DjTony Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Καθημερινά άπειρα προβλήματα με κλήσεις μέσω cosmote. Μονίμως κόβονται οι κλήσεις. Προφανώς κάτι κάνουν δεν εξηγείται. Δεν υπήρχαν πριν αυτά τα θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arian13 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου On 17/7/2024 at 4:17 ΠΜ, DjTony said: Καθημερινά άπειρα προβλήματα με κλήσεις μέσω cosmote. Μονίμως κόβονται οι κλήσεις. Προφανώς κάτι κάνουν δεν εξηγείται. Δεν υπήρχαν πριν αυτά τα θέματα Αν και εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τρομερό, μόνο στο μετρό είχα κάτι θέματα πριν λίγες μέρες, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το 5g+ που έχει προσθέσει στο κινητό μας η cosmote και αυτό δημιουργεί τα προβλήματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 1 hour ago, Arian13 said: Αν και εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τρομερό, μόνο στο μετρό είχα κάτι θέματα πριν λίγες μέρες, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το 5g+ που έχει προσθέσει στο κινητό μας η cosmote και αυτό δημιουργεί τα προβλήματα. Πολύ πιθανών. Συνεχώς χαμένες κλήσεις και πέφτει το κινητό σε NO SIGNAL Για λίγα δευτερόλεπτα κάθε μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 6 ώρες πριν, DjTony said: Πολύ πιθανών. Συνεχώς χαμένες κλήσεις και πέφτει το κινητό σε NO SIGNAL Για λίγα δευτερόλεπτα κάθε μέρα. Και εμένα ακριβώς τα ίδια σε ΝOVA. Διακοπή κλησης και μετάπτωση σε No signal για 5- 10 sec. Άλλαξα καρτα Sim γιατί ήταν αρκετά παλιά, πάλι τα ίδια. Δεν έχει να κάνει με περιοχή. Μου το κάνει παντού εντός του λεκανοπεδίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Παιδιά καλησπέρα κ από εμένα!! αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το google maps όταν είμαι σε πλοήγηση και κλίνω την οθόνη του κινητού για οικονομία μπαταρίας μετα απο μισο λεπτο μου λεει χαθηκε το σημα gps μολις πατρησω το power και ανοιξει η οθονη βρισκει αμεσως τους δορυφορους τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να δουλευει το gps με κλειστη οθονη??? καποια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου (edited) καλησπέρα φίλε μου! Αν και παρεξενευομαι με την κίνηση που κλείνεις την οθόνη ενώ στην ουσία χρειάζεται να βλέπεις τους χάρτες για τη διαδρομή.... κράτα παρατεταμένα με το δάχτυλο την εφαρμογή χάρτες μέχρι να βγάλει μενού. Επέλεξε πληροφορίες εφαρμογής και μετά εκεί που λέει μπαταρία βάλε χωρίς περιορισμό. Δοκίμασε το την επόμενη φορά που θα βάλεις κάποια διαδρομή. Υπόψιν...προτείνω να το ξαναλλαζεις μόλις τελειώνεις με τους χάρτες γιατί θα λειτουργεί υποχθόνια στο παρασκήνιο και θα σου ρουφάει την μπαταρία. Επίσης, το δικαίωμα της τοποθεσίας στην εφαρμογή να το βάλεις "πάντα"...ίσως να μη χρειάζεται το πρώτο που είπα, απλά δεν ξέρω πόση ώρα έχεις κλειστή την οθόνη...μετά από κάποιο χρονικό διάστημα τερματίζονται οι εφαρμογές στο παρασκήνιο αν δεν αλλάξεις τη ρύθμιση Edited 19 Ιουλίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: καλησπέρα φίλε μου! Αν και παρεξενευομαι με την κίνηση που κλείνεις την οθόνη ενώ στην ουσία χρειάζεται να βλέπεις τους χάρτες για τη διαδρομή.... κράτα παρατεταμένα με το δάχτυλο την εφαρμογή χάρτες μέχρι να βγάλει μενού. Επέλεξε πληροφορίες εφαρμογής και μετά εκεί που λέει μπαταρία βάλε χωρίς περιορισμό. Δοκίμασε το την επόμενη φορά που θα βάλεις κάποια διαδρομή. Υπόψιν...προτείνω να το ξαναλλαζεις μόλις τελειώνεις με τους χάρτες γιατί θα λειτουργεί υποχθόνια στο παρασκήνιο και θα σου ρουφάει την μπαταρία. Επίσης, το δικαίωμα της τοποθεσίας στην εφαρμογή να το βάλεις "πάντα"...ίσως να μη χρειάζεται το πρώτο που είπα, απλά δεν ξέρω πόση ώρα έχεις κλειστή την οθόνη...μετά από κάποιο χρονικό διάστημα τερματίζονται οι εφαρμογές στο παρασκήνιο αν δεν αλλάξεις τη ρύθμιση σε ευχαριστω πολυ πολυ αυτο με την μπαταρια το ειχα κανει αλλα δεν..... εκανα τωρα αυτο με την τοποθεσια θα το δικιμασω αργοτερα ,,,, θελω να ειναι κλειστη η οθονη οταν πχ πρεπει να κανω 20 χιλιομετρα χωρις να στριψω πουθενα αλλωστε οταν ειναι να στριψω ακουω την φωνιτικη καθοδηγηση καΙ δεν χρειαζεται να βλεπω την οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69b Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου (edited) On 23/12/2023 at 9:15 ΠΜ, stsalkit said: Edge της Microsoft Brave!! Κόβει διαφημίσεις από παντού. Και από youtube Edited 21 Ιουλίου by xristos69b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Παιδες εχει κανεις κανα dome για το κινητο? αν το εχει για πουλημα με ενδιαφερει 1 τζαμι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου (edited) Καλημέρα! Έχετε μήπως χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο gimbal? Είναι σε καλή τιμή αλλά η κριτικές νομίζω είναι κάπου στη μέση. Edited 22 Ιουλίου by jim2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου On 17/7/2024 at 1:18 ΠΜ, AnDas said: Όποιος πήρε την τελευταία αναβάθμιση, έχει COSMOTE και βρίσκεται σε περιοχή με 5G SA, έχει καταφέρει να βγάλει φωνητική κλήση μέσω 5G; Εμένα ξεκινάει και βγάζει αποτυχία σύνδεσης. Μαλισυα για να καταφέρω να βγάλω γραμμή, αναγκάστηκα και το γύρισα σε 4G. Αναρωτιέμαι μήπως έπεσα στην περίπτωσή κάποιας δυσλειτουργίας ή κάποιας αναβάθμισης της COSMOTE εκείνη τη στιγμή. Μπορείς να ποστάρεις ένα Screenshot από πληροφορίες λογισμικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Η ενημέρωση Ιουλίου έχει έρθει; Εάν ναι σε ποιά έκδοση/χώρα (EUX, THL, ILO κτλ) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 5 ώρες πριν, sb68s said: Η ενημέρωση Ιουλίου έχει έρθει; Εάν ναι σε ποιά έκδοση/χώρα (EUX, THL, ILO κτλ) Στο S23+ THL ήρθε, όλα οκ. 2 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Sofos_5 said: Στο S23+ THL ήρθε, όλα οκ. Οι κάρτες σου δουλεύουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leongr188 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Πλήρως απογοητευμένος με την κάμερα του, τουλάχιστον στο αυτόματο. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, αλλά τι λάθος να κάνω; ανοίγω την κάμερα και βγάζω φώτο, όπως κάνει το 90%. Βγάζω το μωρό φωτογραφίες και όλες σε εσωτερικό χώρο και βγαίνει σε όλες ασπρουλιαρικο, καμμια σχέση τα χρώματα με την πραγματικότητα. Συνήθως έχει λευκό φόντο από πίσω (λόγω σεντονιων , τοίχου κλπ) και δεν ξέρω τι φταίει, το δέρμα το βγάζει παραπλήσιο χρώμα προς το άσπρο. Υπάρχει κανένας τρόπος να βελτιωθεί αυτό, μιας και δεν έχω εμπειρία στις φώτο; έχω ξενερώσει απίστευτα με την κάμερα του και τα χρώματα αυτής. Σε εξωτερικό χώρο σπέρνει αλλά μέσα στο σπίτι είναι χάλια χρωματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Leongr188 said: Πλήρως απογοητευμένος με την κάμερα του, τουλάχιστον στο αυτόματο. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, αλλά τι λάθος να κάνω; ανοίγω την κάμερα και βγάζω φώτο, όπως κάνει το 90%. Βγάζω το μωρό φωτογραφίες και όλες σε εσωτερικό χώρο και βγαίνει σε όλες ασπρουλιαρικο, καμμια σχέση τα χρώματα με την πραγματικότητα. Συνήθως έχει λευκό φόντο από πίσω (λόγω σεντονιων , τοίχου κλπ) και δεν ξέρω τι φταίει, το δέρμα το βγάζει παραπλήσιο χρώμα προς το άσπρο. Υπάρχει κανένας τρόπος να βελτιωθεί αυτό, μιας και δεν έχω εμπειρία στις φώτο; έχω ξενερώσει απίστευτα με την κάμερα του και τα χρώματα αυτής. Σε εξωτερικό χώρο σπέρνει αλλά μέσα στο σπίτι είναι χάλια χρωματικά. το ξαναγορασες παλι;;;το παλιο που ειχες εβγαζε καλες τις φωτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leongr188 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 4 ώρες πριν, lagoudakis said: το ξαναγορασες παλι;;;το παλιο που ειχες εβγαζε καλες τις φωτο;; Δεν έχω δοκιμάσει με άλλο κινητό πάρα μόνο με αυτό και με κάποια της σειράς a που αυτά χάνουν και σε ποιότητα πέραν του χρώματος. Το είχα δώσει μια εποχή για το 24 αλλά ήταν εντελώς άβολο στο χέρι και το ξαναπήρα, αλλά δεν κολλάει κάπου αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου (edited) 3 ώρες πριν, Leongr188 said: Δεν έχω δοκιμάσει με άλλο κινητό πάρα μόνο με αυτό και με κάποια της σειράς a που αυτά χάνουν και σε ποιότητα πέραν του χρώματος. Το είχα δώσει μια εποχή για το 24 αλλά ήταν εντελώς άβολο στο χέρι και το ξαναπήρα, αλλά δεν κολλάει κάπου αυτο απλα το ειπα μηπως αυτο εχει καποιο θεμα με την καμερα ενω το προηγουμενο δεν ειχε,προσωπικα δεν εχω δει κατι που να με χαλαει σε ασπρο περιβαλλον,και δεν εχω αλλαξει ρυθμισεις ,το εχω μαμα Edited 24 Ιουλίου by lagoudakis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam255 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου (edited) Καλησπέρα αντιμετωπίζω εδώ και λίγο καιρό ένα πρόβλημα. Ενώ έχω σήμα 5G δεν μπαίνει internet έχω cosmote ενώ της γυναίκας μου το A52s πάλι με cosmote μπαίνει κανονικά στο internet υπάρχει περίπτωση να φταίει η συσκευή; Edited 24 Ιουλίου by liam255 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 17 ώρες πριν, redcom7 said: Οι κάρτες σου δουλεύουν? Ναι ναι κανονικά, 2 ημέρες τώρα μετά την αναβάθμιση συνεχίζουν όλα οκ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69b Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 1 hour ago, liam255 said: Καλησπέρα αντιμετωπίζω εδώ και λίγο καιρό ένα πρόβλημα. Ενώ έχω σήμα 5G δεν μπαίνει internet έχω cosmote ενώ της γυναίκας μου το A52s πάλι με cosmote μπαίνει κανονικά στο internet υπάρχει περίπτωση να φταίει η συσκευή; Γύρνα το σε 4g. Πολλές φορές το 5g πιάνει πολύ μικρότερες ταχύτητες από το 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου Παιδιά εγώ τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με το 5g.Εκει που σερφάρω κανονικά κόβεται το σημα και δεν επανέρχεται αν δεν κάνω επανεκκίνηση. Το αντιμετωπίζει κι άλλος αυτό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου Μια ερώτηση γιατί θα μας τρελάνει η Samsung: Το πληκτρολόγιο της Samsung υποστηρίζει φωνητική πληκτρολόγηση στην ελληνική γλώσσα; 1 Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 6 minutes ago, sb68s said: Μια ερώτηση γιατί θα μας τρελάνει η Samsung: Το πληκτρολόγιο της Samsung υποστηρίζει φωνητική πληκτρολόγηση στην ελληνική γλώσσα; φωνητικη πληκτρολογηση στην ελληνικη γλωσσα μονο με google.απ'οσο ξερω δεν εχει περαστει ακομα πακετο ελληνικης γλωσσας απο την samsung. 5 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Καλησπέρα σε ποιο κατάστημα μπορώ να πάω στην Αθήνα για να περάσω την μεβρανη της samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts