FoT1s Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Εμενα παντως, μετα απο επαναφορα κτλ, το θεμα ξεκινησε προχθες οταν απενεργοποιησα αυτη την ρυθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Εγώ δεν ξέρω πότε ακριβώς το ξαναξεκινησε. Απλά το διαπίστωσα όταν πήγα να κάνω αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω σχετικά με την προστασία με pin του shutdown. Παρατήρησα ότι μετά την επανενεργοποίηση του τηλεφώνου η συγκεκριμένη επιλογή γίνονταν και πάλι default, δηλαδή disabled. Και με μια δοκιμή 2-3 φορές, είδα ότι το έκανε πάντα. Μάλιστα για να είμαι σίγουρος τον ρώτησα κιόλας εάν σε αυτόν έμενε σταθερά ενεργή μετά από το restart και μου το επιβεβαίωσε.Και βέβαια σιγουρεύτηκα πλήρως ότι έχω ξανά τα ίδια με την επιλογή για απενεργοποίηση του Google discover. Το απενεργοποιώ και μετά το restart γυρνάει και αυτό σε default, δηλαδή ενεργό. Το δοκίμασα και αυτό 2-3 φορές και επίσης κι αυτό το κάνει πάντα.Την aod δεν τολμαω να την τσεκαρω και αυτήν γιατί αν ξεκινήσει και αυτή να μου κάνει τα δικά της θα φύγει το τηλέφωνο για κανένα τοίχο και δεν λέει.Πάντως έχω ξενερώσει πλήρως με την όλη ιστορία και ελπίζω σε αποκατάσταση με το 14. Αλλιώς το βλέπω να φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες.Στάλθηκε από το RMP2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 49 minutes ago, fanatikos said: Εγώ δεν ξέρω πότε ακριβώς το ξαναξεκινησε. Απλά το διαπίστωσα όταν πήγα να κάνω αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω σχετικά με την προστασία με pin του shutdown. Παρατήρησα ότι μετά την επανενεργοποίηση του τηλεφώνου η συγκεκριμένη επιλογή γίνονταν και πάλι default, δηλαδή disabled. Και με μια δοκιμή 2-3 φορές, είδα ότι το έκανε πάντα. Μάλιστα για να είμαι σίγουρος τον ρώτησα κιόλας εάν σε αυτόν έμενε σταθερά ενεργή μετά από το restart και μου το επιβεβαίωσε. Και βέβαια σιγουρεύτηκα πλήρως ότι έχω ξανά τα ίδια με την επιλογή για απενεργοποίηση του Google discover. Το απενεργοποιώ και μετά το restart γυρνάει και αυτό σε default, δηλαδή ενεργό. Το δοκίμασα και αυτό 2-3 φορές και επίσης κι αυτό το κάνει πάντα. Την aod δεν τολμαω να την τσεκαρω και αυτήν γιατί αν ξεκινήσει και αυτή να μου κάνει τα δικά της θα φύγει το τηλέφωνο για κανένα τοίχο και δεν λέει. Πάντως έχω ξενερώσει πλήρως με την όλη ιστορία και ελπίζω σε αποκατάσταση με το 14. Αλλιώς το βλέπω να φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες. Στάλθηκε από το RMP2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω την ρυθμιση για δακτυλικο σε ρεσταρτ την ειχα ενεργοποιημενη, οποτε δεν ξερω. Οπως και το discovery το ειχα απο πριν κλειστο. Aod ανοιχτη που δοκιμασα να την κλεισω και ξανα ενεργοποιειται μετα. Γενικα, οτι και να πειραξεις, δεν γυρναει ακριβως στις default ρυθμισεις του κινητου μετα απο ρεσταρτ, αλλα σε αυτες που ειχες ΠΡΙΝ φαει το σκαλωμα. Για την 14 κραταω μικρο καλαθι αν θα φτιαξει να πω την αληθεια, απο την αλλη δεν θα το ξερεις κιολας γιατι στο ακυρο μπορει να το κανει παλι με την 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 26, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 Θυμάστε μου λίγο. Γιατί όταν μιλάω σε κλήση δεν λειτουργούν τα δεδομένα; κ μόλις κλείσω την γραμμή επανέρχονται; πως το διορθώνω; Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 2 ώρες πριν, STATYSS said: Θυμάστε μου λίγο. Γιατί όταν μιλάω σε κλήση δεν λειτουργούν τα δεδομένα; κ μόλις κλείσω την γραμμή επανέρχονται; πως το διορθώνω; Αυτο ειναι το volte και να πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο στη γραμμη για να εχεις data στην κληση. Επισης σε καποιες συσκευες θελει και ο διακοπτης on, στα oneplus αφαιρεθηκε και ειναι φιξ ενεργοποιημενο σαν ρυθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 27, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 7 ώρες πριν, FoT1s said: Αυτο ειναι το volte και να πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο στη γραμμη για να εχεις data στην κληση. Επισης σε καποιες συσκευες θελει και ο διακοπτης on, στα oneplus αφαιρεθηκε και ειναι φιξ ενεργοποιημενο σαν ρυθμιση. και γιατι δν ειναι σε μενα? Εχω vodafone.Πως το ενεργοποιω?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 27, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Την βρήκα την ρύθμιση αλλά δεν ανοίγει σε εμένα .. είναι γκρι άχνη η επιλογή . Δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Την βρήκα την ρύθμιση αλλά δεν ανοίγει σε εμένα .. είναι γκρι άχνη η επιλογή . Δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω Στέλνεις ένα sms πρώτα. Δες εδώ: https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/rythmiseis-kinitis-syskevis/ti-einai-to-volte-kai-pos-kano-energopoiisi-apenergopoiisiΣτάλθηκε από το RMP2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 (edited) On 20/10/2023 at 9:08 ΜΜ, fanatikos said: Mε λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό για να κάνει όποιος θέλει disable το Google discover. Κατεβάζουμε από το παραπάνω λινκ το quick glance. Αφού εγκατασταθεί πάμε με long press στις ρυθμίσεις του home screen και πλέον εκεί θα βρούμε την επιλογή "quick glance" την κάνουμε disable και that's it. Έφυγε το Google discover (home screen, sweep right). Να συμπληρώσω μια εναλλακτική μιας και το δοκίμασα. Κάνουμε απενεργοποίηση την εφαρμογή google και το discover θα εξαφανιστεί. Για να μην χάσουμε όμως την μπάρα αναζήτησης google (αφού την απενεργοποιήσαμε), πάμε και κατεβάζουμε την αντίστοιχη εφαρμογή google go. Είναι η ελαφριά έκδοση της μπάρας αναζήτησης google. Όταν εγκατασταθεί, μπορείς από τα γραφικά στοιχεία, να βγάλεις την μπάρα αναζήτησης google go στην επιφάνεια εργασίας. Επίσης, η μπάρα google go έχει πάνω της κουμπί που αν το πατήσεις, εμφανίζονται οι ειδήσεις του discover. Άρα αν κάποιος θέλει να τις διαβάζει, αλλά να μην τις έχει ως καρτέλα στα αριστερά της home screen, μπορεί να το κάνει. Edited October 28, 2023 by nemaki 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Με το Google go σου δουλεύει το Google lens?Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 για όποιον θέλει theme store, δοκίμασα αυτό στο λινκ... δουλεύει μια χαρά... https://www.apkmirror.com/apk/coloros/theme-store/theme-store-9-4-0_expt-release/theme-9-4-0_expt-android-apk-download/download/?key=1b6441e7bac3fb06e96b8306c83203ddc42879cd&forcebaseapk=true 1 ώρα πριν, tarif16nikos said: για όποιον θέλει theme store, δοκίμασα αυτό στο λινκ... δουλεύει μια χαρά... https://www.apkmirror.com/apk/coloros/theme-store/theme-store-9-4-0_expt-release/theme-9-4-0_expt-android-apk-download/download/?key=1b6441e7bac3fb06e96b8306c83203ddc42879cd&forcebaseapk=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 29, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 On 28/10/2023 at 3:25 ΜΜ, fanatikos said: Στέλνεις ένα sms πρώτα. Δες εδώ: https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/rythmiseis-kinitis-syskevis/ti-einai-to-volte-kai-pos-kano-energopoiisi-apenergopoiisi Στάλθηκε από το RMP2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εστειλα.λεει είμαι ενεργοποιημένος.. αλλά μέσα από το μενού είναι απενεργοποιημένο και άχνο.δεν με αφήνει να το ενεργοποιησω Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 Τώρα που πέρασε ένα 2ωρο κάνε ένα restart και εάν συνεχίζει να μην είναι ενεργό τότε παίζει η Sim σου να είναι παλιά και να μην το υποστηρίζει.Κάνε μια αλλαγή με καινούργια και εάν κα πάλι τζιφος, τότε εκεί στο κατάστημα Vodafone που θα είσαι ας το ψάξουν.Δεν νομίζω ότι σήμερα πλέον θα πρέπει να συζητάμε για συμβατές συσκευές.Ειδικά μετά το το 3G shutdown.Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 29, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 38 minutes ago, fanatikos said: Τώρα που πέρασε ένα 2ωρο κάνε ένα restart και εάν συνεχίζει να μην είναι ενεργό τότε παίζει η Sim σου να είναι παλιά και να μην το υποστηρίζει. Κάνε μια αλλαγή με καινούργια και εάν κα πάλι τζιφος, τότε εκεί στο κατάστημα Vodafone που θα είσαι ας το ψάξουν. Δεν νομίζω ότι σήμερα πλέον θα πρέπει να συζητάμε για συμβατές συσκευές. Ειδικά μετά το το 3G shutdown. Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. Η σιμ είναι ολοκαίνουργια.. μήπως παίζει κάτι αλλο που είμαι ξεκλειδωτος και έχω ρουτ; Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 (edited) On 28/10/2023 at 11:23 ΜΜ, fanatikos said: Με το Google go σου δουλεύει το Google lens? Στάλθηκε από το One+ 11 μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk. Η εφαρμογή google lens, όχι δεν ανοίγει, ζητάει πρώτα να ενεργοποιήσω το google. Όμως το κουμπί google lens που βρίσκεται επάνω στη μπάρα αναζήτησης του google go λειτουργεί. (το κουμπί που βρίσκεται ακριβώς δεξιά από το μικρόφωνο της μπάρας αναζήτησης) Δυστυχώς η search bar δεν υποστηρίζει dark mode. Μεγάλο φάουλ. Edited October 30, 2023 by nemaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Πότε θα πάρουμε το android 14; Στάλθηκε από το CPH2449 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 12 ώρες πριν, vitriolis said: Πότε θα πάρουμε το android 14; Στάλθηκε από το CPH2449 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μέσα αυτού του μήνα. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 3, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 2023-11-03 System • Integrates the October 2023 Android security patch to enhance system security 2 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 2 ώρες πριν, STATYSS said: 2023-11-03 System • Integrates the October 2023 Android security patch to enhance system security Μόλις την πέρασα και γω. 1 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 4, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Πολύ καλή μπαταρία βλέπω διαφορά από χτες που την πέρασα... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 5 ώρες πριν, STATYSS said: Πολύ καλή μπαταρία βλέπω διαφορά από χτες που την πέρασα... Εμένα το αντίθετο.Εχω την εντύπωση ότι είναι ενεργοβορα.Οχι τίποτα το ανησυχητικό ...Θα δω και τις επόμενες μέρες πως τα πάει. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 Με τιμολόγιο απο Κωτσοβολο πάει στα 600. Αξίζει η αγορά του; Ρωτάω γιατι σκέφτομαι την μετάβαση απο 7Τ Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbullakias Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 (edited) Φίλε είναι ότι καλύτερο παίζει αυτή την στιγμή με εξαίρεση το open που δεν γνωρίζω. Μπαταρία δακτυλικό ταχύτητα φόρτισης ποιότητα κλήσεις ποιότητα σήματος και ότι άλλο ζητήσεις. Από την κάμερα δεν έχω γνώμη. Εξαιρετικό τηλεφωνο Edited November 14, 2023 by pitbullakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 (edited) Φαίνεται ότι το πρόβλημα που έχουμε μερικοί, να μην κρατάει τις ρυθμίσεις που κάνουμε, είναι αρκετά γενικευμένο. Δεν είναι "μερικές ρυθμίσεις" δεν τις κρατάει, είναι πολλές. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και άλλη. Ίσως γενικά όλες. Η νέα που ανακάλυψα είναι το led flashing σε εισερχόμενη κλήση. Την ενεργοποιώ και μετά από ένα restart γυρνάει από μόνο της σε disable. Να αναφέρω και πάλι το συγκεκριμένο πρόβλημα που παρουσιάζουν κάποιες συσκευές (δεν είναι όλες όπως φαίνεται αλλά σίγουρα είναι πάρα πολλές). Από κάποια ανύποπτη στιγμή και μετά σταματά να κρατάει ρυθμίσεις. Ότι ρύθμιση κάνουμε, μετά από ένα απλό restart την γυρνάει στην προηγούμενη κατάσταση της. Αν ήταν enable και την κάνουμε disable, μετά από ένα απλό restart ξαναγίνεται από μόνη της enable. Και βέβαια και το ανάποδο. Αρκετά εκνευριστικό πρόβλημα, ελπίζουμε όλοι που το έχουμε ότι από την νέα αναβάθμιση στην επόμενη version του Android να το έχουν λύσει. Να διευκρινήσω ότι δεν υπήρχε από την αρχή. Είναι επίκτητο. Κάποια ανύποπτη στιγμή, με κάποιο upgrade το ξεκίνησε. Edited November 15, 2023 by fanatikos 1 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts