Sleep Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) παιδια καλησπερα.Θελω την βοηθεια σας γιατι αντιμετωπιζω ενα θεμα με το κινητρο και μου χει σπασει τα νευρα. Συγκεκριμενα οταν το κινητο ειναι σε normal mode δλδ οι ηχοι ειναι On τοτε ολα καλα. Οταν ομως οι ειδοποιησεις ειναι στην δονηση ή στο αθορυβο τοτε αρχιζει τα περιεργα. Οταν ειναι στην δονηση κανει μια περιοεργη και στιγμιαια δονηση που δεν καταλαβαινεις ουτε οταν το χεις στο χερι σου. Οταν ειναι στο αθορυβο τοτε το AOD δεν λειτουργει οποτε δεν καταλαβαινεις εαν εχει ειδοποιησεις. Αυτο συμβαινει με ολες τις εφαρμογες social και οχι σε κλησεις και μνμ. Το κανει se messenger fb viber instagram. Δεν μπορω να κατλααβω τι κανω λαθος καθοτι ειμαι καινουργιος σε τηλεφωνα της samsung Edited 19 Μαρτίου by Sleep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει αγορασει το τηλεφωνο απο την Cosmote την εκδοση λογισμικου παροχεα υπηρεσιων γιατι αντιμετωπιζω προβληματα με το δικο μου στο σημα και στις ταχυτητες. To εχω αγορασει απο σκρουτζομαγαζο , ειναι ευρωπαικο και εχει εκδοση ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Την ίδια έχουμε, έχω cosmote και ολα καλα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 29 minutes ago, fotisbasm_ said: Την ίδια έχουμε, έχω cosmote και ολα καλα το αγορασες fotisbasm_ απο καταστημα Cosmote σωστα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου To VGR δεν δηλώνει Vodafone? Και μένα έτσι λέει ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Υπάρχει κάποιο νεώτερο για 6.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) VGR σημαινει vodafone τωρα εαν τυχον εχει καποιος ψιλο-θεματα με σημα η ταχυτητες δεδομενων εχοντας μεσα Sim αλλης εταιριας προφανως λειπουν καποια στοιχεια στα csc της συσκευης δηλαδη στο κομματι του λειτουργικου που υπαρχουν τα στοιχεια των δικτυων μια και προοριζεται για μια συγκεκριμενη εταιρια πχ.Vodafone και εχει τυπικα τα στοιχεια των αλλων αλλα χωρις περισσοτερες πληροφοριες του καθε παροχου με αποτελεσμα να παρουσιαζονται αποκλισεις σε πραγματικες συνθηκες κλησεων η δεδομενα . Edited 22 Μαρτίου by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 19 ώρες πριν, s_nova said: VGR σημαινει vodafone τωρα εαν τυχον εχει καποιος ψιλο-θεματα με σημα η ταχυτητες δεδομενων εχοντας μεσα Sim αλλης εταιριας προφανως λειπουν καποια στοιχεια στα csc της συσκευης δηλαδη στο κομματι του λειτουργικου που υπαρχουν τα στοιχεια των δικτυων μια και προοριζεται για μια συγκεκριμενη εταιρια πχ.Vodafone και εχει τυπικα τα στοιχεια των αλλων αλλα χωρις περισσοτερες πληροφοριες του καθε παροχου με αποτελεσμα να παρουσιαζονται αποκλισεις σε πραγματικες συνθηκες κλησεων η δεδομενα . Και πως κάποιος μπορεί να το αλλάξει αυτο χωρίς να κάνει επαναφορά; δηλαδή με το μικρότερο κόστος, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 11 minutes ago, fotisbasm_ said: Και πως κάποιος μπορεί να το αλλάξει αυτο χωρίς να κάνει επαναφορά; δηλαδή με το μικρότερο κόστος, https://samfw.com/blog/samfw-frp-tool-1-0-remove-samsung-frp-one-click 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 21 ώρες πριν, bardull said: Υπάρχει κάποιο νεώτερο για 6.1? Το νεοτερο ειναι αυτο... Σε λιγες μερες... 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 56 minutes ago, anergos13 said: Αν ισχυει το παραπανω, υπαρχει καποιος hardware λογος που δεν θα παρει ορισμενα features του S24; Πχ το super HDR και το camera algorithm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Το θέμα είναι η διάρκεια της μπαταρίας να δούμε ποια θα είναι... με το UI 6.0 δυστυχώς δεν έχουν κάτσει καλά τα πράγματα, τουλάχιστον για μενα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Καλημέρα , θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος όταν βάζω στο κινητό google maps απλά στο αυτοκίνητο να βλέπω τους χάρτες να μην κλίνει η οθόνη μετά από λίγο ?? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Καλησπέρα όποιος έχει csc thl λαμβάνει κανονικά της ενημερώσεις κάθε μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 1 ώρα πριν, theopanatha13 said: Καλησπέρα όποιος έχει csc thl λαμβάνει κανονικά της ενημερώσεις κάθε μήνα? Ναι κάθε μήνα,συνήθως μια μέρα μετά αφού την πάρουν τα Ελληνικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 1 minute ago, panosfx said: Ναι κάθε μήνα,συνήθως μια μέρα μετά αφού την πάρουν τα Ελληνικά Έχει call recording, caller id, και samsung wallet ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpapad24 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου On 19/3/2024 at 11:34 ΜΜ, johnnybegood said: Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει αγορασει το τηλεφωνο απο την Cosmote την εκδοση λογισμικου παροχεα υπηρεσιων γιατι αντιμετωπιζω προβληματα με το δικο μου στο σημα και στις ταχυτητες. To εχω αγορασει απο σκρουτζομαγαζο , ειναι ευρωπαικο και εχει εκδοση ..... Το vgr που σου βγαζει παραπεμπει σε vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 4 ώρες πριν, theopanatha13 said: Έχει call recording, caller id, και samsung wallet ? Ναι,ναι και όχι .Αν και για το τελευταίο δεν σου ορκίζομαι κιόλας γιατί δεν το χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου (edited) υπαρχει ρουτινα που οταν φτανουμε σε ενα μερος να μην φαινονται οι προεπισκοπησεις των μηνυματων/sms/viber κλπ?και το αναποδο οταν απομακρυνομαστε Edited 24 Μαρτίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Καλησπέρα. Σε λίγες ημέρες θα πάω εξωτερικό και ενδιαφέρομαι για αγορά gimbal για selfie και γενικά να έχω την άνεση μου. Έχω ακούσει τα dji που λένε ότι είναι τα καλύτερα! Αξίζει κάτι ακριβό ή μπορείς να έχεις αξιοπρεπή αποτελέσματα και με κάτι medium σε value for money? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου On 23/3/2024 at 12:29 ΜΜ, Andreaszel said: https://samfw.com/blog/samfw-frp-tool-1-0-remove-samsung-frp-one-click Ολόκληρη φασαρία … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 1 hour ago, Konstantine73 said: Ολόκληρη φασαρία … Όντος για να αλλάξουμε ένα csc , θέλει πολύ φασαρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 26 minutes ago, fotisbasm_ said: Όντος για να αλλάξουμε ένα csc , θέλει πολύ φασαρία Ναι φασαρία ούτε 1 λεπτό δίκιο έχεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου https://www.phonearena.com/news/samsung-galaxy-s23-one-ui-6.1-update-release-date_id156610 2 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 2 ώρες πριν, theopanatha13 said: Ναι φασαρία ούτε 1 λεπτό δίκιο έχεις.. Εάν μπορείς να βοηθήσεις καλός, ειρωνείες κομμένες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts