Jump to content

OnePlus 11

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατήρησα ένα περίεργο σε σχέση με την μπαταρία. Ενώ με το android 14 είχε πέσει η υγεία της μπαταρίας στο 91% (το έγραψα και πιο πριν), σήμερα το πρωί έτσι στο άσχετο το κοίταξα και πάλι και πλέον μου την δείνει στο 95% (!!). Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο? Δεν έχω κάνει τίποτα περισσότερο από ότι κάνει η ρουτίνα της αναβάθμισης, βλέπω όμως πραγματικά αρκετή διαφορά σε αυτονομία.

Μήπως κάποια ή κάποιες εφαρμογές δημιουργούσαν πρόβλημα με αυξημένη κατανάλωση και μετά το optimize της αναβάθμισης, "έστρωσαν" κατά κάποιον τρόπο?

Δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι τέτοιο. Άντε αντί για 91 να δείξει 92 ή να πέσει 90%. Κάτι τέτοιο να το καταλάβω, είναι άλλωστε κατά προσέγγιση το ποσοστό. Αλλά +4 μονάδες?🤔

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Υπάρχει κανείς με συσκευής ελληνικής αντιπροσωπείας που να έχει πάρει android 15; Γιατί εγώ ακόμα περιμένω.

Εγώ με συσκευή αγορασμενη από Κωτσόβολο πήρα την 15 πριν 2 μέρες.

11 ώρες πριν, gre said:

Υπάρχει κανείς με συσκευής ελληνικής αντιπροσωπείας που να έχει πάρει android 15; Γιατί εγώ ακόμα περιμένω.

απο oxygen updater την φοράω πριν τα χριστούγεννα.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord  // 1+11 // 1+13

17 ώρες πριν, firekostas said:

Εγώ με συσκευή αγορασμενη από Κωτσόβολο πήρα την 15 πριν 2 μέρες.

Κι εγώ από Κωτσόβολο το έχω πάρει αλλά ακόμα τίποτα.

43 minutes ago, gre said:

Κι εγώ από Κωτσόβολο το έχω πάρει αλλά ακόμα τίποτα.

βρε βάλτε το oxygen.

Ζημιά δεν κάνει. Την επίσημη ενημέρωση τραβάει απο τους servers, δεν δίνει ό,τι να'ναι. Απλά οι επίσημοι servers δίνουν τις αναβαθμίσεις ανα φουρνιές για να έχουν εύρος δικτύου για όλους.

Θα βρει μόνο του την εκδοση του λογισμικού που πρέπει να κατέβει, θα στην κατεβάσει και έπειτα ενεργοποιείς τις ρυθμίσεις προγραμματιστή της συσκευής (μόνο δεν χρειάζεται κάποια άλλη ρυθμιση) και μετά πας στην ενημερώση λογισμικού, πατας πανω δεξια στις τελιτσες (η γραμμες δεν θυμαμαι) και θα σου λεει τοπική εγκατάσταση. Θα βρεις το αρχειο που κατέβασε ο oxygen (συνήθως ειναι χυμα στον αρχικό φάκελο της συσκευής) το επιλέγεις, το κάνει τσεκ οτι είναι οκ και το περνάει.

4 χρόνια τώρα (2 στο nord και σχεδόν 2 στο 11αρι) βαράω απο εκει τις ενημερώσεις χωρίς το παραμικρό.

Edited by mivechris

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord  // 1+11 // 1+13

Κάτι ακόμα. Στο μενού στην "ταξινόμηση εφαρμογών" έχει επιλογές ταξινόμησης μόνο με: όνομα, χρήση και ημερομηνία εγκατάστασης. Είναι δυνατόν εν έτη 2025 να μην μπορούμε να βάλουμε τις εφαρμογές με την σειρά που θέλουμε;

On 10/1/2025 at 11:35 ΠΜ, gre said:

Από Κωτσόβολο αγορά, έγραψα ποτέ μου ήρθε.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Έχετε παρατηρήσει στις επαφές (με google account συγχρονισμό) να μην sortάρει σωστά τα ονόματα αλφαβητικά ή μόνο εγώ το έχω σαν πρόβλημα; 

Ήλπιζα ότι με την αναβάθμιση στη 15 θα άλλαζε, ωστόσο τα ίδια. 

Με ό,τι επιλογή κι αν κάνω για εμφάνιση (κατά επίθετο ή κατά όνομα), πάντα sortάρει με το όνομα. 

Bug σίγουρα, αλλά κρατά το bug αυτό από 14 έκδοση, και δεν θυμάμαι με ποια μηνιαία αναβάθμιση το ξεκίνησε. 

Καμία ιδέα παίδες;