παρά μόνο στη lock screen. Δοκίμασα να το βγάλω και να ξανά κάνω την διαδικασία από την αρχή αλλά και πάλι το ίδιο. Έχει καμία άλλη ρύθμιση που πρέπει να επιλέξω ή να πάω για hard reset το οποίο και θέλω να αποφύγω βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις-εγκαταστήσεις πάλι μία τουλάχιστον εφαρμογή; Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. Κυριακή στις 08:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:06 μμ Δοκίμασα ναι πάλι το ίδιο κάνει. Έσβησα και δακτυλικά τα ξαναπέρασα, άλλαξα μοτίβο πάλι δεν λειτουργεί. Καλά όχι ότι με καίει και τόσο πολύ αλλά παράξενο μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Δευτέρα στις 07:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:00 πμ 14 ώρες πριν, firekostas said: Μετά την τελευταία αναβάθμιση δε λειτουργεί το Face Id σε ξεκλείδωμα εφαρμογών παρά μόνο στη lock screen. Δοκίμασα να το βγάλω και να ξανά κάνω την διαδικασία από την αρχή αλλά και πάλι το ίδιο. Έχει καμία άλλη ρύθμιση που πρέπει να επιλέξω ή να πάω για hard reset το οποίο και θέλω να αποφύγω βασικά. Προσωπικά θα σου έλεγα να αποφεύγεις το face id μιας και δεν έχει το hardware να το υποστηρίξει η συσκευή. Ότι κάνει, το κάνει ΜΟΝΟ με την κάμερα και με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για το ξεκλείδωμα της συσκευής. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts