fotisbasm_ Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου On 9/2/2024 at 9:10 ΜΜ, Andreaszel said: Βρήκα αυτό με μια πρόχειρη αναζήτηση...ένα παιδί εδω είχε διαβάσει ότι θα πάρει και το live translate στις κλήσεις ..θα δούμε...έτσι κ αλλιώς οι ΑΙ λειτουργίες από το 2025 θα είναι επί πληρωμή https://www.croma.com/unboxed/when-will-your-samsung-phone-get-one-ui-6-1 Την μπαταρία να διορθώσουν που με το update Ιανουαρίου χάλασε πολύ! 7 minutes ago, Vlasismiriagos said: Απίστευτα νούμερα η μπαταρία. Με φόρτιση στο 85% Ερώτηση, έχεις την τελευταία έκδοση; του Ιανουάριου ; γιατί με του Ιανουαρίου χάλασε πολύ, με του Δεκεμβρίου ήταν σούπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. 10 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου (edited) 58 minutes ago, fotisbasm_ said: Την μπαταρία να διορθώσουν που με το update Ιανουαρίου χάλασε πολύ! Ερώτηση, έχεις την τελευταία έκδοση; του Ιανουάριου ; γιατί με του Ιανουαρίου χάλασε πολύ, με του Δεκεμβρίου ήταν σούπερ Έχω την τελευταία ναι! Αλλά έχω και μπαταρία 10 ημερών και αλλαγμένη πλακέτα, που σημαίνει σεταρισμα από την αρχή! Οπότε όλα αυτά μαζί, αυτήν την στιγμή μου δίνουν τους καλύτερους χρόνους που είχα ποτέ στο s23 ultra! Το αγόρασα προπαραγγελία πέρυσι, οπότε έχω να πω πως αυτή την στιγμή από άποψη μπαταρίας το τηλέφωνο είναι στην καλύτερη του φάση! Όσοι βλέπετε χειρότερη μπαταρία, ΔΕΝ οφείλεται στην αναβάθμιση του Ιανουαρίου, ούτε του Δεκεμβρίου κλπ. Οφείλεται είτε σε πεσμένη μπαταρία, είτε στο ότι πρέπει να κάνετε μια επαναφορά του τηλεφώνου σας. Είχα την ίδια άποψη με εσάς, ότι η μπαταρία με τα τελευταία updates είχε πέσει. Δεν την έχω πια! Το αντίθετο! Edited 10 Φεβρουαρίου by Vlasismiriagos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Δυστυχώς θα επιβεβαιώσω κι εγω. Αγορά αρχές Νοεμβρίου λόγο επιδότησης από εταιρεία. Σεταριστηκε κ έβγαινε ΜΟΝΟ Παρασκευή βράδυ (μετά την δουλειά, εως Κυριακή βράδυ). Εχω στην δουλειά ένα S10 lite το οποίο πέφτει συχνά, χτυπιέται, γενικά παίζει ταλαιπωρία, οποτε προτίμησα το s23U να είναι σαν 2ο για καμια εκδρομή, φωτός κτλ. Νοεμβρίο, Δεκεμβρίου η μπαταρία ήταν φανταστική. 8.30 με 9 ώρες Sot από το 100% στο 20% και 7-7.30 ωρες από 85% εως 20. Απο γεναρη κ μετα έχω χάσει ένα 1 ωρα κ κατι Ψιλα με την ίδια χρήση. Η μπαταρία φορτιζοταν κάθε 2ο ΣΚ, οποτε ούτε παλιά είναι, ουτε αλλαγή θέλει ούτε η συσκευη χρειάζεται επαναφορά μιας κ τρέχει συγκεκριμένα πράγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pt2937 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, fotisbasm_ said: οι ΑΙ λειτουργίες από το 2025 θα είναι επί πληρωμή Όντως ισχύει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 13 minutes ago, pt2937 said: Όντως ισχύει αυτό; https://techmaniacs.gr/sok-epi-pliromi-ta-ai-charaktiristika-toy-samsung-galaxy-s24-ultra/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου μολις εσκασε...λογικα η επομενη θα ειναι η 6.1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, lagoudakis said: μολις εσκασε...λογικα η επομενη θα ειναι η 6.1 Ωπ, πάμε γερά για 6.1, ούτε σεισμός να ήταν!! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, lagoudakis said: μολις εσκασε...λογικα η επομενη θα ειναι η 6.1 Είμαι δουλειά θα την βάλω βράδυ, μόνο σε παρακαλώ όταν την βάλεις, πες μου τα ευχάριστα, τα ποια;;;; , να έχει διορθοθει η αυτονομια όπως όταν ήταν του Δεκεμβρίου, μεγάλο καιμο το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου τι αλλαγες θα δουμε με αυτην την αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Just now, lefteris90 said: τι αλλαγες θα δουμε με αυτην την αναβαθμιση; Ενημέρωση ασφάλειας είναι όπως φαίνεται. Η επόμενη λογικά θα είναι η καλή 2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) 7 minutes ago, elthis said: Ενημέρωση ασφάλειας είναι όπως φαίνεται. Η επόμενη λογικά θα είναι η καλή Και του Ιανουαρίου ασφαλείας ήταν, άλλα τα γ@μισ@ν όλα στο θέμα αυτονομίας Edited 13 Φεβρουαρίου by fotisbasm_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) 5 minutes ago, fotisbasm_ said: Και του Ιανουαρίου ασφαλείας ήταν, άλλα τα γ@μισ@ν όλα στο θέμα αυτονομίας Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο και δε μπαίνω στις συζητήσεις περί αυτονομίας, αν και τα διαβάζω από εσάς Μπορεί να παίζουν 1000 πράγματα ρόλο. Μια ενημέρωση εφαρμογής μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μπαταρία. Πάμε παρακάτω τώρα... Τα σημαντικά λοιπόν στην επόμενη (λογικά) ενημέρωση. Edited 13 Φεβρουαρίου by elthis 1 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Παντως εγω την εκανα, μετα εβγαλε και ενημερωση στις εφαρμογες! και στα 2 store! Και εγω ετσι πιστευω αρχες Μαρτη!!!! αντε να δουμε!!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 47 minutes ago, fotisbasm_ said: Είμαι δουλειά θα την βάλω βράδυ, μόνο σε παρακαλώ όταν την βάλεις, πες μου τα ευχάριστα, τα ποια;;;; , να έχει διορθοθει η αυτονομια όπως όταν ήταν του Δεκεμβρίου, μεγάλο καιμο το έχω το μονο που εχω προλαβει να δω ειναι οτι μου φαινεται λιγο πιο σβελτο το κινητο,να ειναι η ιδεα μου;;;για αυτονομια δεν ειμαι ο καταληλος να σου πω γιατι εχω την συσκευη απο αρχες Νοεμβρη και εκτος του οτι ειναι καινουργια δεν εχω δει διαφορες σημαντικες τουλαχιστον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Το κινητό με τη νέα ενημέρωση είναι 100% πιο γρήγορο. Η μπαταρία θα δείξει σε 1-2 ημέρες. 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους. Ποια εφαρμογή(ή ρύθμιση) μας δειχνει την κατάσταση, υγεία της μπαταρίας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, DjTony said: Το κινητό με τη νέα ενημέρωση είναι 100% πιο γρήγορο. Η μπαταρία θα δείξει σε 1-2 ημέρες. οποτε δεν μου φανηκε μονο σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 14 minutes ago, lagoudakis said: οποτε δεν μου φανηκε μονο σε εμενα Αυτό καλό, μένει να δούμε εάν θα πιάσουμε και τους χρόνους που πιάνα ε τον Δεκέμβριο, αναμένουμε νέα σας για να βγάλουμε μια καλύτερη εικονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Την πέρασα κι εγώ κάνοντας μετά κι ένα wipe cache...έχω κι εγώ την εντύπωση πως έγινε ακόμα πιο γρήγορη η συσκευή στα ανοίγματα των διαφόρων εφαρμογών. Για μπαταρία είναι νωρίς πιστεύω, δύο τρεις μέρες και θα έχουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα. 3 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Παιδιά, έτσι κι αλλιώς όταν περνάει μια αναβάθμιση καθαρίζει τη προσωρινή μνήμη των εφαρμογών... Γι'αυτό σχεδόν σε κάθε αναβάθμιση μας δίνει αυτή την αίσθηση του πιο "γρήγορου". Άλλωστε μη τα λέμε ξανά, το πόσο γρήγορα ανοίγουν οι εφαρμογές έχει να κάνει με το animation αλλά πρωτίστως με το ίδιο το Android σαν λειτουργικό (που η αλήθεια είναι πως είναι κακογραμμένο). Ότι είχαν να δώσουν σε δύναμη hardware το έχουν δώσει και με το παραπάνω. 2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Τη μπαταρία δε τη βλέπω και πολύ δυνατή πάντως.. Ίδια επίπεδα με πριν νομίζω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου στα ιδια καλα ειναι να ειναι,μην γινει χειροτερη ειναι το θεμα,αν και δεν βλεπω διαφορα απο το πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 13 minutes ago, DjTony said: Τη μπαταρία δε τη βλέπω και πολύ δυνατή πάντως.. Ίδια επίπεδα με πριν νομίζω Παντός ένα κινητό που ξεκίνησε με τρομερή μπαταρία λόγο gen2 και έβαζε γυαλιά μέχρι και iPhone 13 pro max , καταστράφηκε ολοσχερώς η αυτονομία μετά το oneui 6 , μακάρι με το 6.1 να στρώσει (αν θυμάμαι καλά και με την 5 εται είχε γίνει, όταν είχε βγει η 5.1 ήταν σούπερ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Και του Ιανουαρίου ασφαλείας ήταν, άλλα τα γ@μισ@ν όλα στο θέμα αυτονομίας Καμιά αλλαγή στην μπαταρία με την ενημέρωση του Ιανουαρίου. Δες τι νέες εφαρμογές έχεις κάνει εγκατάσταση και άρχισε να τις αφαιρείς μια-μια. Σίγουρα θα βρεις τον "φταίχτη". 2 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts