konakis Δημ. Παρασκευή στις 09:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:12 πμ Γενικά η μπαταρία του είναι φοβερή. Εγώ το έχω 16 μήνες περίπου και δεν έχω καταλάβει διαφορά... Και το 80 τοίς εκατό και παραπάνω των φορτίσεων είναι ασύρματα. Καμιά σχέση με προηγούμενες συσκευές Samsung που είχα. Με τρώει πάντως η αλλαγή με s25u κι εμένα μες στον χρόνο λόγω κυρίως μικρότερου βάρους που διάβασα στο νήμα του 25. Όσον αφορά και πάλι την μπαταρία όπως φορτίζω αμφιβάλλω αν θα έχω συνολικά πάνω από 300 κύκλους. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. Σάββατο στις 06:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:45 πμ Καλημερα .Μια βοηθεια σας παρακαλω.Κατεβασα απο apkmirror την εκδοση 16.0.01.2 one ui αλλα δεν ταιριαξε και εχει γινει ενα μακελειο στο κινητο. Κρασαρει συνεχεια, βασικα δεν ανοιγει καθολου το one ui και αναγκαστικα λειτουργω το κινητο με nova.Δοκιμασα να βαλω μια αλλη(προηγουμενη)εκδοση αλλα δεν την παιρνει.Καμια ιδεα κανεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. Σάββατο στις 06:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:53 πμ (edited) 22 ώρες πριν, Dark_Lord said: Σου δημιούργησαν κάποιο θέμα με την αλλαγή μπαταρίας; Εγώ που είχα πάει πριν λήξει η εγγύηση μου είπαν ότι δεν έχουν γίνει αρκετοί κύκλοι φόρτισης ώστε να δικαιολογείται Κανένα απολύτως θέμα με το αν θα έπρεπε να την αντικαταστήσουν. Το μόνο "μεμπτό" ήταν ότι δεν είχαν το ανταλλακτικό (μπαταρία) εκεί και έπρεπε να το παραγγείλουν αφού το πλήρωνες πρώτα και όλα αυτά δεν σου τα ξεκαθαρίζουν από την πρώτη στιγμή με συνέπεια να έχεις καθυστέρηση! Υ.Γ. Μετά την τέταρτη φόρτιση ξανά σε κορυφαίες αποδόσεις διάρκειας η μπαταρία! Edited Σάββατο στις 06:58 πμ by Tips2022 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. Σάββατο στις 09:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:40 πμ 2 ώρες πριν, jtgiannis said: Καλημερα .Μια βοηθεια σας παρακαλω.Κατεβασα απο apkmirror την εκδοση 16.0.01.2 one ui αλλα δεν ταιριαξε και εχει γινει ενα μακελειο στο κινητο. Κρασαρει συνεχεια, βασικα δεν ανοιγει καθολου το one ui και αναγκαστικα λειτουργω το κινητο με nova.Δοκιμασα να βαλω μια αλλη(προηγουμενη)εκδοση αλλα δεν την παιρνει.Καμια ιδεα κανεις?? Δοκίμασε να κατεβάσεις το File Manager + , άνοιξε το, πάτα στα Apps, ψάξε για One UI Home, πάτα παρατεταμένα πάνω του να το επιλέξεις και πάτα uninstall. Λογικά έτσι θα γυρίσει στη τελευταία έκδοση που είχε το "σύστημα". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. Σάββατο στις 10:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:05 πμ 22 minutes ago, coolnetgr said: Δοκίμασε να κατεβάσεις το File Manager + , άνοιξε το, πάτα στα Apps, ψάξε για One UI Home, πάτα παρατεταμένα πάνω του να το επιλέξεις και πάτα uninstall. Λογικά έτσι θα γυρίσει στη τελευταία έκδοση που είχε το "σύστημα". Φίλε μου καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, το έφτιαξα κιόλας, να σαι καλά!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Σάββατο στις 09:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:11 μμ Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί στο παρελθόν αλλα μέσω του samfw tool που έβαλα στο pc για να αλλάξω την csc στο κινητό υπάρχει και μια επιλογή Battery Infomation που σου δείχνει τους κύκλους που έχει κάνει η μπαταρία, νομίζω οτι ειναι αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό. 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. Κυριακή στις 12:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:49 μμ 15 ώρες πριν, dimitris1090T said: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί στο παρελθόν αλλα μέσω του samfw tool που έβαλα στο pc για να αλλάξω την csc στο κινητό υπάρχει και μια επιλογή Battery Infomation που σου δείχνει τους κύκλους που έχει κάνει η μπαταρία, νομίζω οτι ειναι αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό. Γιατί στο genuine battery σου γράφει no? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Κυριακή στις 12:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:56 μμ Δεν ξέρω, νομίζω είναι bug του software, καθώς δεν την έχω αλλάξει ποτέ αλλά και στο xda που έχω κοιτάξει το αναφέρουν κι άλλοι οτι γράφει πάντα No 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) On 8/2/2025 at 11:11 ΜΜ, dimitris1090T said: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί στο παρελθόν αλλα μέσω του samfw tool που έβαλα στο pc για να αλλάξω την csc στο κινητό υπάρχει και μια επιλογή Battery Infomation που σου δείχνει τους κύκλους που έχει κάνει η μπαταρία, νομίζω οτι ειναι αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό. Γνωρίζετε αν γίνει factory reset το κινητό και περαστεί από πάνω άλλη ρομ , αν το λέω σωστά , αν αλλάζουν οι κύκλοι φόρτισης της μπαταρίας ; Έχω πάει το κινητό για αλλαγή μπαταρίας και θέλω να δω ότι όντως αλλάχτηκε, γιατι μου λέγανε ότι μετά από 2 χρόνια με ~450 κύκλους είναι στο 100% η υγεία της ακόμη . Edited 10 ώρες πριν by mspant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 hour ago, mspant said: Γνωρίζετε αν γίνει factory reset το κινητό και περαστεί από πάνω άλλη ρομ , αν το λέω σωστά , αν αλλάζουν οι κύκλοι φόρτισης της μπαταρίας ; Έχω πάει το κινητό για αλλαγή μπαταρίας και θέλω να δω ότι όντως αλλάχτηκε, γιατι μου λέγανε ότι μετά από 2 χρόνια με ~450 κύκλους είναι στο 100% η υγεία της ακόμη . Οχι δνε παίζει ρόλο η rom με τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts