Jump to content

[Επίσημο] Nokia E61 & E61i

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 704
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα παίδες, βρήκα ένα Ε61 στα 80 ευρώ από επιδότηση και ήθελα να μάθω αν αξίζει να το πάρω, τι λέτε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

καλησπέρα παίδες, βρήκα ένα Ε61 στα 80 ευρώ από επιδότηση και ήθελα να μάθω αν αξίζει να το πάρω, τι λέτε?
εγω εχω το i και για μενα ειναι το ποιοτικοτερο νοκια που ειχα ποτε.να φανταστεις πρωτη φορα στα 14 χρονια που εχω κινητο δεν αγχωνομαι που εφτασε η ωρα της αναβαθμισης και δεν θελω να αγορασω αλλο κινητο με αυτην!βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα στα 14 χρονια ειναι και το σταθεροτερο κινητο απο πλευρας λογισμικου που ειχα ποτε!

thanks φίλε.

βασικά αυτό που βρήκα είναι το απλό και με βολεύει από την απόψη ότι δεν χρειάζομαι την κάμερα, οπότε λέω να το τσιμπήσω.

το σημαντικότερο είναι πως μιλάμε για καινούριο τηλέφωνο μόλις 2 εβδμάδων και από άνθρωπο που τα προσέχει τα τηλέφωνά του.

το μόνο μείον για μένα είναι η έλλειψη ραδιοφώνου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

thanks φίλε.

βασικά αυτό που βρήκα είναι το απλό και με βολεύει από την απόψη ότι δεν χρειάζομαι την κάμερα, οπότε λέω να το τσιμπήσω.

το σημαντικότερο είναι πως μιλάμε για καινούριο τηλέφωνο μόλις 2 εβδμάδων και από άνθρωπο που τα προσέχει τα τηλέφωνά του.

το μόνο μείον για μένα είναι η έλλειψη ραδιοφώνου.

και εμενα με πειραζε η ελλειψη ραδιο αλλα με βολεψε πολυ το clip D radio bluetooth!και ραδιο και bt! πολυ βολικο!ακομα και στη δουλεια το εχεις στο αυτι σου και ακουσα ...ερα σπορ και οι αλλοι δεν καταλαβαινουν τιποτα!νομιζουν οτι το φορας για αν σε καλεσει κανεις!:lol:

καλό:lol::lol:

εντάξυ εγώ την έχω καταβρεί με τα mp3.

φορτώνω στην κάρτα καμιά 200αριά κομμάτια

και περνάω μέρες, οπότε δεν με πειράζει που

δεν έχει ράδιο.

τελικό συμπέρασμα λοιπόν είναι να το πάρω.

thanks για την βοήθεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 months later...

Καλημέρα

έχω κάποιες απορίες και αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα.

... Έχω συνδεδεμένο ένα bluetooth handsfree με το Ε61ι και αν πατήσω το πλήκτρο που έχει μια φορά, στο κινητό ενεργοποιείται η φωνητική εντολή. Αν το πατήσω λίγο παρατεταμένα καλεί τον τελευταίο αριθμό. Αν το πατήσω ακόμα πιο πολύ κάνει σύνδεση με το κινητό. Αυτό που θα ήθελα είναι να απενεργοποιήσω τη φωνητική εντολή μιας και δεν τη χρησιμοποιώ καθόλου ώστε να μην μπερδεύεται με την κλήση του τελευταίου αριθμού. Με ενδιαφέρει μόνο η επανάκληση του τελευταίου αριθμού.

... Αν το bluetooth του κινητού είναι μη ανιχνεύσιμο θα είναι και το handsfree αν συνδεθεί?

...Πως μπορώ να κάνω φορμάτ στο κινητό? νομίζω κάποιος συνδυασμός του στυλ *#7370# ή κάνω λάθος?

Σας ευχαριστώ πολύ

Ας τα πάρουμε με τη σειρά...

Να απενεργοποιήσεις τις φωνητικές κλήσεις δεν γίνεται.

Ούτως ή άλλως δεν είναι ανιχνεύσιμο το handsfree όταν είναι συνδεδεμένο με το κινητό. Δεν είναι ανάγκη μην είναι ανιχνεύσιμο το κινητό για να μην είναι και το handsfree.

Για το format δες εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• 3 months later...

Παιδιά πρόβλημα.

Αγόρασα ένα Ε61i απο ebay για έναν φίλο το οποίο είχε σπασμένη οθόνη αλλα κατά τα άλλα είναι σε καλη κατάσταση. Αλάξαμε οθόνη, αλάξαμε product code αλλά μόλις βάζεις το PIN, βγάζει μύνημα "Invalid SIM Card" και έτσι δε μπορεί να συνεχίσει για να του περάσουμε Firmware.

Δοκίμασα πολλές SIM αλλά τίποτα.... Καμία ιδέα?

Προφανώς η συσκευή είναι κλειδωμένη σε συγκεκριμένο δίκτυο.

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Η θα επικοινωνήσεις με το δίκτυο στο οποίο είναι κλειδωμένη η συσκευή ή πέρνα μια βόλτα από το 9volto.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Thnx Itchrist86 αλλα η συσκευή είναι κλειδωμένη στην Vodafone και εγς του έβαλα και καρτα vod αλλα τίποτα... παιζει ρόλο και η χώρα?

ΚΑι να πάρω την Vodafone να τουσ πω να κανουν τι?

>>αναρωτιέμα: Αν χρησμοποιήσω TurboSIM ή κάτι παρόμοιο, και ξεγελάσω προσωρινά το κινητό, θα μπορέσει να flasarei το NSS? και αν ναι, θα ξεκλειδώσει και το κλείδωμα?

Ναι, έχει σχέση και η χώρα.

Αν μπορέσεις και το ξεγελάσεις, θα μπορέσεις να του κάνεις αναβάθμιση, αλλά να το ξεκλειδώσεις, όχι.

• 1 month later...
το δουλεύει κανείς τώρα;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Γειά σας..

Έχω το Ε61i και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη (άσχετα αν όλοι με πειράζουν για την παντόφλα, οτι πως είναι δυνατόν να έδωσα χρήματα να το πάρω κλπ...:p)

έχω και ένα Ε50 και το πρόβλημα μου είναι οτι καμία σχέση το ένα με το άλλο σε θέμα ήχου ακουστικού. Εννοείται οτι η ένταση είναι ρυθμισμένη στο μέγιστο αλλά είμαι συνεχώς σε φάση να ρωτάω τον άλλο τι είπε και να το επαναλάβει. Ενώ το Ε50 καμία σχέση...σε μετρό, σε κίνηση με έργα δίπλα ακούω τον άλλο καλά.

Επειδή το κύριο κινητό μου είναι το Ε61ι μήπως παίζει κάποια βελτίωση σε αυτό το θέμα?

ευχαριστώ.

I beg to dream and differ from the hollow lies....

• 2 months later...
Γειά σας..

Έχω το Ε61i και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη (άσχετα αν όλοι με πειράζουν για την παντόφλα, οτι πως είναι δυνατόν να έδωσα χρήματα να το πάρω κλπ...:p)

έχω και ένα Ε50 και το πρόβλημα μου είναι οτι καμία σχέση το ένα με το άλλο σε θέμα ήχου ακουστικού. Εννοείται οτι η ένταση είναι ρυθμισμένη στο μέγιστο αλλά είμαι συνεχώς σε φάση να ρωτάω τον άλλο τι είπε και να το επαναλάβει. Ενώ το Ε50 καμία σχέση...σε μετρό, σε κίνηση με έργα δίπλα ακούω τον άλλο καλά.

Επειδή το κύριο κινητό μου είναι το Ε61ι μήπως παίζει κάποια βελτίωση σε αυτό το θέμα?

ευχαριστώ.

Αγαπητή stroubi,

Χτύπησες φλέβα τώρα.....

Έχω το Ε61ι από τον Ιανουάριο του 2008 (χρήστης S60 για 10 χρόνια τώρα). Μετά από 14 μήνες περίπου παρατήρησα πως ο ήχος του ακουστικού είχε μειωθεί τόσο ώστε εκτός γραφείου - σπιτιού κατά την διάρκεια κλήσης να μην ακούω τον συνομιλητή...

Μετά από εκτενή έρευνα, διαπίστωσα πως το πρόβλημα προέρχεται από την πλακέτα του κινητού (hardware).

Λύση

1. Αν έχεις υπομονή και είσαι μέσα στη εγγύηση, πηγαίνεις σε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα NOKIA-SERVICE και τους το δίνεις για επισκευή. Από την δική μου εμπειρία σου παραθέτω τα παρακάτω:

Το κινητό ήρθε ακριβώς μετά από ένα μήνα. Την πρώτη εβδομάδα δούλεψε καλά (όχι όπως όταν αγοράστηκε, αλλά σαφώς πιο δυνατό ακουστικό από αυτό που έιχα πριν το service), αλλά έκτοτε τα ίδια. Συνομιλώντας με φίλο από την Ινδία (expert mobile engineer), μου είπε πως φίλος του αναγκάστηκε να το στείλει 3 φορές για service και την 3η φορά το κινητό επανήλθε (στην Ινδία παρεπιμπτόντως δεν του το κρατάγανε για service 1 μήνα αλλά πολύ λιγότερο.)

2. Αφού λοιπόν το έστειλα μία φορά και δεν είχα κινητό για ένα μήνα - ΔΕΝ Σκοπεύω να το ξαναστείλω...Σου προτείνω να πάρεις ένα hands free είτε ενσύρματο είτε ασύρματο και να ξεμπερδεύεις - εγώ αυτό έχω κάνει.

Η αλήθεια είναι πως τελευταία με έχει εκνευρίσει αυτό το πράγμα αλλα βλέποντας το κινητό συνολικά, δεν νομίζω πως στην τιμή του θα βρεις κάποιο καλύτερο.

Έβαλα λοιπόν ένα hands-free και καθάρισα...

Ελπίζω να βοήθησα.

• 4 weeks later...

σας ευχαριστώ για την απάντηση...

σίγουρα το μπλε δοντι είναι λύση αλλά είμαι πολύ αμελής σχετικά με αυτό, όλο το ξεχνάω, δεν το φορτίζω κλπ κλπ.... βέβαια εννοείται οτι δεν θα μπω μάλλον στη διαδικασία του σέρβις, αλλά παρόλα αυτά είναι λίγο σπαστικό το όλο θέμα..

αν και γενικά το κινητάκι είναι σούπερ, και μια χαρά δουλεύει κατα τ'άλλα....

σας ευχαριστώ πολύ

I beg to dream and differ from the hollow lies....

σας ευχαριστώ για την απάντηση...

σίγουρα το μπλε δοντι είναι λύση αλλά είμαι πολύ αμελής σχετικά με αυτό, όλο το ξεχνάω, δεν το φορτίζω κλπ κλπ.... βέβαια εννοείται οτι δεν θα μπω μάλλον στη διαδικασία του σέρβις, αλλά παρόλα αυτά είναι λίγο σπαστικό το όλο θέμα..

αν και γενικά το κινητάκι είναι σούπερ, και μια χαρά δουλεύει κατα τ'άλλα....

σας ευχαριστώ πολύ

Για όσους ενδιαφέρονται να βλέπουν το κανάλι France24 live από το κινητό μας μέσω wi-fi γιατί μέσω gprs θα πρέπει να πάρουμε δάνειο,

εχθές μπαίνοντας στο http://w w.france24.com έχει επιλογή mobile, διαλέγετε το κινητό μας Nokia e61i και κατεβάζετε την αντίστοιχη εφαρμοφή τσάμπα

είναι πάρα πολύ καλό....

• 1 month later...

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω. Έψαχνα θήκη για το e61 μου και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εδώ. http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/carrying-and-styling/carrying-cases/cp-222

Εϊναι όπως λέει η NOKIA συμβατή ΚΑΙ με το e61. Την πήρα σήμερα αλλά δεν νομίζω ότι κάνει. Μα καμμία σχέση, αρκετά μικρότερη η θήκη. Πως γίνεται να κάνει λάθος η εταιρία όμως; Ξέρετε μήπως τι παίζει;

• 3 months later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...

Τωρα τελευταια, κανα δυο φορες, την ωρα που μιλουσα, το e61i μου εκανε επανεκινηση μονο του!

Δεν μου εχει ξανατυχει, ολα τα χρονια που το εχω, και δεν εχω αλλαξει κατι στο τηλεφωνο ωστε να μπορω να σκεφτω τι μπορει να φταιει.

Εχει τυχει σε κανεναν αλλον, ή μπορει να φανταστει κανεις τι συμβαινει;

• 5 years later...
Αν και παω για αρχαιολόγος... Ποια είναι η τελευταία έκδοση firmware E61i;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...