Jump to content

OnePlus 11

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είδα την διαφήμιση της cosmote για 5G+. Το κινητό μας υποστηρίζει το 5G+; 

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μετά την τελευταία αναβάθμιση δε λειτουργεί το Face Id σε ξεκλείδωμα εφαρμογών παρά μόνο στη lock screen. Δοκίμασα να το βγάλω και να ξανά κάνω την διαδικασία από την αρχή αλλά και πάλι το ίδιο. Έχει καμία άλλη ρύθμιση που πρέπει να επιλέξω ή να πάω για hard reset το οποίο και θέλω να αποφύγω βασικά.

Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις-εγκαταστήσεις πάλι μία τουλάχιστον εφαρμογή;

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Δοκίμασα ναι πάλι το ίδιο κάνει. Έσβησα και δακτυλικά τα ξαναπέρασα, άλλαξα μοτίβο πάλι δεν λειτουργεί. Καλά όχι ότι με καίει και τόσο πολύ αλλά παράξενο μου φαίνεται.

14 ώρες πριν, firekostas said:

Μετά την τελευταία αναβάθμιση δε λειτουργεί το Face Id σε ξεκλείδωμα εφαρμογών παρά μόνο στη lock screen. Δοκίμασα να το βγάλω και να ξανά κάνω την διαδικασία από την αρχή αλλά και πάλι το ίδιο. Έχει καμία άλλη ρύθμιση που πρέπει να επιλέξω ή να πάω για hard reset το οποίο και θέλω να αποφύγω βασικά.

Προσωπικά θα σου έλεγα να αποφεύγεις το face id μιας και δεν έχει το hardware να το υποστηρίξει η συσκευή. Ότι κάνει, το κάνει ΜΟΝΟ με την κάμερα και με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

• 2 weeks later...

Σας έχει έρθει η 15.0.0.401 OTA;

On 8/2/2025 at 3:11 ΜΜ, fanispan said:

Καπάκι νέα αναβάθμιση  

15.0.0.401.  803 MB

Screenshot_2025-02-08-15-07-27-27_1f7d930ac4546e961acbbe2ed3d9ab7f.thumb.jpg.815e3246222013d1d6c8634ae875c5da.jpg

10 ώρες πριν, LeonidasT said:

Σας έχει έρθει η 15.0.0.401 OTA;

όχι τις περνάμε νωρίτερα απο oxygen updater.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

58 minutes ago, vitriolis said:

Πέρασε κάποιος την καινούργια αναβάθμιση; 

Screenshot_2025-03-05-16-44-06-54_1f7d930ac4546e961acbbe2ed3d9ab7f.jpg

Εγώ την πέρασα όλα καλά μέχρι στιγμής. Δεν παρατήρησα κάτι το ιδιαίτερο ακόμα.

Επίσης. Κανένα θέμα μέχρι στιγμής.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• 4 weeks later...
2 ώρες πριν, vitriolis said:

Την πέρασες; 

Ναι πριν  λίγο.  

Σύστημα

• Προσθέτει μια επιλογή μετονομασίας μιας ομάδας εφαρμογών αγγίζοντας παρατεταμένα τη συντόμευση στην Αρχική οθόνη.
  • Το μέγεθος των φακέλων στην Αρχική οθόνη μπορεί να αλλάξει σύροντας σε 1×2 ή 2×1.
  • Η βάση σύνδεσης μπορεί πλέον να εμφανίζει 5 εφαρμογές ακόμα και όταν η αρχική οθόνη έχει ρυθμιστεί να εμφανίζει 4 εφαρμογές ανά σειρά.
  • Βελτιώνει την κινούμενη εικόνα για ειδοποιήσεις και τις Γρήγορες ρυθμίσεις για πιο ομαλή εμπειρία.
  • Βελτιώνει τα στοιχεία ελέγχου του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής στο Live Alerts για το Spotify.
  • Ενσωματώνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Μαρτίου 2025 για τη βελτίωση της ασφάλειας του συστήματος.

Screenshot_2025-04-07-16-16-24-05_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg

Edited by fanispan
Στέφανος

Είδες διάφορες;

18 minutes ago, fanispan said:

Νέα αναβάθμιση μέσο oxygen updater 

15.0.0.700

IMG_20250407_160745.jpg

Την πέρασες; 

Παιδιά καλημέρα.

Έχω την εξής απορία:

Το κινητό μου φοράει OxygenOS CPH2447_15.0.0.700 και αναγράφει Model CPH2447

Σε πρόσφατη επικοινωνία με το service της OnePlus διαπίστωσαν ότι το IMEI είναι China και όχι India όπως η ROM και το Model.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το Model και τη ROM στην ευρωπαϊκή CPH2449, και να ναι, θα αντιμετωπίσω προβλήματα ασυμβατότητας με το hardware της συσκευής;

Όλο αυτό ξεκίνησε από τον λογαριασμό της OnePlus, ο οποίος είναι καρφωμένος στο India, επειδή μάλλον αναγνωρίζει τη συσκευή από τη ROM και το Model που είναι CPH2447. Και επειδή θέλω να παραγγείλω μέσω του λογαριασμού ένα wearable μου δημιουργεί θέμα το γεγονός ότι το region δεν μπορεί να αλλάξει από India σε Greece.

Μπορεί κάποιος/κάποια να με καθοδηγήσει;

Ευχαριστώ!

Edited by Dachtus

Έφτασε για μένα η ώρα της χρηματοδότησης για νέα συσκευή και συγκρίνοντας OnePlus 13 και Samsung 25+ η ζυγαριά μου έδειξε ξεκάθαρα Sammy. Μετά από πολλά χρόνια, από εποχής Huawei p8, ξανά πίσω. Αποχαιρετώ τους Κινέζους μετά από Huawei, Xiaomi και OnePlus και πάω προς Ταϊβάν πλευρά. Εξαιρετικά τα Huawei, μοναδική εμπειρία χρήσης και αξιόπιστα όσο δεν πάει (αν ο Τραμπ δεν είχε κάνει το ban ακόμη εκεί θα ήμουν), πάρα πολύ καλή η Oneplus με μερικά χαζό προβλήματα και και πολύ προβληματική η Xiaomi ακόμη και στις ναυαρχίδες της. 

Πάμε να δούμε η Σαμμυ τι έχει να μας πει. 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

On 12/4/2025 at 12:47 ΠΜ, fanatikos said:

Έφτασε για μένα η ώρα της χρηματοδότησης για νέα συσκευή και συγκρίνοντας OnePlus 13 και Samsung 25+ η ζυγαριά μου έδειξε ξεκάθαρα Sammy. Μετά από πολλά χρόνια, από εποχής Huawei p8, ξανά πίσω. Αποχαιρετώ τους Κινέζους μετά από Huawei, Xiaomi και OnePlus και πάω προς Ταϊβάν πλευρά. Εξαιρετικά τα Huawei, μοναδική εμπειρία χρήσης και αξιόπιστα όσο δεν πάει (αν ο Τραμπ δεν είχε κάνει το ban ακόμη εκεί θα ήμουν), πάρα πολύ καλή η Oneplus με μερικά χαζό προβλήματα και και πολύ προβληματική η Xiaomi ακόμη και στις ναυαρχίδες της. 

Πάμε να δούμε η Σαμμυ τι έχει να μας πει. 

Από πότε η Νότια Κορέα έγινε Ταϊβάν;

Νότια Κορέα είναι τα Samsung? Σορρυ, λάθος μου. Νόμιζα ότι είναι Ταϊβάν.

Σήμερα ξεκίνησα το στήσιμο του s25. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με το oneui.

Δεν βρίσκω γιατί το εκθειάζουν τόσο πια. Μην πω ότι βρίσκω και περιορισμούς σε κάποια πράγματα. Ή δεν ξέρω εγώ που και πως να τα βρω.

Δεν είναι δηλαδή δυνατό να μην μπορώ να κλειδώσω μια εφαρμογή με δακτυλικό αποτύπωμα! Βασικά πράγματα του launcher δηλαδή.

Δεν μπορεί, εγώ μάλλον δεν έχω βρει το πώς.

Επίσης, δεν βρίσκω το πώς να κλειδώσω την απενεργοποίηση. Είτε με κωδικό, είτε με δακτυλικό.

Ελπίζω εγώ να μην τα βρίσκω απλά, γιατί αλλιώς θα είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα.

Μου ήρθε πάλι μια αναβάθμιση,κάτι για ΑΙ έλεγε. Ο αριθμός της αναβάθμισης έμεινε ο ίδιος όμως 15.0.0.700

Θοδωρης

13 minutes ago, ALIEN_3_ said:

Μου ήρθε πάλι μια αναβάθμιση,κάτι για ΑΙ έλεγε. Ο αριθμός της αναβάθμισης έμεινε ο ίδιος όμως 15.0.0.700

Αυτή εννοείς μάλλον... 

Screenshot_2025-04-14-11-50-24-31_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg