merkon Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου UI 7 beta 2, πραγματικά δε μπορώ με τίποτα να περάσω τις 4.30 ώρες οθόνη πλέον ότι και να κάνω... Και η χρήση αυτή ήταν μόνο με WiFi σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου (edited) 20 minutes ago, merkon said: UI 7 beta 2, πραγματικά δε μπορώ με τίποτα να περάσω τις 4.30 ώρες οθόνη πλέον ότι και να κάνω... Και η χρήση αυτή ήταν μόνο με WiFi σήμερα. Κάποιοι στο xda λένε ότι η beta 2 έχει χειρότερη μπαταρία από τη beta 1..εγώ έχω αυτά με τη beta 1...βέβαια εγώ έχω την οθόνη στα 96 hz .zip για τις υπηρεσιες Google play να μη τρώνε μπαταρία...μαύρο θέμα.. εξοικονόμηση όταν είναι κλειστή η οθόνη.. και δεν έχω fb messenger Edited 12 Απριλίου by Andreaszel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 5 ώρες πριν, elthis said: Μα για το δικό μας λέει για την επόμενη εβδομάδα... "Όσον αφορά τις ημερομηνίες, από την επόμενη εβδομάδα, η Samsung αναφέρει ότι η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει στις σειρές Galaxy S24 και S23, μαζί με τις σειρές Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 επίσης." Σωστά.. επίσης παιδιά καλύτερα όλα backup και factory reset σε αυτό το μεγάλο update? Τι χρειάζεται λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 1 hour ago, Andreaszel said: Κάποιοι στο xda λένε ότι η beta 2 έχει χειρότερη μπαταρία από τη beta 1..εγώ έχω αυτά με τη beta 1...βέβαια εγώ έχω την οθόνη στα 96 hz .zip για τις υπηρεσιες Google play να μη τρώνε μπαταρία...μαύρο θέμα.. εξοικονόμηση όταν είναι κλειστή η οθόνη.. και δεν έχω fb messenger Πως μπορώ να περιορίσω και εγώ το Google play services; Διάβασα και εγώ για την beta 1 πως έχει καλύτερη μπαταρία, ελπίζω όταν βγει η stable να είναι καλύτερα τα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 5 minutes ago, merkon said: Πως μπορώ να περιορίσω και εγώ το Google play services; Διάβασα και εγώ για την beta 1 πως έχει καλύτερη μπαταρία, ελπίζω όταν βγει η stable να είναι καλύτερα τα πράγματα Εγώ είμαι ρουτ...αυτο που έκανα όταν δεν είχα ρουτ ήταν να κάνω off όλα τα δικαιώματα που γινοντουσαν...και έβγαζα τις ενημερώσεις που έκανε αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Αυτό 😆😆 3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου (edited) Βάζω στην οθόνη κλειδώματος το ρολόι πάνω δεξιά ή αριστερά , και όταν πατάω τέλος και σβήνω την οθόνη και την ενεργοποίω το ρολόι εμφανίζεται στο κέντρο και οχι εχει που το τοποθέτησα. Θα δοκιμάσω και άλλα στυλ να δω τι παίζει αν το κάνει μόνο με το ψηφιακό. .... Καλά εντάξει το κάνει σε όλα τα στυλ. Και έκανα και επανεκκίνηση. .... Άκυρο, ήταν ενεργοποιημενο το lockstar και δεν αφήνε το ρολόι να πάει εκεί που θέλω. Μόλις το απενεργοποιησα πήγε. Όλα καλά τελικα.. Edited 13 Απριλίου by EricssonyFan 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου On 13/4/2025 at 1:24 ΠΜ, jim2019 said: Σωστά.. επίσης παιδιά καλύτερα όλα backup και factory reset σε αυτό το μεγάλο update? Τι χρειάζεται λέτε? Πριν πολλά χρόνια το έκανα γιατί όντως χρειαζόταν. Με Samsung τα τελευταία χρόνια δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Αν θες κανε μονο backup για να εισαι σιγουρος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Όποιος δεν μπορεί να περιμένει αλλο υπάρχει στο xda η stable έκδοση που μπορεί να την περάσει με sideload. https://xdaforums.com/t/sm-s918u-s23-ultra-918u1-united-states-firmware-flashing.4552341/page-95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Από ότι φαίνεται θα αργήσει και άλλο: https://techblog.gr/software/one-ui-7-samsung-stamata-tin-kykloforia-logo-sovaroy-sfalmatos/ 1 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) 1 hour ago, vassar said: Από ότι φαίνεται θα αργήσει και άλλο: https://techblog.gr/software/one-ui-7-samsung-stamata-tin-kykloforia-logo-sovaroy-sfalmatos/ Α ρε samsung ελεος..να βγει κάτι στην ώρα του και χωρίς προβλήματα και τι στο κοσμο Edited 14 Απριλίου by Andreaszel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Yeap, officially το τελευταίο Samsung για μένα. ~1500€ για το κινητό και άλλα 500€ για το ρολόι (μη χάσω το οικοσύστημα). Και τι κατάλαβα; Βλέπω τα Xiaomi να παίρνουν Android 15 από το φθινόπωρο... Και το head tracking κλειδωμένο μόνο για Galaxy Buds; No thanks — θα κρατήσω τα WF-1000XM5 μου. Το κινητό θα φύγει. Το παίζουν Apple από τα Lidl. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 4 ώρες πριν, metalmike said: Πριν πολλά χρόνια το έκανα γιατί όντως χρειαζόταν. Με Samsung τα τελευταία χρόνια δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Αν θες κανε μονο backup για να εισαι σιγουρος. Χμμ οκ Έχω πολλές,φωτογραφίες και βίντεο. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που το,σκέφτομαι βέβαια μπορώ να τα ανεβάσω και cloud. 3 ώρες πριν, vassar said: Από ότι φαίνεται θα αργήσει και άλλο: https://techblog.gr/software/one-ui-7-samsung-stamata-tin-kykloforia-logo-sovaroy-sfalmatos/ Τραγικό είναι. Αλήθεια τώρα 6 μήνες μετά το νεο android και ακόμη στο περίμενε? Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 3 ώρες πριν, dimitris1090T said: Όποιος δεν μπορεί να περιμένει αλλο υπάρχει στο xda η stable έκδοση που μπορεί να την περάσει με sideload. https://xdaforums.com/t/sm-s918u-s23-ultra-918u1-united-states-firmware-flashing.4552341/page-95 Με Sideload εβαλα την beta, ελπιζω η final stable version να εχει καλυτερη μπαταρια απο την beta! Ειδα στο λινκ που εβαλες οτι ειναι η USA version, θα εχουμε καποιο θεμα να την περασουμε οσοι εχουμε ευρωπαικες συσκευες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) 1 hour ago, merkon said: Με Sideload εβαλα την beta, ελπιζω η final stable version να εχει καλυτερη μπαταρια απο την beta! Ειδα στο λινκ που εβαλες οτι ειναι η USA version, θα εχουμε καποιο θεμα να την περασουμε οσοι εχουμε ευρωπαικες συσκευες; Ναι το λινκ παει στο θέμα για την USA version αλλα στηβ σελίδα που εχω βάλει κάποιος ανέβασε για την ευρωπαϊκή version το αρχείο. Για αυτό το έβαλα. Τον κράζουν αν δεις παρακάτω αλλα όσο είναι πανω και θέλει κάποιος να το δοκιμάσει μπορεί να τη κατεβάσει. Κάποιοι με eux την εχουν βάλει και δουλεύει σωστά. Και ενας Έλληνας που μπορεί να βρίσκεται και εδώ μέσα. https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s23-series/ας-κάνω-την-αρχή-με-s23-ultra-και-oneui-7/td-p/12109103 Edited 14 Απριλίου by dimitris1090T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 16 ώρες πριν, dimitris1090T said: Ναι το λινκ παει στο θέμα για την USA version αλλα στηβ σελίδα που εχω βάλει κάποιος ανέβασε για την ευρωπαϊκή version το αρχείο. Για αυτό το έβαλα. Τον κράζουν αν δεις παρακάτω αλλα όσο είναι πανω και θέλει κάποιος να το δοκιμάσει μπορεί να τη κατεβάσει. Κάποιοι με eux την εχουν βάλει και δουλεύει σωστά. Και ενας Έλληνας που μπορεί να βρίσκεται και εδώ μέσα. https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s23-series/ας-κάνω-την-αρχή-με-s23-ultra-και-oneui-7/td-p/12109103 Διαγράφονται όλα τα αρχεια στο κινητό μ' αυτή τη μέθοδο ή γινεται update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 58 minutes ago, Tips2022 said: Διαγράφονται όλα τα αρχεια στο κινητό μ' αυτή τη μέθοδο ή γινεται update? Στο reddit ένας που την πέρασε λέει όχι.αλλά δε κρατάς ένα backup να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 21 ώρες πριν, tsicrete said: Yeap, officially το τελευταίο Samsung για μένα. ~1500€ για το κινητό και άλλα 500€ για το ρολόι (μη χάσω το οικοσύστημα). Και τι κατάλαβα; Βλέπω τα Xiaomi να παίρνουν Android 15 από το φθινόπωρο... Και το head tracking κλειδωμένο μόνο για Galaxy Buds; No thanks — θα κρατήσω τα WF-1000XM5 μου. Το κινητό θα φύγει. Το παίζουν Apple από τα Lidl. Έχει καταντήσει αηδία και εγώ τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Καινούργια beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 1 hour ago, Andreaszel said: Καινούργια beta 22 Απριλίου τα Galaxy s23, s23+, s23 ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 5 ώρες πριν, stamatis3133 said: 22 Απριλίου τα Galaxy s23, s23+, s23 ultra https://techmaniacs.gr/samsung-anakoinonei-tis-imerominies-anavathmisis-se-one-ui-7-gia-ola-ta-smartphones-tis/ Μάϊος παιδιά. Υπομονή 1 μήνας έμεινε. 🤣🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 1 hour ago, jim2019 said: https://techmaniacs.gr/samsung-anakoinonei-tis-imerominies-anavathmisis-se-one-ui-7-gia-ola-ta-smartphones-tis/ Μάϊος παιδιά. Υπομονή 1 μήνας έμεινε. 🤣🤣 Εγώ είδα στο telegram που κυκλοφορούν διάφορα για 25 Μαΐου συγκεκριμένα κιόλας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) Σήμερα μου συνέβη το εξής φοβερό. Σηκώνω τον κινητό ψηλά ενώ ήμουν σε μια πλατεία με πολύ κόσμο να βγάλω τους επιταφίους και κάποιος μου πετάει κάτι (πέτρα, βεγγαλικό δε ξέρω τι) και σκάει σαν σφαίρα πάνω στην οθόνη του κινητού! Έκανε τρύπα σχεδόν. Ένα σημείο της οθόνης εκεί που είναι ο αισθητήρας αποτυπώματος διαλύθηκε αλλά δουλεύει... Δε πρόλαβα να δω ποιος και γιατί στο χαμό. Προφανώς θέλει αλλαγή οθόνης. Θα το κάνω στην Αθήνα όταν γυρίσω (μένω Χαλάνδρι) . Ξέρετε το κόστος; Υποθέτω πάμε σε εξουσιοδοτημένο. Αν έχετε καμιά πρόταση ευπρόσδεκτη. Edited 18 Απριλίου by yorgos00 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 10 minutes ago, yorgos00 said: Σήμερα μου συνέβη το εξής φοβερό. Σηκώνω τον κινητό ψηλά ενώ ήμουν σε μια πλατεία με πολύ κόσμο να βγάλω τους επιταφίους και κάποιος μου πετάει κάτι (πέτρα, βεγγαλικό δε ξέρω τι) και σκάει σαν σφαίρα πάνω στην οθόνη του κινητού! Έκανε τρύπα σχεδόν. Ένα σημείο της οθόνης εκεί που είναι ο αισθητήρας αποτυπώματος διαλύθηκε αλλά δουλεύει... Δε πρόλαβα να δω ποιος και γιατί στο χαμό. Προφανώς θέλει αλλαγή οθόνης. Θα το κάνω στην Αθήνα όταν γυρίσω (μένω Χαλάνδρι) . Ξέρετε το κόστος; Υποθέτω πάμε σε εξουσιοδοτημένο. Αν έχετε καμιά πρόταση ευπρόσδεκτη. Εδώ λέει 268....σμαρτεκ θα πρότεινα Χαϊδάρι. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις αν εχουν και οθόνη να σου πουν και το κόστος ακριβώς. Κρίμα πάντως πολύ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Just now, Andreaszel said: Εδώ λέει 268....σμαρτεκ θα πρότεινα Χαϊδάρι. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις αν εχουν και οθόνη να σου πουν και το κόστος ακριβώς. Κρίμα πάντως πολύ. Ευχαριστώ φίλε μου. Ήλπιζα σε λιγότερο... Απίστευτο... Δε καταλαβαίνω τί σκατά έχουν στο μυαλό τους κάποιοι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts