Mythos Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 6 ώρες πριν, jim2019 said: Είναι,φουλ γρήγορο. Αλλά η μπαταρία μισή ημέρα κυριολεκτικά. Βέβαια όκ σοσιαλ και ίντερνετ αλλά δεν την παλεύω. Εχω κανει wipe cache. Δεν θεωρώ ότι βοηθησε. Ισως πάω για νέα μπαταρία. Εγω δεν αλλαξα συνηθειες, ιδια χρηση με πριν και η μπαταρια εχει πεσει αρκετα! Σιγουρα ειναι απο το update. 1 1 Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 4 ώρες πριν, Mythos said: Εγω δεν αλλαξα συνηθειες, ιδια χρηση με πριν και η μπαταρια εχει πεσει αρκετα! Σιγουρα ειναι απο το update. Μα είναι αδιανόητο να παίρνει κανείς flagship κινητό και να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση... τι να πω. Huawei γύρνα πίσω στο android 😢 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. Σάββατο στις 04:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:44 πμ 21 ώρες πριν, SergioChr said: Όσοι έχετε περάσει το android 15 χωρίς wipe data cache,έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς του κινητού,κόλλημα ή κάτι άλλο? Ευχαριστώ Σε επίπεδο συμπροφοράς, σαν να μην έχει γίνει τίποτε.... Ούτε κολλήματα, ούτε πρόβλημα με την μπαταρία, ούτε πρόβλημα με την κάμερα... Φτου φτου φτου.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Σάββατο στις 05:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:55 πμ Κι εγώ πολύ ευχαριστημένος και σε ενάμιση μήνα η συσκευή κλείνει δύο χρόνια.... συνεχίζουμε 💪 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Σάββατο στις 09:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:39 πμ 12 ώρες πριν, jim2019 said: Μα είναι αδιανόητο να παίρνει κανείς flagship κινητό και να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση... τι να πω. Huawei γύρνα πίσω στο android 😢 Έχω ένα huawei mate 20x για δευτεροτριτο κινητο. Εχει σταματήσει να παίρνει ενημερώσεις εδω και χρόνια. Τις προάλλες το άφησα το πρωί 9:00 με μπαταρια με ποσοστό 79% σπίτι, πηγα δουλειά γύρισα και το βράδυ γύρω στις 10 που το ξανάπιασα ειχε ακόμα ποσοστό 79%! Με κλειστά wifi και λειτουργία πτήσης. Στο δικό μου s23 ultra δεν είδα καμιά διαφορά οσον αφορα τη μπαταρία μετά το update. Ούτε χειρότερη ούτε καλύτερη. Δεν έχει συμπληρώσει ακόμα δυο χρονια , ειναι στον 1μιση χρόνο χρήσης. Επίσης δεν πιστεύω ότι ο snapdragon 8 gen 2 είναι πιο ενεργοβόρος από τον elite. Αν το one ui 7 καταναλώνει μπαταρία στο s23 ultra, φαντάζομαι ποσο περισσότερη θα καταναλώνει το s25 ultra, και πόσο θα ζεσταίνεται επισης το ίδιο το κινητό. Τωρα ερχεται καλοκαίρι και θα δειξει, το παίζω στοίχημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. Σάββατο στις 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:56 πμ 1 hour ago, EricssonyFan said: Έχω ένα huawei mate 20x για δευτεροτριτο κινητο. Εχει σταματήσει να παίρνει ενημερώσεις εδω και χρόνια. Τις προάλλες το άφησα το πρωί 9:00 με μπαταρια με ποσοστό 79% σπίτι, πηγα δουλειά γύρισα και το βράδυ γύρω στις 10 που το ξανάπιασα ειχε ακόμα ποσοστό 79%! Με κλειστά wifi και λειτουργία πτήσης. Στο δικό μου s23 ultra δεν είδα καμιά διαφορά οσον αφορα τη μπαταρία μετά το update. Ούτε χειρότερη ούτε καλύτερη. Δεν έχει συμπληρώσει ακόμα δυο χρονια , ειναι στον 1μιση χρόνο χρήσης. Επίσης δεν πιστεύω ότι ο snapdragon 8 gen 2 είναι πιο ενεργοβόρος από τον elite. Αν το one ui 7 καταναλώνει μπαταρία στο s23 ultra, φαντάζομαι ποσο περισσότερη θα καταναλώνει το s25 ultra, και πόσο θα ζεσταίνεται επισης το ίδιο το κινητό. Τωρα ερχεται καλοκαίρι και θα δειξει, το παίζω στοίχημα. Δηλαδή τι αποδεικνύει το ότι άφησες ένα κινητό εκτός κάθε δικτύου, δεν άνοιξε καθόλου η οθόνη του και κράτησε το ποσοστό μπαταρίας? ας το έκλεινες εντελώς το ίδιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Σάββατο στις 09:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:31 μμ Ένα ακόμα setting που άλλαξε για εμένα με το έτσι θέλω μετά την αναβάθμιση σε One UI 7 ηταν το memory plus. Το είχα απενεργοποιημενο και ειδα σήμερα τυχαία ότι ηταν ενεργοποιημενο και μαλιστα στα 4GB. Το έκλεισα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Σάββατο στις 09:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:40 μμ 8 minutes ago, stamatis3133 said: Ένα ακόμα setting που άλλαξε για εμένα με το έτσι θέλω μετά την αναβάθμιση σε One UI 7 ηταν το memory plus. Το είχα απενεργοποιημενο και ειδα σήμερα τυχαία ότι ηταν ενεργοποιημενο και μαλιστα στα 4GB. Το έκλεισα. Εμένα πάντως δεν έχει ενεργοποιηθεί, όπως ήταν κλειστό πριν την αναβάθμιση, έτσι παρέμεινε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Σάββατο στις 09:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:44 μμ 2 minutes ago, dimitris1090T said: Εμένα πάντως δεν έχει ενεργοποιηθεί, όπως ήταν κλειστό πριν την αναβάθμιση, έτσι παρέμεινε Δεν αμφιβάλω. Εγώ όμως το είχα 101% κλειστό γιατί κλείνω ολες αυτές τις μπουρδες και σήμερα είδα ότι ειχε γυρίσει στο default setting που ειναι τα 4GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Κυριακή στις 07:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:14 πμ Τώρα που το είπατε όντως κ μένα στο στο 24αρι η ram plus είχε ενεργοποιηθεί. Αν δεν το λέγατε δεν θα το είχα παρατηρήσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. Κυριακή στις 07:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:58 πμ 10 ώρες πριν, dimitris1090T said: Εμένα πάντως δεν έχει ενεργοποιηθεί, όπως ήταν κλειστό πριν την αναβάθμιση, έτσι παρέμεινε Και σε εμένα επίσης. (Παρόλα αυτά το τσέκαρα..... χαχαχαχαχα) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Κυριακή στις 08:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:07 πμ Και εμένα ενεργό ήταν. Το έκλεισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Κυριακή στις 08:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:13 πμ Το περίεργο είναι ενεργό που ήταν τόσο καιρό κ που το κλείσαμε διαφορά δεν υπήρχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. Κυριακή στις 03:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:27 μμ Έχει κάποιος θέμα με το viber μετά το update? Τις τελευταίες μέρες δεν χτυπάνε πάντα οι ενημερώσεις εκτός αν μπώ στην εφαρμογή και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει 1 Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Κυριακή στις 06:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:26 μμ Τραβάς φωτογραφία στα 200mp , την στέλνεις με Facebook messeger και πάει στο παραλήπτη στα 2mp! Το έχω ξανασυζητησει το θέμα αλλά δεν βλέπω να διορθώθηκε ενα χρόνο μετά. Κάτι τέτοια βλέπω και οχι s25 ultra, s15 μου έρχεται να παρω... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Κυριακή στις 07:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:30 μμ 1 hour ago, EricssonyFan said: Τραβάς φωτογραφία στα 200mp , την στέλνεις με Facebook messeger και πάει στο παραλήπτη στα 2mp! Το έχω ξανασυζητησει το θέμα αλλά δεν βλέπω να διορθώθηκε ενα χρόνο μετά. Κάτι τέτοια βλέπω και οχι s25 ultra, s15 μου έρχεται να παρω... Τι σχέση έχει το S23 Ultra με το ότι εσύ στέλνεις φωτογραφιες με το messenger; Το messenger δεν ειναι file sharing app. Βρες ενα αλλο app να κάνεις τη δουλειά σου αν η προτεραιότητα σου ειναι να στέλνεις φωτογραφιες σε πλήρες μέγεθος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Κυριακή στις 07:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:49 μμ 17 minutes ago, stamatis3133 said: Τι σχέση έχει το S23 Ultra με το ότι εσύ στέλνεις φωτογραφιες με το messenger; Το messenger δεν ειναι file sharing app. Βρες ενα αλλο app να κάνεις τη δουλειά σου αν η προτεραιότητα σου ειναι να στέλνεις φωτογραφιες σε πλήρες μέγεθος. Πες ενα , και πες και ενα άλλο που το έχουν όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Κυριακή στις 10:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:01 μμ 2 ώρες πριν, EricssonyFan said: Πες ενα , και πες και ενα άλλο που το έχουν όλοι. Χωρίς να καταλαβαίνω τι εννοείς, μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία σε full size με το One Drive, το Google photos ή το Dropbox. Μπορείς να στείλεις τον σύνδεσμο στο messenger "που το έχουν όλοι". 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. Κυριακή στις 10:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:36 μμ Αν επιλέξεις την φωτογραφία από τα αρχεία και όχι από την εφαρμογή gallery (δηλαδή πατήσεις αποστολή αρχείου), θα σταλεί χωρίς αλλαγή στην ποιότητα εικόνας. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. Δευτέρα στις 03:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:26 πμ 7 ώρες πριν, EricssonyFan said: Πες ενα , και πες και ενα άλλο που το έχουν όλοι. Επίσης μπορείς με το QuickShare να στείλεις το link..... 3 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Δευτέρα στις 05:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:42 πμ Οι παραπάνω λύσεις που πρότειναν οι φίλοι είναι οι καλύτερες. Ωστόσο, μπορείς και μέσω του snapdrop.net Αυτό χρησιμοποιώ εγώ λόγω iPhone. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. Δευτέρα στις 07:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:23 πμ Επιβεβαιώνω τη μείωση αυτονομίας που έχουν πει και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα,σε δύο συσκευές που υπάρχουν στην οικογένεια. Η μία μάλιστα, έχει και αλλαγμένη μπαταρία ολοκαίνουργια 2 1 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. Δευτέρα στις 01:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:01 μμ Καλησπέρα σε ολους. Διάβασα άρθρο προχθές ότι η samsung έχει προσθέσει στο λογισμικό της την ρύθμιση "Προσαρμόσιμη εξοικονόμηση ενεργειας" ή "adaptive power" και για να αυξηθεί η αυτονομία του κινητού πρέπει να το ενεργοποιήσουμε... Δεν είναι το γνωστό "εξοικονόμηση ενέργειας" που υπήρχε... Το ενεργοποίησα και πράγματι υπάρχει διαφορά! Πρώτη φορά χθες μετα την αναβάθμιση δεν χρειάστηκε να ξαναφορτισω μέσα στην ημέρα... Το βράδυ που το βάζω για φόρτιση, ειχα 20% ακομα!!! Δοκιμάστε και γράψτε εαν το παρατηρείτε και εσείς! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. Δευτέρα στις 08:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:08 μμ 12 ώρες πριν, Dark_Lord said: Επιβεβαιώνω τη μείωση αυτονομίας που έχουν πει και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα,σε δύο συσκευές που υπάρχουν στην οικογένεια. Η μία μάλιστα, έχει και αλλαγμένη μπαταρία ολοκαίνουργια Αλλαγμένη κ πάλι κανει τα ίδια? Πω πω 7 ώρες πριν, IKAL said: Καλησπέρα σε ολους. Διάβασα άρθρο προχθές ότι η samsung έχει προσθέσει στο λογισμικό της την ρύθμιση "Προσαρμόσιμη εξοικονόμηση ενεργειας" ή "adaptive power" και για να αυξηθεί η αυτονομία του κινητού πρέπει να το ενεργοποιήσουμε... Δεν είναι το γνωστό "εξοικονόμηση ενέργειας" που υπήρχε... Το ενεργοποίησα και πράγματι υπάρχει διαφορά! Πρώτη φορά χθες μετα την αναβάθμιση δεν χρειάστηκε να ξαναφορτισω μέσα στην ημέρα... Το βράδυ που το βάζω για φόρτιση, ειχα 20% ακομα!!! Δοκιμάστε και γράψτε εαν το παρατηρείτε και εσείς! Δεν το βρίσκω στα ελληνικά να το επιλέξω. Πως το βρίσκουμε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. Δευτέρα στις 08:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:13 μμ 4 minutes ago, jim2019 said: Αλλαγμένη κ πάλι κανει τα ίδια? Πω πω Δεν το βρίσκω στα ελληνικά να το επιλέξω. Πως το βρίσκουμε παιδιά? Ρυθμισεις - Αναζητηση (φακός πανω δεξιά) - Adaptive power 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts