ilka71 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 32 minutes ago, dimitris1090T said: Και γω αυτή την έκδοση έχω και μου το εμφανίζει όπως το δείχνεις έχετε αναβαθμίσει σε one ui 7; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 hour ago, Dark_Lord said: Μπορούμε να επαναφέρουμε την κουρτίνα ειδοποιήσεων και κέντρου ελέγχου να λειτουργεί όπως πριν; Να μη χρειάζεται δηλαδή να κάνεις swipe down απο τέρμα δεξιά όπως στα xiaomi.. Καλημέρα.Ναι γίνεται.Κατεβαζεις την κουρτίνα,πατάς το μολυβακι,ύστερα το ρυθμίσεις πίνακα και μετά επιλέγεις το μαζί. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Τώρα το έκανα και εγώ. Τί παίζει με τα Google photos? Μου εμφανίζει διπλές τις φωτογραφίες και πάει να τις συγχρονίσει όλες από την αρχή! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, ilka71 said: έχετε αναβαθμίσει σε one ui 7; Ναι, μήπως στο s24 Ultra υπάρχει κάποια διαφορά στηβ έκδοση, αλλιώς δνε εξηγηται. Edited 12 ώρες πριν by dimitris1090T 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Την έκανα το πρωί κι εγώ την αναβάθμιση. Φρέσκια όμορφη ανανεωμένη εμφάνιση για τα γούστα μου και η συσκευή μου φαίνεται πως έγινε πιο γρήγορη, ωραίο ανάλαφρο το one Ui 7. 4 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 5 ώρες πριν, konakis said: Την έκανα το πρωί κι εγώ την αναβάθμιση. Φρέσκια όμορφη ανανεωμένη εμφάνιση για τα γούστα μου και η συσκευή μου φαίνεται πως έγινε πιο γρήγορη, ωραίο ανάλαφρο το one Ui 7. Έκανες και την επαναφορά εργοστ. ρυθμίσεων? Αντε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν η μπαταρια πως σας φαινεται oσοι εχετε βαλει one ui 7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 5 minutes ago, BillKein21 said: η μπαταρια πως σας φαινεται oσοι εχετε βαλει one ui 7 ? Εμένα μου κρατάει μέγιστο 6 ώρες sot . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 hour ago, theopanatha13 said: Εμένα μου κρατάει μέγιστο 6 ώρες sot . σου κραταει 1,5 μερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, BillKein21 said: σου κραταει 1,5 μερα ? Όχι τη 1,5 μέρα. Με το ζόρι γύρω στις 20 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 hour ago, theopanatha13 said: Όχι τη 1,5 μέρα. Με το ζόρι γύρω στις 20 ώρες. αρα χειροτερεψε η μπαταρια...εκτος αμα ξανα φτιαχνει τα pattern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 3 minutes ago, BillKein21 said: αρα χειροτερεψε η μπαταρια...εκτος αμα ξανα φτιαχνει τα pattern Το 1,5 μέρα ειναι υποκειμενικό καθώς εξαρτάται τι χρήση κάνει ο καθένας. Σε εμένα πάντως η μπαταρία είναι ενα κλικ καλύτερη απο το τελευταίο security update Μαρτίου. Πιστεύω βέβαια οτι σε καμία βδομάδα θα βγάλουμε ασφαλή αποτελέσματα που θα έχει προσαρμοστεί και το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 hour ago, dimitris1090T said: Το 1,5 μέρα ειναι υποκειμενικό καθώς εξαρτάται τι χρήση κάνει ο καθένας. Σε εμένα πάντως η μπαταρία είναι ενα κλικ καλύτερη απο το τελευταίο security update Μαρτίου. Πιστεύω βέβαια οτι σε καμία βδομάδα θα βγάλουμε ασφαλή αποτελέσματα που θα έχει προσαρμοστεί και το κινητό. αυτη η σχετικοτητα ειανι που με τρελαινει...χαχααχαα....σωστα τα λες αρχηγε....θα δειξει...με την samsung που μας τυρραναει καποιες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μια χαρά σε όλα της είναι... προχωρήστε όσοι είστε διστακτικοί @jim2019 όχι μόνο wipe cache partition έκανα 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts