vitriolis Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου Είδα την διαφήμιση της cosmote για 5G+. Το κινητό μας υποστηρίζει το 5G+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου Μετά την τελευταία αναβάθμιση δε λειτουργεί το Face Id σε ξεκλείδωμα εφαρμογών παρά μόνο στη lock screen. Δοκίμασα να το βγάλω και να ξανά κάνω την διαδικασία από την αρχή αλλά και πάλι το ίδιο. Έχει καμία άλλη ρύθμιση που πρέπει να επιλέξω ή να πάω για hard reset το οποίο και θέλω να αποφύγω βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις-εγκαταστήσεις πάλι μία τουλάχιστον εφαρμογή; Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου Δοκίμασα ναι πάλι το ίδιο κάνει. Έσβησα και δακτυλικά τα ξαναπέρασα, άλλαξα μοτίβο πάλι δεν λειτουργεί. Καλά όχι ότι με καίει και τόσο πολύ αλλά παράξενο μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, firekostas said: Μετά την τελευταία αναβάθμιση δε λειτουργεί το Face Id σε ξεκλείδωμα εφαρμογών παρά μόνο στη lock screen. Δοκίμασα να το βγάλω και να ξανά κάνω την διαδικασία από την αρχή αλλά και πάλι το ίδιο. Έχει καμία άλλη ρύθμιση που πρέπει να επιλέξω ή να πάω για hard reset το οποίο και θέλω να αποφύγω βασικά. Προσωπικά θα σου έλεγα να αποφεύγεις το face id μιας και δεν έχει το hardware να το υποστηρίξει η συσκευή. Ότι κάνει, το κάνει ΜΟΝΟ με την κάμερα και με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό για το ξεκλείδωμα της συσκευής. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Σας έχει έρθει η 15.0.0.401 OTA; On 8/2/2025 at 3:11 ΜΜ, fanispan said: Καπάκι νέα αναβάθμιση 15.0.0.401. 803 MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, LeonidasT said: Σας έχει έρθει η 15.0.0.401 OTA; όχι τις περνάμε νωρίτερα απο oxygen updater. 1 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) Πέρασε κάποιος την καινούργια αναβάθμιση; Edited 5 Μαρτίου by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 58 minutes ago, vitriolis said: Πέρασε κάποιος την καινούργια αναβάθμιση; Εγώ την πέρασα όλα καλά μέχρι στιγμής. Δεν παρατήρησα κάτι το ιδιαίτερο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Επίσης. Κανένα θέμα μέχρι στιγμής. 1 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Πως μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Ήρθε και στις ελληνικές συσκευές η νέα έκδοση με ελαφρώς μικρότερο μέγεθος αρχείου: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Νέα αναβάθμιση μέσο oxygen updater 15.0.0.700 Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 2 minutes ago, fanispan said: Νέα αναβάθμιση μέσο oxygen updater 15.0.0.700 Την πέρασες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, vitriolis said: Την πέρασες; Ναι πριν λίγο. Σύστημα Προσθέτει μια επιλογή μετονομασίας μιας ομάδας εφαρμογών αγγίζοντας παρατεταμένα τη συντόμευση στην Αρχική οθόνη. Το μέγεθος των φακέλων στην Αρχική οθόνη μπορεί να αλλάξει σύροντας σε 1×2 ή 2×1. Η βάση σύνδεσης μπορεί πλέον να εμφανίζει 5 εφαρμογές ακόμα και όταν η αρχική οθόνη έχει ρυθμιστεί να εμφανίζει 4 εφαρμογές ανά σειρά. Βελτιώνει την κινούμενη εικόνα για ειδοποιήσεις και τις Γρήγορες ρυθμίσεις για πιο ομαλή εμπειρία. Βελτιώνει τα στοιχεία ελέγχου του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής στο Live Alerts για το Spotify. Ενσωματώνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Μαρτίου 2025 για τη βελτίωση της ασφάλειας του συστήματος. Edited 7 Απριλίου by fanispan Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Είδες διάφορες; 18 minutes ago, fanispan said: Νέα αναβάθμιση μέσο oxygen updater 15.0.0.700 Την πέρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Εγώ την έχω περασμένη,όλα καλά Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Μου ήρθε κι εμένα OTA σε ελληνική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. Παρασκευή στις 07:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:56 πμ (edited) Παιδιά καλημέρα. Έχω την εξής απορία: Το κινητό μου φοράει OxygenOS CPH2447_15.0.0.700 και αναγράφει Model CPH2447 Σε πρόσφατη επικοινωνία με το service της OnePlus διαπίστωσαν ότι το IMEI είναι China και όχι India όπως η ROM και το Model. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το Model και τη ROM στην ευρωπαϊκή CPH2449, και να ναι, θα αντιμετωπίσω προβλήματα ασυμβατότητας με το hardware της συσκευής; Όλο αυτό ξεκίνησε από τον λογαριασμό της OnePlus, ο οποίος είναι καρφωμένος στο India, επειδή μάλλον αναγνωρίζει τη συσκευή από τη ROM και το Model που είναι CPH2447. Και επειδή θέλω να παραγγείλω μέσω του λογαριασμού ένα wearable μου δημιουργεί θέμα το γεγονός ότι το region δεν μπορεί να αλλάξει από India σε Greece. Μπορεί κάποιος/κάποια να με καθοδηγήσει; Ευχαριστώ! Edited Παρασκευή στις 07:57 πμ by Dachtus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. Παρασκευή στις 09:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:47 μμ Έφτασε για μένα η ώρα της χρηματοδότησης για νέα συσκευή και συγκρίνοντας OnePlus 13 και Samsung 25+ η ζυγαριά μου έδειξε ξεκάθαρα Sammy. Μετά από πολλά χρόνια, από εποχής Huawei p8, ξανά πίσω. Αποχαιρετώ τους Κινέζους μετά από Huawei, Xiaomi και OnePlus και πάω προς Ταϊβάν πλευρά. Εξαιρετικά τα Huawei, μοναδική εμπειρία χρήσης και αξιόπιστα όσο δεν πάει (αν ο Τραμπ δεν είχε κάνει το ban ακόμη εκεί θα ήμουν), πάρα πολύ καλή η Oneplus με μερικά χαζό προβλήματα και και πολύ προβληματική η Xiaomi ακόμη και στις ναυαρχίδες της. Πάμε να δούμε η Σαμμυ τι έχει να μας πει. 1 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. Κυριακή στις 09:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:11 πμ On 12/4/2025 at 12:47 ΠΜ, fanatikos said: Έφτασε για μένα η ώρα της χρηματοδότησης για νέα συσκευή και συγκρίνοντας OnePlus 13 και Samsung 25+ η ζυγαριά μου έδειξε ξεκάθαρα Sammy. Μετά από πολλά χρόνια, από εποχής Huawei p8, ξανά πίσω. Αποχαιρετώ τους Κινέζους μετά από Huawei, Xiaomi και OnePlus και πάω προς Ταϊβάν πλευρά. Εξαιρετικά τα Huawei, μοναδική εμπειρία χρήσης και αξιόπιστα όσο δεν πάει (αν ο Τραμπ δεν είχε κάνει το ban ακόμη εκεί θα ήμουν), πάρα πολύ καλή η Oneplus με μερικά χαζό προβλήματα και και πολύ προβληματική η Xiaomi ακόμη και στις ναυαρχίδες της. Πάμε να δούμε η Σαμμυ τι έχει να μας πει. Από πότε η Νότια Κορέα έγινε Ταϊβάν; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. Κυριακή στις 07:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:34 μμ Νότια Κορέα είναι τα Samsung? Σορρυ, λάθος μου. Νόμιζα ότι είναι Ταϊβάν. Σήμερα ξεκίνησα το στήσιμο του s25. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με το oneui. Δεν βρίσκω γιατί το εκθειάζουν τόσο πια. Μην πω ότι βρίσκω και περιορισμούς σε κάποια πράγματα. Ή δεν ξέρω εγώ που και πως να τα βρω. Δεν είναι δηλαδή δυνατό να μην μπορώ να κλειδώσω μια εφαρμογή με δακτυλικό αποτύπωμα! Βασικά πράγματα του launcher δηλαδή. Δεν μπορεί, εγώ μάλλον δεν έχω βρει το πώς. Επίσης, δεν βρίσκω το πώς να κλειδώσω την απενεργοποίηση. Είτε με κωδικό, είτε με δακτυλικό. Ελπίζω εγώ να μην τα βρίσκω απλά, γιατί αλλιώς θα είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. Δευτέρα στις 08:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:37 πμ Μου ήρθε πάλι μια αναβάθμιση,κάτι για ΑΙ έλεγε. Ο αριθμός της αναβάθμισης έμεινε ο ίδιος όμως 15.0.0.700 Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. Δευτέρα στις 08:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:51 πμ 13 minutes ago, ALIEN_3_ said: Μου ήρθε πάλι μια αναβάθμιση,κάτι για ΑΙ έλεγε. Ο αριθμός της αναβάθμισης έμεινε ο ίδιος όμως 15.0.0.700 Αυτή εννοείς μάλλον... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts