alfaeffe Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Απο χθες δεν παιζει πλεον και σε μενα με Google messages. Μου βγαζει το εξης μηνυμα ακομα και μετα απο επανεκκινηση της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Περίεργο εμένα ακόμα δουλεύει κανονικά. 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 3 ώρες πριν, alfaeffe said: Απο χθες δεν παιζει πλεον και σε μενα με Google messages. Μου βγαζει το εξης μηνυμα ακομα και μετα απο επανεκκινηση της συσκευης. Και σε εμένα το ίδιο. Χτες δούλευε για λίγο η στοκ εφαρμογή Samsung αλλά πλέον ούτε αυτή. Επικοινώνησες μήπως με vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Vodafone και google messages δουλεύει κανονικά .. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Σήμερα σε vodafone ψόφησε κ μένα 😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 10 minutes ago, challenge143 said: Σήμερα σε vodafone ψόφησε κ μένα 😁 μια από τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Και εδώ το ίδιο από Σάββατο πρωί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Me too οπως εγραψα παραπανω. Τελικα δε θα λειτουργει το RCS ουτε μεσω του Google messages; Στο μηνυμα που ειχε στειλει η Vodafone εγραφε οτι καταργει το δικο της "Vodafone RCS chat" αλλα θα παιζει μεσω του Google messages. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Μάλλον ούτε με το Google θα δουλέψει αφού όπως διαβάζω σε άλλα forum σε άλλες χώρες ήδη έχει ξεκινήσει και αντικαθιστά με την Google κατευθείαν. Δεν διάβασα κάπου να καθυστερεί. Εμένα είναι ήδη έτσι εδώ και κανα 10ήμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ihatevoda Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Έχω φυσικά το ίδιο πρόβλημα με όλους, σταμάτησε να λειτουργεί το RCS. Στην αρχή ο πρώτος εκπρόσωπος που μίλησα έκανε επαναφορά SIM και φυσικά δεν άλλαξε κάτι. Κάλεσα την Vodafone ξανά και η εκπρόσωπος δεν ήξερε καν τι είναι το RCS😂 και μετά μου έλεγε με υφάκι και νεύρο πως η Google φταίει για αυτό, ενώ της εξηγούσα πως μέχρι πρώτιστος λειτουργούσε κανονικά και ότι στην ανακοίνωση της εταιρείας (που ούτε καν γνώριζε παρεπιπτόντως) αναφέρει πως θα γίνει μεταβίβαση στην Google, κάτι που δεν έγινε. Με SIM Nova που δοκίμασα λειτουργεί κανονικά μέσω της ίδιας της Google και όχι της Nova. Η Vodafone φταίει ξεκάθαρα για αυτό και μας γυρνάει πίσω 20 χρόνια... Σοβαρή εταιρεία τώρα, από άσχετους υπαλλήλους άλλο τίποτα και διοίκηση από τα Lidl... Μου φαίνεται θα αλλάξω εταιρεία, γιατί φυσικά ολόκληρη Google αυτή φταίει, όχι η Vodafone Ελλάδας που δεν ξέρει τι της γίνεται. Μπορεί να το φτιάξουν αλλά μέχρι τότε θα είμαστε στο περίμενε όπως πάντα συμβαίνει με τα τεχνικά προβλήματα στη Vodafone... 2 minutes ago, ihatevoda said: Έχω φυσικά το ίδιο πρόβλημα με όλους, σταμάτησε να λειτουργεί το RCS. Στην αρχή ο πρώτος εκπρόσωπος που μίλησα έκανε επαναφορά SIM και φυσικά δεν άλλαξε κάτι. Κάλεσα την Vodafone ξανά και η εκπρόσωπος δεν ήξερε καν τι είναι το RCS😂 και μετά μου έλεγε με υφάκι και νεύρο πως η Google φταίει για αυτό, ενώ της εξηγούσα πως μέχρι πρώτιστος λειτουργούσε κανονικά και ότι στην ανακοίνωση της εταιρείας (που ούτε καν γνώριζε παρεπιπτόντως) αναφέρει πως θα γίνει μεταβίβαση στην Google, κάτι που δεν έγινε. Με SIM Nova που δοκίμασα λειτουργεί κανονικά μέσω της ίδιας της Google και όχι της Nova. Η Vodafone φταίει ξεκάθαρα για αυτό και μας γυρνάει πίσω 20 χρόνια... Σοβαρή εταιρεία τώρα, από άσχετους υπαλλήλους άλλο τίποτα και διοίκηση από τα Lidl... Μου φαίνεται θα αλλάξω εταιρεία, γιατί φυσικά ολόκληρη Google αυτή φταίει, όχι η Vodafone Ελλάδας που δεν ξέρει τι της γίνεται. Μπορεί να το φτιάξουν αλλά μέχρι τότε θα είμαστε στο περίμενε όπως πάντα συμβαίνει με τα τεχνικά προβλήματα στη Vodafone... Τόσο καλά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Δυστυχώς έτσι είναι όπως τα λες και έχω περάσει από όλες τις συνδέσεις εταιρειών κ αυτή είναι η χειρότερη ΑΛΛΆ είναι η ποιο φτηνή και Δυστυχώς στην εταιρεία που δουλεύω το έχουν γυρίσει όλοι vodafone γιατί είναι τσάμπα. (Με το τίμημα που συνεπάγεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 Έχει μιλήσει κάνεις με vodafone? Νομίζω τράβηξε πολύ η μεταβαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 30 minutes ago, dkon84 said: Έχει μιλήσει κάνεις με vodafone? Νομίζω τράβηξε πολύ η μεταβαση Δυστυχώς δεν θα το ξανά ενεργοποιησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 1 hour ago, challenge143 said: Δυστυχώς δεν θα το ξανά ενεργοποιησουν. Αυτό το ξέρουμε. Αλλά σχετικά με το Google message τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 4 minutes ago, dkon84 said: Αυτό το ξέρουμε. Αλλά σχετικά με το Google message τι γίνεται Ακόμα άγνωστο. Αν κ είχε υποθει ότι θα ενεργοποιηθεί από google. Αλλά μέχρι την τελευταία ενημέρωση δεν έχει αναφερθεί τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 Παιδιά στα dual sim να δείτε πανηγύρι. Που με άλλη σιμ επιλέγεις να φύγει το μήνυμα και επειδή τρώει κόλλημα λόγο rcs φεύγει με την άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 Δεν γνωρίζω τι παίζει αλλά συνεχίζω να είμαι εκτός. Μίλησα με εκπρόσωπο ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα για το όλο θέμα και αφού με είχε σε αναμονή κανένα 10λεπτο εν τέλει του είπανε πως είναι θέμα της Google και όχι δικό τους. Αν κατάλαβα καλά πρέπει η ίδια η Google να αποφασίσει πότε και αν θα εισάγει τους ελληνικούς αριθμούς που αφαιρέθηκαν από την δική της εφαρμογή. Εγώ πάντως δεν τα βλέπω ευοίωνα τα πράγματα και ήδη προσανατολίζομαι σε εξωτερική εφαρμογή (viber, whatsup) αν και θα ήθελα να τις αποφύγω αφού με την RCS υπηρεσία μέχρι τώρα με βόλευε πάρα πολύ αφού δεν χρειάζεται να ανοίγω άλλη εφαρμογή και τα έχω όλα στο πιάτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Εδώ και δύο μέρες προσπαθεί να συνδεθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Ένα παλικάρι στο νήμα που παρακολουθώ είπε ότι πλέον δουλεύει με την ενημέρωση .εγώ ακόμα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp74 Δημ. April 9, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Εγώ έχω βάλει την beta έκδοση του messages και μου γράφει ακόμα ότι δεν υποστηρίζει την λειτουργία στην συσκευή. Περιμένω υπομονετικά λοιπόν, να λυθεί κάποια στιγμή. Η Vodafone «πετάει» χαρταετό και οι εκπρόσωποι της λένε μπούρδες… Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 3 ώρες πριν, challenge143 said: Ένα παλικάρι στο νήμα που παρακολουθώ είπε ότι πλέον δουλεύει με την ενημέρωση .εγώ ακόμα τίποτα Και εγώ μια από τα ίδια με Samsung s22 ultra. Τίποτα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Αναφέρει ένα παλικάρι με s23 ότι έκανε ενημέρωση από play store την εφαρμογή κ κινητή τηλεφωνία κ πλέον μεσο google δουλεύει κανονικά. Εγώ που τα έκανα αυτά ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 5 minutes ago, challenge143 said: Αναφέρει ένα παλικάρι με s23 ότι έκανε ενημέρωση από play store την εφαρμογή κ κινητή τηλεφωνία κ πλέον μεσο google δουλεύει κανονικά. Εγώ που τα έκανα αυτά ακόμα τίποτα. Η εφαρμογή κινητή χρειάζεται? Νομίζω πως όσα έχουν προεγκατεστιμενη την εφαρμογή της Google δεν χρειαζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 1 ώρα πριν, dkon84 said: Η εφαρμογή κινητή χρειάζεται? Νομίζω πως όσα έχουν προεγκατεστιμενη την εφαρμογή της Google δεν χρειαζεται Τι να σου πω, ιδέα δεν έχω. Τις έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις κ εγώ αλλά τίποτα. Μας πούλησε που μας πούλησε η vodafone τουλάχιστον η google να το ενεργοποιήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Σε εμένα με το που πήρε την ενημέρωση Απριλίου στο S23 ultra δούλεψε. Στου αδερφού μου A53 με update Μαρτίου ακόμα λέει ότι δεν είναι συμβατό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts