Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, jim2019 said:

Παιδιά η εγγύηση συσκευής ισχύει για 1 έτος? Αγόρασα από skroytz. Πριν σχεδόν 2 χρονια. Επίσης η μπαταρία πλεον αδειάζει εκνευριστικά γρήγορα. Τέλος μετά από 2 μήνες παραμονής στη Vodafone, επιστρέφω στην κοσμοτε αν και θα πληρώσω 45€ λόγω σπάσιμο συμβολαίου. Δεν έμεινα ευχαριστημένος με το σήμα της vodafone. Ενώ κάποιες φορές κατά τη κλήση χάνονταν σήμα κ έπρεπε να καλέσω εκ νέου. 

Κ καλά θα κάνεις να φύγεις από την Vodafone είναι η χαρά της χαμένης κλήσεις. Μόνο με ρουτίνα έχω σωθεί προς το παρόν.  Είναι απελπισία αυτός ο παροχος. 

1 minute ago, challenge143 said:

Κ καλά θα κάνεις να φύγεις από την Vodafone είναι η χαρά της χαμένης κλήσεις. Μόνο με ρουτίνα έχω σωθεί προς το παρόν.  Είναι απελπισία αυτός ο παροχος. 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Ποια ρουτίνα χρησιμοποίησες;

Το έχω ξανά αναφέρει το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι  στις 2 περιοχές δουλειά κ σπίτι που έχω κακό σήμα. Κ έχω φτιάξει ρουτινα με το που πιάνει το wifi της δουλειάς να γυρνάει 2g κ όταν φεύγω αυτόματα πάει στο 4g κ το ίδιο συμβαίνει όταν πάω σπίτι.  Στις 9 κλήσεις στην δουλειά είχα χάσει τις 4 φαντάσου τι γίνεται. Έπρεπε να βρω λύση.  Βέβαια γίνεται χρόνια αυτή η ιστορία από εποχή που είχα κ το s21u το ίδιο πράγμα τραβάω κ με το 24υ μόνο έτσι έχω λύση στο πρόβλημα μου μέχρι στιγμής μέχρι να δούμε αν η εταιρεία που εργάζομαι αλλάξει παροχο.  

1 minute ago, challenge143 said:

Το έχω ξανά αναφέρει το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι  στις 2 περιοχές δουλειά κ σπίτι που έχω κακό σήμα. Κ έχω φτιάξει ρουτινα με το που πιάνει το wifi της δουλειάς να γυρνάει 2g κ όταν φεύγω αυτόματα πάει στο 4g κ το ίδιο συμβαίνει όταν πάω σπίτι.  Στις 9 κλήσεις στην δουλειά είχα χάσει τις 4 φαντάσου τι γίνεται. Έπρεπε να βρω λύση.  Βέβαια γίνεται χρόνια αυτή η ιστορία από εποχή που είχα κ το s21u το ίδιο πράγμα τραβάω κ με το 24υ μόνο έτσι έχω λύση στο πρόβλημα μου μέχρι στιγμής μέχρι να δούμε αν η εταιρεία που εργάζομαι αλλάξει παροχο.  

Ναι από ότι φαίνεται έχεις πράγματι τεράστιο πρόβλημα. Και πολύ καλά κάνεις και χρησιμοποιείς την ρουτίνα γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. 

Μάλλον είναι θέμα περιοχής. 

Σκέψου ότι εδώ που βρίσκομαι εγώ είχα τεράστιο θέμα με cosmote. Με την Vodafone δεν έχω κανένα θέμα.

Δεν περίμενα σε cosmote να είχες πρόβλημα. Διορθώθηκε η όχι;  η έχεις αλλάξει παροχο γι αυτό το λόγο;  

4 minutes ago, challenge143 said:

Δεν περίμενα σε cosmote να είχες πρόβλημα. Διορθώθηκε η όχι;  η έχεις αλλάξει παροχο γι αυτό το λόγο;  

Δυστυχώς στην περιοχή που βρίσκομαι (Καλαμαριά) είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα με την Cosmote, σκέψου ότι ενώ μιλούσα έπεφτε η γραμμή. 

Παραμένω σε Vodafone που καλυπτομαι χωρίς πρόβλημα (προς το παρόν) στις συνομιλίες μου και οικονομικά.

Εχει δοκιμασει καποιος ui 7 beta να μας πει γνωμες; Επισης τι μπορουμε να κανουμε σχετικα με την διαρκεια της μπαταριας, δυστυχως ειναι πολυ κακη η αποδοση πλεον μετα τις τελευταιες επισημες αναβαθμισεις.

13 minutes ago, merkon said:

Εχει δοκιμασει καποιος ui 7 beta να μας πει γνωμες; Επισης τι μπορουμε να κανουμε σχετικα με την διαρκεια της μπαταριας, δυστυχως ειναι πολυ κακη η αποδοση πλεον μετα τις τελευταιες επισημες αναβαθμισεις.

Μπαίνω καθημερινά στο Samsung Members αλλα ακόμη δεν υπαρχει link για συμμετοχή σε beta εκδοση για την Ελλάδα.

2 minutes ago, xscreations said:

Μπαίνω καθημερινά στο Samsung Members αλλα ακόμη δεν υπαρχει link για συμμετοχή σε beta εκδοση για την Ελλάδα.

Δεν βγαίνει για Ελλάδα beta έκδοση και πότε δεν υπήρχε για Ελλάδα. 

1 minute ago, theopanatha13 said:

Δεν βγαίνει για Ελλάδα beta έκδοση και πότε δεν υπήρχε για Ελλάδα. 

Έλεγα μήπως σταθούμε κάποια στιγμή τυχεροί!

On 17/3/2025 at 9:33 ΠΜ, challenge143 said:

Ρουτίνα? Δηλαδή? Μετάβαση από 3g σε 4g? Σορρυ δεν εχω ασχοληθεί με αυτό και δεν γνωρίζω. Ε 2 μήνες έμεινα. Δεν αντεξα. Γενικά με κοσμοτε ε,  σίγουρα καλυτερο σήμα σε σημεία που η vodafone έχει ασθενές.

Ρουφάει γρήγορα την μπαταρία το τελευταίο update σε μένα 

Εγώ με τα 2 τελευταία updates, όχι του Μαρτίου, η μπαταρία έχει διάρκεια το πολυ 14 ώρες. Με νορμάλ χρήση ενώ παλιά έβγαζε σχεδόν 1 ημέρα άνετα. 

1 ώρα πριν, Konstantine73 said:

Εννοείται ότι έχω κάνει clear wipe data και app booster....

Δεν έχω κάνει αλλά νομίζω δεν χρειάζεται σε κάθε αναβάθμιση αυτό...έτσι δεν είναι?

18 minutes ago, jim2019 said:

Δεν έχω κάνει αλλά νομίζω δεν χρειάζεται σε κάθε αναβάθμιση αυτό...έτσι δεν είναι?

Εγώ νομίζω ότι χρειάζεται...

6 ώρες πριν, jim2019 said:

Προσωπικά το κανω κάθε φορα.

Βγήκε και καινούργιο update για το google play services, συνήθως αυτό δημιουργεί πρόβλημα στη μπαταρία. θα δείξει.

Edited by coolnetgr

Εγώ Φλεβάρη έχω, υπάρχει νεότερο;

Και μάλιστα το πέρασα χθες προχθές αν θυμάμαι καλά...

Πάντως και σε μένα μου φαίνεται πως υπάρχει κατανάλωση στην μπαταρία, όμως χθες πέρασα το τελευταίο patches ασφαλείας οπότε θα του δώσω χρόνο....εννοείται πως κι εγώ έκανα wipe cache partition και το τηλέφωνο αυτόματα βελτιστοποίηση των εφαρμογών όπως κάνει κάθε φορά 

Konakis.

1 ώρα πριν, xscreations said:

Προσωπικά το κανω κάθε φορα.

Έχω ένα καρο φωτο κ βίντεο μέσα. Αλλά η επόμενη με το νέο UI που θα ερθει λογικά θα χρειαστεί να κάνω. 

27 minutes ago, konakis said:

Εγώ Φλεβάρη έχω, υπάρχει νεότερο;

Και μάλιστα το πέρασα χθες προχθές αν θυμάμαι καλά...

Πάντως και σε μένα μου φαίνεται πως υπάρχει κατανάλωση στην μπαταρία, όμως χθες πέρασα το τελευταίο patches ασφαλείας οπότε θα του δώσω χρόνο....εννοείται πως κι εγώ έκανα wipe cache partition και το τηλέφωνο αυτόματα βελτιστοποίηση των εφαρμογών όπως κάνει κάθε φορά 

Google Play system update, Φλεβάρη ναι

Google Play Services, πρέπει να έκανα χθες, v.25.09.33

47 minutes ago, jim2019 said:

Έχω ένα καρο φωτο κ βίντεο μέσα. Αλλά η επόμενη με το νέο UI που θα ερθει λογικά θα χρειαστεί να κάνω. 

Wipe cache εννοεί όχι wipe data και εννοείται πως δεν χάνεις τίποτα. Εγώ μόνο στα μεγάλα update κάνω wipe cache πριν και μετά. 

Το Google play system που αναφέρετε δεν γίνεται αυτόματα;  ή πρέπει να το κάνουμε χειροκίνητα; κ αν ναι πως πάμε κ το βλέπουμε;  

10 minutes ago, challenge143 said:

Το Google play system που αναφέρετε δεν γίνεται αυτόματα;  ή πρέπει να το κάνουμε χειροκίνητα; κ αν ναι πως πάμε κ το βλέπουμε;  

Συνήθως δε γίνεται αυτόματα.  Πας ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο,  σχετικά με το λογισμικό, βρίσκεις το play και πατάς πάνω του για ενημέρωση.  Στο 25 έχει μείνει με ενημέρωση Οκτώβριος 24....