mger Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 10 minutes ago, baspats said: είναι εύκολο να μας έλεγες τα βήματα της ρουτίνας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwtasokos Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, lagoudakis said: προσωπικα εχω εναν 25αρι και εναν 45αρι οπου μου κατσει φορτιζω,εχω βαλει την φορτιση στα 85% γιατι συνηθως ειμαι κοντα σε φορτιστη ολη την ημερα,προστασια στις καμερες δεν εχω γιατι πιστευω οτι θα ριχνει την ποιοτητα στις φωτο,απλα το προσεχω παρα πολυ Οπότε δεν βάζουμε τίποτα στις κάμερες για την πιθανότητα αλλοίωσης των φωτογραφιών και φορτιστή αγοράζω τον 25αρι μιας και τον βρίσκω αρκετά φθηνότερα από τον 45. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 4 minutes ago, yiwtasokos said: Οπότε δεν βάζουμε τίποτα στις κάμερες για την πιθανότητα αλλοίωσης των φωτογραφιών και φορτιστή αγοράζω τον 25αρι μιας και τον βρίσκω αρκετά φθηνότερα από τον 45. μια χαρα θα εισαι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, yiwtasokos said: Οπότε δεν βάζουμε τίποτα στις κάμερες για την πιθανότητα αλλοίωσης των φωτογραφιών και φορτιστή αγοράζω τον 25αρι μιας και τον βρίσκω αρκετά φθηνότερα από τον 45. Κάποια στιγμή είχα χρησιμοποιήσει προστατευτικό για κάμερα (πίσω στις εποχές του S7). Τη μέρα δεν καταλάβαινες ιδιαίτερη διαφορά (μόνο σε σούπερ σούπερ ζουμάρισμα, που μπορεί να έπαιζε ρόλο και η γενικότερες δυνατότητες της κάμερας τότε), αλλά τη νύχτα (εννοείται με νορμαλ φωτισμό, μη φανταστούμε τα σημερινά) ήταν πολύ καθαρή η υποβάθμιση. Ή εμένα μου φαινόταν πολύ καθαρή.... Έβγαλα τα προστατευτικά μετά από 1 εβδομάδα... Αν πάρεις μια θήκη που αφήνει κενό μόνο για τις κάμερες (έχει κυκλάκια) και όχι ένα μεγάλο άνοιγμα, έχει ακόμη καλύτερη προστασία, και έχω δει (και ψήνομαι) και θήκες που έχουν πορτάκι που κλείνει τελείως τις κάμερες... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, mger said: είναι εύκολο να μας έλεγες τα βήματα της ρουτίνας ; Αν Δίκτυο Wifi (Όνομα δικύου) και Χρονική περίοδος 23.00 - 06.00 Τότε Γρήγορη φόρτιση Ανενεργό 1 Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwtasokos Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, thabull said: Κάποια στιγμή είχα χρησιμοποιήσει προστατευτικό για κάμερα (πίσω στις εποχές του S7). Τη μέρα δεν καταλάβαινες ιδιαίτερη διαφορά (μόνο σε σούπερ σούπερ ζουμάρισμα, που μπορεί να έπαιζε ρόλο και η γενικότερες δυνατότητες της κάμερας τότε), αλλά τη νύχτα (εννοείται με νορμαλ φωτισμό, μη φανταστούμε τα σημερινά) ήταν πολύ καθαρή η υποβάθμιση. Ή εμένα μου φαινόταν πολύ καθαρή.... Έβγαλα τα προστατευτικά μετά από 1 εβδομάδα... Αν πάρεις μια θήκη που αφήνει κενό μόνο για τις κάμερες (έχει κυκλάκια) και όχι ένα μεγάλο άνοιγμα, έχει ακόμη καλύτερη προστασία, και έχω δει (και ψήνομαι) και θήκες που έχουν πορτάκι που κλείνει τελείως τις κάμερες... Αυτές οι θήκες πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο στο θέμα προστασίας καμερών αλλά προσωπικά χάνεται όλη η ομορφιά του τηλεφώνου. Προσωπική άποψη πάντα . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, thabull said: Κάποια στιγμή είχα χρησιμοποιήσει προστατευτικό για κάμερα (πίσω στις εποχές του S7). Τη μέρα δεν καταλάβαινες ιδιαίτερη διαφορά (μόνο σε σούπερ σούπερ ζουμάρισμα, που μπορεί να έπαιζε ρόλο και η γενικότερες δυνατότητες της κάμερας τότε), αλλά τη νύχτα (εννοείται με νορμαλ φωτισμό, μη φανταστούμε τα σημερινά) ήταν πολύ καθαρή η υποβάθμιση. Ή εμένα μου φαινόταν πολύ καθαρή.... Έβγαλα τα προστατευτικά μετά από 1 εβδομάδα... Αν πάρεις μια θήκη που αφήνει κενό μόνο για τις κάμερες (έχει κυκλάκια) και όχι ένα μεγάλο άνοιγμα, έχει ακόμη καλύτερη προστασία, και έχω δει (και ψήνομαι) και θήκες που έχουν πορτάκι που κλείνει τελείως τις κάμερες... Σχετικά με τις θήκες που έχουν κυκλάκια... Συμφωνώ για την προστασία, αλλά περιορίζει τη φωτεινότητα του φλας. Τώρα θα μου πεις, ποιος χρησιμοποιεί φλας τη σήμερον ημέρα...απλά σαν παρατήρηση το αναφέρω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Σχετικά με τις θήκες που έχουν κυκλάκια... Συμφωνώ για την προστασία, αλλά περιορίζει τη φωτεινότητα του φλας. Τώρα θα μου πεις, ποιος χρησιμοποιεί φλας τη σήμερον ημέρα...απλά σαν παρατήρηση το αναφέρω. Η επίσημη δερμάτινη και η επίσημη σιλικόνης της Samsung επηρεάζουν το φλας δηλαδή; 🙄 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Dark_Lord said: Η επίσημη δερμάτινη και η επίσημη σιλικόνης της Samsung επηρεάζουν το φλας δηλαδή; 🙄 Έχω την επίσημη δερμάτινη και βλέπω διαφορά στη φωτεινότητα της φώτο. Δεν αναφέρομαι σε τρελές διαφορές, αλλά το δικό μου μάτι τις βλέπει...άλλο μάτι ίσως και όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Παιδια καλησπερα απλα θελω να ενημερωσω οτι μολις εκανα εγκατασταση 65mb την ενημερωση του google play που σε καποιους και σε εμενα ειχε κολλησει στον μηνα ιουλιο τωρα ενημερωθηκε για τον μηνα νοεμβριο... 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Έχω την επίσημη δερμάτινη και βλέπω διαφορά στη φωτεινότητα της φώτο. Δεν αναφέρομαι σε τρελές διαφορές, αλλά το δικό μου μάτι τις βλέπει...άλλο μάτι ίσως και όχι. Όντως; δεν έχω παρατηρήσει κάτι, παρότι χρησιμοποιώ τον φακό αρκετά. Θα το κοιτάξω. Μου φαίνεται κάπως παντως να έχει τέτοιο flaw η επίσημη θήκη 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) On 8/1/2024 at 7:22 ΜΜ, coolnetgr said: Είτε χαμηλώνεις την ένταση συστήματος είτε φτιάχνεις ρουτίνα να μηδενίζει κάθε φορά που τρέχει η εφαρμογή της κάμερας. Ααα τι ωραίο αυτό με τη ρουτίνα!!! Βρε τι ανακαλύπτει κανείς μετά από ένα χρόνο χρήσης του κινητού!!! Ευχαριστώ για τις άμεσες (2) απαντήσεις σας...άντε τώρα να μελετήσω τις ρουτίνες...που δεν τις είχα καταλάβει από την πρώτη ώρα!! Μήπως μ' αυτόν τον τρόπο η samsung μας γυρίζει πίσω??? Λέω εγώ τώρα....στην εποχή που όλα γίνονται με ένα κουμπί - ρύθμιση στο menu? Υ.Γ. Έβαλα skin πρώτη φορά σε κινητό (από Ινδία παραγγελία, σύμφωνα με site που έδωσε κάποιος άλλος εδώ μέσα) και το κινητό, εκτός του ότι είναι πανέμορφο, πιστεύω ότι αν τις βγάλω κάποια μέρα θα είναι εντελώς καινούριο στα πλάγια και στην πίσω όψη του!!! Καλή φάση αυτό με τo skin...άσε που δεν αντιλήφθηκα-αισθάνθηκα καμία υπερθέρμανση του κινητού το καλοκαίρι!! Edited 11 Ιανουαρίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου καλησπέρα σε όλους , νέος κάτοχος και ακόμα το μαθαίνω! μια ερώτηση , πως μπορώ να μπλοκάρω όλες τις εισερχόμενες κλήσεις μαζικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, MAFAdo said: Παιδια καλησπερα απλα θελω να ενημερωσω οτι μολις εκανα εγκατασταση 65mb την ενημερωση του google play που σε καποιους και σε εμενα ειχε κολλησει στον μηνα ιουλιο τωρα ενημερωθηκε για τον μηνα νοεμβριο... Να σαι καλά, επιτέλους ξεκόλλησε και στο δικό μου 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, MAFAdo said: Παιδια καλησπερα απλα θελω να ενημερωσω οτι μολις εκανα εγκατασταση 65mb την ενημερωση του google play που σε καποιους και σε εμενα ειχε κολλησει στον μηνα ιουλιο τωρα ενημερωθηκε για τον μηνα νοεμβριο... Οκ το έχω κάνει από νωρίς αλλά τί προσφέρει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 23 minutes ago, MAFAdo said: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑ Καλημέρα εμένα για EUX δεν ήρθε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 3 minutes ago, theopanatha13 said: Καλημέρα εμένα για EUX δεν ήρθε κάτι. Αληθεια λες εμενα ειναι και απο cosmote eux/_/eux/cos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 3 minutes ago, MAFAdo said: Αληθεια λες εμενα ειναι και απο cosmote eux/_/eux/cos Εμένα unbranded δεν ήρθε ακόμα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 15 minutes ago, theopanatha13 said: Εμένα unbranded δεν ήρθε ακόμα τουλάχιστον. Δεν ξερω τι να πω παντος και στο διπλανο forum του s23+ ηρθε η ενημερωση την ανεβασε ενα μελος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Κατέβηκε ήδη... thanks guys Πάρα κάτι 400MB. Μια χαρά σμουθίλα... είχε να κλείσει και καρό η συσκευή , άψογα!! 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas197 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου σε thl ηρθε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Οκ, ρολαρει, μου ήρθε και εμένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Πάντως παιδιά διάβασα ότι ακόμα την ενημέρωση για το θέμα του Burn in δεν την έχουν δώσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts